Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

30 χρόνια δουλεύουν για την ΚΥΠ οι εθνοσωτήρες



Έλαβα και σας μεταφέρω
έγγραφο που αποδεικνύει πως οι σημερινοί Χρυσαυγίτες που εμφανίζονται ως τάχα 'κάτι άλλο' και μη αναμειγμένοι στη διαφθορά ήταν υπό μηνιαία μισθοδοσία της ΚΥΠ (ΕΥΠ) από την αρχή της δεκαετίας του '80.
Το έγγραφο είναι 30 ετών, γι αυτό και δημοσιοποιείται. Τα ποσά είναι σε δραχμές.

«Ιδού και το επίσημο έγγραφο της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ) με όλα τα καλά παιδιά, που η εν λόγω μυστική υπηρεσία έχει στο payroll της... 

Εδώ, λοιπόν, βλέπουμε τον Φύρερ της Χ.Α. να φιγουράρει στην 10η θέση του σχετικού καταλόγου. Σύμφωνα με αυτό το έγκυρο κρατικό έγγραφο, ο κος Ν. Μιχαλολιάκος λαμβάνει 120 κολαριστά χιλιαρικάκια παρακαλω! - προφανώς για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του προς το έθνος & την πολύπαθη πατρίδα μας...

Ωστόσο, είναι πολύ φυσικό ο κος Μιχαλολιάκος να αγριεύει, να δυσανασχετεί και να διαμαρτύρεται αφού, μόλις 2 θέσεις παραπάνω στην ίδια λίστα, βλέπει τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο να παίρνει 50 χιλιάρικα περισσότερα απ' αυτόν (δηλ., 180.000).

Όσο για τον διάσημο & πανελληνίως λατρεμένο κ. Κωστάκη Πλεύρη (ο οποίος, παράλληλα προς την κύρια εργασία του ως δικηγόρος συμπληρώνει το εισόδημά του και με άλλες 200 ψωροχιλιάδες που παίρνει από την ΚΥΠ -συγνώμη, από την ΕΥΠ ήθελα να πω...) περί αυτού ο κ. Μιχαλολιάκος φαντάζομαι πως δεν θα έχει αντιρρήσεις, δεδομένου ότι κ. Πλεύρης έχει υπάρξει ο βασικός σκαπανέας & ένας εκ των πρωτεργατών του Χιτλερικού Εθνικοσοσιαλισμού (διάβαζε: Νεο-Ναζισμού) στην χώρα μας. Είναι, δηλαδή, κάτι σαν γλυκός πατερούλης ή έστω γενναιόδωρος νονός για τον κ. Ν.Μ. και τα χρυσαβγουλάκια του...

Όπως βλέπετε, τα χρήματα των στυγερά φορολογουμένων Ελλήνων πιάνουν τόπο και, επομένως, εσείς δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τίποτα.»

________
      Τα παραπάνω τα ανάρτησα πριν λίγες ώρες. Εν τω μεταξύ θέλησα να ψάξω την εγκυρότητα του εγγράφου για το οποίο διάβασα πως στο δικαστήριο θεωρήθηκε πλαστό (λείπει μια σφραγίδα, λένε, ή η υπογραφή τους Ταγματάρχη) αλλά ποτέ δεν αμφισβητήθηκε η πληροφορία. 
Ιδού το θέμα αναλυτικά:
(ρεπορτάζ του Χρήστου Φράγγου για το Σοφοκλέουςin

Δημοσιεύθηκε: 06 Ιουλίου 2012, 12:09 , Τελευταία Ενημέρωση: 06/07/2012, 21:38
Αίσθηση προκαλεί απόρρητο έγγραφο της ΚΥΠ (νυν ΕΥΠ) που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των Wikileaks και δεν έχει χαρακτηρισθεί επισήμως χαλκευμένο. Το έγγραφο αποτελεί πρόταση έγκρισης μισθολογικής δαπάνης για τους έκτακτους συνεργάτες του κλάδου. 
Τα ευρήματα από το έγγραφο είναι δυο, αφενός ποιοί είναι οι μισθοδοτούμενοι της κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφορίών
και αφετέρου τα ποσα που ελάμβαναν. Σύμφωνα με το έγγραφο οι μισθοί όλων των συνεργατών ήταν έως και 10πλάσιοι του μέσου μισθό στην Ελλάδα την εποχή 1980-82.
Οπερ σημαίνει ότι οι μισθοδοτούμενοι “πατριώτες” απομυζούσαν τη χώρα από το 1980, προσφέροντας αδιευκρίνιστες υπηρεσίες “πρακτόρων” πληροφοριών.
Αν η υπόθεση διερευνηθεί διεξοδικά και σε βάθος και δεν περιοριστεί σε επιδερμική προσέγγιση ενδέχεται να προκύψουν σημαντικά ευρήματα για το ρόλο ανθρώπων των Media και της πολιτικής,  καθώς και για τη διαχρονική διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
Στο συγκεκριμένο έγγραφο πάντως φαίνεται ότι ο… πατριώτης επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος έπαιρνε μηνιαίο μισθό 120,000 δραχμές, όταν ο μέσος μισθός των δημοσίων υπαλλήλων ήταν μεταξύ 12-15,000 δραχμών.
Στο ίδιο έγγραφο προκύπτει ότι μισθοδοτούμενος της ΚΥΠ ήταν και ο Κ. Πλεύρης και μάλιστα υψηλόμισθος, λαμβάνοντας μηνιαίως 200,000 δραχμές.
Επίσης ο πρόεδρος του ΕΝΕΚ (εθνικιστική νεοναζιστική οργάνωση) και εν συνεχεία στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Πολύδωρος Δάκογλου, ο οποίος μισθοδοτούνταν με 92,000 δραχμές.
Ο εκδότης, καναλάρχης και προσφάτως καταδικασθείς για υποθέσεις εκβιασμών Γρηγόρης Μιχαλόπουλος με μισθό 180,000 δραχμές.
Στον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της ΓΣΕΕ για την εποχή, με βασικό μισθό 10.840 δραχμές…
Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημη απάντηση από την ΕΥΠ δεν υπάρχει για το θέμα. Μετά από έρευνα του Sofokleousin.gr το έγγραφο έχει κριθεί πλαστό από τη δικαιοσύνη στο παρελθόν λόγω ανυπαρξίας του ονόματος του υπογράφοντος ταγματάρχη.
Η δικαιοσύνη ουδέποτε όμως εισήλθε στην ουσία της υπόθεσης και ούτε διατάχθηκε έλεγχος των πρακτικών και των αρχείων της ΕΥΠ για να διαπιστωθεί του λόγου το αληθές.
Η απόφαση αφορά μόνο την πλαστότητα του εγγράφου και όχι το αν ήταν ή όχι ο Ν. Μιχαλολιάκος έμμισθος της ΚΥΠ.
Το sofokleousin.gr συνεχίζει την έρευνα και θα ενημερώνει για τα νέα στοιχεία που ανακύπτουν. 
____________________
Συστήνω σχετικά το βιβλίο Ή Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής' του Δ. Ψαρά που κυκλοφορεί από χθες στα βιβλιοπωλεία. 
Παρουσιάζεται με συνέντευξη του συγγραφέα στη Lifo:
 «..Η Μαύρη Βίβλος αποτελεί μια ακτινογραφία της δράσης της Χρυσής Αυγής, από το 1980 μέχρι σήμερα, τεκμηριώνοντας με πλούτο στοιχείων τον εγκληματικό και ναζιστικό της χαρακτήρα, απαραίτητη για να κατανοήσουμε τη δράση της, αλλά και για να τη σταματήσουμε...» lifo33356


______________________________________________ 

Το έλαβα σήμερα το πρωί.

 Αλλά ψάχνοντας την πηγή ανακάλυψα πως έχει δημοσιοποιηθεί από τον περασμένο Μάιο perivolakia.gr/forum/. Δεν είναι φρέσκο πια δηλαδή. Ωστόσο αποτελεί 
άλλη μια απόδειξη  (σα να χρειαζόταν) πως το συγκεκριμένο κόμμα είναι κατασκεύασμα που εξυπηρετεί εκλογικούς σκοπούς των δύο μεγάλων. 


19 σχόλια:

  1. Αμάν πια.Τα έχετε βάλει όλοι με τα χρυσά αυτά παιδιά και βγάζεται τα λάθη που έκαναν όταν ήταν νήπια(ειρωνικό είναι,γιατί τώρα τελευταία παρεξηγούμε πολύ).
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ δε θα περεξηγηθείς tommy-
      ξέρω τι άδικο είναι που ξεθάβουμε νεανικές τους απερισκεψίες
      και ήδη με νουθέτησε (στο FB) αριστερός πως έτσι λέει δε θα νικηθεί ο φασισμός.

      Καλή εβδομάδα

      [είδες το super χάκεμα των Anonymous; Εκεί να δεις έγγραφα και μάλιστα πολύ πρόσφατα.
      μόλις πρόσθεσα στη μόνιμη Σελίδα μου ΕΔΩ ]

      Διαγραφή
  2. Ο Μύθος του Κρόνου που έτρωγε τα παιδιά του είναι Ελληνικός και συνάμα προφητικός. Το μεγαλείο της Ελλάδας, ακροβατεί πάνω στην ειρωνία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτσε να κρύβουμε λόγια, Δάφνη, γιατί ικανό τον έχω να βγει και να το διαλαλεί οτι αυτός θυσιαζόταν κι έκανε ανέκαθεν το καθήκον του προς την πατρίδα παραμερίζοντας κάθε κομματική διαφορά !!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αμφιβάλω Αγγελική,
      μα αυτό που με ανησυχεί είναι μην αποκτήσει τη δύναμη να διαλαλήσει πως απαγορεύεται να ον σχολιάζουμε.
      Τους θεωρώ κατασκεύασμα
      αλλά σαν τις σκούπες του μαθητευόμενου μάγου τρέμω μην αποκτήσουν κατά λάθος λίγη δύναμη..

      Διαγραφή
    2. Δεν θα το κάνει αυτό, γιατί σ' αυτή τη φάση χρειάζεται όση δημοσιότητα παραπάνω μπορεί να αποκτήσει (γι' αυτό και όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη). Κάθε αναφορά στο όνομα τους είναι βήμα που τους δίνεται για την προπαγάνδα τους και βέλος στην φαρέτρα τους που θα το χρησιμοποιήσουν όταν και όπως αυτοί θέλουν.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ
      και θεωρώ πως τα κανάλια τους βοηθούν πολύ
      γι αυτό και αποφεύγω. Μα έλαβα αυτό, σκέφτηκα πως ίσως πολλοί που με διαβάζουν δεν έτυχε να το πετύχουν και παρέκλινα.
      Καλό απόγευμα Αγγελική.

      Διαγραφή
  4. 'Ομως ο αρχηγός 200.000 ε; Εμ τι, τσάμπα τις έχουμε τις περγαμηνές; Θα μου πεις και τι είναι 200.000; Ούτε χίλια ευρώ δεν είναι, αλλά για το 1982 είναι ιλιγγιώδες το ποσό! Κι εσύ κάθεσαι και βγάζεις τα μάτια σου να γράφεις! Στη Μύκονο δεν έχουν ανάγκη για "έκτακτους συνεργάτες"; Να, να καρφώνεις τους gay, ας πούμε... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να μη φτάσουμε ως εκεί
      αν και με τις επιθέσεις στο Γκάζι και τον Κεραμεικό όλα τα περιμένω πια..
      (Αν θυμάμαι καλά 700 ψηφάκια πήραν στο πάλλευκο νησάκι μου).

      Διαγραφή
  5. Το έγγραφο κυκλοφορεί πολύ περισσότερο καιρό από ότι λέγεται και διάφορες ιστορίες για αγρίους με το περιβόητο (και γελοίο κατ΄εμέ) "wiki-leaks".

    Προσωπικά το έχω δει να κυκλοφορεί σε sites "αντιεξουσιαστικού χώρου" χρόνια πριν, από εποχές που τα αυγά λάμβαναν λιγότερες ψήφους και από αυτές που πήρε ο Πιτ Παπαδάκος όταν ήθελε να βγει δήμαρχος στη Καλλιθέα. Μη σου πω λιγότερες και ακόμα και από τον "εθνικό-τελάλη" Χελάκη...

    Καλά όχι ότι στην ουσία αλλάζει τίποτα, με το πότε πρωτοκυκλοφόρησε το περίφημο αυτό χαρτί, για τον βιο-χλαπάτσα Μιχαλολιάκο και τα τσιράκια του...για να ξηγιώμαστε και να μην παρεξηγιόμαστε.

    Αnyway το point δεν είναι το χαρτί. Αυτά είναι ψιλά γράμματα.

    Αν υπήρχαν "τζιμάνια" με άντερα στο κομμάτι ρεπορτάζ-επικοινωνίας, δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο να εκμεταλλευόντουσαν τον ίδιο το "μικρόκοσμο" που περιβάλει τον απόπατο των αυγών για να τους κάνουν στην ουσία ζημιά. Και για να το πω πιο ωμά: Μόνοι τους αλληλοκαρφώνονται μέσα στον ίδιο τους το "μικρόκοσμο". Οι "παλιοί" τους "νέους" και τούμπαλιν. Έχει βρωμίσει ο τόπος από διάφορα λογάκια για "μαγαζάκια", "στάβλους", "ρουφιανιλίκια", "κωλοτούμπες", "παροχή προμηθειών για ντράβαλα σε γνωστή μερίδα οπαδών" κτλ. Το μπαρούτι έτοιμο είναι. Το φυτίλι δεν έχει κανείς τα @@ να το ανάψει...Τα χαρτιά είπαμε είναι ψιλά γράμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά το γεγονός πως κάπως βγαίνει παραέξω το συγκεκριμένο χαρτί καλό κάνει, να ξηγιώμαστε για να μην παρεξηγιώμαστε και πάλι. Απλά έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι "ψιλά γράμματα". Τώρα γιατί δεν ανάβει το φυτίλι δυστυχώς οι εκρήξεις πάνω σε τόσο μπαρούτι (δηλαδή σαπίλα) δεν είναι ελεγχόμενες ποτέ και θα αρπάξουν και των άλλων (ή των "απέναντι" για να το θέσω και στην πιο σωστή του διάσταση), οι "μικρόκοσμοι" φωτιά...Και άντε σβήστην μετά...

      Διαγραφή
    2. Συνοψίζεις τη στάση μου Φίδι
      με το «Αν υπήρχαν "τζιμάνια" με άντερα στο κομμάτι ρεπορτάζ-επικοινωνίας, δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο..». Διότι υπάρχουν φιλόδοξοι ρεπόρτερς κι αν δεν ασχολούνται με αυτό το εύκολο και τρανταχτό θέμα σημαίνει πως τα κέρδη για να μην ασχοληθούν είναι μεγαλύτερα.
      Γι αυτό και αναγκάστηκα εγώ
      όταν το έλαβα να μην αποσιωπήσω, παρότι δεν είμαι του ρεπορτάζ, δεν έχω ούτε μέσα ούτε γνώση να τα ψάχνω σωστά. Διακινδυνεύω τη γκάφα όμως για να διαδίδονται, να μην καταφέρουν να τα σκεπάζουν.
      Γι αυτό και σε ευχαριτσώ για τις πληροφορίες.

      Διαγραφή
  6. εύγε Δάφνη εύγε βρε κορίτσι...

    άκου ιστορία .... 1976 κινηματογράφος ΆΝΕΣΙΣ ξέρεις εδώ στην γειτονιά.... Στα σκαλιά συναντώ ένα συμμαθητή που πουλούσε ΟΔΗΓΗΤΗ.... Κάνουμε χαβαλέ.... Μου λέει κράτα λίγο ρε να κάνω ένα τσιγάρο και να πάω να πιώ ένα νερό (τότε δεν υπήρχαν μπουκαλάκια πάγαινες σε καφενείο και έπαιρνες).... Γυρνά τους δίνω πίσω τους ΟΔΗΓΗΤΕΣ και φεύγω...


    1981 ένας ναύαρχος πάει τον πατέρα μου στην ΚΥΠ γιατί απέλυσαν την αδελφή μου από ένα στρατιωτικό νοσοκομείο.... και βλέπουν ότι εγώ είμαι ΚΝΙΤΗΣ.... Το είχε καρφώσει ο θυρωρός απέναντι από τον ΜΙΚΕ..... Και μην ακούσω τίποτα για θυρωρούς οι δικοί μου θυρωροί ήταν και δεν συνεργάστηκαν.... φυσικά με 15μερη επίσκεψη δια προσωπική τους υπόθεση στην ασφάλεια για να καταδώσουν και δεν κάρφωναν.....


    η ΚΥΠ λαδώνει από τα ταμεία τα αδήλωτα όσους περισσότερους μπορεί.... κλεφτρόνια αλήτες και πολλούς εξ αυτών......


    η χώρα έχει σπορ το ρουφιανεύειν και το λαδώνειν..... είμαστε οι περισσότεροι τίμιοι αλλά το 10% τα παίρνει άγρια...... αφορολόγητα...


    ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ....... χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Ναι akrat,
      ιστορίες καθημερινής ρουφιανιάς..
      Για το Μιχαλολιάκο υπάρχουν πολλά, δεν το έκρυβε πως ήταν υπέρ του ένοπλου φασιστικού αγώνα, πολύ πρόσφατα αποκήρυξε (για να μπει στη Βουλή).
      Τι καταστάσεις, τι άνθρωποι...

      Διαγραφή
  7. Αυτό που πραγματικά με ανησυχεί δεν είναι οι σκοτεινές πλευρές του παρελθόντος, το μέλλον με ανησυχεί που μοιάζει να έρχεται κατά πάνω μας και είναι ίδιο και χειρότερο από αυτό που έζησαν οι πατεράδες κι οι παππούδες μας.
    Το ρουφιανεύειν υπήρξε το Εθνικό μας Σπορ ανά τους αιώνες ίσως και γι αυτό μας βρίσκουν ξέφραγα αμπέλια και σαλαγάν τα γίδια ανάμεσα μας … αν ήμασταν μια σφιγμένη γροθιά ποιος θα μας ενοχλούσε από ντόπιους και ξένους?
    Εδώ μια ρημαδοδιαδήλωση πάμε να διοργανώσουμε και θα την διασπάσουμε στα εκατό κομμάτια και στο τέλος θα πλακωθούμε μεταξύ μας και όλους μαζί θα μας πλακώσουν τα ματ.
    Αυτοί είμαστε , εμείς δημιουργούμε τους εφιάλτες μας.

    Καλημέρα αγαπητή Δάφνη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου μέρα Irma,
      αυτό το χαρακτηριστικό της διχόνοιας που λες δε θα έπρεπε να μας πείσει πόσο δεν είμαστε φυλή, πόσο ανόμοιοι είμαστε;
      Βοηθούν και τα μικροσυμφέροντα των κομμάτων βέβαια, που βρίσκου και τα κάνουν
      και έτσι τη γροθιά που λες τη σχηλατίζουν μόνο όσοι έχουν κοινό συμφέρον..

      Διαγραφή
  8. Ας είναι καλά το γερό μυαλό σου my dear,
    εσύ δύσκολα να την πάταγες..
    (θέλει απέραντες στέπες βλακείας στον εγκέφαλο
    και ταπεινά συμφέροντα στον περίγυρο για να μπλέξει ο άνθρωπος-
    και θέλει και να μην αρέσει στις γυναίκες, αλλιώς έχει καλύτερα πράγματα να κάνει τα βράδια του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.