Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Μάγκες, σας έχω νέα


Πολύ σπάνια με ενδιαφέρει η σεξουαλική ζωή των άλλων. Μα είδα χθες αυτό και σκέφτηκα να βοηθήσω, διότι
Μάγκες,
 σας έχω νέα:
Είστε closet, κρυπτοαδελφές που αρνούνται να πιάσουν τη ζωή από τα―τα όποια ποθεί η ψυχή σας.
Είστε το είδος που κράζει τραβεστί, το είδος που ζητά από το κορίτσι του να την πάρουν με το φίλο του (επειδή αρνείται να παραδεχθεί πως θέλει το φίλο του), είστε οι ομαδικοί βιαστές, είστε τα σχολιαρόπαιδα που στριμώχνουν και κράζουν την 'εύκολη' ή τον 'κουνιστό' της τάξης.


Δεν με σοκάρει η σεξουαλικότητά σας. Με σοκάρουν οι αναστολές, με σοκάρει που για το παιδαριώδες ομοφυλοφιλικό σας οργιάκι χρειάζεστε το άλλοθι της Μαγκιάς και της Τσόντας.
____________
Εικόνα
από την αγαπημένη συλλογή της ΧΡΥΣΗΣ ΜΟΥΤΖΑΣ

14 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κοίτα, η τάση στο αδερφάτο τώρα τελευταία είναι πολύ υπέρ των λεγόμενων "παιχνιδιών" games τα ζητάνε όλοι, κοινώς ξεκαύλωμα και χύσιμο χωρίς διείσδυση. Και το ζητάνε στα "δικά" ειδικά site όχι σε άλλα που όπως λες μπορεί να είναι για ξεκάρφωμα. Ή είναι μόδα, που ενδεχομένως θα περάσει, ή έχει να κάνει με την επανάκαμψη της άποψης πως πούστης είναι μόνο όποιος τον τρώει από το κωλαράκι. Οπότε σε ένα όργιο μαλακίας ήμαστε όλοι ενεργητικοί, άρα άντρες 100% και όχι θηλυπρεπή πουστράκια. Βέβαια επειδή αυτό που βάζεις μάλλον είναι από facebook παίζει να είναι και απλά τρολιά για χαβαλέ. Αυτά τα ολίγα :)

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε μου mahler76
      ο αμοιβαίος αυνανισμός δίχως διείσδυση διαδώθηκε πολύ από όταν εμφανίστηκε το AIDS και μια χαρά είναι.
      Με το «σε ένα όργιο μαλακίας ήμαστε όλοι ενεργητικοί, άρα άντρες 100% και όχι θηλυπρεπή πουστράκια» εξέφρασες αυτό ακριβώς που με αηδιάζει.

      Το συγκεκρμένο δεν είναι τρολιά είναι από κλειστή ομάδα (εγώ το έλαβα από φίλο) και το χρησιμοποιώ ως αφετηρία γοα να μιλήσω γι αυτό το είδος ανδρών.

      Διαγραφή
  2. Εμένα πάλι με σοκάρει το συντακτικό και η στίξη.
    Πάντως εδώ είναι που ταιριάζει το "Μαγκιά, κλανιά, κι εξάτμιση, και κώλος φινιστρίνι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δάφνη μου θα καταναλάσουν ομαδικά μαλ [ά] κια ...
    μας λένε τα μωρά ...
    έρχεται και Σαρακοστή..
    μαλάκια με ουζάκι... είναι ότι πρέπει.
    "Φλοκάρουμε" ..."κάργα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φωτογραφια αρχικα ειναι "δανεισμενη" απο τη Χρυση Μουτζα (ιστοσελιδα του φεισμπουκ). Το σχολιο των συντακτων ηταν απλα "ας τους τον παιξει καποιος να τελειωνουμε" (ή κατι αναλογο).
    Πως τωρα το "σχολικο τρολαρισμα" γινεται ξαφνικα φεμινιστικο ζητημα (που διαπραγματευεται μαλιστα και τα δικαιωματα των γκευ) ενω "αφοριζει" παραλληλα τους στρειτ απο τις πολυπληθεις ερωτικες συνευρεσεις (παρτουζες) με θεωριες και ψυχογραφηματα για αγριους, ειναι η αβυσσος στη ψυχη του ανθρωπου.
    Αφηνω το σχολιο μου στην κριση του αναγνωστη σας και σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη φιλοξενια που παντα τιματε απ' οσο γνωριζω.
    Καποιοι επιλεγουν να "σοκαρονται" και καποιοι χρησιμοποιουν κατα το δοκουν υπαινιγμους για να δωσουν εμφαση σε μια ελλιπη επιχειρηματολογια. Ελαχιστοι τελος θελουν να αντικρυσουν την αληθεια καταματα. Δεν προκυπτουν παντα ζητηματα απο το πουθενα, θέλει και ο κιτρινισμός την τέχνη του.

    (Αν η οπτικη μου ειναι λανθασμενη, αν σας επιτεθηκαν προσωπικα οι "μαλακια ομαδικη", τοτε φυσικα δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω. Επιφυλάσσομαι ασφαλώς...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμη/ε

      Δε μου επετέθησαν μα κι αν το είχαν κάνει δεν είναι το χαρακτήρα μου να εκδικούμαι με 'ψυχογραφήματα'.

      Το δανεισμένη σας σε εισαγωνικά υπονοεί κλεμένη; Έχετε ένα δίκιο, από αμέλεια δεν ανέφερα τη Μούτζα όπως όφειλα (γράφετε σα να έχετε ξαναέρθει, άρα πρέπει να το γνωρίζετε ότι δεν 'κλέβω'), θα επανορθώσω.

      Μου κάνει εντύπωση το έντονο ύφος σας και που δεν καταλαβαίνετε ότι το συγκεκριμένο (με σβησμένα ονόματα) δεν αποτελεί επίθεση αλλά αφορμή για να μιλήσω για νοοτροπία ενός τύπου ανθρώπου που ζει ανάμεσά μας.

      Τον κιτρινισμό που βλέπετε δεν τον αντιλαμβάνομαι, ο κιτρινισμός είναι κάτι εντελώς αλλιώτικο, μα.. όπως είπατε κι εσείς περί αβύσσου,
      Ανάβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

      Διαγραφή
  5. Πώς έφτασες από τους κρυφο-ομοφυλόφιλους στους ομαδικούς βιαστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε με ενοχλουν οι υβρεις σου, πάρτο επιτελους χαμπαρι χωρις να γινεσαι μικροπρεπης. Θα το εκτιμησει και ο περιγυρος μη σου πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.