Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΟΧΙ ―Oι Bloggers λέμε ΟΧΙ στην κατάργηση της παλιάς διεπαφής.



Μου το ζήτησε η Blues κι αν υπάρχει ελπίδα να αποφύγουμε την ενόχληση σάς παρακαλώ να το πείτε κι εσείς αυτό το ΟΧΙ στον τίτλο μιας ανάρτησης σας.
Κάποιους δε μας βολεύει η νέα μορφή του Βlogger και εξακολουθούμε να ετοιμάζουμε τις αναρτήσεις μας χρησιμοποιώντας την παλιά.
Παρακαλώ πείτε ΟΧΙ μαζί μας.




Προσωπικά προτιμώ όντως την παλιά μα κι αν δεν την προτιμούσα θα έλεγα το ΟΧΙ διότι με έχει κουράσει η γιάπικη εφευρετικότητα υπαλλήλων που δικαιολογούν την παρουσία τους στα γραφεία αλλάζοντας ό,τι συνηθίσαμε.
'Φεύγοντας από εδώ δε θα βρεις θέση -θα φτιάξεις θέση' λένε στο Χάρβαρντ. Διαφωνώ. Προτιμώ το 'If it aint broken don't fix it'. Κι η παλιά μορφή μια χαρά δουλεύει Κύριοι Μαστροχαλαστές του Blogger.
_____________________

13 σχόλια:

  1. Nai!!Ναι!! Συμφωνώ!!
    μπαίνω στον καινούργιο πίνακα ελέγχου και ολο ψάχνω μια πόρτα που θα με βγάλει στον παλιό μου πανόπτη!!
    Καλησπέρα Δάφνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ελίτσα― ακόμα από το παλιό δουλεύω. Στο νέο όμως αναγκάζομαι να μπω όταν γράφω σε ομαδικά που συνεργάζομαι, & πολύ με αγχώνει.

      Διαγραφή
  2. εμένα μ' αρέσει πολύ η αλλαγή του blogger! γουστάρω τρελά αυτή τη μανία της google να απλοποιεί τα πράγματα σε εξευτελιστικό σημείο. κόβουν ένα εικονίδιο από 'δω, ένα πλαίσιο από 'κει, κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώνουν το χώρο, τον όγκο, τις λεπτομέρειες. μερικές φορές συμπεριφέρονται σα ψυχαναγκαστικοί λολ πολύ γουστάρω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γούστα είναι αυτά, it takes all sorts to make a world γι αυτό και δε ζητάμε να γυρίσει πίσω, ζητάμε να έχουμε επιλογή.. Μα Νίκο με μπερδεύεις. Το Google ναι, προοδεύει με στόχο την απλούστευση & έφτιαξε και το καταπληκτικό gmail που έβγαλε το yahoo από την κυκλοφορία, αλλά το Blogger δε μου φαίνεται να απλούστευσε κάτι, μάλλον πιο μπερδεμένο το έκανε. Αλλά είπαμε: γούστα..
      Χάρηκα που πέρασες από τον οντά μου.

      Διαγραφή
  3. Ούτε κι εγώ γουστάρω τόσες αλλαγές. Κάθε τόσο πρέπει να ξανασπάμε το κεφάλι μας να ανακαλύψουμε πώς γίνευται κάτι που ήδη ξέραμε. Χωρίς λόγο! Να πεις ότι βελτιώνει κάτι να το καταλάβω. Την αλλαγή για την δικαιολόγηση θέσης δεν την καταλαβαίνω. Επίσης με ενοχλεί που δεν υποστηρίζεται πλέον από τον explorer και σε υποχρεώνει να αλλάξεις browser.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το explorer δεν ήξερα μα για το άλλο χαίρομαι που συμφωνούμε. Και που το σχόλιό σας με έφερε σ' εσάς και είδα το πουλάκι που μου θύμισε:
      ―Άκουσες Κωσταντάκι μου τι λένε τα πουλάκια;
      ―Πουλάκια είναι κι ας κελαηδούν, πουλάκια είναι κι ας λέγουν...

      Διαγραφή
  4. Είπες μια μεγάλη αλήθεια Δάφνη, πολύ σπαστικό έχει καταντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Summertime Blues μου ζήτησε να αναρτήσω το ΟΧΙ- το κάνουμε όσοι νοιαζόμαστε. Μα πες μου έχεις blog; Στο προφίλ σου δε φαίνεται.. Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  5. ουφ

    θα πω την προσωπική μου ιστορία...

    βγάζω το μεροκάματο από την νέα τεχνολογία εδώ και 16 χρόνια... ήμουν στο πρώτο μαγαζί που έφερε συγκροτημένα νέα τεχνολογία σε ένα τομέα... (το πρώτο ήταν πειραματικό)...


    ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΑΡΝΟΥΜΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ

    να μαθαίνω νέα πράγματα

    δεν έμαθα ποτές το video που λειτουργεί... η τηλεόραση σπίτι μου φαίνετε βουνό...

    δεν θέλω να μαθαίνω νέα πράγματα πέρα ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ που θέλω να είμαι πάντα μέσα και μπροστά.....

    οπότε καταλαβαίνω πόσο μου την σπάνε όλα τούτα....


    ΤΑ ΜΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σου akrat, μαζί σου..
      Αυτός ήταν ο λόγος που απέκτησα το πρώτο μου mac (το δεύτερο που φτάχτηκε). Τότε που ανακάλυψε η apple το ποντίκι και τα εικονίδια κι έφτιαξε τα πρώτα laptop για ανθρώπους που έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να διαβάζουν προσπέκτους..
      Να αρνούμαστε!

      Διαγραφή
  6. εξέφρασες αυτό που σκέφτομαι με τέλεια λόγια.
    αλλά. όπως λέω, λες και λέμε αυτό το θέμα είναι κάτι που μας αφορά όλους τους μπλόγγερς.
    η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυσκάλισα το καινούριο, αλλά στα 5-6 απλά πραματάκια που κάνω αποδείχτηκε το νέο σκέτος μπελάς.
    φεύ, είμαστε να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολή;
    α πα πα.
    καληνύχτα Δάφνη Δάφνη, σνιφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη.
    έβγαλες το ρομπότ.
    είναι ασφαλές αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέφτηκα πως κάνει πιό γρήγορο το σχολιασμό. Ως τώρα δεν έχω βομβαρδιστεί από εταιρίες παρά όταν είχα το ρομπότ― αν δημιουργηθεί πρόβλημα το ξαναβάζω.

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.