Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το Παλικάρι το ρετρό να περάσει έξω- έχει μάθημα




Το ταινιάκι που παρουσιάζω σήμερα με εξόργισε. Στην αρχή. Κι ύστερα όσο το σκεπτόμουν ανακάλυψα πως αποτελεί ίσως μια θαυμάσια απόδειξη πως το ήθος και η συμπεριφορά δε σχετίζονται με το τι πίνεις ή ήπιες μα με το τι πιστεύεις και πώς διαχειρίζεσαι τη διαφωνία.





Ένα παλιό μεγάλο ψέμα είναι πως οι χρήστες εγκληματούν για την (παροιμιώδη) 'δόση' τους. Κι όμως, εδώ τη βία την ασκεί το Καλό Παιδί το οποίο χαστουκίζει την αδελφή του επειδή εργάζεται όπου της αρέσει και δεν του φέρνει σπίτι χρήμα για τα νοίκια της οικογένειας.
Άλλο cliché είναι ο πρεζάκιας με τα σώβρακα. Εδώ όμως (πάλι) έχουμε αντιστροφή: ο αγενής με την πυτζάμα είναι ο σεβαστός πατήρ που αποπαίρνει την κοπελίτσα του υιού.

Αν αντέξετε θα προσέξετε την απαξίωση των γυναικών, την οικογενειακή βία αλλά και την παιδαριώδη συγκαταβατική προπαγάνδα.
Επίσης― άσχετο αλλά γέλασα πολύ όταν άκουσα να εξηγούν στους παρατεταγμένους φαντάρους πως είναι εκεί για να τους προσέξουν την Υγεία τους. Ναι; Κι εγώ γιατί νόμιζα πως στρατεύονται για να πεθάνουν  για την πατρίδα; 

Επειδή όμως το άγνωστο αυτό αριστούργημα παραείναι μακρύ κι ενδεχομένως (όπως εγώ) θα το βαρεθείτε, έχω κάτι πιο συμπαγές, για να διδαχθείτε εσείς οι αδαείς και άγαρμποι της σφαλιάρας από τους πραγματικούς Γνώστες.

Ιδού λοιπόν
Πώς να δέρνετε τη γυναίκα σας 

_______________________


11 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Δάφνη
    Όσον αφορά το πρώτο δεν νομίζω ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Ίσως είναι περιπτώσεις της ζωής που εδώ έρχονται όλα μαζί πακέτο. Ακόμα έχει σημασία η γωνία που το βλέπεις.
    Για το δεύτερο, ο τύπος δεν παίζεται και μάλλον ισχύει 100% στις αραβικές χώρες, το έχω αναρτήσει προ καιρού κι εγώ.
    Για τα ναρκωτικά τις επόμενες μέρες θα αναρτήσω κάτι περισσότερο αληθινό και σκληρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ήθελα πολύ να βγάλω ένα νόμο που θα κόβει τα χέρια στους βίαιους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω, γιατί θυμώνετε. Ο άνθρωπος είναι προοδευτικός. Όχι μπροστά στα παιδιά, όχι μελανιές, όχι σε ευαίσθητα σημεία. Για άνθρωπο των σπηλαίων, μια χαρά τα λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς αγαπητέ Chrisgio & δεν έχουν έτσι τα πράγματα αφού οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για τι μιλάνε.
    Dark13Sun κι εγώ, κι εγώ― επειδή είδες: Ο Φασισμός με κάνει φασίστα όταν τον συναντώ (Μπρεχτ).
    Καίτη αλήθεια ποια στατιστική θα αποφανθεί αν προτιμά η Ελληνίδα την παραδοσιακή απαξιωτική σφαλιάρα & τη φωνή μπροστά σε παιδιά/γειτονιά & φίλες ή το πράο μεθοδικό μαστίγωμα του Ισλάμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. Γειά σου Δάφνη.Πρώτη φορά μιλώ μαζί σου αν και διαβάζω συνέχεια τις αναρτήσεις σου. Δεν θα διαφωνήσω με τις απόψεις σου. Έχεις δίκιο.Το πρόβλημα είναι πιο βαθύ.Κατατέθηκε σχέδιο Νόμου "Κώδικας Ναρκωτικών"Ιδιωτικοποιούν την πρόληψη-απεξάρτηση-επανένταξη.Ναρκωκαταστολή για το λαό (με όλα τα επακόλουθα..)αμύθητα κέρδη για τους ιδιώτες.
    2. Ο σημερινός ψυχικός βιασμός της γυναίκας, από την μαύρη συμμαχία της κυβέρνησης,έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του σήμερα. Βλέπουμε γυναίκες να διστάζουν να κάνουν οικογένεια. Μητέρες που δεν μπορούν με τα νέα δεδομένα να εξασφαλίσουν ούτε την υποτυπώδη ιατρική φροντίδα για το παιδί της...Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι για όλα αυτά; Που είναι ο κόσμος των γραμμάτων να βγει μπροστά; Μήπως όλοι μαζί λιβανίζουμε τη μπόχα του βούρκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xristos bellos ευχαριστώ που περνάς & που μου έγραψες & μου δίνεις την ευκαρία να επισκεφθώ τα δικά σου.
      Όμως... αν με διαβάζεις θα ξέρεις πως βεβαίως & ξέρω τα περί του νόμου (& της σύμπνοιας Μητροπολίτη Περαιώς / ΚΚΕ στο θέμα) αφού είμαι φανατική της Απόλυτης-δίχως όρους Αποποινικοποίησης. Αν δε βαριέσαι δες τις απόψεις μου από το λήμα (κάτω).
      Για το 2 τι να πω; Ο βιασμός (σωματικός & ψυχικός) δεν είναι καινούργια υπόθεση & είναι παλιός μου αγώνας. Ωστόσο, θα σε σοκάρω, για τις Μάνες δε δίνω δεκάρα, ας νοιαστούν οι φασίστες που θέλουν να πολλαπλασιάσουν το dna τους. Από επιλογή τους έχουν το πρόβλημα. Αντίθετα για τους ηλικιωμένους δε βλέπω να νοιάζεται κανείς παρότι όλοι εκεί θα φτάσουμε (όσοι είμαστε τυχεροί).
      Όσο για τον Κόσμο των Γραμμάτων πού μπροστά; Ακούει κανείς― κι εδώ συμφωνούμε: δεν τον αφήνουν να ακούσει...

      Διαγραφή
  6. Δάφνη, χαίρομαι που σε γνωρίζω μέσα από την ποίησή σου! σ'ευχαριστώ για το βιβλίο σου : "Η πόρτα της Ληνώς" που μου έστειλες μέσω του Top Blogs!!!Είναι εμνευσμένη η ποίησή σου, το διάβασα και θα το ξαναδιαβάσω πολλές φορές ακόμη!!!Σου εύχομαι μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταρχήν προσκυνώ το απέραντο ταλέντο των ηθοποιών αχχαχαχα γέλασα πάρα πολύ, ειδικά στην ατάκα "από πότε καπνίζεις χασίσι Αμαλία?" και φυσικά στη μουσική υπόκρουση τη στιγμή, που ξαπλωμένος στην παραλία ρουφάει μια τζούρα απ το τσιγάρο.
    Επικίνδυνο βρίσκω να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι το χόρτο και την πρέζα.
    Δηλαδή αν κάποιος πίνει το τσιγαράκι του και είναι οκ, αυτό σημαίνει πως και με την πρέζα θα είναι το ίδιο? Όχι βέβαια.
    Μου σηκώνονται οι τρίχες όταν βλέπω και ακούω τέτοιες μαλακίες..
    Όσο για το άλλο βίντεο με των κώδικα του σωστού ξυλοδαρμού, μου φαίνεται εντελώς σουρεαλιστικό ... ή μήπως εγώ ζω στην κοσμάρα μου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μάλιστα κύριε διοικητά μου!
    -απαλή μουσική-
    και... μεταξύ μας!
    άπαιχτα και τα δύο.

    φιλάκια, καλό βράδυ Δάφνη Δάφνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα που είδα το βιντεάκι με το Μουλά,θυμήθηκα ότι το είχα παρακολουθήσει σε κάποιο δελτίο ειδήσεων και όπως και τότε,έτσι και τώρα,παρόλο που το έχω ξαναδεί,εξοργίζομαι...απίστευτα πολύ όμως σου λέω...έχω διαβάσει τόσα βιβλία πάνω στο θέμα του Ισλάμ,που αρκεί να ακούσω για Ισλαμικές ''παραδόσεις'' και ''έθιμα'' και να μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι...και γενικά,από οπουδήποτε κι αν προέρχεται,κάθε μορφή βίας,τη θεωρώ απαράδεκτη!!!
    Φιλώ σε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θρησκοληψία παντού είναι βίαιη καικαταστροφική για τον πολιτισμό. Έχουμε και στο Χριστιανισμό τέτοια κρούσματα, απλώς (δόξα τω Αλλάχ) εμείς δεν έχουμε Θεοκρατία.

      Καλό σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.