Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Η Ντέλια Βελκουλέσκου,οι παρτούζες και η κατάντια της efsyn.gr






Όταν είχε έρθει η Άνκελα Μέρκελ στην Ελλάδα είχα προειδοποιήσει ότι σε Σελίδες ή ιστολόγιά μου δε θα δεχόμουν σεξιστικά αστειάκια για την εμφάνισή της.
Το ίδιο ζητώ και για όποιον κάνει σεξουαλικό χιούμορ με τη Ντέλια Βελκουλέσκου.

Δεν είναι χαριτωμένα ούτε έξυπνα τα λαϊφσταϊλάδικα πρωινατζούδικα σχόλια για ρούχα και μαλλί.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ να φαντασιώνεστε παρτούζες με κάθε γυναίκα που αντιπαθείτε, δεν είναι αστείο να ταυτίζετε το όργανό σας με όπλο.
Αυτή τη φορά στο σεξιστικό πανηγυράκι συμμετέχει δυστυχώς κι η Εφημερίδα Των Συντακτών που ως σήμερα τη θεωρούσα σοβαρή.
Ανάμεσα στο ντύσιμο του Βαρουφάκη και τις παρτούζες με τη Βελκουλέσκου με έχασε.
Σας δίνω δείγμα, σας δίνω και σύνδεσμο τον οποίο όμως εύχομαι κι ελπίζω να με εμπιστευθείτε και να μη χρησιμοποιήσετε για επιβεβαίωση ώστε να μη δίνουμε επισκεψιμότητα στην αθλιότητα που μας ντροπιάζει σαν ανθρώπους και σα λαό.
________________________________________
Το δείγμα:
 συντάκτης ΛΑΚΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ
Τα όργια των οργίων έγιναν χθες στο «Χίλτον» με κύριους πρωταγωνιστές τους Τσακαλώτο - Σταθάκη και την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Ντέλια Βελκουλέσκου |

♦ Δύο κυβερνητικά στελέχη όμως πήγαν στο «Χίλτον» να μιλήσουν με την Ντέλια και τους άλλους θεσμούς και έγιναν κουβάρι και μαλλιά κουβάρια.

♦ Η Ντέλια ήταν κ@υλωμένη για περικοπές και πήγαινε πάνω-κάτω στο σαλόνι του ξενοδοχείου περιμένοντας το ραντεβού πολυτελείας, 400 δισεκατομμυρίων ευρώ.
♦ Είχε κλείσει δωμάτιο ημιδιαμονής. Αλλά και δωμάτιο διαμονής να είχε κλείσει, τόσο που τράβηξαν οι «συνομιλίες» μέσα θα ήταν.
♦ Οι φωνές που έβγαιναν από το δωμάτιο προέρχονταν από την ελληνική πλευρά που ούρλιαζε για τα μέτρα της σαδιστικής κυρίας του ΔΝΤ και οι άλλοι τρεις ήταν απλώς ματάκηδες των όσων διαδραματίζονταν.
♦ Οι κραυγές που ακούγονται στο «Χίλτον» μέχρι τώρα δείχνουν ότι οι «συνομιλίες» συνεχίζονται και μόλις τελειώσουν θα σας περιγράψουμε αναλυτικά τα όργια.
♦ Το μόνο που μας μένει είναι να πάει και ο Τσίπρας στο «Χίλτον». Νομίζω έχει αργήσει. Αλλά η Περιστέρα καραδοκεί.
Ο σύνδεσμος προς αποφυγήν: https://www.efsyn.gr/arthro/akatonomasta-orgia-sto-hilton-me-tin-ntelia

Δε νιώθω μόνη, ευτυχώς για μένα, κι ο Νίκος Σαραντάκος εκφράζει δυσαρέσκεια

Και ο Αχιλλέας Κυριακίδης
Και..


_________________________________________________

Όσο για μένα, τα έλεγα από πριν έρθει:

Και τα παλιά


9 σχόλια:

  1. Αν και δε λέμε απριόρι όχι στις παρτούζες, λέμε σίγουρα όχι σε σαχλά (σεξιστικά και μη) σχόλια σε μία τόσο σοβαρή περίσταση.
    Εάν είχαν ιδέα τι εστί Βελκουλέσκου και πόσο κρίσιμη μπορεί να φανεί η στάση της για το μέλλον της Ελλαδας, σίγουρα οι φωστήρες της ΕΦ.ΣΥΝ. δε θα τολμούσαν να γράψουν αυτά που έγραψαν. Στην Κύπρο ας πούμε ο πρωθυπουργός απέρριψε τις προτάσεις της και κατέφυγε απ' ευθείας στην ΕΕ από όπου γύρισε με το γνωστό κούρεμα των καταθέσεων...
    Αυτό πάντως με τους έφηβους που φαντασιώνονται περιπτύξεις με τη δασκάλα του χωριού είναι πολύ πετυχημένο, ιδίως εάν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο του μέσου κάτοικου μίας Βαλκάνιας χώρας στο σύνορο μεταξύ του Δυτικού κόσμου και της Ανατολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Γιάννη μου που με κατάλαβες.
      Διότι βεβαίως και μακριά από μένα να ενοχληθώ από παρτούζες- φτάνει να γίνονται με τη θέληση των συμμετεχόντων κι όχι να χρησιμοποιούνται ως όπλο για να μειωθεί η προσωπικότητα μια γυναίκας.
      Κι όπως λες, μαζί με σεξισμό επιδεικνύουν και κουταμάρα και κάνουν κακό σε όλους μας. Θυμήθηκα κάτι ανόητες αδελφές που παρουσίασαν κάποτε τη Eurovision με προσβλητικά σχόλια σίγουρες πως η απομόνωση της γλώσσας είναι τείχος ανυπέρβλητο και κανείς δε θα καταλάβαινε τις χοντράδες τους.

      Διαγραφή
  2. Αυτά είναι για να "χορταίνει" ο κόσμος. Ανενόχλητη πάει κι ανενόχλητη έρχεται. Δεν της κάνουν καψόνια. Να κλειστεί 5-6 φορές στο ανσανσέρ, να μη λειτουργεί το αιρ κοντίσιον και άλλα. Κι αυτή και όλοι.
    Για τους αφήβους και τη δασκάλα δεν είναι θέμα επιέδου. είναι θέμα πως ένα αγόρι που βράζει το αίμα του σαφώς εντυπωσιάζεται -και σωστά- από μια γυναίκα που έχει μια γοτευτική ηλικία, μόρφωση και -για να συμβεί η φαντασίωση- μια κάποια εμφάνιση. θυμάται κανείς την κυρία Ντορεμί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο εντυπωσιάζεται με σεβασμό όπως κι ένα κορίτσι εντυπωσιάζεται από τους κυρίους Ντορεμί κι άλλο η χαυδαιότητα, η φαντασίωση της αχόρταγης που τα θέλει. Μια φαντασίωση που είναι και μειωτική και πολύ κοντά στο βιασμό. Πίστεψέ με.

      Διαγραφή
    2. α! όταν το διάβασα δεν τ εξέλαβα έτσι. φταίνε αυτές οι παλιοταινίες που βλέπουν για να επιμορφωθούν τα αγοράκια. και μετά σου λένε στο κρεβάτι αν δε φωνάζεις σα μοσχάρι δε σ αρέσει. -μου το εξομολογήθηκε μια φίλη. τί κρίμα!

      Διαγραφή
    3. Η άλλη πλευρά του νομίσματος της Σεξουαλικής Απελευθέρωσης. Ξεκινήσαμε με τα «αγάμητη» και «ανοργασμικιά» του '70, προχωρήσαμε στο ανδεν κάνεις σα πορνοστάρ δε με γουστάρεις, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουμε απαλλαγεί από τον παραδοσιακό βαλκανικό μισσογυνισμό, οπότε εξακολουθεί το «τα θέλει» και το «θα σε γαμήσω» είναι βρισιές.

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΙΣΧΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
    ΚΙ ΑΠΟ ΑΙΣΧΡΟΥΣ...ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ..ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ...ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.