Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Φούντας συνέχεια: Πυροσβέστης, Ρεπόρτερ και στρατιώτες στο Αφγανιστάν (Παθητικοί και Ενεργητικοί σε video)


Συνεχίζοντας πάνω στο φλέγον ζήτημα, που απ' ό,τι βλέπω μας ενώνει Αναγνώστες κι Επισκέπτες μου, σάς παραδίδω αυτά τα ταινιάκια
προς Γνώσιν και Συμμόρφωσιν
Γέλιο και Ενημέρωση.
Enjoy (όπως είπαμε πως λένε στις αμερικάνικες ταβέρνες) 
Iδού Εύρημα 1ον:



Πυροσβέστης σε γκαράζ-αποθήκη φούντας και κοκαΐνης

                                    


Η προηγούμενη ανάρτηση είχε 345 επισκέψεις μόνο στις πρώτες ώρες, κι όλο ανεβαίνει. Πρέπει να είναι κανείς Έλληνας συγγραφέας ή φανατικός ακτιβιστής που δουλεύει για την Αποποινικοποίηση για να χαρεί όσο χάρηκα. Που, ακτιβίστρια δεν είμαι παρότι φανατικά πιστεύω πως είναι πρωτόγονο, αντισυνταγματικό κι ανήθικο να ποινικοποιούνται οι  προσωπικές επιλογές. Είμαι ΥΠΕΡ του δικαιώματος να διαθέτουμε το σώμα μας όπως και όπου θέλουμε.
Γι αυτό και, παρεμπιπτόντως, είμαι ΥΠΕΡ της πορνείας παρά την απόλυτη περιφρόνηση που αισθάνομαι γιά τον πελάτη.
Η απέχθειά μου, όμως, δεν επιτρέπεται να επηρεάζει την ελευθερία του άλλου. Αν κάποιοι ενήλικες επιθυμούν να ανταλλάσσουν χρήματα, κοσμήματα, βρισιές ή χαστούκια κάθε φορά που ερωτοτροπούν, αυτό είναι εντελώς δικό τους ζήτημα και κανένας νομοθέτης δεν έχει δικαίωμα να ανακατευτεί.
Για να γελάσουμε,
αλλά και για να δείξω (σε άσχετους, θύματα της κινδυνολόγου παραπληροφόρησης) την αιτία που ουδέποτε χασικλωμένος καταφέρνει να διαπράξει βίαιη ή επιτυχημένη εγκληματική ενέργεια, 
ιδού Εύρημα 2ον:



Στρατιώτες στο Αφγανιστάν: "Καπνίζουμε, γελάμε και ξαφνικά πέφτουν σφαίρες" 




 Παρά το φουκουσιμικό πλήγμα της Κύπρου· παρά το τρελλό παρανοϊκά άδικο χθεσινό νομοσχέδιο για τα Ζώα (που μεταξύ άλλων ανυπόστατων ποινικοποιούσε την ελεημοσύνη προς εγκαταλελειμμένα) και παρά την ανευθυνότητα τής εντός ωρών απόσυρσής του και εμφάνισης άλλου με τη δικαιολογία (μαντεύω) πως λάθος στικάκι έδειξαν· παρά τη βαθύτατη ανησυχία μου πως μαζί με τους αγαπημένους και τα έργα μου έχω παγιδευτεί σε ένα καράβι που πλέει ακυβέρνητο προς άγνωστους ωκεανούς, ρίχνω στα Κυβερνοκύματα τούτα τα ταινιάκια ως ένα ακόμα μήνυμα σφραγισμένο σε μπουκάλι. 
Iδού Εύρημα 3ον:


Αξιωματικός: "Σα να έχω νηπιαγωγείο  Δεν είναι καν στρατός . Μέχρι και 30 φορές τούς λέω το ίδιο πράγμα. ―Φοράς το κράνος ανάποδα ή ―Γίνεσαι στόχος αν βγεις με χρωματιστό πουκάμισο.
Αν γίνουν τεστ ναρκωτικών στον Αφγανικό στρατό..." 

από τον αφοσιωμένο στο θέμα legalizethegreen




The Monty Python Army? Ίσως σοβαρότερα. Στη Βρετανία αναγκάστηκαν να ψάχνουν τους τιμημένους βετεράνους που επέστρεφαν διότι (με στόχο κάτι σαν τα δικά μας εφ' άπαξ) έκρυβαν όπιο και χασίς ακόμα και στη θέση ακρωτηριασμένων μελών.
Ο αξιωματικός που ακούμε εδώ έχει απελπιστεί μα ένας σχολιαστής στο youtube παρατηρεί το αυτονόητο: Στην κόλαση που ζουν βομβαρδισμένοι και καταπιεσμένοι χρόνια από ξένους στρατούς και μανιακούς δολοφόνους, καλά που έχουν και το αφγάνι τους να γελάνε άσκοπα για να αντέξουν.
Μα πάλι γλιστράω στα σοβαρά.
Γι αυτό, δείτε ένα ακόμα
Εύρημα 4ον
(και προς το παρόν I rest my case):

Ρεπόρτερ: "Πϊσω μου κοπιαστικά βαρώνοι καίνε στρατιώτες στο μέγεθος της Ουαλίας" 





"Behind me…… Behind me, painstaking barrens burningly drugs soldiers in huge piles of Wale nets." [sic και ξαναsic, η ορθογραφία δική του όπως κι η σύνταξη]

_____________________________________________

5 σχόλια:

  1. Μα, τί καταπληκτικά βιντεάκια!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν είδα για πρώτη φορά το βίντεο με τον πυροσβέστη,έκλαιγα απο τα γέλια...Και να που το πέτυχα πάλι! :)))

    Την καλησπέρα μου Δάφνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Δάφνη, Δάφνη, Δάφνη, Δάφνη!!!
    ντιριντάχτα αμερικανάκια, άντε να δουν το φως το αληθινό΄ λάβατε πνεύμα επουράνιο!
    Πώς τα περνάτε εκεί περιτριγυρισμένοι από θάλασσες;
    μεις ήπια και ζεστά' (ε καλά. πότε πότε ξεσαλώνουμε κιόλας μη πεθάνουμε από βαρεμάρα ή απελπισία...)
    φιλάκια πολλά πολλά μάκια μάκια σνιφ κλαψ λυγμ!
    Καλό απόγευμα Δάφνη, Δάφνη, Δάφνη, Δάφνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παρελθόν του Ντοκ με το Μεγαλοπόδαρο, που ξεκίνησε από κάτι ασήμαντα επεισόδια, με ναρκωτικά, σταματήματα και σωματικές έρευνες στη Σεπούβελντα..είχαν κλιμακωθεί πριν από δύο χρόνια...
    Ο σύζυγος, ένας φοροτεχνικός που νόμισε πως είχε πετύχει μια φτηνή αλλά ποιοτική παρακολούθηση, είχε προσλάβει τον Ντοκ για να μάθει τις κινήσεις της γυναίκας του. Ύστερα από 2-3 ώρες που καθόταν έξω από το σπίτι του εραστή, ο Ντοκ αποφάσισε ν ανέβει στη στέγη και να ρίξει μια ματιά από πιο κοντά...η δραστηριότητα ήταν τόσο βαρετή- τσιλιμπουρδίσματα αλλά χωρίς πολύ τσίλι- που αποφάσισε ν ανάψει ένα τσιγαρλίκι για να περάσει η ώρα..το οποίο όμως του έφερε νύστα.
    ...κατάφερε να κοιμηθεί καθ όλη τη διάρκεια των γεγονότων που ακολούθησαν, ανάμεσά τους η άφιξη του συζύγου, μπόλικα ουρλιαχτά, και πυροβολισμοί τόσο δυνατοί που έκαναν τους γείτονες να φωνάξουν την αστυνομία. Ο Μεγαλοπόδαρος που έτυχε να βρίσκεται σ ένα περιπολικό εκεί κοντά, ήρθε και βρήκε τον σύζυγο και τον εραστή νεκρούς, και τη γυναίκα μ ελκυστικά ανακατωμένα μαλλιά να μιξοκλαίει κοιτάζοντας το 22άρι που κρατούσε στα χέρια της σα να ήταν η πρώτη φορά στη ζωή της που έβλεπε όπλο.
    Ο Ντοκ, πάνω στη στέγη, ροχάλιζε.
    ΕΞΩ ΝΤΕΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΙ!
    (από το βιβλίο ΕΜΦΥΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ του Thomas Pynchon)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα ακόμα από τα καταπληκτικά ανέκδοτα με το μακάριο Χασικλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.