Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Η Δίκη συνεχίζεται. #GoldenDawnWatch #GDtrial



Είναι ιστορική η δίκη για την Ελλάδα και την Ευρώπη και δεν παρουσιάζεται σε ειδήσεις. Διεξάγεται σε χώρους δίχως υποδομή, μακριά από το κέντρο, σε χώρο φυλακών (δηλαδή δίχως δυνατότητα πρόσβασης μεγάλου αριθμού θεατών).
Οι Ευρωβουλευτές που την επισκέφθηκαν απόρησαν. Εμείς δεν απορούμε.
Επιμένουμε όμως να δημοσιεύουμε τις δικάσιμες ημέρες, να καλούμε τον καθένα μας να παραστεί έστω και αν οι κατηγορούμενοι πλέον απαξιούν.

Δίνω τις δικάσιμες Σεπτεμβρίου, συνδέσμους για να παρακολουθούμε στο διαδίκτυο ζωντανή ανταπόκριση ή στο omnia.tv τα videos και αναλύσεις.

Και, από το Παρατηρητήριο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, Δελτίο Τύπου.


Οι δικάσιμες του Σεπτέμβριου στην δίκη της ΧΑ:
Εφετείο 5, 15, 25
Κορυδαλλός: 6, 12, 14, 18, 20, 28
Η δίκη συνεχίζεται. Ενημερώσου.
Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά. Το έγκλημα αυτό αποτέλεσε τη θρυαλλίδα ώστε να προχωρήσει, επιτέλους, η πολιτεία σε διώξεις σε βάρος όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας αλλά και πλήθους μελών της Χρυσής Αυγής. Συγκροτήθηκε έτσι ένα μεγάλο κατηγορητήριο, όπου συνδυάζονται 4 κύριες υποθέσεις, οι οποίες συνεξετάζονται στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Η δίκη διεξάγεται για 3ο χρόνο και κατά τη διάρκειά της έχουν εκτεθεί πλήθος στοιχείων και μαρτυριών για τη δράση των διωκόμενων ηγετών και μελών της. 
Η πρωτοβουλία GoldenDawnWatch – Το Παρατηρητήριο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής παρακολουθεί, καταγράφει και μεταδίδει ανελλιπώς, από την πρώτη στιγμή, όσα συμβαίνουν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Έχουμε διαπιστώσει πως μέσα στο δικαστήριο οι συνθήκες που επικρατούν δεν εξασφαλίζουν τον ελάχιστο σεβασμό προς τα θύματα και τις οικογένειές τους. Έχουμε καταγράψει συγκλονιστικές μαρτυρίες, οι οποίες δεν βρήκαν χώρο στα δελτία ειδήσεων, στις εφημερίδες και στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης. Έχουμε ακούσει να εκτοξεύονται απειλές προς μάρτυρες, φωτορεπόρτερ και άλλους πολίτες. 
Γι’ αυτό συνεχίζουμε να παρακολουθούμε. 
Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε η δίκη αυτή να πάρει τη δημοσιότητα που της αξίζει. 
Από την έκβασή της θα κριθεί η ποιότητα της δημοκρατίας στην Ελλάδα. 
Με την αφορμή των 4 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η πρωτοβουλία GoldenDawnWatch αρχίζει μια καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Στη σελίδα αυτή θα βρείτε τέσσερα ηχητικά spots, με την παράκληση να τα προωθήσετε, να τα μεταδώσετε από το ραδιόφωνο, να τα ανεβάσετε στις ιστοσελίδες σας. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει video spots και άλλο ενημερωτικό υλικό, τα οποία θα αναρτηθούν επίσης.
Η δίκη συνεχίζεται. Ενημερώσου.
GoldenDawnWatch – Το Παρατηρητήριο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής
________________
Σύνδεσμοι
Golden Dawn Watch
 https://www.facebook.com/Goldendawnwatch/posts/1676913319019701?notif_t=notify_me_page&notif_id=1505590629867730


Ειδήσεις- videos https://omniatv.com/
https://omniatv.com/community/videos/video/2089-i-diki-tis-xrysis-avgis-32i-33i-evdomada-26-07-2016?groupid=297


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.