Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Σακκάς - Σεϊσίδης (ειδήσεις-σχόλια)



Ο Κώστας Σακκάς συνελήφθη στις 4 Δεκεμβρίου του 2010 στη Νέα Σμύρνη, έξω από μια αποθήκη, μαζί με τον Αλέξανδρο Μητρούσια. Η αποθήκη είχε μέσα οπλισμό, με τον Σακκά να μην αρνείται πως σχετίζεται με τα ευρήματα. Αρνήθηκε όμως πως είναι μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Παραδέχεται μόνο ότι είναι αναρχικός.
Ο Κώστας Σακκάς προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή, αρμόδιο για υποθέσεις τρομοκρατίας. Ωστόσο, στην πορεία απαγγέλθηκαν νέες κατηγορίες σε βάρος του για συναφείς υποθέσεις με αποτέλεσμα να παραταθεί η προφυλάκισή του. Εκανε απεργία πείνας γιατί έμεινε προφυλακισμένος πέραν των προβλεπώμενμων 18 μηνών.
Με απόφαση του Εφετείου αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2013 με περιοριστικούς όρους, τους οποίους παραβίασε στις 14 Φεβρουαρίου οπότε και εξαφανίστηκε.
Ο Κώστας Σακκάς είχε απολογηθεί τον Ιανουάριο του 2014 ενώπιον του ανακριτή, καθώς είχαν ταυτοποιηθεί αποτυπώματά στη γιάφκα της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς στο Χαλάνδρι.
Ο Μάριος Σεϊσίδης δεν είχε ποτέ συλληφθεί από τις αρχές, είναι επικηρυγμένος και καταζητούνταν για πάνω από 10 χρόνια. Θεωρείται ότι είναι μέλος της συμμορίας των «ληστών με τα μαύρα». the press room


«Μονομέρεια πληροφόρησης, παράβλεψη δικαστικών αποφάσεων, καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας και εμφανείς επικοινωνιακές - και όχι μόνο - σκοπιμότητες», διαπιστώνει ο Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος του συλληφθέντος για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», Μάριου Σεϊσίδη, για την παρουσίαση του πελάτη του από τα μέσα ενημέρωσης.
Ο κ. Παπαδάκης, παρατηρεί πως στα μέσα ενημέρωσης, ο Μάριος Σεϊσίδης παρουσιάζεται ως μέλος της συμμορίας «ληστές με τα μαύρα», παρότι έχει αθωωθεί αμετάκλητα για την κατηγορία αυτή, μαζί με άλλους τέσσερις κατηγορούμενους.
Όσον αφορά τις χθεσινές συνθήκες σύλληψης και κράτησης του Μ. Σεϊσίδη και του Κ. Σακκά στη Σπάρτη, ο κ. Παπαδάκης μεταφέρει την εκδοχή του πελάτη του, πως οι συλληφθέντες καταδιώχθηκαν με πυροβολισμούς από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ παρότι «ούτε έφεραν, ούτε χρησιμοποίησαν όπλο, ούτε προέβαλαν αντίσταση η βία».
Επίσης, από τον Μ. Σεϊσίδη απαιτήθηκε από την αστυνομία να δώσει δακτυλικά του αποτυπώματα και στοιχεία του, χωρίς προηγουμένως να του επιτραπεί να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του – με αποτέλεσμα εκείνος να αρνηθεί να τα δώσει, και να δεχθεί «άγριο ξυλοδαρμό από πολλούς αστυνομικούς μαζί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο.
Ζήτησε ήδη την ποινική δίωξη των ενόχων και την εξέτασή του από ιατροδικαστή».
«Φαίνεται να μην έχουν αλλάξει πολλά στα αστυνομικά ήθη» σχολιάζει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδάκης. Για τις όποιες δε, κατηγορίες αποδοθούν στον πελάτη του, δηλώνει πως «θα ακολουθήσει ανακοίνωση μετά τη γνώση της δικογραφίας».the press room
Ο Σακκάς κρατήθηκε +30 μήνες, χωρίς να έχει αποδειχθεί κάτι εναντίον του. Ο Ρουπακιάς που πιάστηκε με αίμα του Φύσσα στα χέρια, είναι έξω.
Ποιος να πήρε τα 600 χιλιάρικα που ήταν η αμοιβή για την επικήρυξη Σεϊσίδη;
Δεν αντέχω με τίποτα την αφέλεια στη πολιτική σκέψη.
Ψάχτε τους ρουφιάνους.

Aφού λύσαμε το ότι ο Σακκάς και ο Σεϊσίδης είναι τρομοκράτες, θα πρέπει  να αναλύσουμε το σε ποιους και γιατί προκαλεί τρόμο η ύπαρξη τους.



O τρομοκράτης εξ ορισμού πρέπει να τρομοκρατεί κάποιους, ποιος αισθάνεται τρόμο από τον Σακκά και τον Σεϊσίδη?

Για τα βασανιστήρια σε Σακκά και Σεϊσίδη περιμένουμε με αγωνία δηλώσεις Τόσκα-Κυρίτση και μια συντετριμμένη ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
Το ότι δεν βλέπουμε τα πρόσωπα των Σακκά και Σεισίδη, αφορά την προστασία των δικαιωμάτων τους, υποθέτω.

 Σε άλλα νέα ...

Ο Κοτσώνης είναι ελεύθερος με δυο τόνους πρέζα για την Ελληνικιά δικαιοσύνη.
Ο Σακκας είναι ο κίνδυνος ...

Καποτε να συγκρίνουμε τη ζημιά που έκανε ο Σακκάς και ο Παπαγεωργόπουλος στην χώρα, ετσι για να δω κάτι

Συλλαμβάνεται ο Σακκας, βασανιζεται. "Συλλαμβάνεται" ο Ρουπακιας (για φονο) κυκλοφορεί στο ΑΤ σα να μην τρεχει τιποτα. Ακομα να καταλάβεις;
Ποιοι μαχαιροβγάλτες Ναζιστές κ ποιοι πρεζέμποροι;Επιτυχία για την αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ είναι που πιάσανε το Σακκά κ το Σεισίδη!

Η είδηση έπιασαν τον Σεισιδη στη Σπαρτη είναι λες και έρχεται από το 480 π.χ





Dimitris N. Maniatis
Κάτω τα ξερά σας από Σακκά και Σεϊσίδη ρε

Spiros Goudevenos τους δέρνουμε λιγο ρε, για να ειμαστε αρεστοι στους νοικοκυραιους‬
‪ Dimitris N. Maniatis ‪ και ως υπενθύμιση πως βγάζουμε την δουλειά ναι‬

Spiros Goudevenos ‪Και η "πλακα" ειναι οιτ οι συγκεκριμενοι 2 (δεν ανηκω στον αναρχικο χώρο) κατηγορούνται με στημένο κατηγορητήριο για ληστειες που η κοινη λογικη λεει οτι δεν εκαναν ποτε..Απλα ειδαν οτι δεν υπαρχει δικαιοσυνη και δεν περιμενουν να δικαστουν


Στις 4 Αυγούστου συλλαμβάνονται οι καταζητούμενοι σύντροφοι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης στη Σπάρτη. Κατά την καταδίωξή τους από ένστολους δολοφόνους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι σύντροφοι-παρότι άοπλοι-δέχονται πυροβολισμούς, ενώ συλλαμβάνονται και ξυλοκοπούνται έπειτα από την υπόδειξη ενός ρουφιάνου.   Ο Μάριος Σεϊσίδης από το 2006 βρισκόταν φυγόδικος έπειτα από την έκδοση εντάλματος σε βάρος του για την περίφημη υπόθεση των "ληστών με τα μαύρα"-μια οργάνωση φάντασμα που ενέπλεκε για τα αναγκαία κατασταλτικά σενάρια της αντιτρομοκρατικής τους συντρόφους Γιάννη Δημητράκη, Σίμο και Μάριο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη σε σωρεία ληστειών και απόπειρων  ανθρωποκτονιών, τροφοδοσία του επαναστατικού ταμείου και του ένοπλου αγώνα. Μια υπόθεση που η εκδίκασή της μέχρι στιγμής έχει ήδη αθωώσει τους 3 υπόλοιπους αλλά έχει καταφέρει να δημιουργήσει το απαραίτητο κλίμα τρομολαγνείας.   Ο Κώστας Σακκάς βρισκόταν φυγόδικος τα τελευταία 2,5 χρόνια έπειτα από την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση για συμμετοχή στη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς. Στην κατοχή του συντρόφου είχε βρεθεί στις 4 Δεκέμβρη 2010, οπλισμός που δεν συνδέεται με την ΣΠΦ. Παρόλα αυτά ο ίδιος σε μια fast track διαδικασία κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην οργάνωση και προφυλακίστηκε μαζί με τους συντρόφους Αλέξανδρο Μητρούσια, Γιώργο Καραγιαννίδη και Στέλλα Αντωνίου(η οποία βρίσκεται ελεύθερη έπειτα από την απαλλακτική απόφαση του δικαστηρίου).    Οι δύο αναρχικοί είχαν επιλέξει εδώ και χρόνια την παράνομη ελευθερία μπροστά στις κατασταλτικές μεθοδεύσεις των διωκτικών αρχών. Είχαν επιλέξει να ορίζουν μόνοι τους τη ζωή, ενάντια στα κατασταλτικά μαγειρέματα της Αντιτρομοκρατικής, που αυτή τη στιγμή κρατάει αιχμάλωτους δεκάδες αναρχικούς συντρόφους και αγωνιστές με ανύπαρκτα έως και κατασκευασμένα στοιχεία.   Εμείς για ακόμη μια φορά, όπως και πάντα, υπερασπιζόμαστε τους συντρόφους μας γιατί οι επιλογές τους είναι σάρκα απο την σάρκα του κινήματος και του αγώνα ενάντια σε κάθε εξουσία. Δε θα αφήσουμε καμία κατασταλτική επίθεση σε βάρος της αναρχικής και ευρύτερης ριζοσπαστικής δράσης αναπάντητη.   Τίποτα δεν τελείωσε-ο πόλεμος συνεχίζεται.    Υγ.Όσoν αφορά τις δηλώσεις του βουλευτη Γ. Κυρίτση: Συντρόφους μας κάνουνε οι πράξεις και οι επιλογές μας, όχι τα λόγια. Καμία ανοχή στα μιάσματα του Σύριζα. Επίθεση, επίθεση, επίθεση...   κατάληψη Terra Incognita athens.indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.