Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Conchita― Το κορίτσι με τα γένια, ο καθρέφτης μας



Πολύ με έχουν δυσαρεστήσει τα ανόητα σχόλια των τάχα προοδευτικών που ενοχλήθηκαν από το μούσι της Conchita (διαγωνιζόμενης στη Eurovision) επειδή δεν τους αρέσει αισθητικά το σύμβολο αντρίλας (μούσι) σε κοπέλα με φόρεμα. Θα συναντήσατε παρόμοιες αντιδράσεις οπότε δε θα σας τα μεταφέρω, μόνο θα σας πω τη γνώμη μου.
Διότι με αηδιάζουν όλες αυτές οι συζητήσεις για το γιατί το έκανε (λες κι έκανε έγκλημα). Μόδα δεν είναι τα γένια -ή κάνω λάθος; Όποιος ενοχλείται ας ψάξει τις προκαταλήψεις του. Κι όποιος επικαλείται την Αισθητική (του) ας θυμηθεί ότι η Αισθητική γενικώς αποτελεί εύκολο άλλοθι των ρατσιστών αλλά ποτέ δε μπορεί να αποτελέσει λόγο περιορισμού της ελευθερίας των άλλων.
Όποτε κάτι ταράζει τα νερά (όπως παλιά οι σταυροί της Madonna) εμφανίζεται ως επιχείρημα το ότι κάποιοι ενοχλούνται διότι 'προκαλεί' ή ότι χρησιμοποιείται για το κέρδος. 
Γελοιότητες, μια και βέβαια επιδιώκει «να ασχολείται ολόκληρη η Ευρώπη μαζί της» όπως την κατηγορούν. Στη Γιουροβίζιον πήγε, προφανώς και θέλει να κερδίσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το μούσι της Conchita συντελεί δόλια πρακτική ενώ το μπούτι ή τα κουνήματα άλλων τραγουδιστριών θεωρούνται θεμιτά μέσα. 
Προσωπικά (που ποτέ δε βλέπω Γιουροβίζιον και ειδικά φέτος που τη δείχνει η σιχαμερή ΝΕΡΙΤ) θεωρώ πως η Conchita πέτυχε το ακατόρθωτο: Και έγινε γνωστή και σ΄εμάς που σνομπάρουμε και κατάφερε να σταθεί σα μαγικός καθρέφτης μπροστά στο μεταμφιεσμένο 'προοδευτισμό' και να αποκαλύψει την αλήθεια. Kudos λοιπόν― και όποιος έχει πρόβλημα συστήνω να επανεξετάσει τις απόψεις του.




Προσθέτω μετά τη νίκη της:
Πολλά τα χυδαία ομοφοβικά σχόλια (μέχρι και να βομβαρδίσει ο Πούτιν τη διεφθαρμένη Ευρώπη ζήτησαν) μα δε θα τα μεταφέρω, χορτάσαμε. Για να σας διασκεδάσω όμως σα μεταφέρω τα χαριτωμένα:
Από τα λογοπαίγνια κυκλοφορεί πολύ το αναμενόμενο 'σοκ και πέος στην Ευρώπη' αλλά μου άρεσε το ευρηματικό  'ο κόσμος πουστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ' που όμως ολόκληρο το 'τουΐ' του δεν είναι για εδώ. 
Χαρείτε αυτά που είναι:





@adiasistos

Η δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας έστειλε απευθείας την Κοντσίτα. Αν το είχαν κάνει στην Ελλάδα εδώ θα τους εκτελούσαν στο Σύνταγμα.



@amenalien

Κοντσίτα πρώτη να τσούζει ταλιμπάν, ομοφοβικούς, Πούτιν, αισθητικό αντικειμενισμό. Γαλλία τελευταία γιατί μπορεί. Τέλεια όλα.


@sounds2nice

Αντε ρε παπάρια ολοι,με υπουργο τον Αδωνι,υπ.δημαρχο τον Κασιδιαρη και οικογροτυπα το Σκορδαλιαγκαροσβάλλει την αισθητικη σας η Κοντσιτα


@platitudinous

 -Μαμά γιατί αυτός ο κύριος φοράει φουστάνι;
-Σκάσε Αννούλα και φίλα το χέρι του παπά!

@zakaba
Mε ρωτάει ο γιος μου τι χρώμα λιπ γκλος φοράει ο Πέτρος Γαϊτάνος στα Θεία Πάθη και δεν ξέρω τι να του απαντήσω!







@miltostr May

Εντάξει, λογικό η Ελλάδα να έχει δώσει 12άρι στην Αυστρία. Τόσοι παπάδες γύρω μας. Συνειρμικά και μόνο...


@atreyiou
Κοντσιτα και στο Πραδο





@salexopoulos

Άμα σε αηδιάζει η Κοντσίτα και σου αρέσει ο έφιππος απουκαμισος Βλαντιμίρ εκτός από ομοφοβικός είσαι και κλόζετ. Και φασίστας.


@Mr_ThK

Το ότι τα μικρά παιδιά σας είναι ξύπνια τόσο αργά δεν το σκεφτήκατε. Η Κοντσιτα σας ενοχλεί.



@MpougatsaMeTyri

Αυτη η Κοντσιτα, ειχε δεν ειχε.. την κερδισε τελικα την 1η θεση. Ειναι αυτη μια Μουσιτσα..



@cocobillaina 

Μου τη δίνει που από το 12 που δώσαμε στην Κοντσίτα θα νομίζουν οι ξένοι ότι δεν είμαστε ομοφοβική χώρα. #eurovisiongr


@alsino_
ΑΙΣΧΟΣ! Τι θα πω στα παιδιά μου, που μου σηκώθηκε με την Κοντσίτα;




@manolis
Αλλά όταν βγαίνει ο Ζαχαράτος Ζωζώ κάνουν ουρές, όταν βγαίνει η Κοντσίτα ξαφνικά είναι «αυτό το πράγμα».
Φάε ένα τσούρμο μαλάκες.

@SifisMiliarakis
Κοροιδεύετε την Κοντσίτα σαν να μην υπάρχουν ελληνίδες γιαγιάδες.

@eVaN_GiAn
Παλι καλα να λες που κέρδισε η Κοντσίτα κ ξεσκαρτάρταμε κ λίγους ομοφοβικους μαλάκες απο τα social media μας














______________________________________
Σχετικά 
Η Conchita και το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού: transs.gr


Εικόνες
Άνω: τρολιά αφιερωμένη σ' εκείνους που είπαν ότι τέτοιο αγόρι σαν το Χριστό (του Τζεφιρέλι) είναι κρίμα να φοράει φούστες.
Κάτω: ο Τhomas Neuwirth δημιουργός και impersonator της περσόνα της Concita Wurst, εδώ με φανελάκι― κατ' εμέ ωραία έτσι και αλλιώς.




35 σχόλια:

  1. Έχει πλάκα, με έχει φάει η νονά μου να ξυρίσω το μούσι γιατί δεν την αρέσει (με δείχνει μεγαλύτερο και άρα δείχνει και την ίδια λολ) και συνέχεια μου λέει δεν είναι μόδα και δεν αρέσει στις γυναίκες, οπότε μιας και δεν έχω τ'αρχίδια να της πώ "ναι αλλά αρέσει στις αδερφές", της λέω τις προάλλες "τι λες που δεν είναι μόδα, εδώ αφήνουν μούσι οι γυναίκες εγώ θα το κόψω;".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη αλήθεια― αν και απ' ό,τι ακούω αρέσει και στις γυναίκες.
    Μα ξέρεις, γνωρίζοντας την αγάπη σου για τη Μουσική νόμιζα πως το «Έχει πλάκα, με έχει φάει η νονά μου» θα είχε συνέχεια: να δούμε τη Γιουροβίζιον..

    Εγώ θυμήθηκα τον Ταχτσή που όποτε άφηνε γένια ήξερες πως περνά περίοδο που γράφει και δε ντύνεται να αλητέψει. Πάνε τώρα αυτά, καϋμένη Λογοτεχνία, δε θα στέκει η δικαιολογία 'πού να βγαίνω να ψωνιστώ, είμαι και αξύριστος'..

    Καλό σου απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με τον Ταχτσή δεν το ήξερα. Όχι Γιουροβίζιον βλέπω από μόνος μου. Ήμουν κάποτε γραμμένος και στα 2 Φαν Κλάμπ που υπήρχαν. Πάντως του πατέρα μου του άρεσε η Κοντσίτα είναι λέει και σαν τον Χριστό (αν κρίνω από την φωτό στο πόστ σου δεν είναι ο μόνος που το σκέφτηκε). Προχό στα γεροντάμαντα ο πατέρας.

      Διαγραφή
    2. Τυχερός είσαι να έχεις πατέρα που όχι μόνο του άρεσε μα βλέπει και Eurovision μαζί σου.. Μα φαντάζομαι το ξέρεις..

      Η βαθμολογία από την Ελλάδα ήταν ανάσα στην καφρίλα που ζούμε.. Απόψε μετά τη νίκη της θα κοιμηθώ πιο ελαφρά.

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και το ξέρω (για τον πατέρα). Βασικά όταν βγήκαν οι βαθμοί μας και στους πρώτους 7 δεν είχαμε δώσει ούτε ένα βαθμό στην Αυστρία λέω πάει ρόμπες γίναμε. Αλλά ευτυχώς της δώσαμε 12άρι και μάλιστα το πρώτο της. Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
    4. Είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα κι ελπίζω η εδώ ξενολατρεία αυτή τη φορά να μας βγει σε καλό και να ξυπνήσουν κάποιοι.

      Καλή μας μέρα Mahler!

      Διαγραφή
  3. καλησπέρα Δάφνη

    μα γίνεται ακόμα αυτή η πως την λένε... γιουροβίζιον??

    πάντως εγώ συχαίνομαι τα μούσια τα είχα νέος και δεν θέλω να τα ξαναβλέπω ή να τα φανταστώ πάνω μου

    χαχα

    οπαδός των ξυριστικών μηχανών

    νιώθεις τον αγέρα στην μουτσούνα σου λεύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ δεν τα αγαπώ- ούτε σε γυναίκες ούτε σε άνδρες. Μα ποτέ δεν αγάπησα και τις μόδες οπότε δεν πολυμετράω για τους χιπστεροτρέντηδες..

      Υπάρχει η Γιουροβίζιον αλλά το εξοργιστικό είναι που τη μεταδίδει η ΝΕΡΙΤ, το εξάμβλωμα των πουλημένων. Από την Αγία Παρασκευή.

      Καλό ξημέρωμα φίλε Akrat!

      Διαγραφή
  4. Προσυπογράφω Δάφνη μου . Μόνο που εγώ παρακολουθώ eurovision μαζί με όλη την οικογένεια ( κάτι σαν παράδοση το έχουμε ). Μαζευόμαστε και σχολιάζουμε.
    Πέρα από το ότι μου άρεσε το τραγούδι, βρήκα όλη τη συμπεριφορά της Conchita πολύ αξιοπρεπή και χαμηλών τόνων σε σημείο που συγκινήθηκα κιόλας με τη χαρά της όταν πέρασε στον τελικό :)))
    Καλό Σαββατόβραδο ( εγώ θα το περάσω με την οικογένεια και το πανηγυράκι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα όλοι σας τελικά το βλέπετε εκτός από εμένα;
      Χαίρομαι Αριστέα μου που συμφωνείς. Βάλσαμο ήταν η νίκη της στο φρικτό καιρό που ζούμε..

      Καλή Κυριακή σου εύχομαι!

      Διαγραφή
  5. δεκτό και συμβαδίζει με τις απόψεις μου τέρμα το άρθρο σου. Μπράβο Δάφνη και μπράβο στο μάγκα που απάντησε στον ομοφοβικό και τρανσοφοβικό μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σχολίασες, ξέρω πως συμφωνείς.
      Δεν το ξεχνώ Εκείνο Το Άρθρο σου- που το θεωρώ σταθμό, κυρίως επειδή απευθυνόσουν (και καθήλωσες) σε ένα κοινό κάπως απροετοίμαστο για τέτοια.

      Ανάσα ήταν η νίκη της απόψε.
      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  6. Μια χαρά την βρίσκω την Conchita!
    Έτσι μούρχεται να προτείνω και στην κολόνα του σπιτιού μου να φουστανοφορεθεί ,γιατί από μούσια .....έχομεν,έχομεν(γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε).
    Έλα μωρέ,πως κάνουν έτσι για 2-3 κιλά μούσι;χα,χα,χα
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ΄ αρέσει η φουστανέλα, λες να δεχόταν;
      Αλλά τους είδες τι είναι; Εμείς ανεχόμαστε τρίχες και μούσια αλλά οι άνδρες μη δουν λίγο τρίχα στο μαγουλάκι της κοπέλας, αμέσως να κατακρίνουν xristin μου.

      Διαγραφή
  7. Στο τελευταίο σχόλιο πάντως δεν βλέπω τίποτα τρανσφοβικό. Μιά παρομοίωση μόνο της eurovision με τσίρκο. Άδικο έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχει άδικο.
      Η παρομοίωση εκφράζει τον επαρχιωτισμό της στενομυαλιάς του που θεωρεί a priori νορμάλ τον στρέιτ εαυτούλη του και 'νούμερο' (τσίρκο) ό,τι δε συνήθισε να βλέπει στο χωριό του.

      Διαγραφή
  8. ούτε εγω βλέπω γιουροβίζιον ,βαριέμαι φοβερά....χτες πέτυχα λίγο σε ζάπινγκ την Κοντσίτα και το μόνο που σκέφτηκα ήταν : ποια να είναι η δίαιτά της ;
    έχω μείνει άναυδη με σχόλιο του Λακη Γαβαλά πως τον αηδίασε το θέαμά της! Από εκεί και πέρα τι να σχολιασω;;;
    Θα μου γίνει εμμονή ,με τις αναρτησεις σου η λέξη ''πρόστυχοι'' !
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το λες, η προστυχιά βασιλεύει όπως και η βλακεία.
      Αλλά μ΄αρέσει που ψάχνοντας άποψη ρωτάνε κάτι Γαβαλάδες, λαϊφσταϊλάδες 'των Κάτω Βλακανίων'. Ένα καλλιτέχνη που να ξέρει από μοντέρνα Τέχνη, έναν ακτιβιστή Τρανς δε βρήκαν να ρωτήσουν..

      Ελπίζω όμως να μη σου χαλάνε τη διάθεση αυτά που γράφω. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου (γι αυτό κι όσο μπορώ βάζω και την κωμική πλευρά να παίρνουμε μια ανάσα..).

      Καλή Κυριακή, χωρίς πολύ μαγείρεμα, σου εύχομαι Νάσια μου!

      Διαγραφή
  9. "Δεν καταλαβαίνω γιατί το μούσι της Conchita συντελεί δόλια πρακτική ενώ το μπούτι ή τα κουνήματα άλλων τραγουδιστριών θεωρούνται θεμιτά μέσα. "

    ^Mιλάς πολύ σοφά.


    Βέβαια θα βγώ λίγο εκτός θέματος τώρα αλλά δεν πειράζει.

    Ακόμα όσον αφορά τα γένια, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι επιθυμεί για τον εαυτό του. Εδώ βλέπουμε μερικούς μερικούς να αφήνουν γένια και μούσια για να το παίξουν γκόμενοι intellectuel ενώ δεν έχουν ανοίξει βιβλίο. Μας πήραξε η Conchita;

    Καλή Κυριακή Δάφνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που συμφωνείς Κάλλια μου και δε νομίζω ότι είσαι εκτός θέματος. Όλη η μοντέρνα τάση της Τέχνης με τα impersonations και τις περσόνες πάνω σ΄αυτό στηρίζεται, τη δυνατότητα να παίρνουμε ρόλους και να παίζουμε μ΄αυτούς αντί να θεωρούμε 'φυσιολογική' την ταυτότητα που μας δώθηκε από το περιβάλλον.
      Εσύ που με ξέρεις ξέρεις πως είμαι υπέρ και του μακιγιάζ και όλων των αισθητικών παρεμβάσεων όμως (σαν τους ψευτοδιαβασμένους που αναφέρεις) δε μπορώ να μη γελάω με τους τηλεοπτικούς που έχουν 'αισθητικό' πρόβλημα με την Κονσίτα: Τρέσες, βαμμένα μαλλιά, ψεύτικα στήθη-δόντια-βλεφαρίδες, βγαλμένα φρύδια και μουστάκια και τολμούν να μιλήσουν για 'φυσική' εμφάνιση δίχως να υποψιάζονται ότι φυσικό και συνηθισμένο δεν είναι έννοιες ταυτόσημες.
      Ας γελάμε τουλάχιστον (κι ας αποφεύγουμε).

      Καλή μας μέρα!

      Διαγραφή
  10. To επικίνδυνο σε όλη αυτή την ιστορία έχει κάποια "πλοκάμια"....πρώτον η υπεραπασχόληση. Λίγο ακόμα και θα έρθει στον ΟΗΕ το θέμα....δεύτερον -η ερώτηση δεν χρήζει απαντησης- ποιος από τους χωρίς φόβον ζημίας υποστηρικτές του ανθρώπου αυτού, θα τον ήθελε για γιόκα; Στον εαυτό σας να απαντήσετε όχι σε μένα...τρίτον...παρατηρείται σε όλη σχεδόν την κουβέντα μια διάθεση (δεν ταιριάζει ρε παιδιά η βούρτα με την σούστα) εναντίον του Πούτιν. Πουθενά ο Ομπάμα...πουθενά η Μέρκελ... Προς τι η επιλογή του Νο3 κοσμοκράτορα; Ο Νο1 Ομπάμα; Δεν ενοχλεί; η Νο 2 Μέρκελ (εκεί πια κι΄αν....) περνάει απαρατήρητη; Γενικά η ενασχόληση με τρίχες στην κυριολεξία δεν "λέει" καλή συνέχεια σε όλους. Και καλό κουράγιο κατά Ολι Ρεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ναι, δε θα είχα πρόβλημα ο γιος μου να ήταν καλλιτέχνης. Ή gay. Όμως θα αισθανόμουν αποτυχημένη ως γονιός αν ήταν ρατσιστής, φασίστας, ομοφοβικός.

      Respect Δάφνη!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο Πούτιν Woolf απορώ που δεν το γνωρίζεις έχει μιλήσει σχετικά και έχει κάνει νόμους που ενθαρρύνουν την κακομεταχείρηση ομοφυλόφιλων ακόμα και στα σχολεία― με τραγικά αποτελέσματα.
      Επίσης σήμερα πουτινικοί δηλώνουν (και με εικόνες) πως αποφάσισαν να ξυρίσουν τις γενειάδες τους για διαμαρτυρία

      Μα ναι, δε θα είχα πρόβλημα ο γιός μου να ήταν καλλιτέχνης. Ή gay. Όμως θα ασθανόμουν αποτυχημένη ως γονιός αν ήταν ρατσιστής, φασίστας, ομοφοβικός.

      Διαγραφή
    3. Αριστέα μου ευχαριστώ.
      Ξέρω πως καταλαβαινόμαστε.

      Διαγραφή
  11. Η αισθητική δεν αναιρει την ελευθερια της εκφρασης για κανέναν λόγο, στηρίζει μια υποκειμενική γνώμη και ως εκεί. Τα γένια της Κονσουέλα τώρα είναι σαν επικοινωνιακό τρικ (ουσιώδες, ανούσιο, δηλώνω αναρμόδιος...)

    "ένα κ εξουσιάζει, ένα κ απουσιάζει" (κριτική, κατανόηση, για μουσάτους και ξυρισμένους)

    είσαι καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά είμαι Βλαντ.
      Μα δεν πρόκειται για 'τρικ'. Έργο Τέχνης είναι η σύλληψη της περσόνας αυτής και έχει ακτιβιστικό σκοπό τον οποίο πέτυχε.

      Καλό σου απόγευμα.

      Διαγραφή
  12. ΄Εγραψα το σχόλιο κι εξαφανίστηκε :-( Το ξαναγράφω, λοιπόν.

    Να μεταφέρω κι εγώ μια άποψη 100% καθαρή από στερεότυπα, ταμπού, κολλήματα κλπ., η οποία πηγάζει από 100% καθαρά (πλην όμως αδιαμφισβήτητα υποκειμενικά κριτήρια ;

    "Mummy, I don't like this lady. She's scary." (Ορέστης, 3 ετών & 11 μηνών)

    Αισθητικά μιλωντας, εμένα δεν μ' ενόχλησε τόσο το μούσι όσο το σι-θρου φόρεμα που άφηνε να φαίνονται τα στραβά του πόδια. Κρύψ'τα, καλή μου, τέτοια πόδια !!!

    Από άποψης τραγουδιού θεωρώ ότι η συμμετοχή του κακόμοιρου του Σαν Μαρίνο (το οποίο είμαι σίγουρη ότι οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουμε ούτε πού πέφτει στο χάρτη κι ούτε απασχόλησε - ή θ' απασχολήσει - ποτέ με κάτι τα ΜΜΠ) ήταν μακράν καλύτερο του "Rise like a Phoenix". Αλλά ας όψονται οι διαπλεκόμενοι της ΕΕ, η λέσχη Μπίλντεμπεργκ, ο Πούτιν με τις πουτινιές του, Οι Ελοχίμ, οι Νεφελίμ, οι Ιλλουμινάτοι και οι υποδέλοιποι συμπαραμαρτούμενοι που ελέγχουν τις συνειδήσεις μας ψεκάζοντας μας με Άζαξ χωρίς αμμονιαζόλ !!! :-p

    Καλό σου απόγευμα, Δάφνη μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτά τα Νεφελίμ κι πσεκαζμοί.. μέχρι γένεια μας φύτρωσαν Αγγελική μου...

      Μια και αναφέρεις το παιδί, ενός φίλου είπε: 'Ωραίο φόρεμα μαμά'. Σα να μην είδε το μούσι...

      Καλό μας απόγευμα!

      Διαγραφή
    2. Αγγελική μου, με όλη την εκτίμηση που σου έχω σαν παιδαγωγός θα μιλήσω πιότερο...
      Ορέστης... 3 ετών και 11 μηνών παρακολουθούσε Γιουροβίζιον;;;;;;;;;;;;;;;;;
      :)

      Διαγραφή
    3. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, Αριστέα μου !!! Με τέτοια μάνα τι περίμενες ;;; ;-p

      (Είμαστε 2 ώρες νωρίτερα εδώ, οπότε το πρόλαβε πριν κοιμηθεί ;-))

      Διαγραφή
  13. Αυτό που με σόκαρε, είναι πως δημοσιογράφοι, αναρωτιούνται τάχα τι θα πουν στα παιδιά τους και ένας μάλιστα στο μεγαλύτερο ίσως σάιτ για γονείς, τελειώνει το ομοφοβικό του παραλήρημα, ρωτώντας τους γονείς τι θα κάνουν "αν το 12άρι χτυπήσει την δική τους πόρτα"..τι να πω από κει και πέρα!!
    Σκέφτομαι απλά τα ξινισμένα μούτρα κάποιων και γελάω!...άκουσα αποσπασματικά και μια συνέντευξη της Conchita και θα επαναλάβω μόνο τα λόγια της, μπας και τα διαβάσει κανένας δημοσιογράφος και ξεστραβωθεί, όπου λέει πως δε χρειάζεται να τους αρέσει, αλλά να την αποδεχτούν..τόσο δύσκολο είναι πια το αυτονόητο?...αναρωτιέμαι!!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε Μαρία μου!
      Μα τα περίμενα σε μια χώρα που ακόμα μια δεκαετία και, ακουμε και ξανακούμε το λαζοπουλικό αστειάκι για τη μάνα που κλαίει το πεντοχίλιαρο που έδωσε όταν της είπαν πως έκανε Αγόρι...
      Αυτό που δεν πειρίμενα ήταν η συσπείρωση του 10% και των αλληλέγγυων που έδωσαν το 12άρι. Άρα υπάρχει ελπίς...

      Καλό σου απόγευμα!

      Διαγραφή
  14. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. Είτε ήταν η Κονσίτα Κοντσίτα πως την λένε είτε κανένας άντρακλας που φόραγε ταγιέρ σαν εικόνα δεν... Τώρα αν το έκανε για να προβληθεί και να περάσει ένα μήνυμα μαγκιά της, μαγκιά του. Εαν είχα παιδί και με ρώταγε τι είναι αυτό που βλέπω θα του έλεγα πολύ απλά "Παιδί μου είναι ένα αγοράκι που έχει ντυθεί κοριτσάκι. Γιατί μπαμπά ; Γιατί του αρέσει παιδί μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός Περικλή μου.
      Εξ άλλου το αν μας άρεσε νομίζω είναι άσχετο― μήπως μας άρεσαν τα άλλα;

      Καλό ξημέρωμα (και γράφε και λιγάκι να έχουμε να λέμε...)

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.