Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Άμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ....Τρομοκρατία #me_entoli_samara (σχόλια-εικόνες)




Είπαμε θα γελάσουμε πολύ φέτος. Τα δυό πρώην μεγάλα κόμματα επέλεξαν την τρομοκρατία ως εκλογική γραμμή μολονότι το #otan_vgei_o_syriza έχει γίνει ανέκδοτο. Ποντάροντας στην πεποίθηση ότι ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου επέλεξαν να διατηρήσουν ως αρχηγούς τους λαομίσητους που δεν τολμούν να περπατήσουν σε δρόμο της χώρας που κυβερνούν. Από τη μια ο αντι-συνταγματολόγος αρχιψεύταρος, από την άλλη ο Some-are-ass που «σκίζει κάθε μέρα» τα μνημόνια και «το μυρίζεται» πως θα βγάλει Πρόεδρο ή θα κερδίσει τις εκλογές. Η μουρουτιέρα δουλεύει φουλ πετώντας λάσπη από καφέ και ξεπερνώντας τον εαυτό της σε αθλιότητες και απίθανα #me_entoli_samara.

Χαρείτε τα διότι οσονούπω έρχονται κι άλλα:






Δεν αλλάζει ο άνθρωπος:





Cosmas Themelis
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
Αν σας έλεγαν ότι αυτοί οι άθρωπες έστησαν μια Κυβέρνηση για να ξεπλένουν χρήμα από προστασία μαγαζιών, ναρκωτικά, όπλα και πουτάνες, δεν θα το πιστεύατε προς στιγμήν;

Τα ανεξάρτητα ΜΜΕ προϋπόθεση της Δημοκρατίας;


Ξανά ο “ανένταχτος” Χατζηνικολάου στο επίκεντρο μπίζνας με την πολιτεία; http://galaxyarchis.wordpress.com/2014/04/16/chatzinikolaou-tatoulis/



Διαβάζω για την προπαγάνδα και θέλω να μεινω σε ένα σημείο.
Λέει το άρθρο:Όπως φαίνεται από το παράδειγμα, πουθενά δεν εξετάζεται το αν ο πόλεμος είναι τελικά νόμιμος και θεμιτός.
Λακωνικά, συνοπτικά και απλουστευτικά σχόλια ονομάζονται sound bites.
Όταν σε έναν δημόσιο διάλογο (που να αφορά ένα ζήτημα υπό επιχειρηματολογία που πράγματι να χρήζει διαλόγου) οι συνδιαλεγόμενοι εκφέρουν επιχειρήματά που πηγάζουν από τις ίδιες βασικές προϋποθέσεις,
αλλά δίνουν την εντύπωση ότι πρεσβεύουν αντίθετες απόψεις, 
τότε ο διάλογος εμμέσως κατηχεί αυτές τις προκαταλήψεις ως απρόσβλητες αλήθειες, καθιστώντας τις κοινώς αποδεκτά δεδομένα για το εν λόγω ζήτημα.".
----------------------------------
Αυτό με τις "απρόσβλητες αλήθειες το βλέπουμε καθημερινά στα μμε.Εχουν περάσει πως 
εκτός ευρώ ειναι καταστροφή-απρόσβλητη αλήθεια.
Οτι το δημόσιο ειναι ζημιά-απροσβλητη αλήθεια.
Πως οι ιδιωτικοποιήσεις ειναι ευλογία-απρόσβλητη αλήθεια.
Εβλεπα τις προάλλες τον Παπαδάκη και έλεγε:
Οκ,είπαμε,το κράτος να μην είναι αφεντικό γιατί μόνο ζημιά υπάρχει απ αυτό αλλά....μπλα μπλα μπλα
Απρόσβλητη αλήθεια πως το κράτος δεν μπορεί να έχει στα χέρια του επιχειρήσεις και πως οι ιδιωτικοποιήσεις είναι αυτονόητες και καλές.













Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου ξέρει τι λέει. Αυτή την άποψη έχουν για μας οι κυβερνώντες με τις μουρουτιέρες τους. Ας μη θιγόμαστε, έτσι μας βλέπουν. Από εμάς εξαρτάτει να τους διαψεύσουμε:
Panagiotis Hadjistefanou‪ Η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεψηφοφόρων είναι διεφθαρμένοι συνειδησιακά και ανύπαρκτοι κοινωνικοπολιτικά. Σε καμία στιγμή της ύπαρξης τους δεν παρατηρεί κανείς την οποιαδήποτε διάθεση για ανατροπή του οτιδήποτε. Αυτοί οι άνθρωποι, γνήσια προϊόντα των ΜΜΕ που τους ελέγχουν, έχουν ήδη ορίσει την ύπαρξη τους κατόπιν υπαγόρευσης. Η οποιαδήποτε αντίρρηση στην κοσμοθεωρία και στάση ζωής τους εκλαμβάνεται ως εχθρική και καταστροφική εξ' ορισμού πολύ απλά επειδή δεν εκφέρεται από το πλαίσιο αναφορών που συνιστούν την εικονική κανονικότητα που κατασκευάζεται ως άλλοθι για τον πολιτικοκοινωνικό μηδενισμό που υπηρετούν.‬

Κάπως έτσι είναι τα mails της Μουρουτιέρας προς τα ΜΜΕ και τους τουϊταράδες τους;


Ξέρω σιχαμένο μα είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Κωστόπουλος και Μπαλατσινού ξέρουν από γλείψιμο κι ο Ρ. Χαραλαμπίδης ως ηθοποιός έμαθε απ' έξω το memo: Ο Σαμαράς ηγέτης/Κασιδιάρης-Τσίπρας τα δυό άκρα/σε κάθε ευκαιρία γελοιοποιούμε ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Σαμαράς έρχεται από την πραγματική ζωή"(video)   

Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ...


Sofia Lampiki
Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρεοκοπήσουμε.
Μα,δεν χρεοκοπήσαμε το 2010;
Δεν χρεοκοπήσαμε με τη βούλα το 2012,με τη Δανειακή Σύμβαση και το Κούρεμα;
Πάλι θα χρεοκοπήσουμε;
Ε,αφού αντέξαμε 2 χρεοκοπίες σε 2 χρόνια θα αντέξουμε και τρίτη.




ΔΡΙΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  Πάγκαλος: "Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυτοκτονήσω"
Αλήτες....
Μας εκβιάζετε εν ψυχρώ να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ!!! ‪http://fb.me/7jKK4Nm3j 

Γιώργος Ντόπουλος
Τώρα στην Πάτρα: βροντές, ριπές αέρα, χαλάζι, φώτα τρεμοπαίζουν. Κ απλώς έχουμε κομμουνιστή δήμαρχο. Φανταστείτε να βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ!


Sofia Lampiki
"Μόνο τις γυναίκες σας δεν μας έχουν κατηγορήσει ότι θα σας πάρουμε ακόμα"είπε ο Αλέξης Τσίπρας.
Αλέξη,πάρτες τους.

Θα κάνω τη καρδιά μου πέτρα και θα ανακουφίσω εγώ όσους κυρίους περισσότερους μπορώ,για τη πατρίδα και μόνο.


Gelly Kiougki
‪ Συνθήματα του καφενέ


Ακόμα και το βιβλιαράκι με τα ζώδια που δίνουν σήμερα Τα Νέα λέγεται: "Τι να ΦΟΒΑΣΤΕ το 2015"!

CARPE DIEM
 ο συριζα φερνει την καταστροφη λενε κ ο Αντωνης δν μπορει να βγει με επιχειρηματα να ξεμπροστιασει Αλεξη? απορω ;P‬

Αν βγει ο Συριζα,τέλος το κυνήγι.Να τα λέμε αυτά ‪http://www.koutipandoras.gr/article/130447/telos-kynigi-me-eklogi-syriza-otan-i-propaganda-aggizei-tigeloiotita-afisa 

Άρης Δαβαράκης           .....Με την Ελλάδα δεν παίζουμε κύριοι, το ακούσατε ελπίζω αυτό, το χωνέψατε. Υπάρχουν άνθρωποι σπουδαίοι με ηθικό ακμαιότατο και μυαλό στο κεφάλι τους, πέραν του Σαμαρά και του Βενιζέλου, ο Άδωνις, ο Πλεύρης, η Βούλτεψη, ο Μπαλτάκος, προσωπικότητες ιλιγγιώδους εμβέλειας και σας κάνουνε τη χάρη να ασχολούνται με τα κοινά –για να πάτε εσείς να ψηφίσετε δαγκωτό Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ; Θα καταστραφεί η χώρα λέμε! Θα πέσει λάβα από τον ουρανό σε πόλεις και χωριά, θα σκοτεινιάσει και δεν θα ξημερώνει πια, τα σχολεία θα κλείσουν, τα φαρμακεία το ίδιο, θα μείνετε όλοι άνεργοι, οι συντάξεις κομμένες, ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Ούτε Θέατρα θα υπάρχουν επι Τσίπρα, ούτε κινηματογράφοι, ούτε βεβαίως Κύπελλα και Πρωταθλήματα, ούτε μουσεία, ούτε τηλεπικοινωνίες. Ναι ρε άσχετοι, ούτε κινητά θα έχετε πια ούτε σταθερά. Αφού δεν θα υπάρχουνε λεφτά ούτε για δείγμα λέμε, δεν θα μας δανείζει άνθρωπος, θα απομονωθούμε, ούτε που θα αράζει καράβι στα λιμάνια μας ούτε τουρίστες θα έρχονται να αφήνουν τα λεφτά τους. Κλειστά τα σύνορα. Αεροδρόμια γιοκ. Τα τραίνα ακίνητα. Η ζωή θα παγώσει. Ούτε κάρβουνο ούτε μαγκάλια, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο.
Αν αυτό θέλετε ψηφήστε Τσίπρα. Αυτό θα πεί ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ : Πλήρης απομόνωση και παραδειγματική τιμωρία από όλη την ανθρωπότητα για το θράσος, την αχαριστία και την αποκοτιά σας..... ―to portal  


 ‏@nikosalepis  
"Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε" -> Άδωνις: αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλω έξω τα λεφτά μου 

Eirini Voutskoglou‪@e_diva
Αν βγει ο συριζα κι αν βγει ο συριζα. Πατάτες αν βγει ο συριζα. Μια αποτυχημένη αντιπολίτευση δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική κυβέρνηση.

πασόκος   
Διαφωνώ με τον εκφοβισμό αλλά η αλήθεια να λέγεται. Πληροφορήθηκα ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα γράψει νέο εθνικό ύμνο ο Δρογώσης. Τίποτα άλλο
Ανδρέας Τσυριζάκης Β 
Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα ΑΤΜ θα βγάζουν 10ετή ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου
Θα σηκώνεις λεφτά για να φας & θα σου λένε έλα σε 10 χρόνια να φας!

άτακτος
Θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ
Κ θα απαγορευτούν
Οι γκόμενες
Διαδώστε

Sofia Lampiki
Με πιάνει ακατάπαυστο γέλιο με αυτούς που λένε ότι αυτός ο λαός που τρέμει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ θα ριζοσπαστικοποιηθεί και θα κατέβει στο δρόμο να ανατρέψει το καθεστώς με άλλο τρόπο πέρα απ την ψήφο του.
Ρε παίδες,ειλικρινά ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;



...Καταπατήσατε κάθε έννοια λογικής, σπαταλήσατε κάθε ψήγμα δημοσίου συμφέροντος, νομοθετήσατε την αθλιότητα και διαστρεβλώσατε το Σύνταγμα, μέχρι τέτοιου σημείου, που δεν θα μπορούσε να το συλλάβει ούτε η νοσηρότερη φαντασία, εκείνην την εποχή που έδινες τις παραστάσεις στο Ζάππειο, τη μία πίσω από την άλλη ή λίγο αργότερα τις αποφράδες μέρες που μας παρουσίαζες το ψευδέστατο κυβερνητικό σου πρόγραμμα, παρέα μ' εκείνην την εγκληματική φυσιογνωμία, τον παρασυνταγματολόγο με την ψυχογενή βουλιμία για εξουσία και τον άλλο κολαούζο, το μικροτσούτσουνο έκτρωμα της ανανεωτικής (sic) αριστεράς. Αλήστου μνήμης, η "Τρόικα Εσωτερικού"!
Να πάτε στα τσακίδια λοιπόν, όλοι σας και να ξέρετε ότι τζάμπα διατηρείτε την ελπίδα σας, ότι θα επιπλεύσετε. Ειδικά εσύ, Φον Αντωνάκη μου, να το ξεχάσεις πάραυτα, σε παρακαλώ, ότι θα συνεχίσεις να στρογγυλοκάθεσαι στον πρωθυπουργικό θώκο.
Φτάνει πια, δεν θέλουμε ούτε εσένα, ούτε τον εσμό των ανεκδιήγητων που συνιστούν την άθλια κυβέρνησή σου ούτε την αθλιότερη κοινοβουλευτική κουστωδία των 168 αχαρακτήριστων που σε χειροκρότησαν ανενδοίαστα σ' εκείνην την απαράδεκτη  φαρσοκωμωδία σε τρεις πράξεις, που ανέβασες τις προάλλες με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Όλη αυτή η φασαρία και ο οχετός βρωμιάς που πρόκειται να εκρεύσει από τα σκοτεινά υπόγεια του Μεγάρου της «Αλήθειας», του οποίου προΐστασαι τερατουργός, και όλες οι ανοησίες και τα ψέματα που θ’ ακούσουμε τις επόμενες εβδομάδες, ούτε μας αφορούν ούτε μας ενδιαφέρουν, γιατί όλοι το έχομε καταλάβει πια και το ξέρουμε, ότι χειρότερα δε γίνονται τα πράγματα, έτσι που τα κατάφερες κι εκεί που μας κατάντησες, εσύ και η κυβέρνησή σου, η αθλιότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση που θυμάμαι στη ζωή μου.
Επειδή ξέρεις ότι οι περισσότεροι των Ελλήνων δεν θέλουμε να μπούμε στην περιπέτεια της δραχμής -στάση με την οποία, ως οικονομολόγος συμφωνώ, όπως έχω προσπαθήσει να εξηγήσω σε ένα παλιότερο σημείωμά μου - εκεί, ασφαλώς, θα προσπαθήσεις να χτυπήσεις φλέβα, εκμεταλλευόμενος και την αερολογία ορισμένων ανεκδιήγητων του αντίπαλου στρατοπέδου.
Αλλά θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι δεν πρόκειται να πιάσει η τρομοκρατία σου ούτε πείθουν κανέναν πια οι γκεμπελισμοί σου ή, πολύ περισσότερο, οι ψευδείς υποσχέσεις σου. Εδώ ούτε ένα δωρεάν wi-fi δεν κατάφερες να εξασφαλίσεις, βρε ουτιδανέ άνθρωπε, όπως υποσχόσουν με τον χαρακτηριστικά αστείο στόμφο σου πριν από τόσον καιρό και θα σε πιστέψουμε στα υπόλοιπα; Ειδικά τώρα που σε έχομε μάθει τόσο καλά και γελάμε με τα "διαγγέλματά" σου, τρομάρα σου;  Αυτή ειδικά τη φορά, που σε άφησε σύξυλο κι η αφέντρα σου, η Φράου Καγκελάριος, χωρίς να σου εκχωρήσει την άδεια να μοιράσεις μερικά  πεντακοσάρικα, για να επαναγοράσεις λιγοστό από τον πόνο που έχεις σκορπίσει, πώς θα τα καταφέρεις, βρε ανεκδιήγητε; Όχι αγαπητέ μου, παρ' το απόφαση ότι τέρμα τα δίφραγκα, κι ότι τα ψωμιά σου, ευτυχώς τελείωσαν!
Ότι και αν λένε οι ψιττακοί της αυλής σου από τα τηλεπαράθυρα, απ΄όπου ήδη ξεκίνησαν τις επιθέσεις τους, όσο κι αν βάζουν στα στόματα των πολιτικών σου αντιπάλων λόγια που δεν ειπώθηκαν, από το ευρώ, το ξέρεις καλέ μου Φον Αντωνάκη, θα φύγουμε μόνον όταν το θέλουμε εμείς κι αν το θέλουμε εμείς. Δεν τα λέμε αυτά, επειδή είμαστε τίποτα πολλά βαρείς μάγκες, ή τίποτα ψευτοκουτσαβάκηδες σαν και του λόγου σου, αλλά επειδή δεν υπάρχει τρόπος ούτε προβλέπεται από τις συνθήκες που έχουμε υπογράψει, η έξοδός μας -εκτός κι αν έχεις υπογράψει εσύ κανένα μυστικό μνημόνιο, ικανό σε έχω, αλλά κι αυτό θα είναι ακυρώσιμο, οπότε ούτε ανησυχώ ούτε στεναχωριέμαι. Ακυρώσιμα είναι όλα αυτά τα κατάπτυστα που υπογράφετε μέχρι κι αυτήν την ώρα, Φον Αντωνάκη μου. Ακυρώσιμα όλα, όπως ακυρώσιμες είναι και οι εκατοντάδες, αν δεν είναι χιλιάδες, οι πράξεις της ανεκδιήγητης Βουλής της οποίας παρίστανες τον πρωθυπουργό, τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Ακυρώσιμες είναι και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, όλες αυτές οι κατάπτυστες πράξεις, οι μουσκεμένες με τα κροκοδείλια δάκρυα του πρώτου τη τάξει κρονόληρου της Τηλεδημοκρατίας μας, με τις οποίες μας καταδυναστεύεις.  
Έχε υπόψη σου ότι από το ευρώ θα φύγομε μόνο αν το αποφασίσομε εμείς οι ίδιοι κι αν χρειαστεί να το δηλώσουμε και με δημοψήφισμα, ας γίνει κι έτσι. Μόνο που θα ήταν χάσιμο χρόνου, αυτή τη στιγμή, ετούτη η κουβέντα, αφού δεν θέλουμε ούτε μας συμφέρει να φύγουμε τώρα από τη ζώνη του ευρώ. Ειδικά ετούτη την ώρα, έτσι που μας έχετε καταντήσει, εσύ κι οι όμοιοί σου. Επειδή, λοιπόν, σήμερα δεν θέλομε να φύγομε από την ευροζώνη, τίποτα τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί κι ούτε πρόκειται να πάμε πουθενά -οπότε, αλλού αυτά!
Μόνο που πρέπει να προκύψει μια κυβέρνηση ικανή και έντιμη. Μια κυβέρνηση με σθένος, να πατήσει πόδι και να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Αλλά, αυτό δε σε αφορά εσένα, Φον Αντωνάκη μου, εσύ την είχες την ευκαιρία σου και την έχασες. Αυτή, τώρα, είναι δική μας δουλειά για να την κανονίσομε μπροστά στην κάλπη, αύριο-μεθαύριο. 

Πάλι να στο πω για να το χωνέψεις: δεν πρόκειται να φύγουμε από τη ζώνη του ευρώ, όχι επειδή είμαστε τίποτα κουραδόμαγκες ή εκβιαστές όπως εσύ, Φον Αντωνάκη μου, αλλά γιατί εντός αυτού του πλαισίου πρέπει να αναψηλαφήσουμε όλες τις δρομολογημένες παραβιάσεις των δικαιωμάτων μας και των θεμελιωδών αρχών δικαίου. Ας όψονται οι άθλιες συνθήκες που υπέγραφες, τη μια πίσω από την άλλη, χωρίς καν να τις περνάς από τη Βουλή, όλα αυτά τα χρόνια. Η μία παρανομία πίσω από την άλλη. Η μία αθλιότητα, πίσω από την άλλη. Ως ο θλιβερότερος στην Ιστορία μας πρωθυπουργός θα καταγραφείς, κακομοίρη μου, χωρίς να ξεχνώ τον Αντιπρόεδρό σου! Εσείς, οι λεροί, που περάσατε το χρόνο σας στην εξουσία, σκίζοντας κάθε εβδομάδα κι από μια σελίδα του συντάγματος: 31 μήνες στην κυβέρνηση από 4 εβδομάδες ο μήνας, 124 εβδομάδες, όσες κι οι σελίδες του αντιτύπου του Ελληνικού Συντάγματος, που έχω εδώ δίπλα μου, τώρα που σου γράφω. Το έσκισες, σελίδα-σελίδα, Φον Αντωνάκη μου το Ελληνικό Σύνταγμα ολόκληρο -και νισάφι πια!
Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες, Φον Αντωνάκη μου, και ας μάθεις επιτέλους αυτό που ποτέ δεν κατάλαβες ούτε και το σεβάστηκες ποτέ! Να μάθεις ότι υπάρχουν και οι διεθνείς νόμοι, μακριά από τα γαμψά νύχια των νομικών σου συμβούλων, για να τους αρπάξετε, να τους ξεσκίσετε ή να τους διαστρεβλώσετε, όπως έκανες δυόμιση χρόνια τώρα, εσύ κι η κουστωδία σου, με τους ελληνικούς νόμους. Υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές αξίες που υποτίθεται ότι η παράταξή σου υπηρετεί, αχρείε. Υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές συνθήκες, ποταπέ "πρωθυπουργέ"! Υπάρχει κι ο Ευρωπαϊκός Χάρτης των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων, θλιβερέ σφουγγοκωλάριε, και το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι ένας πρωθυπουργός πραγματικός που θα πάει και θα τα πει ένα χεράκι και στη Φράου Καγκελάριο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή -και στην ολομέλεια του ΟΗΕ, αν χρειαστεί, με την ευλογία, μάλιστα, εκείνου του «αλλόθρησκου», του  Πάπα των Φτωχών! 
Αυτά ήθελα να σου πω, προς το παρόν, Φον Αντωνάκη μου, και στο υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να σε αφήσω από το στόμα μου τις επόμενες μέρες, μέχρι να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, μέχρι να ακούσω καθαρά και ξάστερα την κραυγή σου, την ώρα που θα πέφτεις στην άβυσσο της ιστορικής λήθης όπως συμβαίνει με όλα τα πολιτικά περιττώματα. Λίγες μέρες σου απέμειναν εσένα  και της συντροφιάς σου και να το ξέρεις ότι τη δική μας Πρωτοχρονιά, θα τη γιορτάσομε στις 25 Ιανουαρίου, κατά τις 10 το βράδυ, ώρα Ελλάδας!
Kι αν κάνω λάθος -που δεν κάνω- άσε με να το κάνω, το λάθος μου! Εδώ που μας έφερες, χειρότερα δε γίνεται, Φον Αντωνάκη μου, που κακό χρόνο να 'χεις, κι εσύ και η εγκληματική συμμορία σου...
Καλή χρονιά σε όλους τους υπόλοιπους!




IMG_0014.JPG

Ο αναδρομος Ερμής του Ψυχάρη

Ένα βήμα πριν απο τις τελετές μαύρης μαγείας, για τη διάσωση της κυβέρνησης Σαμάρα Βενιζέλου, φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.
Το γνωστό πρωτοσέλιδο με τη ρωσική αρκούδα στο σαββατιάτικο φύλλο συνοδευόταν και απο ένθετο για ζώδια με τον τρομολαγνικο τίτλο ´Τι να φοβάστε το 2015´.
Απο τις πρώτες σελίδες ειναι προφανές ότι το ένθετο γράφτηκε με πολιτικό προσανατολισμό για να στηρίξει την ψεύδη εικόνα του success story και να προειδοποιήσει για τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε περίπτωση ανατροπής της μνημονιακής κυβέρνησης.
Τα κείμενα δεν υπογράφονται απο αστρολόγο αλλα θυμίζουν περισσότερο το… Πολιτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας.
στις προβλέψεις γίνεται λόγος για νέους ηγέτες χωρίς πραγματικές γνώσεις που θα τα κάνουν θάλασσα και για δογματικές πολιτικές δυνάμεις που δεν θα συμμετέχουν σε ουσιαστικό διάλογο.
Σε ορισμένα απο τα πιο κωμικοτραγικά σημεία (Αιγόκερως) διαβάζουμε ότι η γενικότερη κατάσταση της χώρας θα ειναι δύσκολη μετά το Φεβρουάριο γεγονός που θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις, οικονομικά παραστρατήματα, χρέη και έγνοιες – σε συνδυασμό φυσικά ότι ο Ερμής θα περνάει απο το Ζυγό.
Η διεύθυνση της εφημερίδας φαίνεται ότι μεσα στον πανικό της δεν διστάζει πλέον να προσβάλλει τη νοημοσύνη του αναγνωστικού της κοινου, που προέρχεται απο μεσαία και ανώτερα μορφωτικά στρώματα.
Ο ΔΟΛ ο οποίος είχε δοκιμάσει τις μαντικές του ικανότητες και στο παρελθόν περιγράφοντας επισκέψεις Τούρκων πρωθυπουργών που δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα τώρα απευθύνεται στα χαμηλότερα ένστικτα του ανθρώπου επιχειρώντας να σπείρει τον τρόμοinfo-war

Το  mega το  PODEMOS το μεταφράζει ΠΟΛΕΜΟΣ. Ωραία ενημέρωση..

















Προσθέτω λίγες μέρες πριν τις εκλογές

Δάφνη Χρονοπούλου
Ο ΣΤΟΚΟΣ αποκαλύπτει: Οι Ισλαμιστές θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσουν Εβραίοι ώστε να εξυπηρετηθούν τα Κινέζικα συμφέροντα. Πονάει το μυαλό σας όσο το δικό μου;














Christos Manouselis Ντινόπουλος, Βούλτεψη, Γεωργιάδης, Βορίδης... Έξαλλες μετριότητες που επένδυσαν με φαιδρότητα και δέος μια κυνική πολιτική υποταγής





____________________________________
Για την 'Ομάδα Αλήθειας' όπως ονομάζεται η παρέα του πρωινού καφέ που οργανώνει την προπαγάνδα: 
«Μας κυβερνά μία παρέα ακροδεξιών φίλων του Σαμαρά», λένε εδώ και καιρό όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία, όπου η δυσαρέσκεια ξεχειλίζει χωρίς πάντως να κάνει κάποιος κάτι γι' αυτό από τα στελέχη των κομμάτων της συγκυβέρνησης.....enet 

Περισσότερες εικόνες στο άλμπουμ μου: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ...

8 σχόλια:

  1. To νού σας!
    Κάτι πήρε τ' αυτί μου ότι άπαξ και βγεί ο Σύριζα θα καταργηθούνε τα μπλογκ.
    Ψηφίστε κατα συνείδηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάι βάι βάι κι αμάν αμάν...
      Καλό που με προειδοποίησες Πρεζντέντε μου..
      Κατά συνείδησιν βεβαίως. Πόσω μάλλον τώρα που έπιασαν τον Ξηρό που με τρομοκρατούσε και δεν τολμούσαν να βγω απ' το σπίτι..

      Καλή Χρονιά να έχεις φίλε!

      Διαγραφή
  2. Για γέλια και για κλάματα. Έχουμε να ακούσουμε πολλά μέχρι τις εκλογές..

    Καλή χρονιά θα έχουμε και δεν φοβόμαστε τίποτα ;-)
    Φιλιά πολλά Δάφνη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά Margo μου!

      Ελπίζω να βρεθούμε τώρα που αρχίζουμε και τα Μαθήματα..

      Διαγραφή
  3. Εγώ άκουσα ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργηθούν:
    α. Τα μουστοκούλουρα γιατί έτσι
    β. Το τζατζίκι επειδή έχει πράσινο αγγουράκι ένθεν
    γ. Η κρεμ μπριλέ γιατί έιναι ξένη

    Επίσης θα παραδωθεί το ΠΟΠ του μπακλαβά στος Τούρκους, το ΠΟΠ της φέτας στους Δανούς και το ΠΟΠ της Κρητικής γραβιέρας στους Καλιφορνέζους.

    Τρομος. Ψηφίστε Σαμαρά γιατί δεν πρόλαβε με τούτα και με κείνα να μας βάνει Γουάι Φάι πανταχώθεν και ολούθε και ζήτω που καήκαμε. Ψηφίζω Σαμαρά. Με Βούλτεψη, Άδωνη, Βορίδη και Παπακώστα. Ψηφίζω συνέχεια στο έργο που έκανε την Ελλάδα Αναπτυξιακή Υπερδύναμη. Ψηφίζω για μένα, τα παιδιά που δεν θα κάνω και τα εγγόνια που δεν θα έχω.

    Γιατί ξέρω!

    ΥΓ. Καλή χρονιά αγαπημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μου λες; Κι η Κρεμ Μπρυλέ; Χαθηκαμε..

      Την αγάπη μου με ευχές για τα καλύτερα και ποδηλατάδες με υγεία!

      Διαγραφή
    2. Τη στάκα να μην πειράξουν, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

      Εμένα πάντως όλο αυτό το σκηνικό με διασκεδάζει. Και αυτό που δεν καταλαβαίνουν τα ζώα που ψηφίζουν ΝΔ είναι ότι δε χρειάζεται να είσαι συριζα για να γελάς με αυτά.

      Διαγραφή
  4. Στέκομαι λίγο σ'αυτό με τους ταβερνιάρηδες και τον John the Pretender που έχεις βάλει.

    Μία άθλια πολιτική που σιχαίνομαι είναι η στοχοποίηση. Στοχοποιούν συγκεκριμένες ομάδες κάθε φορά για να μας βάζουν να τρωγόμαστε και αυτοί να έχουν το ελεύθερο να κάνουν παιχνίδι. Βγαίνω πολύ συχνά σε καφέ και εστιατόρια και όλες τις φορές μου κόβουν απόδειξη χωρίς να το ζητήσω.

    Από την άλλη σκέφτομαι, άλλες φορές στοχοποιούν τους δημ. υπαλλήλους. Πάντα κάποιος θα φταίει εκτός από εκείνους.

    Τέλοσπάντων. Ελπίζω να αλλάξει κάτι.

    Ίδομεν.

    Καλό ξημέρωμα και καλή χρονιά και από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.