Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Κάτω τα χέρια από τα γατάκια [προς ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΥΡΟΥ]


Και ξαφνικά ένας νέος Πρόεδρος του Γηροκομείου Ερμούπολης τα 'βαλε με τα γατάκια.
Γατιά χαρά και παρηγοριά των ηλικιωμένων τροφίμων που τα φροντίζουν.

Όταν στο εξωτερικό πλέον φτιάχνονται προγράμματα ειδικά για να έχουν γατιά και σκυλιά οι άνθρωποι που είναι κλεισμένοι σε γηροκομεία, φυλακές, νοσοκομεία,
όταν έχει αποδειχθεί η τεράστια θεραπευτική αξία της σχέσης με τα κατοικίδια,
εμφανίζεται στη Σύρο ένας κύριος που άλλη δουλειά δεν έχει από το να στερήσει από  ζώα και ανθρώπους αυτή την ουσιαστική σχέση που χτίζουμε εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια.

Τι να πω;
Παρακαλώ κοινοποιήστε να αφυπνηστεί και να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία από την 'κοινή γνώμη'.
Και όποιος θέλει να κάνει κάτι παραπάνω ας τους γράψει στο: filoptox@otenet.gr όπου κι εγώ στέλνω αυτό το ποστ/άρθρο του blog μου.

Προσθέτω επίσης ένα ποστ του περασμένου Ιουλίου που αποδεικνύει ότι υπεύθυνοι γι αυτό που συμβαίνει είναι και οι γείτονες που διαμαρτυρήθηκαν για τα γατιά και ότι οι φιλόζωοι ήδη είχαν ασχοληθεί ώστε να μην ενοχλούνται οι περίοικοι.


Μια από τις γάτες. Στο κλουβί με βλέμμα λυπημένο κι απορημένο. Γιατί;;


ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΕΗΜΩΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΖΩΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΖΩΑ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΡΟΚΜΕΙΟΥ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΠΩΣ Η ΓΑΤΟΦΙΛΙΑ ΣΥΡΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ 2 ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΑΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΞΑΝΑ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΒΟΡΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟΣ,ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΧΩΡΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.
ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΊΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΉΣΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΩ ΈΝΑ ΖΕΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

Maria Martoğlu τι εκανε ο νεος προεδρος δεν ηθελε τα γατουλινια που φροντιζαν οι ηλικιωμενοι στο γηροκομειο;!!!! το συγκεκριμενο γηροκομειο ειναι απο την φιλοπτωχο εταιρεια Ερμουπολεως η οποια εγινε συμφωνα με την διαθηκη του ευεργετη Ανδουλη!! Το 15 συμβουλιο το ξερει; αιντε με ορισμενους που παιρνουν μια θεση και πουλανε τσατσιλικια!! Dorothea κοινοποιω!!



Maria Martoğlu 
παρακαλω διαβαστε...ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΑΚΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ! (ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΥΡΟΥ) Το συγκεκριμένο γηροκομείο ανήκει στην φιλόπτωχο εταιρεία Ερμουπόλεως η οποία συστήθηκε το 1871 σύμφωνα με την διαθήκη του ευεργέτη Νικόλαου Ανδρούλη. Διοικείτε απο 15 συμβούλιο τα μέλη τα όποια , (8) εκλέγονται κατά τις αρχαιρεσίες που ενεργούνται κάθε τέσσερα χρόνια, από τα μέλη του Σωματείου, (4) διορίζονται από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν, σύμφωνα με τη διαθήκη του Μεγάλου Ευεργέτη αειμνήστου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΗ, οι εκάστοτε Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, ο Πάρεδρος του Νομικού Γραφείου Σύρου και ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζας. 
Με την αλλαγή όμως του νέου πρόεδρου στο γηροκομείο του ΑΓ Παντελεήμονος το όποιο ανήκει όπως ανέφερα στην φιλόπτωχο εταιρεία Ερμουπόλεως, ο νέος διοικητής είναι αντίθετος στην παραμονή των γατιών είτε στους εξωτερικούς χώρους του γηροκομείου ή εντος αυτού, ακόμη και την σίτιση των ζωών στον δρόμο κάτι το όποιο είναι δημόσιος χώρος! και ζητά την απομάκρυνση αυτών από τους ηλικιωμένους.
Οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι έχουν υιοθετήσει εδώ και καιρό αδέσποτα γατουλακια τα όποια δεν είναι πολλά σε αριθμό, τα οποία επίσης περιθάλπουν. Είναι για τους ηλικιωμένους η παρέα τους, κάτι το οπαίο είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Ένα παράδειγμα της ιστορίας αυτής είναι της γιαγιάς Ελπίδας που με κλάματα αναγκάστηκε να αποχωριστεί το γατάκι που φρόντιζε όταν στην πρώτη προσπάθεια υιοθεσίας επέστρεψε στον χώρο του γηροκομείου αναζητώντας την συντροφιά της γιαγιάκας που είχε μάθει για χρόνια στην αγάπη της και την φροντίδα της.
Τα γατάκια έχουν στειρωθεί και εμβολιαστεί με την πολύτιμη βοήθεια της ΓΑΤΟΦΙΛΙΑΣ ΣΥΡΟΥ που φροντίζει, περιθάλπει και δίνει για υιοθεσία δεκάδες αδέσποτα γατάκια του νησιού με την βοήθεια απλών φιλόζωων πολιτών από όλα τα μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού αλλά και της Σύρου. Η ιστορία αναφέρθηκε σε αυτά τα δυο ποστ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1740642729595636&set=a.1392502487742997.1073741828.100009497772026&type=3&theater και εδω https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1738753926451183&id=100009497772026
Στο εξωτερικό σε δεκάδες οίκους ευγηρίας οι ηλικιωμένοι παρακολουθούν προγράμματα θεραπείας με ζώα (Animal Assisted Therapy in Nursing Home), όπου τα ευεργετικά οφέλη από την θεραπεία με την βοήθεια των ζώων η την φροντίδα ενός ζώου από τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας είναι πολλά, συν ότι οι άνθρωποι αυτοί υιοθετούν δεκάδες αδέσποτα.
Στην ιστοσελίδα της Φιλόπτωχου Εταιρείας http://www.girokomeio-syrou.gr/αναφέρουν ''Σκοπός της «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ» υπήρξε από της σύστασής της η περίθαλψη των πτωχών και ανίκανων για εργασία στο Γηροκομείο, που είχε οικοδομηθεί τρία χρόνια αργότερα. Τον εν λόγω σκοπό ξεπλήρωσε στο ακέραιο η «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ» με την παροχή περίθαλψης από της σύστασής της, σε χιλιάδες ηλικιωμένους και πτωχούς κατοίκους της Σύρου και όχι μόνο, εξακολουθεί δε να εκπληρώνει μέχρι και σήμερα, με αποτέλεσμα να αποκτήσει την εκτίμηση των Συριανών, οι οποίοι με αγάπη και στοργή την περιέβαλλαν ανέκαθεν.''
Το να φροντίζουν οι ηλικιωμένοι μια αδέσποτη ψυχούλα είναι παράδειγμα προς μίμηση, όπως είναι και η περίπτωση της γιαγιάς Ελπίδας αλλά και των υπολοίπων ηλικιωμένων του γηροκομείου που θα μπορούσε να ήταν στην θέση αυτών οι δικοί μας παππούδες και γιαγιάδες η οι γονείς μας. Ευελπιστώ να δοθεί μια λύση που να βρει ικανοποιημένους και τους ηλικιωμένους που δεν θα αναγκαστούν να αποχωριστούν τα ζωάκια τους που είναι η παρέα τους σε αυτή την τρυφερή ηλικία που λέγεται τρίτη ηλικία, αλλά και να μην βρει δυσαρεστημένους τους ανθρώπους της διοίκησης της φιλόπτωχου εταιρείας. (φωτογραφίες ενδεικτικές από προγράμματα AAT/PET THERAPY IN NURSING HOME)

"αυτή είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση του γηροκομείου της Σύρου που αποφάσισε να στερήσει την χαρά της επαφής των ηλικιωμένων με τις γατούλες τους που τους συντροφεύουν...στολίστε τους με τα μηνύματά σας όπως ξέρει ο καθένας..."
------
"..Οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι έχουν υιοθετήσει εδώ και καιρό αδέσποτα γατουλακια τα όποια δεν είναι πολλά σε αριθμό, τα οποία επίσης περιθάλπουν. Είναι για τους ηλικιωμένους η παρέα τους, κάτι το οπαίο είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Ένα παράδειγμα της ιστορίας αυτής είναι της γιαγιάς Ελπίδας που με κλάματα αναγκάστηκε να αποχωριστεί το γατάκι που φρόντιζε όταν στην πρώτη προσπάθεια υιοθεσίας επέστρεψε στον χώρο του γηροκομείου αναζητώντας την συντροφιά της γιαγιάκας που είχε μάθει για χρόνια στην αγάπη της και την φροντίδα της.
Τα γατάκια έχουν στειρωθεί και εμβολιαστεί με την πολύτιμη βοήθεια της ΓΑΤΟΦΙΛΙΑΣ ΣΥΡΟΥ που φροντίζει, περιθάλπει και δίνει για υιοθεσία δεκάδες αδέσποτα γατάκια του νησιού με την βοήθεια απλών φιλόζωων πολιτών από όλα τα μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού αλλά και της Σύρου. Η ιστορία αναφέρθηκε σε αυτά τα δυο ποστ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1740642729595636&set=a.1392502487742997.1073741828.100009497772026&type=3&theater και εδω https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1738753926451183&id=100009497772026

η ΠΦΠΟ ηθελα να ηξερα με το θεμα του γηροκομειου της Συρου τι κανει;;; ακουει κανεις μπα....

___________

Βρέθηκα σήμερα το πρωί στο γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα στην Ερμούπολη μετά από επικοινωνία με τον διευθυντή του ιατρο κ. Βαγγέλη Κεραμιώτη. 
Εκεί συνάντησα την κυρία Ελπίδα και είχαμε συγκινήσεις. Συνάντησα δηλαδή εμένα σε 35 χρόνια. Αγαπάει τις γάτες , την έμαθε ο πατέρας της όπως μου είπε. Ηλικιωμένοι άνθρωποι, άλλες εποχές , άλλες πρακτικές και με τα ταίσματα της γέμισε γατιά η περιοχή έξω από το γηροκομείο και οι γείτονες διαμαρτύρονται. Είμαι εκεί για να δώσω λύσεις και θα σας κρατώ ενήμερους. 
Ως άμεσο 'πρόβλημα' είναι η παρουσία μίας μάνας και 4 μικρών , άτακτων γατιών , μέσα στον κήπο. Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο από την ανιδιοτελή συντροφιά γατιών , χαλαρών και καθαρών, στους μοναχικούς γέροντες. Πρέπει όμως να ωριμάσει η γατοφιλία για να φτάσουμε εκεί .. σιγά σιγά. Τα μικρά όμως πρέπει να φύγουν όπως συμφώνησα με τον κ. Βαγγέλη. 
Φίλοι μου , θα χρειαστώ τη βοήθεια σας στην προσωρινή ή μόνιμη φιλοξενία των μικρών γατιών που θα προκύψουν από εκεί. Δεν θέλω να τα βγάλω στο δρόμο αλλά χωρίς βοήθεια οι επιλογές μου είναι περιορισμένες .. όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν μου γράφουν. 
Σιγά σιγά θα εξυγιάνουμε και αυτή την περιοχή.
___________________________________________________________________________________

http://www.girokomeio-syrou.gr/index.php/company/profile
Στην ιστοσελίδα του Γηροκομείου δε βρήκα νέες ανακοινώσεις. 

Μετά την ολοκλήρωση των διαδοχικών ψηφοφοριών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου της Φ.Ε.Ε. συγκροτήθηκε ως εξής:
  1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΑΜΙΩΤΗΣ
  2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ
  3. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑ ΔΟΥΡΑΤΣΟΥ-ΤΡΑΚΑ
  4. ΤΑΜΙΑΣ: ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΔΩΡΟΘΕΟΣ ΓΑΓΓΟΣ

  • Φιλοπτώχου Εταιρίας 1
  • Σύρος
  • Κυκλάδες
  • 84100
  • Ελλάδα

___ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
προσθέτω  13 Δεκ 2016, 3.32 π.μ.

Alexandra Dimou Επειδή δεν ξεχνω τις υποσχέσεις μίλησα με τον διοικητή του γηροκομείου κ Κεραμιωτη ο οποίος επιμένει να μη θελει τα γατάκια ούτε στο προαύλιο του γηροκομείου με τον ισχύ ισχυρισμό ότι οι γέροντες ανοίγουν την νύχτα την πόρτα και μπουκάρουν μέσα τα γατιά Αυριο συγκαλείται ΔΣΣκομα μου τόνισε την αυταπάρνηση του και την ανιδιοτέλεια του Σνθρωπος που δεν αγαπά τα ζώα δεν με πείθει για τιποτα
Daphne Chronopoulou Ακριβώς.
Κι αν 'μπουκάρουν΄τα γατάκια δηλαδή κακό είναι;
Κακό είναι να μπουν στη ζέστη σε μια αγκαλιά;

Maria Martoğlu τι ειπε Alexandra Dimou μας κουφανε τωρα  το οτι δεν θελει τα γατακια αυτο το εχουμε καταλαβει αλλα οτι ανοιγουν λεει οι γεροντες την πορτα το βραδυ, τι σχολιασω τωρα εδω τι;;!!!!!!!!!!! εχει και αυταπαρνηση και τι αλλο ανιδιοτελεια μαλιστα... ουδεν σχολιον!! σε ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου, και εγω εαν ημουν Συρο το ιδιο θα εκανα αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα ξερεις με ποια εννοια το λεω

Alexandra Dimou Θα προσπαθησω να παω αυριο στο συμβούλιο
Stratis Michail Δηλαδη το γηροκομειο λειτουργει , εχει διοικηση και δεν εχει νυχτοφυλακα η καποιου ειδους φυλαξη ?Θεος φυλαξει...Απλα καποια οργανωση πρεπει να αναλαβη την ευθυνη των γατιων σ'οτι μπορει να χρειαζονται...αλλα και ποσα γατακια βρισκονται εκει ? Ποσοι γεροντες τα θελουν και ποσοι οχι ! Τι Δ.Σ. ειν'αυτο που αποφασιζει και διαταζει ετσι ?


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!! ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. Μολις με ενημερωσαν οτι αυριο θα γινει εκτακτο Διοικητικο συμβουλιο στο γηροκομειο Συρου για το θεμα των γατιων.. ο νεος διοικητης επιμενει στην αρχικη του θεση να μην θελει την παρουσια των γατιων που φροντιζουν οι ηλικιωμενοι αλλα και ουτε στο προαυλιο!! με την δικαιολογια ακουσον ακουσον οτι τα γεροντια αφηνουν ανοιχτες τις πορτες του γηροκομειου το βραδυ γιατι υπαρχει φοβος να μπουν μεσα τα γατια!!!!!! α και τι αλλο εχει λεει ανιδιοτελεια και αυταπαρνηση σαν ανθρωπος εδω ουδεν σχολιον!! 
Δεν πειραζει μια και που ερχονται και Χριστουγεννα και μερες αγαπης να δειξουμε και αυτο το προσωπο οπως κανουμε καιρο τωρα!!, ας αφησουμε τα γατουλακια να πεθανουν απο την πεινα, και τα γεροντακια ας υποφερουν χωρις την παρουσια απο τα ζωακια που ειναι η παρεα τους. 
Μην μπουν μεσα στο προαυλιο και παθουν τιποτα, γιατι το μονο που μπορεις να παθεις ειναι να κολλησεις αγαπη απο την υπαρξη αυτων των πλασματων που βρηκαν την φροντιδα σε αυτους τους ανθρωπους της τριτης ηλικιας. Στο γηροκομειο απο ο,τι εχω μαθει υπαρχουν και χελωνες, αυτες δεν ειναι ζωα;; η κανουμε διαχωρισμο ποια ζωα επιτρεπουμε και ποια οχι!.
 Το να γραψω οτι στο εξωτερικο υπαρχουν δεκαδες προγραμματα θεραπειας με την βοηθεια των ζωων ακομη και σε γηροκομεια, η οτι σε πολλους δημοσιους και ιδιωτικους οργανισμους υιοθετουν ενα αδεσποτο που αποτελει παραδειγμα προς μιμηση, η σε αλλα γηροκομεια της Συρου θα ηταν περιττο!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Το μονο που εχω να πω ειναι ντροπη...Ευχαριστω ολοψυχα την καλη φιλη που με ενημερωσε για τα παραπανω δεν αναφερω ονομα γιατι δεν ξερω εαν το επιθυμει..Το ποστ με την ιστορια ειναι αυτο
https://www.facebook.com/maria.panagiotidou.771/posts/1769613243299259
Ευχαριστω την Κυρια Χρονοπουλου για την δημοσιευση της ιστοριας στο Blog της http://daphnechronopoulou.blogspot.gr/…/12/blog-post_10.html
Ευχαριστω επισης την Κυρια Σπανδωνη http://www.huffingtonpost.gr/pavlina…/-_8832_b_13563192.html
Η ιστορια της γιαγιας Ελπιδας στο ποστ του Κυριου Βορισση https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154535486548498&set=a.441197853497.243840.796123497&type=3&hc_location=ufi





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.