Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πορνικά παιχνίδια γενεθλίων




Καθώς πλησιάζουν τα γενέθλιά μου μήπως έπρεπε να ανησυχώ; Μήπως θα αμαρτήσω πάλι εορτάζοντάς τα; Μήπως γιορτάζοντας γενέθλιά θυμάμαι και θυμίζω πως δε με γέννησε παρθένα; Μα αντιθέτως, για να έρθω στον κόσμο μας εγώ, το αγνό λουλούδι, οι γονείς μου αμάρτησαν επιδιδόμενοι σε σαρκική αμαρτία άρα γιορτάζοντάς τα θα αμαρτήσω και εγώ.
Και η αμαρτία αυτή δεν είναι μόνο κίνδυνος γι αφού πεθάνω αλλά μπορεί να κινδυνεύσω σβήνοντας τα κεράκια μου και να την πάθω σαν Ηρώδης που, σκέφτηκε ο σοφός ιερεύς Φώτιος Νικολαΐδης, αν δεν είχε γενέθλια δε θα του είχε χορέψει η Σαλώμη η προγονή του κι εκείνος δε θα είχε μερακλώσει τόσο που να της προσφέρει ό,τι ήθελε η ψυχή της, κι εκείνη δε θα είχε ζητήσει επί πίνακι την κεφαλή του  Βαπτιστή αφού ο Οξαποδώ δε θα ήταν εκεί να της ψιθυρίσει το απίθανό της αίτημα.
Σιχαμεροί, λέει ο ιερεύς, στα μάτια του Θεού, είναι όσοι γιορτάζουν τα πορνικά παιχνίδια των γονιών τους και, επειδή μπορεί και να ρωτούσαμε πού ξέρει εκείνος για τα μάτια του Θεού μας προλαβαίνει. Η βάπτιση, λέει είναι το κλειδί. Ακάθαρτοι γεννιόμαστε γιατί μας βρόμισαν τα όργια των γονιών μας γι αυτό χρειάζεται κι η βάπτιση που καθαρίζει (μόνο εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, εννοείται).

Τραβάνε τις γενειάδες τους οι θεολόγοι και οι σοβαροί ιερείς με τέτοιες σοφιστείες που ακόμα και εγώ η άσχετη μπορώ να καταρρίψω. Διότι μέσα στο μένος του κατά του sex και για όσα «πονηρά» έκαναν οι γονείς μας, ξεχνά ότι ο Γάμος είναι Μυστήριο που η Εκκλησία ευλογεί και δια του Μυστηρίου καθαγιάζεται το sex ώστε αντί για «αμαρτωλό παιχνίδι» γίνεται το γνωστό σε όλους μας «συζυγικό καθήκον». Κι αυτά, δίχως να πιάσω και το άλλο Μυστήριο της Βάπτισης, που επίσης πρώτος ο εν λόγω ιερεύς σκέφτηκε πως ξεπλένει τα ερωτικά παιχνίδια των γονιών μας αντί για εκείνο τον παλιό βραχνά του προπατορικού. Μα δε θα συνεχίσω με τα θεολογικά. 
Χαρείτε το:

Ερώτησις:

Πάτερ πρέπει εμείς οι Ορθόδοξοι να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας ή όχι;
Απάντησις:
Άκουσε παιδί μου γενέθλια δικαιούνται να γιορτάζουν μόνον σε όσους ο Θεός τα προανήγγειλεν όπως π.χ.
η γέννησις του Χριστού, η Γέννησις της Παναγίας και του Ιωάννου του Προδρόμου.
Αυτά είναι Θεάρεστα γενέθλια. Τα των λοιπών ανθρώπων τα γενέθλια είναι αμαρτωλά ,διότι κάθε παιδί συλλαμβάνεται με πορνικά παιχνίδια.
Εάν τα γενέθλια δεν ήταν αμαρτωλά δεν θα βάπτιζαν τα βρέφη. Όποιοι γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, γιορτάζουν την σαρκικήν τους αμαρτίαν. 
Ο Θεός θέλει, να γιορτάζωμε τα Πνευματικά μας γενέθλια και πνευματικά γεννιέται ο άνθρωπος που βαπτίζεται. Και από αμαρτωλός που ήταν γίνεται αναμάρτητος, δηλαδή ψυχικά και σωματικά καθαρός.
Και καλόν είναι αυτοί που σέβονται τον Θεόν να γιορτάζουν την ονομαστικήν τους εορτήν που λέγεται Πνευματική αναγέννησις.
Όλα τα δυτικά Παπικά κράτη , που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους είναι σιχαμερά στα μάτια του Θεού , διότι γιορτάζουν τα πορνικά και αμαρτωλά παιχνίδια της συλλήψεώς των.
Όταν ο Ηρώδης γιόρτασεν τα αμαρτωλά γενέθλια, βρήκεν αφορμήν η Σατανάς και τον έβαλεν και έκοψεν το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή, που ολόκληρος ο κόσμος ήταν κατώτερος της κεφαλής αυτής.
Επειδή τα έργα των δυτικών είναι πονηρά, αρέσκονται να γιορτάζουν τα βρώμικα γενέθλιά τους.
Από το βιβλίο: Ιερέως Φωτίου Νικολαΐδη
«Ερωτήσεις και Απαντήσεις
Απορίες και Διευκρινίσεις
σε θέματα:
Θρησκευτικά, πολιτικά, οικονομικά, περιβαλλοντολογικά, στρατιωτικά, διαπλανητικά και ηθικά που είναι χρήσιμα για κάθε άνθρωπο»
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1998
________________________________________________

  Το βιβλίο του ιερέως Φωτίου Νικολαΐδη ξετρύπωσε ο blogger  ΘΕΩΡΙΗΣ ΕΙΝΕΚΕΝ 
στο:  

18 σχόλια:

  1. Ε δεν κρατιέμαι, θα το πω... Ο εν λόγω παπά(ρα)ς δηλαδή προήλθε από παρθενογέννεση ή η σύλληψις του προανεγγέλθη υπό ανωτέρας δυνάμεις;
    Ούτε το ένα, ούτε το άλλο... Απλώς κάποια στιγμή ο πατέρας του είχε οίστρο, η μητέρα του δεν είχε πονοκέφαλο (μην πω δηλαδή ότι είχε επίσης οίστρο), παραδόθηκαν και οι δύο στα όσα η φύση επιτάσσει, γεύτηκαν τη χαρά του έρωτα και η επιστέγαση της συνεύρεσης τους ήταν η δημιουργία μιας νέας ζωής. Απο κει και πέρα, τι επακολούθησε και η νέα αυτή ζωή στράφηκε εναντίον της φύσης και έφτασε στο σημείο να κατηγορεί για αμαρτία τους ίδιους του τους γονείς που τον έφεραν στον κόσμο με το φυσιολογικό (διότι υπάρχει και ο σωλήνας) τρόπο, ομολογώ ότι δεν το γνωρίζω και ούτε με απασχολεί. Και εδώ που τα λέμε, κανέναν δεν πρέπει να απασχολεί η άποψη του οποιουδήποτε σχιζοφρενή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απασχολεί εμένα Γιάννη μου διότι αυτός ο άνθρωπος μας βλάπτει. Έχει, είμαι σιγουρη, ποίμνιο που τον ακολουθεί και συντελεί στην Κοινή Γνώμη και ψηφίζει εκείνους που αποφασίζουν για όλους μας .

      Καλή μας μέρα!

      Διαγραφή
  2. απλά υπάρχουν και πολλοί αμόρφωτοι ,εντελώς αμόρφωτοι όμως,ιερείς που λένε ό,τι θέλουν! Όχι πως οι ''μορφωμένοι '' ξέρουν!
    Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν όλα αυτά ,χωρίς να ερευνούν....

    Παρόλ'αυτά με την ακριβώς από πάνω μου κυρία δεν ξαναομιλώ ,γιατί είναι η Αμαρτωλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμμμμμ ... ... ... Αλλού βαρούν τα τύμπανα, αλλού χορεύει η νύφη :-p x

      Διαγραφή
    2. Αμαρτωλές είστε κι οι δυό.
      Και που διαβάσατε τα ανωτέρω και που επιδοθήκατε δις η μια και τρις η άλλη σε πορνικά παιχνίδια― κι απόδειξη τα παιδιά σας.

      Διαγραφή
  3. Ε αφού τα ξέρουμε, ότι είναι ευχάριστο πρέπει να το απαγορεύσει ο χριστιανισμός ή ο κάθε τράγος. Το σεξ, ότι πιο ωραίο μπορούν να κάνουν δυο άνθρωποι μεταξύ τους (και περισσότεροι αλλά ας μην επεκταθούμε :Ρ) θεωρείται φυσικά αμαρτία.
    ¨Οσο για τη βάφτιση.... τα αβάφτιστα παιδιά δηλαδή πηγαίνουν ντουγρού στην κόλαση.

    Γουστάρω να γιορτάζω τη σαρκική αμαρτία!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια οι αβάπτιστοι πηγαίνουν στην Κόλαση. Και ως αβάπτιστοι οι αλλόθρησκοι κι οι πονηροί «παπικοί».

      ΟΙ Πύλες της Κολάσεως ελπίζω να είναι ανοιχτές για μας αν ο Παράδεισος μαζέψει παπάρες [―σόρι, παπάΔες- όπως λέει κι ο ΓΙάννης πιο πάνω] σαν τούτον.

      Σαρκική αμαρτία και ζήτω τα γενέθλια!

      Διαγραφή
  4. Αν το σεξ είναι προγαμιαίο είναι αμαρτωλό. Αν όμως έχει ευλογηθεί από την εκκλησία μας με την τέλεση του Μυστηρίου του Γάμνου, τότε είναι αγνό και αμόλυντο. Αν λοιπόν η μητέρα συνέλλαβε ύπανδρος, το τέκνο δεδικαίωται να εορτάσει τα γενέθλιά του, στην αντίθετη περίπτωση είναι μια κολάσιμος και ουχί ιάσιμος αμαρτία οπότε δεν δεδικαίωται. Αυτά για να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να μη γίνουν αι ζαχαροπλάσται κλέφται και αρματωλοί.

    Ένας πνευματικός άνδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά δε λέω κι εγώ αγαπητέ Tremens;
      Χαίρομαι όμως που τα ξαναλες, να τα εμπεδώσουμε.

      Καλό απόγευμε Πνευματικέ Άνδρα!

      Διαγραφή
  5. Όπως έγραψα και στο fb κάποιοι δεν έχουν το θεό τους...
    Μα γελάω με το σχόλιο του πνευματικού άνδρα στο παραπάνω σχόλιο!

    Καλό ξημέρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριολεκτείς Μαρία μου.
      Αμαρτωλή κι εσύ βεβαίως σαν τη Νάσια και την Αγγελική― μη νομίζεις ότι ξεχνώ την κόρη σου: έχεις επιδοθεί δε αμαρτωλά παιχνίδια τέκνον μου.

      Διαγραφή
    2. Τώρα Δάφνη μου θα σε σοκάρω, μα έχω επιδοθεί σε αμαρτωλά παιχνίδια δυο φορές αφού έχω κι ένα γιο...χαχα!
      Είμαι μες στην αμαρτία βουτηγμένη!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Xαίρε ω χαίρε σκοταδισμέ εσύ μας κυβερνάς!

      Τι άλλο θα ακούσουμε φίλε Ευρυτάνα!

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.