Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Gen-Pets ―Το πρώτο γενετικά κατασκευασμένο κατοικίδιο;


Έτοιμο για αδειοδότηση:
Το πρώτο γενετικά κατασκευασμένο θηλαστικό θα χρησιμεύσει ως κατοικίδιο; Αναπνέει, πονά, έχει αίμα κι αισθήματα αλλά όχι φωνή. Το αγοράζουμε σε νάρκη, μόλις ανοίξουμε το κουτί ξυπνά και δένεται μαζί μας σα κοτοπουλάκι με τη μαμά του, το κοντρολάρουμε με ειδικά ναρκωτικά για να έχει την επιθυμητή συμπεριφορά κ.λ. κ.λ. που ραγίζουν την καρδιά κάθε συμπονετικού φιλόζωου (και όχι μόνο).
Καταπληκτική τρολλιά;
Πρωτοείδα τα gen-pets, με σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της φανταστικής εταιρίας Βιογενετικής Bio-Genica, στο blog αγανακτισμένης κυρίας με τον απαραίτητο σχολιασμό 'πώς καταντήσαμε φίλοι μου!', μου και την ίδια μέρα ήρθε σε email από οικολόγο φίλο.
Κι αλήθεια παρότι είχα την ψυχραιμία να σκεφτώ πως βιολογικά δεν είναι εφικτό αυτό αλλά και πως ουδείς θα προμήθευε με ειδικά ψυχότροπα ναρκωτικά το παιδί του, σας ομολογώ ότι η καρδιά μου σφίχτηκε στην ιδέα των βασανιστηρίων που θα υφίστατο το πλασματάκι αυτό όταν το παιδί-αφέντης θα το βαριόταν. Εδώ δένουν σκύλο που γαβγίζει και διαμαρτύρεται σε ταράτσες.. ούτε θέλω να σκεφτώ τι θα έκαναν σε ένα πλάσμα δίχως δικαιώματα, δηλαδή χωρίς βιολογική ή μεταφορική φωνή.
Απολαύστε τη φάρσα, αλλά (θα το ξαναπώ) Μην Τσιμπάτε..
Εκτός αν ευκαιρία ψάχνετε να σχολιάσετε, όπως οι γέροντες όλων των αιώνων, το 'πώς καταντήσαμε' και το 'πού πάει ο κόσμος' οπότε εύχομαι να το χαρείτε. Για σάς φτιάχτηκε.

Δε θα είχα γράψει για το θέμα αν φίλος δημοσιογράφος  δε μου έστελνε χθες την άλλη διασκεδαστική είδηση που επιβεβαιώνει πως πρόκειται για Φάρσα. Ήδη το τρολλάκι μπήκε στο Μουσείο Φάρσας.
Είναι κατασκεύσμα του  Adam Brandejs ο οποίος έφτασε στο σημείο να τοποθετήσει δείγματα σε βιτρίνες μαγαζιών προκαλώντας αγανάκτηση στους πεπραστικούς διότι λόγω ρομποτικού μηχανισμού που έχουν μέσα τους μοιάζουν όντως να αναπνέουν.



Δείτε:

 την άψογη ιστοσελίδα της φανταστικής εταιρίας: http://www.genpets.com/


το  Μουσείο με τις Φάρσες : www.museumofhoaxes.com


_________________________________

3 σχόλια:

  1. δεν απέχει και πολύ απ' τον σημερινό άνθρωπο, δεν νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό έλειπε να ήταν αληθινό Δάφνη! :)...!Ελπίζω να μην το ζήσουμε ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς ellinida,τέλεια!
    & το τρομακτικό Πιπεράτε είναι που κάποιοι το πίστεψαν. Διαμαρτυρήθηκαν αλλά το θεώρησαν πιθανό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.