Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ένα στεφανάκι για τον ταξιδιώτη στα Καλύτερα Blogs






Παίρνει ο Πολεμιστής ένα μπαστούνι στο Ταρώ και ξεκινά το ταξίδι μαζεύοντάς τα ως το 10 που, αν τα καταφέρει, θα ανέβει ένα επίπεδο και θα αρχίσει νέο κύκλο στο αέναο σπυράλ του ταξιδιού της Ύπαρξης. Σε άλλο χαρτί μονομαχεί, αλλού ληστές έρχονται να τον κλέψουν, αλλού στολίζει με γιρλάντες τα μπαστούνια του και βάζει στόχο ένα μάταιο κάστρο στην άμμο. Και πάντα προχωρεί. Κάπου στη μέση όμως διασχίζοντας έρημους τόπους πάνω στο άλογό του, με τα μπαστούνια φορτωμένα σε φαρέτρα, τον βλέπουμε να έχει ξεχωρίσει το ένα που το κρατά σαν το κοντάρι ενός λαβάρου. Κι επάνω του έχει ένα στεφανάκι.

Όταν έβλεπε η Μαντάμ να πέφτει τούτο το χαρτί (τότε, πριν γεννηθείτε εσείς, που ήταν χαρτορίχτρα) ήξερε ότι στον ερωτώντα είχε μόλις προσφερθεί παράταση: "Δεν είσαι ακόμα νικητής, ακόμα δεν κατέκτησες, αλλά μιά μικρή πόλη, όπως περνούσες, σε δαφνοστεφάνωσε. Εσύ περνάς μα η νίκη τούτη η μικρή, σα βραβειάκι θα είναι το κουράγιο για να συνεχίσεις".


Σήμερα αυτό το blog πήρε ένα τέτοιο στεφανάκι απ' αυτά που δίνουμε οι bloggers για να γνωριζόμαστε και να αλληλοσυστηνόμαστε στους αναγνώστες μας.

Μου το έδωσε η Lyriel  (που ίσως την ξέρετε από τα σχόλιά της).
Ως βραβευμένη οφείλω να βραβεύσω αλλά αυτή τη φορά δε θα σας δώσω μόνο πέντε links.

Διότι με την ευκαιρία σας ανακοινώνω πως άρχισε η ψηφοφορία του Top Blogs ώστε πάλι να βγάλουμε εμείς κι οι αναγνώστες μας τα πιο αγαπητά. Δε συμμετέχω αυτή τη φορά, (την προηγούμενη είχα βραβευθεί στην κατηγορία μου).

Και σας συστήνω:
α) αν έχετε blog να το υποβάλετε να παρουσιάζεται
 στην τεράστια και πρακτικά ταξινομημένη λίστα του Top Blogs 
β) έχετε-δεν έχετε να επισκεφθείτε για να ανακαλύψετε νέους τόπους της κατηγορίας που σας ενδιαφέρει και ψηφίζοντας αυτά που σας αρέσουν να βοηθήσετε να γίνουμε όλοι καλύτεροι.

 
Οι νικητές θα πάρουν εύσημο και διάφορα δώρα χορηγών. Ένα από τα δώρα είναι και το πιο πρόσφατο βιβλίο μου, η Πόρτα Της Ληνώς.
―Που, παρεμπιπτόντως, την Πόρτα κι όχι το βιβλίο βλέπετε εσείς όποτε μπαίνετε εδώ κι εγώ όποτε κοιτάζω ανατολικά από την αυλή και την κουζίνα μου· για το βιβλίο όμως δείτε εδώ
Για όλα τα υπόλοιπα: δώρα-ψηφοφορία-υποβολή:Top Blogs

Για να δείτε τη δική μου Παρουσίαση από το Τοp Blogs  κάντε κλικ στο banner του στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.  Έτσι θα ανοίγει και προς το δικό σας από το δικό σας όταν παρουσιαστείτε εκεί. 
Καλή Τύχη!


____________________________________

10 σχόλια:

  1. Μου κίνησαν το ενδιαφέρον οι δύο πρώτες παράγραφοι, και κυρίως η φράση "στο αέναο σπυράλ του ταξιδιού της ύπαρξης". στο μεταξύ εντελώς "συμπτωματικά" έκανες τη λέξη στεφανάκι σύνδεσμο για το μπλογκ μου :) αυτό είναι το πραγματικό μου όνομα ...
    καλή επιτυχία σε όσα μπλογκς παίρνουν μέρος στην ψηφοφορία.
    τα φιλιά μου **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή μας φίλη
    Σας ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά για την προσφορά σας και την ευγενική σας παρουσία.
    Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή τη συμμετοχή σας στην παρέα μας και στο χώρο.
    Καλή συνέχεια και καλές γιορτές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.