Porta photo©by Pierre Couteau for DC

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Βράβευση #ΓΑΠ―  Γιατί γελάτε κύριοι;

#gap

Το νέο με ξεπερνά. Παρακαλώ μη ρωτήσετε ειρωνικά αν πέφτω από σύννεφο. Όχι δεν πέφτω αλλά, αλίμονο αν το θράσος πάψει να μας αιφνιδιάζει, αν πάψει να μας ενοχλεί.
Βραβεύτηκε ο Γιώργος Παπανδρέου για την εξαίρετη πρωθυπουργική θητεία του το χρονικό διάστημα 2009-2011
Τι χάνω, αναρωτήθηκα, ή πού χάνω; Ζούσα, εδώ ήμουν. Πώς και τα θυμάμαι αλλιώτικα;
Κι έψαξα λίγο να θυμηθώ ακούγοντας τα ίδια του τα λόγια, την εκδρομή των γενεθλίων του στο Καστελόριζο· τις γνωστές παλιές κατηγορίες ότι όλα μα όλα τα φταίνε οι προηγούμενοι (ακόμα κι αν εμείς προηγηθήκαμε· το «Λεφτά υπάρχουν. Αν..» που τον έκανε πρωθυπουργό κι επιβεβαίωσε στους επόμενους ότι δίχως παραμύθια ηγεσία δε βλέπεις ούτε με κιάλι.

Μου πήρε λίγες μέρες να τη χωνέψω τη βράβευση. Στη θέση του θα καθόμουν στ' αυγά μου και τα ποδήλατά μου, ίσως να πλήρωνα κι ένα ghost να μου γράψει μια αυτοβιογραφία προς έκδοσιν από τα εγγόνια μου, έτσι για την υστεροφημία αλλά το θράσος να βραβεύομαι για τα καμώματά μου δε θα το είχα.
Εγώ αυτά.
Που ουδεμία σύγκριση είναι εφικτή βέβαια, γι' αυτό και επ' ουδενί υπονοώ ότι είμαι καλύτερή του. Μόνο, είμαι τόσο αλλιώτικη που με ιντριγκάρει και παλεύω να τον καταλάβω για να μετρήσω αν, το τόσο θράσος, χτίζεται με προνόμια γεννεών και κολακείας ή αν οφείλεται σε κοινή βλακεία απύθμενη καρικευμένη με τη ματαιοδοξία ανάξιου κληρονόμου.
 Επιφανειακά, στο ισόγειο , στα κάτω μου σαλόνια τα για τους επισήμους τον έφερα και σήμερα έτσι για να τον επεξεργαστούμε σαν άλλο ζώο εξωτικό μυστήριο.

Μ' ένα αφέψημα φυτικό για τον καλεσμένο (και στα δικά μας τα ποτήρια μυστικά διπλή τεκίλα για να αντέξουμε) σας προσκαλώ σε τέιο απογεματινό μαζί του. 
Φέρνω την είδηση, videos με γνωστές δηλώσεις του, σχόλια όπως πάντα για το σφυγμό 
+ επειδή ένας τέτοιος ηγέτης δεν είναι ποτέ μόνος, σχόλια υμνητικά της συνοδίας του ανδρός που όχι, δεν είναι ειρωνικά αλλά ειλικρινή με απόψεις πως τον έριξαν «οι αχιράνθρωποι» [sic].
Φέρνω και συνδέσμους για τα ανωτέρω + της ομάδας θαυμαστών του.

Μήπως καταλάβουμε.

Μπορεί πολλοί να κατέκριναν τον Γιώργο Παπανδρέου γγια την επιλογή του να βάλει τη χώρα στο Μνημόνιο, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που θα τον τιμήσουν για το έργο του ως πρωθυπουργός τη διετία 2009-2011.
Συγκεριμένα, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Α. Παπανδρέου, βρίσκεται στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στο 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA). Εκεί θα του απονεμηθεί το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς της ILA, για το έργο του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας την περίοδο 2009 - 2011.
#vimapolitics Βραβεύεται για την πρωθυπουργία 2009-2011 ο Γιώργος Παπανδρέου
Στην Ελλάδα είναι πολλοί εκείνοι, πολιτικοί και απλοί πολίτες, που κατηγορούν τον Γιώργο Παπανδρέου για την επιλογή του να βάλει τη χώρα στο Μνημόνιο, ανοίγοντας το δρόμο για συνεχή επιτήρηση από τους θεσμούς και μέτρα που οδήγησαν στη μείωση μισθών, συντάξεων και την κατάργηση αρκετών από τις παροχές που λάμβαναν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι. 

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που θα τιμήσουν τον πρώην πρωθυπουργό για τη διετία που βρισκόταν στην ηγεσία της χώρας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς θα βρεθεί στις Βρυξέλλες για το 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA), όπου θα τιμηθεί με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς της ILA.

Η International Leadership Association στην απόφασή της να τιμήσει με το βραβείο Ηγεσίας, τον κ. Παπανδρέου, τονίζει πως «ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο. Πολιτικός με πολύχρονη εμπειρία, όταν μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2008, ανέλαβε την πρωθυπουργία, είχε την εντολή αλλά και την αποφασιστικότητα να αυξήσει τη διαφάνεια και να μειώσει τη διαφθορά στην ελληνική διοίκηση καθώς και τη βούληση να εργαστεί για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης και τις οικονομικές της επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες».

«Αντιμέτωπος με την πίεση του χρόνου και των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών, πήρε τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσει σε προγράμματα λιτότητας και περικοπών στο πλαίσιο της Ευρωζώνης» συμπληρώνει η International Leadership Association.

λέω να "κάνω τα χαρτιά μου" για το Νόμπελ Φυσικής. Ή Όσκαρ Σκηνοθεσίας.

Θα γελούσα αν είχαμε πρωταπριλιά ....

βραβείο ήθους στο ρεζίλι των σκυλιών;


Foivos Sofikitis Μεταξύ μας το αξίζει. Ποιός άλλος θα χρέωνε 4 γενιές μιας χώρας και μετά θα γελούσε σαν τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο.Απαράδεκτο που έδωσαν στο ΓΑΠ το βραβείο κι όχι στο βραβείο το όνομα του ΓΑΠ.

Σοφία Χατζή 
[γιατί γελάτε κύριοι....?]
Ο Γιώργος Παπανδρέου βραβεύεται από την International Leadership Association (ILA), για τον ρόλο που έπαιξε όσο ήταν πρωθυπουργός την περίοδο 2009 – 2011. Ο πρωθυπουργός που έφερε το πρώτο μνημόνιο στην Ελλάδα, θαυμάζεται για «την ηγεσία και την απ
οφασιστικότητα του».Βραβείο ΓΑΠ για το μεγαλύτερο δάνειο στην ιστορία της ανθρωπότητας! 'Εργο πνοής που μας αφήνει μεχρι τα τρισέγγονά μας και ακόμη παραπέρα!

Ζω στην χώρα όπου ... 
Ο Βασίλης Λεβέντης είναι στην βουλή, 
Ο ΓΑΠ βραβευμένος ,
Και η εκκλησία της ... Θεϊκή 
Χαχχααχχαχαχχαχχαχαχαχαχα

Sylvia Chatziioannoy Όλοι αυτοί και πες μου ένα που είναι διαφορετικός στην Ελλάδα πάντα είναι τακτοποιημενοι δίνουν διαλέξεις ανά τον κόσμο άκουσον άκουσον και περνάνε μια χαρά. Είναι σάπιο όλο το πολιτικό σύστημα μα όλο και φταίμε εμείς που το συντηρούμε τόσα χρόνια
Daphne Chronopoulou Όχι μόνο στην Ελλάδα.
Ο Μπλαίρ που με τα ψέματα περί Σαντάμ είναι κατά πολύ υπαίτιος για την καταστροφή της Συρίας είναι σήμερα πολυεκατομμυριούχος. Αυτοβιογραφία, διαλέξεις και - θράσος απύθμενο:
μετά την πρωθυπουργία του εγκαταστάθηκε στη Μέση Ανατολή στήνοντας γραφείο για την προώθηση της ειρήνης και δούλευε σκληρά ως ειδικός μέχρι που έγινε το μπάχαλο (για το οποίο όχι, δε βραβεύτηκε ακόμα αλλά θα ρθει κι αυτό).


Βραβεύτηκε ο ΓΑΠ για την προσφορά του στην διάλυση της χώρας, το τσάκισμα μισθών και συντάξεων, τις αυτοκτονίες και την μετανάστευση νέων.

Βράβευση ΓΑΠ για την περίοδο 2009 - 2011. Τερμάτισαν το τρολαρισμα #gap

Βραβεύτηκε ο ΓΑΠ! Ο 1ος ΠΘ στη σύγχρονη ιστορία π έκανε μειώσεις σε μισθούς-συντάξεις,κ έσπασε όλα τα ρεκόρ στην αύξηση της ανεργίας(9%-22%)

Dialla G. Maria
Άκουσον, Άκουσον Έκτακτη Είδηση,
Τιμήθηκε Παρασκευή κ 13 ο Γεώργιος Παπανδρέου μιας κ βραβεύτηκε για την συνολική του προσφορά στον Ελληνικό Τόπο από την ILA. Ο #ΓΑΠ ρε φιλε βραβευεται για πρωθυπουργος, ωρες ειναι τωρα να βραβευτει κι ο Λεβεντης για πολιτικος...
Όταν κάποιος βραβεύεται δεν πρέπει να κοιτάς το βραβείο αλλά αυτόν που το δίνει. #ΓΑΠ


 Υπέρ και Οπαδοί 
(όχι δεν ειρωνεύονται):


Ο ΓΑΠ μπορει να εκανε η να μην εκανε πολλα πραγματα, αλλα η αποφαση να φερει το ΔΝΤ αποδεικνυεται μαλλον σωστη!


 

Δεν εκτιμά ο φτωχοκοσμάκης την προσφορά ΓΑΠ. Αφού δεν έμειναν κάνα εξάμηνο χωρίς συντάξεις, ασ'τους να λένε "έφερε το ΔΝΤ". Περιθώριο είναι.

Οι Αναμνήσεις
και διηγόντας τα να κλαις


https://youtu.be/NyPX6PjywbI-->

-->
Λεφτά υπάρχουν https://youtu.be/NyPX6PjywbI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου