Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Να το πω; Να το πω το όνομα του δολοφόνου;






Επειδή ζήσαμε το πώς διαπομπεύθηκαν μέχρι τρίτης γενεάς οι συλληφθέντες (ύποπτοι για ληστεία τραπέζης) νεαροί του Βελβεντού, και εν πλήρη επιγνώσει των κινδύνων της σωστότατης ρήσης του Μπρεχτ πως ο φασισμός έχει την ιδιότητα να κάνει φασίστα όποιον τον συναντά, πέφτω στο ηθικό ατόπημα να δημοσιεύσω το όνομα του δολοφόνου τού Παύλου Φύσσα επειδή (ως τώρα που γράφω)προστατεύεται από κανάλια και αστυνομία.
Μαζί, σας μεταφέρω και εικόνες και συνδέσμους της σημερινής ημέρας.


Η δολοφονία: του Παύλου Φύσσα kilah-P


Το προφίλ του δολοφόνου: 




Το λούμπεν προφίλ του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, είναι τυπικό για τα μέλη που στρατολογεί η Χρυσή Αυγή. Γιος μεταναστών στην Γερμανία που μεγάλωσε παρατημένος στην Αθήνα, ο Γ.Ρουπακιάς  απολύθηκε πριν από δύο χρόνια από την ιδιωτική εταιρεία στην οποία δούλευε κατηγορούμενος για απάτη.


Στη συνέχεια προσχώρησε μαζί με την σύζυγο του, στην Χρυσή Αυγή στην οποία  άρχισε να προσφέρει πληρωμένες υπηρεσίες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tvxs.gr, από γείτονες και ανθρώπους με τους οποίους διατηρούσε επαφές, ο Ρουπακιάς πληρωνόταν από το ταμείο της Χρυσής Αυγής για να συμμετέχει σε ξυλοδαρμούς μεταναστών, κυρίως γύρω από την περιοχή της Νίκαιας και του Πειραιά. Ο επαγγελματικός τρόπος με τον οποίο δολοφόνησε τον άτυχο Παύλο Φύσσα, δείχνει ότι διέθετε πείρα στα μαχαιρώματα.

Ένα από τα θέματα που καλείται να εξετάσει η αστυνομία είναι και η συμμετοχή του στους τραμπουκισμούς στο Πέραμα την προηγούμενη εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι οι δράστες της επίθεσης στο Πέραμα έμειναν ανενόχλητοι, φαίνεται ότι αποθράσυνε τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που αισθάνθηκαν ότι μπορούν να δρουν χωρίς συνέπειες. Την ίδια εντύπωση είχε σχηματίσει και ο Ρουπακιάς από τις προηγούμενες επιθέσεις στις οποίες συμμετείχε.

Η ομολογία:
κατά την διάρκεια της ανάκρισης του στην Ασφάλεια, ο 45χρονος Γ.Ρ. ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 34χρονο τραγουδιστή, παραδέχθηκε πως .... ένας από τους συμμετέχοντες στο επεισόδιο πήρε τηλέφωνο τον Γ.Ρ. προκειμένου να μεταβεί στην οδό Παναγή Τσαλδάρη....
Ο δράστης... παραδέχθηκε πως ανήκει στη Χρυσή Αυγή και μάλιστα είπε στους άνδρες της Ασφάλειας πως επισκεπτόταν πέντε με έξι φορές την εβδομάδα τα γραφεία του ακροδεξιού κόμματος.
 | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/122442#ixzz2fGm0oAPA

Οι αποδείξεις:
Newsbeast:
Στο σπίτι του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Νίκαιας ισχυρίζεται ότι έκρυψε τα αντικείμενα του συζύγου της που επιχείρησε να απομακρύνει λόγω του αστυνομικού ελέγχου η σύζυγος του 45χρονου δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Ο δράστης είχε ζητήσει από τη σύζυγό του να εξαφανίσει ό,τι τον συνδέει πολιτικά με τη Χρυσή Αυγή.Η ίδια, συνελήφθη για ψευδορκία, καθώς αρχικά ισχυρίστηκε ότι τα αντικείμενα αυτά τα είχε πετάξει σε κάδο σκουπιδιών, αλλά «προδόθηκε» λόγω της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα. Έτσι, στη συνέχεια ανασκεύασε την κατάθεσή της και ισχυρίστηκε ότι τα αντικείμενα αυτά τα μετέφερε στο σπίτι του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Χ.Α. στη Νίκαια. Μαζί της συνελήφθησαν μία συγγενής τους η οποία φέρεται επίσης να προέβη σε ψευδή κατάθεση, καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης. 


Το κανάλι:



Το ήθος:

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι:


Οι ηθικοί αυτουργοί* (λίγοι εκ των):


  
Οι Σύμβουλοι



Κι άλλοι: από την  Angua

Και τα νούμερα: από την kirki






Ο γιατρός:


Διεθνώς: bbchumanite.frsueddeutsche.de κ.λ... κ.λ..

Κι οι συγκεντρώσεις, η οργή και η αηδία μας; 
Ελπίζω πια να μην υπάρχουν αμφιβολίες και δικαιολογίες.


____________
*Λαβαίνω από φίλη που εκτιμώ, την εξής παρατήρηση για την εικόνα Ηθικών Αυτουργών και σάς τη μεταφέρω: 
Στάσου, ο Κασιμάτης λέει ότι η ΧΑ μπορεί να αναγκάσει τα άλλα κόμματα να συσπειρωθούν, δεν είναι δίκαιο αυτό να θεωρείται έπαινος της ή κατανόηση των ψηφοφόρων της

Ιδού τα λόγια του Στέφανου Κασιμάτη, (16 Σεπτ. '12, Καθημερινή), για να κρίνετε:

"Η ευκαιρία της Χρυσής Αυγής για τη δημοκρατία":
"Όσοι πιστεύουμε στην δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην Χρυσή Αυγή - και σοβαρολογώ απολύτως. Της το οφείλουμε για την ευκαιρία που μας προσφέρει -και μάλιστα την ώρα που την έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη- ώστε να διορθώσουμε λάθη δεκαετιών και να κάνουμε μια νέα αρχή στην πολιτική ζωή".

________________

11.30μ.μ. προσθέτω:
Καθώς εξελίσσονται επεισόδια στο Κερατσίνι, την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη και ο Γεώργιος Ρουπακιάς με τη σύζυγο και τη συνεργό συγγενή μεταφέρονται στον εισαγγελέα σας δίνω άλλο ένα σύνδεσμο: Δεκατρία βίντεο για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη
και τη μόνη φωτογραφία που βρήκα: 





Επίσης, εμπνευσμένο από το τραγούδι του Παύλου Φύσσα (aka Killah P) Σιγά μην κλάψω-Σιγά μη φοβηθώ, σας δίνω το trend που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα (και το έχω κι εγώ  πάνω δεξιά):




 Πέμπτη 19 Σεπτ. πάρτε κι άλλα:


Η παρέα με βουλευτές:



Από τη σελίδα στο Facebook του δολοφόνου



Τα trends σήμερα:
,
, , ,
κι από τους γείτονες του #Gezi_Parki 

Τα κανάλια (πάλι):


και ένα σχόλιο για το ανωτέρω από την

Δουλεύω από το 1992. Είμαι ασφαλισμένη σε Ταμείο Συντακτών από το 1994. Είναι η στιγμή της μεγαλύτερης ντροπής, που η φορολογική μου κατάσταση γράφει "Δημοσιογράφος"

Προσθέτω 20 Σεπτ.

Οι σοβαρές απόψεις :

Δύσκολο;



22 Σεπτ.

Οι αποκαλύψεις:

“Κατά τη γνώμη μου ο Μιχαλολιάκος ήξερε. Υπάρχει ιεραρχία. Δηλαδή ένας μέλος λέει κάτι στον πυρηνάρχη. Ο πυρηνάρχης στο βουλευτή που είναι υπεύθυνος για την τοπική οργάνωση και ο βουλευτής στον αρχηγό. Πάντα ενημερώνεται ο αρχηγός για να δώσει το ΟΚ. Και στην καρδιά δεν χτυπάς εάν δεν θέλεις να σκοτώσεις”.

Τα παραπάνω είναι απόσπασμα από συνέντευξη πρώην μέλους της “χρυσης αυγής” στο Έθνος της Κυριακής”.  correspondent4.

28/9 προσθέτω:

ΠΡΟΣΘΕΤΩ 2016
Περισσότερα στο:  https://jailgoldendawn.com 
Δολοφονία Παύλου Φύσσα:
https://jailgoldendawn.com/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%86%CF%8D%CF%83%CF%83%CE%B1/

44 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Εγώ σ΄ευχαριστώ και για το δικό σου ωραίο κείμενο Angua.
      Όσο μπορούμε αγωνιζόμαστε...

      Διαγραφή
  2. Εγώ χαίρομαι για την τόλμη σου!
    Και μακάρι να ακούγονταν όλα ...όχι μόνο οι φόνοι!
    Σε ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Δάφνη!!
    Έτσι όλα μαζεμένα να τα βλέπουμε και να τα βλέπουν...κι ας αποποιούνται οι ένοχοιτων ευθυνών τους...αν και τώρα δε γίνει τίποτα για το κόμμα της ντροπής η δημοκρατία μας θα έχει πεθάνει για πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Liberation (νομίζω) σήμερα έγραψε πως εδώ που γεννήθηκε εδώ πέθανε η Δημοκρατία Maria μου.
      Και (αν και προσπαθώ να μιλάω μόνο αν είμαι σίγουρη) υποψιάζομαι πως τα τελευταία γεγονότα μάλλον δείχνουν πως δεν ξέφυγε μα μεθοδεύεται 'άδειασμα' των τραμπούκων.

      Ας ελπίσουμε πως ανοίγουν μάτια κι αυτιά.

      Καλό ξημέρωμα
      με ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  4. Έγραψες για το κανάλι, το ήθος (!!!), τους χρήσιμους ηλίθιους, κάποιους από τους ηθικούς αυτουργούς. Θέλω να συμπληρώσω το σχέδιο, με βάση ό,τι έχω διαβάσει μέχρι τώρα από αναλύσεις (στο ίντερνετ, βέβαια) και συζητήσεις που παρακολουθώ. Η Χρυσή Αυγή, λοιπόν, είναι πολύ χρήσιμη στο πολιτικό σύστημα του τόπου. Θα αντιγράψω μέρος ενός σχολίου στο σημερινό κεντρικό άρθρο του www.koutipandoras.gr, που μου φαίνεται κατατοπιστικότατο :
    "(...) η ΧΑ ειναι μια συμμορία που δημιουργήθηκε απο το ίδιο το σύστημα για να την βαφτίσει ακρο (όχι φυσικά οτι δεν ειναι) και μετα αντιθετικά να βαφτισει τον ΣΥΡΙΖΑ σαν το αλλο ακρο. Τι κερδισε το συστημα απο αυτο? ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!!! Γιατι? Απλούστατα για 2 λογους 1) για να φαινεται «κεντρωα» η ακραια νεοφιλελευθερη-προδοτικη πολιτικη τους και 2) οταν τα πραγματα θα «έσφιγγαν» οπως π.χ τώρα (ή όπως παλιότερα επί marfin) να δημιουργούσαν εμφυλιοπολεμικό κλιμα (άλλωστε είχαν τα κατάλληλα συστατικά) για να ζητήσει ο Έλληνας «μικροαστός» ΗΣΥΧΙΑ αντί για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. "
    Τώρα είναι η ώρα να ελέγξουμε και τα δικά μας αντανακλαστικά. Όταν γίνονταν επιθέσεις σε μετανάστες δεν κάναμε διαδηλώσεις. Όταν ο Μιχαλολιάκος έκανε δηλώσεις ενάντια σε ομοφυλόφιλους, ενοχληθήκαμε κάποιοι, αλλά πάλι δεν σταθήκαμε απέναντι, δεν αφορούσε σε μας. Χτες, ήταν ένας Έλληνας αριστερός ο εχθρός τους ... Όλο και περισσότερο πλησιάζουν στον καθένα μας. Δεν είναι μόνο θέμα των άχρηστων πολιτικών κομμάτων αυτό. Είναι θέμα δικό μας, που αύριο ίσως είμαστε οι επόμενοι!
    Ή, με τα λόγια του Martin Niemoeller, Γερμανού πάστορα που εναντιώθηκε στον Χίτλερ και κλείσθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης: "First they came for the Socialists, and I did not speak out--
    because I was not a Socialist.
    Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out--
    because I was not a Trade Unionist.
    Then they came for the Jews, and I did not speak out--
    because I was not a Jew.
    Then they came for me--and there was no one left to speak for me." ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ
      μα από καιρό τα λέμε αυτά.
      Από τις προηγούμενες εκλογές τα έγραφα στο ιστολόγιο του Συλλόγου Θεραπευομένων του ΟΚΑΝΑ.
      Εξ άλλου, μετά τις εκλογές φάνηκε καθαρά η χρησιμότητά τους από τον τρόπο που υπερψήφισαν τα μνημόνια. Περί αρχηγού τους δε για όποιον ψάξει είναι πασιγνωστο πώς άρχισαν να τον ξεπλένουν λιγο πριν την Κρίση.
      Ελπίζω πια να το βλέπουν όλοι.

      Διαγραφή
  5. ένας από τους μετανάστες σκότωσε, με ρατσιστικές προθέσεις και υπό καθεστώς υπαλληλικής σχέσης έναν που.........γαμώ τη μπουτάνα μου δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετανάστης-lol, θα χαρώ να του το πουν..
      Αηδία και φρίκη για τις συμμορίες
      και τις ψευτοϊδεολογίες.

      Διαγραφή
  6. Περασε οκαιρος για μισολογα...ολοι πρεπει ν αναλαβουν τις ευθυνες τους και να διαλεξουν πλευρα:η με τους ανθρωπους η με τα τερατα..Ευχαριστω σε φιλη μου...ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλληλεγγύη στα νεκροζώντανα θύματα του φασισμού. Μνήμη στα αδέρφια μας που χάνουν τη ζωή τους "για μια μαλακία". Ο φασισμός δεν φεύγει μόνος του, πρέπει να τον τσακίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Για μια μαλακία' είπε μα ήξερε και ξέρουμε ότι δεν ήταν Georgina μου.
      Ας αφυπνιστούν κάποιοι..

      Διαγραφή
  8. σ' ευχαριστώ πολύ, Δάφνη!
    η φωνή σου είναι και δική μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απο τα καλυτερα ποστ για το συγκεκριμενο θεμα!!! μπραβο Δαφνη!!! φωναζω κι εγω μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο! Με μια ματια συνοπτικα απο την πρωτη ως την υστατη στιγμη η καταντια μας και τι οδηγησε σε αυτην! Μακαρι να ακουστουν οι φωνες μας... Αλλα πρεπει καποιος να θελει να ακουσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να το πείς, ρε Δάφνη μου το όνομα, να το πεις. Σιγά μη φοβηθείς. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αν το πείς, αλλά οπωσδήποτε *κάποιος* πρέπει να τα λέει και τα παρελειπόμενα των καθεστωτικών. Όταν βουίζει το ίντερνετ, αναγκάζονται να τα πουν και αυτοί.
    Αλλά ως εκεί. Θα τα φορμάρουν όπως τους βολεύει, και πάλι προς όφελος του συστήματος θα καταλήξουν. Γιατί και η άνοδος, αλλά και το ξεμπρόσιασμα της Χρυσής Αυγής (όπως έκανε ο Π. Τσίμας), είναι μέρος του ίδιου παιχνιδιού, και εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα.
    Κάποτε θα πρέπει να κάτσουμε και να ασχοληθούμε σοβαρά με το τί θα γίνει επιτέλους με αυτή την πουτάνα την παιδεία μας, και δεν εννοώ (μόνο) αυτή που διδάσκεται στα σχολεία...

    Συγγνώμη για τη γλώσσα, δεν συνηθίζεται εδώ μέσα, αλλά τέτοιοι tempora, τέτοια mores...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια γνώμη έχω αγαπητέ μου Πρεζιντέντε,
      το απαντώ και σε ανωτέρω σχόλιο
      πως εκείνοι που τους έφτιαξαν τώρα ήρθε η ώρα να τους διαλύσουν.

      Ωστόσο,
      να τα λέμε και να τα ξαναλέμε παρότι το γνωρίζουμε ότι το σχέδιο είναι μεγαλύτερο και δε έχουμε όλα τα κομμάτια για να βγάλουμε άκρη (κυρίως εγώ που το έχω ξαναπεί με άλλα νόμιζα πως θα απασχολούσα τη ζωή και το μυαλό μου).
      Χθες ως το βράδυ που λόγω διαδικτύου άρχισε να λέγεται το όνομα με εξόργιζαν τρελά τα '45χρονος πατέρας' και 'για το ποδόσφαιρο' των ΜΜΕ .

      Σε χαιρετώ αγωνιστικώς και φιλικότατα!

      Διαγραφή
  12. Μια διόρθωση Ρουπακιάς. Όχι Ρουπακιώτης. εκεί που λες "11.30..."
    Όλα τα άλλα σωστότατα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Marron μου,
      ήταν αργά όταν πρόσθεσα και δεν το πρόσεξα. Διορθώνω.

      Διαγραφή
  13. Η ανάρτηση θα μπορούσε να συμπληρωθεί με την πολύ ενδιαφέρουσα νέα πληροφορία πως ο δολοφόνος μέχρι πρόσφατα ανήκε στο ΚΚΕ!!!
    Μάλιστα σήμερα υπήρξε και καλεσμένος στο δελτίο του αλαφούζιου κωλοκάναλου όπου ένας άλλος αλήτης φίλος του δολοφόνου υποστήριξε πως ο Ρουπακιάς είναι πρώην αριστερός που τελευταία εντάχθηκε στη χ.α.
    Τις αμέσως επόμενες μέρες θα μάθουμε πως ο Φύσσας κόλλαγε στη γυναίκα του Ρουπακιά, ήταν βιαστής ανηλίκων, έκλεβε γριές, πήδαγε κατσίκες, ήταν στην Αλ Κάιντα!
    Είναι το σύστημα τόσο φρικτά προβλέψιμο που καταντά τραγικά αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα

      να τα πεις βρε Δάφνη


      εγώ λόγω υγείας συγγενικού προσώπου δηλ ... πολύ κολλητού δεν θέλω να ανοίξω ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΩΠΟ... ... δεν το κρύβω....

      το ότι ήταν ίσως πρώην αριστερός κλπ κλπ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ... ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΗΜΑ ΟΙ ΙΔΕΕΣ

      Διαγραφή
    2. Πέτρο Κ.
      τώρα μόλις το πρόσθεσα αυτό το αίσχος, μαζί με την αντίδραση της δημοσιογράφου Μαρίας Μπαλάφα. Περιμένουμε τώρα, όπως λες, να μάθουμε πως ήταν βιαστής σαν τον Ασάνζ, ενώ συνηθίζουμε να ακούμε ότι ο δολοφόνος είναι πατέρας.

      Καλό ξημέρωμα και καλώς ήρθες!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ μου Akrat
      πιστεύω ακράδαντα πως είμαστε το σύνολο των Πράξεών μας,
      τα άλλα είναι φούμαρα (και στη συγκεκριμένη περίπτωση μια αδέξια απόπειρα υπεράσπισης που ναυάγισε).
      Άσε τα μέτωπα προς το παρόν και φρόντισε το φίλο,
      περαστικά
      και καλά κουράγια!

      Διαγραφή
  14. Πες τα χρυσόστομη! Αντε να ξεβρωμίσει ο τόπος από δαύτους. Φιλιά από το φαρφουλάδικο. Σε χαιρετώ από τη μπλογκόσφαιρα όπου κάνω μια δειλή αρχη και φιλόδοξη μόνο από άποψη επικοινωνίας. Θα τα λέμε! Σε χαιρετώ :-)
    Αργυρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την,
      επί τέλους χαιρετιόμαστε κι από εδώ, καιρός ήταν να κάνεις την αρχή Αργυρώ μου.
      Να είσαστε καλά στο Φαρφουλάδικό μας
      με φαρφουλιές και φαρφουλέματα!
      Τώρα που ήρθες
      μη σε χάσουμε..

      Διαγραφή
  15. Μπράβο Δάφνη από τα καλύτερα άρθρα σου πιστεύω.
    Κάποιοι έχουν την δικαιολογία ότι η Χ.Α είναι παιδί της οικονομικής κρίσης και όλων των δεινών που ζούμε σήμερα,εγώ πιστεύω πως ο φασισμός δεν έχει καμία θέση στις σύγχρονες κοινωνίες.Ας τον πετάξουμε στο βάλτο της ιστορίας,εκεί που ανήκει.

    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι Ερωτοεθισμένη μου,
      καμία θέση δεν έχει αυτό το κατασκεύασμα που (υποψιάζομαι) δεν είναι όμως παιδί της Κρίσηςς αλλά πολύ πιο σκοτεινών σκοπιμοτήτων.

      Καλό σαββατοκύριακο, με αγάπες!

      Διαγραφή
  16. Δάφνη, έχω την εντύπωση πως άφησα σχόλιο χθες, στην ανάρτηση αυτή, το δεν εμφανίστηκε.. :( Καλημέρα από τον μακρινό νότο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγριμιώ μου το έψαξα και δεν υπάρχει.
      Άφησες όμως στην επόμενη ανάρτηση (και σου απάντησα),
      μήπως τις διάβασες μαζί και μπερδευτηκες;
      Πάντως χαίρομαι που συμφωνούμε
      και σου στέλνω μια Καληνύχτα από το νησάκι μου.

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.