Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Legalize it― H πρόταση για την Οικονομική Κρίση



        Προς κάθε φίλο, συγγενή, συνεργάτη, παρατρεχάμενο ή ό,τι άλλο      έχει τη δυνατότητα να καρφιτσώσει τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομίας και να τους πείσει εντός ή εκτός private  jet  να μείνουν ακίνητοι λίγα λεπτά για να ακούσουν μιά ιδέα που θα λύσει όλα τα προβλήματα της Ελλάδας και θα φέρει πακτωλούς χρήματος, μα και έμπνευση απύθμενη:    

      Όσο εσείς τρέχατε να δανειστείτε, το δώρο το πήρε η Γουατεμάλα. Ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά.
Παγκοσμίως η ανάγκη αυξάνεται για όπιο (μήκων η υπνοφόρος) και ινδική κάνναβη, φυτά αρχαία και αυτοφυή στη χώρα μας.
Κόψτε τις επιδοτήσεις στους αγρότες για να ΜΗΝ καλλιεργούν και να θάβουν φρούτα και προτείνετε μονοκαλλιέργεια των δυό αυτών πρώτων υλών. Κι επειδή το γνωρίζω πως αγαπάτε τα ταξιδάκια, πηγαίνετε να κλείσετε κι εσείς συμφωνίες με φαρμακευτικές αλλά και κάθε είδους βιομηχάνους που όλο και πιο πολύ χρησιμοποιούν το  hemp (ακόμα και ως βιοκαύσιμο).
Θα έχουμε συνάλλαγμα, ξεκούραστη αγροτιά, ήρεμους ανέργους, καλά γεράματα και χαρούμενους τουρίστες.
Κι ακόμα, με μιά κίνηση θα χτυπήσετε τη ντόπια μαύρη αγορά ενώ συγχρόνως θα προσελκύσετε της γης το μαύρο χρήμα.


Τι άλλο θέλουμε;   




________________________
Ενημερωθείτε:ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α
Το λένε κι άλλοι, δεν το λέω μόνο εγώ: Κλικ: Ο πράσινος χρυσός   
               Δείτε:






ΟργανωθείτεΠερί νομοσχεδίου
                          Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ, 2010
                                                             

















____________________________________________

5 σχόλια:

  1. καλημέρα

    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ....

    και να είμαι πτωχός αλλά ΤΙΜΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @akrat: O πτωχός μπορεί να έχει αξιοπρέπεια, ο χρεωμένος όχι.
    Όσο γιά το καθαρό μυαλό, νομίζω πως είναι απαραίτητη προϋπόθεση στην πολιτική, τη διπλωματία, το εμπόριο αλλά & το γράψιμο.
    Σ΄αυτή την άποψη στηρίζεται κι η πρόταση της Mme Kastell η οποία συμφωνεί μαζί σας πως ο πόνος κι η θολούρα δεν είναι καλοί σύμβουλοι & σας ευχαριστεί γιά το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε που δεν είμαι μόνη. Μόλις το ανακάλυψα: http://youtu.be/_WSRV15NpcU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπητη Δαφνη, τα περισσοτερα ειναι γνωστα , οχι μονο η κλωστικη κανναβη , οι ιδιοτητες του οπιου, αλλα η υπαρξη πετρελαιου , φυσικου αεριου , οσμιου καδμιου , να συνεχισω με τα μοναδκα ορυκτα που υπαρχουν στο υπεδαφος μας? Δεν χρειαζετε, εχουν γραφτει βιβλια επι βιβλιων κ μαλιστα Ελληνων που ετυχαν παγκοσμιας αναγνωρισης,.Το τελευταιο ειναι οτι μια ομαδα στην Καβαλα (δεν ειμαι σιγουρος για την πολη)η καπου στην Β.Ελλαδα, βρηκαν Ελληνες πανεπιστημιακοι συνεργασια με ιταλους τον μαθηματικο τυπο συντηξης(τσαμπα ενεργεια παμφθηνα για ολους).Φυσικα το υπουργειο απεριψε ολο το εγχειρημα κ φυγαν (ολο το team)για Καναδα.Θελω να πω οτι οι ανθρωποι που καταλαμβανουν τετοιες θεσεις κανουν τους ανηξερους κ τους διωχνουν(τρωμε τα παιδια μας),Σαν γεωπονος να μιλησω για αρωματικα φυτα κ αιθεριο ελαιο?ισως αλλη φορα, ερωτημα αναπαντητο, γιατι δεν αξιοποιουν αυτα που εχουμε?ειναι , τι να πω , εξυπηρετουν τα συμφεροντα ποιων?κ γιατι?Ας ρωτησουμε τον εαυτο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε απόλυτα αγαπητέ NIk,
      κι αλήθεια, έχει πολύ ενδιαφέρον το θέμα των αιθέριων ελαίων που θα ήταν θαυμάσια (και καθαρή κι επικερδής) βιομηχανία αλλά το δικό μας κράτος επέλεξε δάνεια και πωλήσεις για ορυχεία (που είδαμε σε τι φτώχεια ζουν οι πληθυσμοί που τα έχουν στον τόπο τους..).

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.