Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Χάρτης Σχέσεων των Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης: Μη ορατές σε γυμνό οφθαλμό αποχρώσεις



Μου στέλνουν (πάλι) και σας παραδίδω. 
Enjoy!



____________________________________________

Η αποκάλυψη για την εταιρία μούφα 'Πράσινης Ανάπτυξης' του αδελφού του Πρωθυπουργού έφτασε τις 2000 αναδημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο. Μα ζούμε σε δύο παράλληλα σύμπαντα. Ακόμα και εκλογές να είχαμε αμφιβάλω αν θα αναφερόταν από τα Μέσα της Μαζικής Ενημέρωσης η εταιρία φάντασμα που εδρεύει στην Ελβετία μα λαβαίνει το ταχυδρομείο της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και τα τηλέφωνά της στο δικηγόρο της σε άλλο χώρο. Αξιόποινες πράξεις βέβαια δεν είναι αυτές μα είναι ύποπτες κυρίως τώρα σε μιά τόσο βρώμικη εποχή υπό μιά κυβέρνηση που δρα δικτατορικά αγνοώντας και τη θέληση αλλά και την όποια ευημερία των πολιτών τους οποίους όφειλε να υπηρετεί.

Είναι σαν τη σχέση λιτότητας και εξοπλισμών. Δεν είμαι εγώ που θα αναλύσω γιατί η Ελλάδα πληρώνει τη Γαλλία και τη Γερμανία για να αγοράζει όπλα για να φυλαχτούν τα ευρωπαϊκά σύννορα την ώρα που επιβάλει λιτότητα, δηλαδή φτώχεια, στους πολίτες. 'Αλλοι θα το αναλύσουν καλύτερα (εδώ στο Δίκτυο, διότι εκεί στις εισαγγελίες σιωπούν ενώ στα ΜΜΕ αναλώνονται σε ατέτρμονες συζητήσεις σκοτίζοντας το ουσιώδες). Ωστόσο δε ζω αλλού. Βλέπω και κρίνω. Και, βάζοντας κι εγώ το διαδικτυακό μου λιθαράκι, σας προσφέρω τα links που ίσως σας διέφυγαν.

Ως δείγμα, ένα από τα αμέτρητα θέματα που οι εντός του ανωτέρω χάρτη αγνοούν
Ιδού:

Η έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.
Ο ΚΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Το καταστατικό είναι στην διάθεση των αρχών και των ΜΜΕ που θα θελήσουν να παρουσιάσουν το θέμα, αλλά κυρίως στην διάθεση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ  

Και για γενικότερα, υπάρχει το video που κάνει γύρους



 Ιδού:
               



 Ποιοί είναι οι Anonymous; Διαβάστε
 το Anonymous Press Release 04 July 2011 και το Μήνυμά τους στο δικό μου μεγάλο αφιέρωμα με videos, συνδέσμους στις ιστοσελίδες τους και πληροφορίες






επίσης διαβάστε
το ενημερωμένο, παθιασμένο και πάντα ενδιαφέρον διεθνές:
 Autonomy Against Barbarism  (και ελληνικά, λόγω των γεγονότων αλλά και του Έλληνα μέλους Βαγγέλη Χριστοδούλου).
____________________________Αυτά! Γιά να γυρίσω στα αληθινά μου φλέγοντα και να διαβάσω κανένα ποίημα πλάι στη θάλασσα.♠♠♠

6 σχόλια:

  1. Σε καμία των περιπτώσεων δεν διαχωρίζω τις ευθύνες των πολιτικών,απ αυτές των "μεγαλοσημοσιογράφων".
    Δεν διαχωρίζω τα κόματα απο τα κανάλια.
    Είναι το ίδιο συνδικάτο εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε αγαπητέ Πιπεράτε. Κι ευχαριστώ για το σχόλιο διότι βλέποντάς σε εδώ θυμήθηκα πως σ' εσένα πρωτοείδα το video των Anonymous & λυπάμαι που αντίθετα από τη συνήθειά μου ξεχάστηκα & δε σε ανέφερα.
    Αναγνώστες μου, ιδού & στην Καυτερή Πιπεριά: http://kayteri-piperia.blogspot.com/2011/07/anonymus.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια σου Δάφνη!
    πω πω ζεστούλες!
    τα χω φτύσει!!
    ωραία είναι αυτά που γράφεις κι εσύ κι άλλοι. Για να δούμε! Θα γίνει τίποτα...
    ουφ βραδιάζει επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάντως η γη δεν είναι επίπεδη' αυτό το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα με μπερδέψατε madame Ph.. Πάω στο δικό σς ιστολόγιο μήπως & πιάσω την κλωστή του συνειρμού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εννοώ πως όσο και να θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν δεν είναι πάντα στο χέρι τους όπως φαντάζονται. Κι αφού κάνουμε μια εξυγιαντική αυτοαγανάκτηση με την απάθεια μας κι αλλάξουμε μυαλά τότε βλέπουμε. χμ.
    Άσε με τις ζεστούλες χτύπησα και μια αμυγδαλίτιδα και τώρα κραιπάλες κομμένες αχ αχ αχ.
    Τα κλαψ λυγμ και μπου χου χου τα χρησιμοποιώ εγώ κι ο κολλητός μου ο Νάσης - δεν είναι ο Ωνάσης αλλά έχει έναν άλλο πλούτο που δεν είναι σκύλος του μικυ' ωχ φτάνει!- ως ένδειξη φιλίας..
    Είμαι αναποφάσιστη: καραμέλα λαιμού με πρόπολη ή με βότανα, γαργάρα με Χεξαλέν ή με στυμμένο λιμόνι, αφέψημα χαμομηλιού, τίλιου ή σιρόπι...άστα, μπέρδεμα!
    ΝΑΣΗΣ http://nassispage.blogspot.com/
    καλός τύπος και αφάσιος - εμ αλλιώς θα ταν φίλος μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.