Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

'Τα ελληνικά τσιγάρα δεν προκαλούν καρκίνο'― 21ης Ιουλίου Μνημόσυνο #Internationalrememberanceday #nomoredeaths





Επιστήμονες συμφωνούν ότι ο κάπνισμα δεν προκαλεί καρκίνο. Ιδίως, λένε, αν καπνίζετε ελληνικά τσιγάρα- για τύπου Virginia δεν είναι σίγουροι.

Πώς σας φαίνεται η είδηση; Σας ξαφνιάζουν τα εγκλήματα που γίνονται στο όνομα της Επιστήμης;

Αύριο είναι Ημέρα Μνήμης
21η Ιουλίου, Ημέρα Μνήμης των νεκρών από κατάχρηση ουσιών.

Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο, το αλκοόλ επίσης.
 Αν  αθροίσουμε στη βιολογική ζημιά, από κατάχρηση οινοπνευματωδών, στους θανάτους από τροχαία και καυγάδες και βία που δίχως μεθύσι ίσως να μην είχαν συμβεί ο αριθμός των θυμάτων της νόμιμης ουσίας είναι τεράστιος.
Στον αριθμό των θανάτων από Ηρωίνη όμως ένα μεγάλο ποσοστό είναι τα θύματα του Πολέμου Των Ναρκωτικών. Βρώμικες ουσίες νοθευμένες (σκεφτείτε να πίνατε μόνο 'μπόμπες'), φυλακές και αστυνομική βια, στίγμα και ανεργία, αναγκαστική τριβή με το Έγκλημα, μοναξιά και φτώχεια εξ αιτίας του στίγματος (και των πουριτανικών τιμωρητικών μεθόδων που εφαρμόζουν κάποια Προγράμματα απεξάρτησης).

Ο Πόλεμος Των Ναρκωτικών απέτυχε. Είναι πόλεμος κατά του χρήστη, γι αυτό και τους νεκρούς μας εμείς τους θεωρούμε θύματα πολέμου. Ενός παγκόσμιου, παράλογου και σκληρού κυνηγιού μαγισσών που χάρισε τεράστια κέρδη σε λίγους ενώ κατέστρεψε οικογένειες και κοινωνίες των πολλών.

Αύριο πιο περισσότερα.
Σήμερα σας εισάγω στο μικρό μου Μνημόσυνο με τις αληθινές αυτές εικόνες ελληνικών εφημερίδων που διαβεβαίωναν πόσο καλό κάνουν τα ελληνικά καπνά για να τα αγοράζουμε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.