Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Για τα πέη των ενστόλων










Απορία της ημέρας:

Γιατί τα σώματα των Σωμάτων ασφαλείας δεν τα πιάνει το μπλε χάπι (χαρά του παππού και τρόμος της γιαγιάς) όπως τον κάθε άλλο πελάτη των 090 (ή όπως αλλιώς έχουν γίνει από την τελευταία φορά που μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό νομίζοντας πως είμαι άνδρας και θα πληρώσω αδρά τον τηλεφωνικό προμαγνητοφωνημένο οργασμό);

Δεν περνά μέρα που να μη λάβω κάποια είδηση για μιά ακόμα επιπόλαιη σπατάλη Δημόσιου χρήματος που αγνοώ ως δευτοροκοσμική μιζέρια. Ωστόσο τούτο αξίζει να φτιάξει το κέφι ένα συννεφιασμένο πρωί και για χατήρι σας  θα ολισθήσω.
Ιδού η είδηση που μου γέννησε το ερώτημα:

''Εκατοντάδες απόστρατοι του Στρατού και της Αστυνομίας εμφανίζονται, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, να έχουν τοποθετήσει ειδικό σύστημα στα γεννητικά τους όργανα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στύσης...
…..στην Ουρολογική Κλινική τα τελευταία τρία χρόνια είχε στηθεί βιομηχανία πεϊκής πρόθεσης, τοποθετώντας σε εκατοντάδες αποστράτους μία αντλία κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους. 
...κάθε «αντλία» κοστίζει περίπου 8.000 ευρώ.
Ο αρχηγός του ΓΕΣ ενημέρωσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας..
Σύμφωνα με την ηγεσία του Πενταγώνου λοιπόν:
"Κανείς δεν μπορεί να στερήσει τη σεξουαλική απόλαυση και τη χαρά του έρωτα από τον άλλον.
..το διαφημιστικό ενημερωτικό σημείωμα που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο από γιατρό του 401 ΓΣΝ. Συγκεκριμένα υπόσχεται: "Μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή".
Η πεϊκή πρόθεση χαρακτηρίζεται ως η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δύο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου, και τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους" και "δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και ικανοποίηση στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους..
(από manostravel)

Τρία ζήτω για τα πέη των ενστόλων λοιπόν και.. Κορίτσια, στα τηλέφωνά σας! 
_________
οι εικόνες
από το 'Θυρωρό της νύχτας' το αριστούργημα του 1974 της Liliana Cavani με τον Dirk Bogarde και την Charlotte Rampling.
Όχι ότι σχετίζονται με προσθετική πεϊκής αντλίας αλλά θυμήθηκα την ταινία και δε μπορώ να αντισταθώ και να μην σας τη συστήσω ανεπιφύλακτα.




5 σχόλια:

  1. τωρα εξηγείται δαφνη μου γιατι ερχονται με τετοιες διαθεσεις απεναντι στους διαδηλωτες,στις πορειες,και τις συγκεντρωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά συσχετίζεις δροσερό Μαρούλι. Προσθετική σε όλους τους λοιπόν μήπως & μειωθεί η αστυνομική βία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ρε γλέντια...τι άλλο θα δουν τα μάτια μας καλέ Δάφνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια, ποιός πληρώνει την αντλία; Το νοσοκομείο (δηλαδή εμείς) ή ο ένστολος; Η Τροϊκα το ξέρει; Δεν τίθεται θέμα, να γαμήσουν τα παιδιά, αλλά τα γαμησιάτικα ποιός τα πληρώνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ξεχνάτε αγαπητέ Μ. πως τις ορμές του στρατού πάντα ο άμαχος πληθυσμςο τις πληρώνει; (Χαίρομαι που φτάσατε ως εδώ)

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.