Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

9+1 άγνωστες σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς



Έλαβον έλαβον και συστήνω,
―από την ομάδα xyz contagion που ερευνά παρόν και παρελθόν Χρυσαυγιτών. 
Ακολουθούν πληροφορίες +σύνδεσμος αν προτιμάτε να το διαβάσετε ηλεκτρονικά.


Οι "Εννέα συν μία άγνωστες σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς" αποτυπώνουν το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης πρωτότυπης συλλογικής έρευνας ετών με αντικείμενο τις διαδρομές και τις διασυνδέσεις -σε ομόκεντρους και τεμνόμενους κύκλους- των προσώπων και των οργανώσεων του ελληνικού φασισμού, από την 4η Αυγούστου μέχρι τις μέρες μας.
Αποκαλύπτονται, σαν σε παλίμψηστο, οι βαθύτερες σχέσεις και οι αλληλοεξαρτήσεις των προσώπων που έχουν πρωταγωνιστήσει στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής Ιστορίας, ιχνηλατούνται οι άγνωστες στο ευρύ κοινό διαδρομές, -όπλα, κρυφές χρηματοδοτήσεις και παρακρατικές ενέργειες- και αποτυπώνεται το σύμπλεγμα του φασιστικού κρατικοπαρακράτους με την ακροδεξιά, εν σάρκα μία:
Μια "ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι": Από το Μανιαδάκη στον Πλεύρη, στους ΕΚΟΦίτες, στον Τάκη Μιχαλόλια, στον Επαμεινώνδα Στάθη και στον Παξινόπουλο, από τους γερμανοτσολιάδες, τα Τάγματα Ασφαλείας, την ΕΣΠΟ και τον Φον Γιοσμά στους "Αλκιμους" και στην "Αντικομμουνιστική Σταυροφορία", από το Κ4Α και τον ΕΣΕΣΙ στη χούντα και στον πραξικοπηματία Ηλία Παππά, απ' τους δωσίλογους, τους μαυραγορίτες εθνοπροδότες συνεργάτες των Γερμανών και τους εφοπλιστές που πλούτισαν επί κατοχής στους βασιλόφρονες και στους ακροδεξιούς ιεράρχες, κι από όλους αυτούς στον Μιχαλολιάκο, στον Περδικάρη, στον Χρήστο Παππά και στους ακροδεξιούς τρομοκράτες βομβιστές της δεκαετίας του 1970, κι απ' αυτούς στον Παναγιώταρο και τη "Γαλάζια Στρατιά" των νεοναζί χούλιγκαν και στον Κασιδιάρη και τα Τάγματα Εφόδου.
Οι αποκαλύψεις αυτές δημοσιεύτηκαν στο ιστολόγιο XYZ Contagion το φθινόπωρο του 2014, σαν ελάχιστος φόρος τιμής στην επέτειο ενός έτους από τη δολοφονία του Π. Φύσσα, και σαν μικρή προσφορά στο αντιφασιστικό κίνημα και στην οικοδόμηση ενός κυματοθραύστη απέναντι στη ναζιστική απειλή.
Στη μνήμη του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.
_______________
Το βιβλίο/E-book του XYZ Contagion, έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2
https://xyzcontagion.wordpress.com/ebook/
Κείμενα: XYZ Contagion
ISBN 978-618-81244-6-2
Δημιουργία Εξωφύλλου: XYZ Contagion
© 2014 XYZ Contagion
Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο XYZ Contagion στις αρχές Οκτωβρίου 2014, σαν ελάχιστος φόρος τιμής για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και σαν ελάχιστη προσφορά στους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες και όποιον/α άλλο/η ενδιαφέρεται να κάνει κάτι για να φτιαχτεί ο κυματοθραύστης απέναντι στη ναζιστική απειλή.
Το βιβλίο απόκτησε τη δική του σελίδα στη βάση δεδομένων της ελληνικής βιβλιοπαραγωγής Biblionet, με αριθμό τίτλου 198281, εδώ:
http://www.biblionet.gr/book/198281/

___________________________________
Μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε στον σκληρό σας δίσκο το e-book, από τους εξής ιστότοπους:
# Με απευθείας λινκ, από εδώ:

# Από το Academia.edu:

# Από το issuu.com· με κλικ επάνω στο αρχείο, μεταφέρεστε σε πλήρη εικόνα, και υπάρχει δυνατότητα download κάτω από το πλήκτρο share:


# Από το scribd.com:


# Μπορείτε, αν θέλετε, να μετονομάσετε το αρχείο ως εξής (για γρήγορη ανεύρεση και για σωστή αρχειοθέτηση):
[XYZ Contagion] – 9+1 σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [XYZ Contagion 2014]
Το βιβλίο, σε χάρτινη μορφή, θα είναι έτοιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα πάρει και αριθμό ISBN εκδόθηκε και πήρε αριθμό ISBN, -βλ. παρακάτω- από την αντίστοιχη υπηρεσία, κι ελπίζουμε έτσι να βάλουμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην μάλλον σε εμβρυακή κατάσταση, προς το παρόν, βιβλιογραφία για τη ναζιστική συμμορία -δείτε στο τέλος, εδώ στο παρόν άρθρο, παραθέτουμε την πληρέστερη -θέλουμε να πιστεύουμε- ‘Βιβλιογραφία για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής‘.
Εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στο κατέβασμα, share, embed σε διαδικτυακά άρθρα, κοινοποίηση σε κοινωνικά δίκτυα, tweet, τύπωμα, διακίνηση, μοίρασμα, δανεισμό και δωρισμό, όταν αναφέρεται η πηγή, που είναι το παρόν άρθρο και το ιστολόγιο XYZ Contagion. Ισως μόνο, -και θα ήταν πολύ ευχάριστο για μας-, ένα σχόλιο, μια κριτική, μια σημείωση στα σχόλια για τις εντυπώσεις των αναγνωστών, θα ήταν ευχής έργο για όλους εμάς, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι βάζουμε ένα λιθαράκι για την ενημέρωση των συμπολιτών μας, «σαν ελάχιστος φόρος τιμής για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και σαν ελάχιστη προσφορά στους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες και όποιον/α άλλο/η ενδιαφέρεται να κάνει κάτι για να φτιαχτεί ο κυματοθραύστης απέναντι στη ναζιστική απειλή», όπως γράφει και στις πρώτες σελίδες του βιβλίου.
Το βιβλίο προτείνεται, μάλιστα, και από τον Ιό της Εφημερίδας των Συντακτών
# Ιός – Νικόλαος Μιχαλολιάκος; Απών! Ο Φίρερ σχεδιάζει τη «μεγάλη απόδραση» (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2015-04-04) -κι ένα ακόμη ευχαριστώ!
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/04/05/ios-mix-apon-xyz-contagion/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.