Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

150 e-learning προγράμματα στο νέο κύκλο σπουδών του ΚΕΚ του ΕΚΠΑ


'Ελαβα και σας προωθώ
με ευχή για Καλή Πρόοδο!
(Ελπίζω να κατάφερα το copy-paste με τα links των εικονιδίων. Ασχολούμαι πολλή ώρα, αν δεν τα κατάφερα παρακαλώ δείτε κατ' ευθείαν στο http://elearn.elke.uoa.gr/news.html.) 


Το e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) σας παρουσιάζει το νέο κύκλο σπουδών με πάνω από 150 Προγράμματα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (διάρκειας 3 έως 10 μηνών) που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα Εκπαιδευτικών Κατευθύνσεων όπως Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά, Marketing, Τουριστικά, Πληροφορική, Υγεία, Παιδαγωγικά κ.α. H επιτυχής ολοκλήρωση των Προγραμμάτων οδηγεί σε Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν απόφοιτοι ΑΕΙ / ΤΕΙ και απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική εργασιακή εμπειρία ή μη.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 23/05/2014 | 
Έναρξη Μαθημάτων: 26/05/2014
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το σύνολο των προσφερόμενων προγραμμάτων στην ιστοσελίδα http://elearn.elke.uoa.gr/news.html





10 σχόλια:

  1. χρησιμοτατη αναρτηση Δαφνη μου!
    ευχαριστουμε πολυ!

    ομορφη μερα ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι αρκετοί που αγνοούν αυτά τα προγράμματα! Εγω έχω παρακολουθήσει εξ αποστάσεως ένα για ειδικές ανάγκες και τωρα θέλω πολύ ένα νέο για σύνδρομο Ντάουν...το καλό είναι πως βγαίνουν συνέχεια τέτοια προγράμματα ,το κακό πως είναι για αρκετους απαγορευτικά τα δίδακτρα...
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα δίδακτρα, ειδικά στην εποχή μας είναι ψηλά
      και αυτό είναι θλιβερό διότι δεν έχουμε και προγράμματα χρηματοδότησης όπως σε άλλες χώρες.
      Ωστόσο ελπίζω κάποιοι, έστω κι έτσι, να επωφεληθούν. Η μόρφωση είναι το μόνο που κανείς δε μπορεί να μας πάρει Νάσια μου.

      Διαγραφή
  3. Πάνω στην ώρα έρχεται για μένα η ενημέρωση που κάνεις και σε ευχαριστώ! Ότι σκεφτόμουν να παρακολουθήσω κάποιο τέτοιο πρόγραμμα - πάω να τους ρίξω μια ματιά. :-)
    Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίμαι ανάμεσα στο e-nothing και την ψυχολογία του ρινόκερου. Its been a while, σε χαιρετώ...
    Γενόσημα εργασίας, ε; Όταν δεν σε θέλουν πουθενά, επένδυσε στη Μόρφωση. Η γενιά μου γαλουχήθηκε με Αξίες Δάφνη. Τα βιογραφικά του μέλλοντος θα είναι η απόλυτη συλλογή πτυχίων, δεξιοτήτων, ξένων γλωσσών και ανύπαρκτης εργασιακής εμπειρίας. Μετά ευθύνομαι εγώ αποκλειστικά που είμαι ένα ευρύ βόδι ή ο ίδιος ο κρατικός μηχανισμός που μου δίνει πτυχία αβέρτα για να μην αγοράζω κωλόχαρτο (?)...πρέπει να βγω επειγόντως στη σύνταξη, νομίζω πως είναι το όνειρο μου!

    Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα προγραμματάκι όλοι μαζί παρέα και να ανταλλάζουμε σημειώσεις. Satan που λέει και ο big brother. Η πληροφορική ακούγεται θαυμάσια ιδέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω στη μόρφωση αγαπητλε μου Vlad
      -είναι το μόνο που κανείς δε μπορεί να μας πάρει―
      γι αυτό και ναι,
      ας κάνουμε όλοι μαζί ένα πρόγραμμα
      (και τα σκονάκια μου ελπίζω εσύ να μου τα φτιάνεις όταν ξενυχτάω)..

      Διαγραφή
    2. με σκονάκια θα γίνεις ανωνυμους Δάφνη; Μον φακιν ντιε...

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.