Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

‪#Εγω_ειμαι_ο_Ταδοπουλος (σχόλια-εικόνες) με αλήθειες #chios #ΒΙΑΛ



Είναι γνωστό ποιοι νεοναζί τραμπουκίζουν πρόσφυγες και μετανάστες στη Χίο και τη Λέσβο κι εμφανίζονται ως 'αγανακτισμένοι πολίτες, όπως έκαναν παλιότερα στο κέντρο της Αθήνας. Ακόμα κι αν έχουμε συνηθίσει τα, όλως τυχαίως, ναζιστικά τατού στα μπράτσα 'Αγανακτισμένων' είναι πολύ φυσικό να αγανακτούμε όταν βλέπουμε ως οδηγό του Συντονιστή της Ε.Ε. ένα γνωστό ακροδεξιό που έχει πρωταγωνιστήσει σε βίαια επεισόδια.

Καθόλου παράξενο να σχολιαστεί, ιδίως όταν κυκλοφορούν φωτογραφίες.
Οι ακροδεξιού ναζί όμως έχουν στενά μυαλά. Τα σχόλια στο Twitter έγιναν αφορμή για απειλές κατά του"ιτεράδων, εκ των οποίων και του Kάποιος Ταδόπουλος γνωστού και από τούτο το ιστολόγιο. Ως απάντηση φτιάχτηκε το hashtag ‪#εγω_ειμαι_ο_Ταδοπουλος και σας ενημερώνω απόψε πως ναι, αν με ψάχνει ο κύριος Μερμηγκούσης κι η συμμορία του ‪#εγω_ειμαι_ο_Ταδοπουλος .

Ακολουθεί η είδηση με ολίγα 'τουί' και εικόνες που αποδεικνύουν τη γκάφα του  Ευρωπαίου Αξιωματούχου που νομίζω όφειλε να είναι πιο διακριτικός.

Aegean NoBorders
1 ώρα
Ενας φασίστας οδηγεί την ΕΕ! 
O Mατθαίος Μερμηγκούσης, γνωστός ακροδεξιός τραμπούκος της Χίου, είναι ο οδηγός-συνοδός-σωματοφύλακας του Maarten Verwey, Συντονιστή της ΕΕ για την εφαρμογή της κατάπτυστης δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας, κατά τη σημερινή, εν εξελίξει, επίσκεψή του στο νησί. Εθεάθη πολλάκις ο πρωταγωνιστής πολλών βίαιων επεισοδίων να οδηγεί το άσπρο βαν της εταιρείας Smart που περιέφερε τον ευρωπαίο αξιωματούχο, οπότε ουδεμία αμφιβολία χωράει (στη φωτ. ο Verwey και δεξιά ο Ματθαίος «μας»).
«Τη δουλειά του» θα κάνει ο άνθρωπος, αλλά ο συμβολισμός είναι, θα συμφωνήσετε, εξαιρετικά δυνατός...
ΥΓ.: Το σημαντικό είναι, βέβαια, το action Plan που κόμισε ο κ. Verwey. Που προβλέπει κέντρα κράτησης στα νησιά και ταχύτερη «διεκπεραίωση» των διαδικασιών ασύλου ώστε μέχρι τον Απρίλη του 2017 να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και έχουν απελαθεί όσοι απορριφθούν και μετακινηθεί στην ενδοχωρα όσοι τυχόν καταφέρουν να περάσουν την προκρούστεια κλίνη της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας. Ο κ. Verwey δήλωσε σήμερα πως «το πέρασμα του Αιγαίου έχει κλείσει».
Neonazi who has been part of xtreme right violence in Chios escorts as a bodyguard European bureaucrat Maarten Verwey on his visit to the island. How suitable with EU's policies.


Είμαστε απέναντι ΚΑΙ στην κυβέρνηση που χαϊδεύει ναζί, ΚΑΙ στους μετωπολογικάριους που αβαντάρουν επίσης με κάθε ευκαιρία








Η τοπική χρυσαβγίτικη κουραδοθημωνιά ενοχλήθηκε από το δικό μου ομώνυμο λογαρισμό στο fb και τον "έριξε" στοχοποιώντας τον‬








Κι άλλα Δείγματα Ήθους


 
 


 #εγώ_είμαι_ο_Ταδόπουλοςκαι αυτή είναι η χρυσή αυγή, σωφέρ της #EU στα ελληνικά νησιά #Refugees #pogrom


Μην τον ψάχνετε.Ο Ταδόπουλος είναι μέσα μας.

κι εσυ και αυτός και πολλοί ακόμη‬

Οσο υπάρχουν φασίστες θα υπάρχουν Ταδόπουλοι ‬

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ 





Αχ και να ξέρατε φασίστες πόσοι Ταδόπουλοι υπάρχουν...
‪#εγώ_είμαι_ο_Ταδόπουλος‪  fascists on Lesbos are trying to find out the people behind twitter accounts expressing solidarity with refugees‬

η αλληλεγγύη θα νικήσει. Ψόφος στους φασίστες.
‪#εγώ_είμαι_ο_Ταδόπουλος


Christmas island

Ποιος πιστεύετε θα νικήσει στις επόμενες εκλογές;
-Ο Ταδόπουλος
   
Μαλάκες φασίστες παραδεχτείτε το. Αρχικά νομίζατε ότι όντως το επίθετό του ήταν ταδόπουλος.







2of most reliable info sources over ‪#Refugeesgr fr islands ‪@DOC_PROVOCATEUR ‪@EricKempson



Και οι αλήθειες, η Χίος:

Γιάννης Μακριδάκης
''Το προσόν του αιρετού''

'Στη Χίο χιονίζει, ο παγωμένος βοριάς είναι θυελλώδης και οι πρόσφυγες του καταυλισμού της Σούδας ζουν εκτεθειμένοι στα καιρικά φαινόμενα.


Ο Τσίπρας και ο Μουζάλας, σφουγκοκωλάριοι της Μέρκελ, έχουν την αποκλειστική ευθύνη για το ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται ακόμη στο νησί. Επειδή ερμηνεύουν τη συμφωνία Ευρώπης – Τουρκίας με τρόπο ώστε να θυσιάζουν τους πρόσφυγες αλλά και τις κοινωνίες των νησιών, που τα μετατρέπουν σε πλωτά στρατόπεδα συγκέντρωσης ανεπιθυμήτων.
Ο δήμαρχος, ο αντιπεριφερειάρχης και ο δεσπότης της Χίου έχουν την αποκλειστική ευθύνη για το ότι οι άνθρωποι αυτοί ζουν σε συνθήκες απάνθρωπες αυτές τις κρύες μέρες και νύχτες....
Ο δήμαρχος επειδή έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως με τους νεοναζί, τους χύμα και τους συγκαλυμμένους υπό τον τίτλο “παγχιακή επιτροπή αγώνα”, και λέει ότι δεν δίνει καμιά λύση διότι όποτε έδωσε, η λύση αυτή εκλήφθηκε από την ανίκανη κυβέρνηση ως μόνιμη. Ο αντιπεριφερειάρχης επειδή ξέρει μόνο να λέει να μεταφέρουν τους πρόσφυγες στην τοποθεσία “18″, σε ένα οροπέδιο στη μέση του πουθενά, με υψόμετρο πάνω από 500μ, όπου κυριαρχεί το χιόνι τον χειμώνα και η ζέστη που λιώνει τα βράχια το καλοκαίρι και ο δεσπότης επειδή υποστηρίζει, ανάμεσα στις λογής – λογής εθνικιστικές τσαρλατανιές του, πως έχει όλη την καλή διάθεση να ανοίξει τις ενοριακές αίθουσες της πόλης, για να προφυλαχτούν οι δύστυχοι αλλά δεν τον αφήνουν οι επίτροποι των ενοριών. 
Οι δυο βουλευτές του νησιού είναι εξίσου χυδαίοι και διακοσμητικοί, τελείως ανίκανοι. Τελικά για να έχεις θέση αιρετή κάθε βαθμίδας σε αυτή τη χώρα, ένα προσόν αρκεί. Ορίστε το ο καθένας σας με την κατάλληλη λέξη που σας έρχεται στον νου. Περιγραφικά πάντως έχει ως εξής: Να μπορείς να κοιμάσαι, ακόμα και όταν άνθρωποι βασανίζονται, αρρωσταίνουν ή και πεθαίνουν εξαιτίας σου''.

Chios Refugees InfoPoint - Σελίδα ενημέρωσης για τους Πρόσφυγες στη Χίο
Πώς είναι να ζεις στη ΒΙΑΛ;

2 άτομα σε κάθε κρεβάτι αν είστε μαύροι, πιο άνετα αν είστε λευκοί.





Ψωμί 3 ημερών, φακές με ρύζι με άσχημη γεύση και ζωύφια.


______________________________________

1 σχόλιο:

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.