Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Κακλαμάνης, γιατί τον λένε Δημαρχάρα



Μεγάλη απορία με βασάνιζε τα τελευταία χρόνια στη Αθήνα. Πώς γίνεται κι όποτε το φέρνει η κουβέντα (ή και όποτε δεν το φέρνει) οι άνθρωποι που εκτιμώ δηλώνουν οργή κι απέχθεια γιά τη «Δημαρχάρα», όπως λένε, το  Νικήτα Κακλαμάνη.
‘Ωσπου μου έστειλαν και διάβασα και είδα.  Κι αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας. Αν τον ψηφίζετε ίσως αλλάξετε γνώμη. Κι αν δεν τον ψηφίζετε ίσως γελάσετε λιγάκι παρά το φόβο σας μην ξαναβγεί.
Δε θα πω πολλά, θα αφήσω να μιλήσει η αλαζονεία κι η έπαρση του ανδρός.
Που θεωρεί πως όποιος διαφωνεί μαζί του είναι «μπαχαλάκης» ή «κατ’ επάγγελμα μίζερος» μέλος «περιοδεύοντος θιάσου» και πως όσοι έχουν «μακριά μαλλιά και κοτσίδες» δε θα ‘ναι υπήκοοί του άρα δεν έχουν δικαίωμα λόγου.
Δε θα μιλήσω εγώ.  Ακούστε και διαβάστε τον ίδιο και γιά τον ίδιο παρακαλώ κι I rest my case.

3 σχόλια:

  1. «Αντιδρά ο τοπικός πληθυσμός.. Δεν μπορούμε να ζούμε όμως συνέχεια με την απειλή των τοπικών πληθυσμών…!!!» («Lifo» στις 13-10-2010 ).

    Αυτό διάβασα ότι είπε ο ζααμπίτ Καμίνης, με σηκωμένο το αριστερό φρύδι, σε συνέντευξη για τις αναμενόμενες αντιδράσεις των Ελλήνων κατοίκων στα «φευγάτα» μέτρα του, ξύδι στις πληγές της εξαθλίωσης των γειτονιών τους από το πολυπολιτισμικό μοντέλο – «μπορντέλο», που τόσο πολύ αρέσει στο μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ και τους σιτιζόμενους στο πρυτανείο του.

    Ο ζααμπίτ Καμίνης δε, έβλεπα σήμερα σε εφημερίδα (ΑΥΡΙΑΝΗ), ότι είχε στείλει κι έγγραφα στα αρμόδια Υπουργεία, προτείνοντας τ’ αδέρφια μας από την Λαχώρη, το Μογκαντίσου και την Ισλαμαμπάντ, να εισέρχονται ελευθέρως στο ήδη ξέφραγο αμπέλι μας. Ζητάει στην ουσία την κατάργηση των μηχανισμών ελέγχου και την νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών, ακόμη κι αν δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις (!!), ενώ κατηγορεί το Λιμενικό, την Αστυνομία και τον Στρατό για «παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων» κι ότι έχουν «νοοτροπία πολεμικής αναμέτρησης»… Ω, μον Ντιέ! Ο Στγατός και η Τζενταγμεγί είναι πολύ τγομαχτικοί και ο Αμπντουλχαλήμ φοβάται να μπει στο φτωχικό μας. Απαράδεκτον!

    Η δε εφημερίδα δημοσιεύει και τα τρία σχετικά έγγραφα της Ανεξάρτητης (λέμε, τώρα) Αρχής του δεύτερου καλύτερου φίλου του Πακιστανού, Αφγανού κλπ (ο πρώτος είναι ο Γιώργος), όπου τρίβεις τα μάτια σου.

    Έχει δε διακηρύξει ως θέση του ότι θα τους εγκαταστήσει σε παλαιά, αναξιοποίητα κτίρια του Δήμου Αθηναίων.

    Προφανώς δεν υπάρχουν Έλληνες που να έχουν ανάγκη στέγης κι έτσι μας περισσεύουν σπίτια.

    Φαίνεται ότι σε ένα χρόνο ο νεοφιλεύθερος «σοσιαλισμός» του ΓΑΠ έλυσε το στεγαστικό των Ελλήνων και τώρα ο ζααμπίτ Καμίνης θα λύσει και το στεγαστικό των μπαγκλαντέζων πωλητών χαρτομάντηλων. Οραματίζεται δε και προσωρινή άδεια παραμονής, πρόνοια και λοιπά καλούδια. Το ελληνικό κοινωνικό κράτος συρρικνώνεται για τους Έλληνες λόγω ελλείμματος αλλά λόγω καραπροοδευτικού πλεονάσματος απλώνει προς την Ασία και την Αφρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ενημερώνεσαι Ανώνυμε από την "Αυριανή"; Υπάρχει άνθρωπος την σήμερον που σέβεται τον εαυτό του που διαβάζει "Αυριανή";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα Δάφνη

    δεν ξέρω για δαύτον....

    σήμερα έχει ωραία ημέρα και είναι τόσο βαρετά τούτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.