Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Προσέξτε τη γλώσσα σας κύριοι, έχουμε και παιδιά ―κι αφήστε το κλάμα για «το Βαγγέλη»



Αυτή η αθλιότητα από το Fb πρέπει να κατέβηκε λόγω αναφορών.
Αυτό που όλοι είναι ειδικοί και μιλούν για όλα με κουράζει πολύ, αλλά δικαίωμά τους να πιστεύουν ό,τι παρ΄λαπίπα κατεβάσει το απληροφόρητο μυαλουδάκι τους.  Δικαίωμά τους και να τα γράφουν και να τα ανταλλάσσουν με άλλους εξίσου αμαθείς που μιλάνε για τα πάντα μα δεν ερευνούν τίποτε.

ΔΕΝ είναι δικαίωμά τους όμως να χρησιμοποιούν τέτοια γλώσσα.  Με τόσες αυτοκτονίες νέων που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε περιβάλλον που τους συνθλίβει, με πρόσφατο τον ψυχικό και σωματικό βασανισμό μέχρι θανάτου του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ήλπιζα πως όλοι εκείνοι που θρηνούσαν «το Βαγγέλη» (όπως τον λένε, οι υποκριτές), ήλπιζα ότι κάτι θα καταλάβαιναν και θα ήταν στο μέλλον πιο προσεκτικοί.

Δε σας αφορά κύριοι τι κάνει ο άλλος με το σώμα του, δε σας αφορά αν θα παντρευτεί ή θα χωρίσει― αν δε σας αρέσει στρέψτε το βλέμμα αλλού, όπως το στρέφω κι εγώ όποτε έχω την ατυχία να βρεθείτε μπροστά μου.
Αλλά,
όσο κι αν διαφωνείτε, προσέχετε το λεξιλόγιό σας. Έχουμε- κι έχετε ―και παιδιά. Και μπορεί τα παιδιά μας να είναι Βαγγέληδες ή, με τέτοια που γράφετε, να γίνουν οι δολοφόνοι βασανιστές του.
___________________________
Για να ΜΗΝ τη διαβάζουμε, πηγή του επονείδιστου αποσπάματος είναι η ιστοσελίδα Κομιστές (στην οποία θα προτιμούσα να μη δίνουμε κλικ― σας θυμίζω ότι έχει διαφημίσεις, δηλαδή με τα κλικ περιεργείας ανεβάζουμε το 'κασέ'). 
Στο Facebook όμως (από όπου νομίζω το συγκεκριμένο κατέβηκε) είναι στο: https://www.facebook.com/komistes?fref=ts.
Πάνω απόσπασμα, κάτω σχόλιο με σύνδεσμο στον οποίο βλέπετε και την εικονογράφηση του άρθρου. Πόσο πιο χυδαίοι;



2 σχόλια:

  1. "Πόσο πιο χυδαίοι;"
    Μα όσο τους επιτρέπει η έλλειψη καλλιέργειας και η συσσωρευμένη ουγκανοσύνη τους. Για να το μετρήσουμε και με μαθηματικούς όρους δηλαδή, η χυδαιότητα τείνει προς το συν άπειρο.

    Κατάλαβες τώρα τι γίνεται δηλαδή; Αντί να κάτσουμε να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα, αναλωνόμαστε σε θέματα τα οποία έπρεπε να είχαν τακτοποιηθεί εδώ και δεκαετίες.

    Και στο φινάλε, όσο πιο πολλοί οι gay, τόσο περισσότερες γυναίκες διαθέσιμες για μας τους straight. Τι άλλο επιχείρημα πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαρωτικό το επιχείρημά σου Πρεζιντέντε― γέλασα! Και χρειαζόταν να γελάσω μέσα στην απόγνωση όσων ακούω και διαβάζω..

      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.