Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Με ξυραφάκι στη Τζιχάντ απύθμενης βλακείας #refugeesgr



Ποιοι δε ντρέπονται να χτυπούν τον πεσμένο; Ποιοι οργανώνουν ομαδικές επιθέσεις σε λίγους κι αδύναμους; Τους μάθαμε. Τους είχαμε δει να τρομοκρατούν δασκάλους σε επιθέσεις σε σχολεία για να εμποδίσουν τα προσφυγάκια να μπουν. Δε μας εκπλήσσει που πάλι τα έβαλαν με παιδάκια και σκορπώντας ψέματα βάζοντας το νέο λιθαράκι τους στο αφήγημα με επικίνδυνους πρόσφυγες, δίχως να διστάσουν να αμαυρώσουν την υπόληψη δυο παιδιών.
Έδερναν οι συμμαθητές ένα παιδάκι καθημερινά. Αδιαφόρησαν οι δάσκαλοι γονείς, από εκείνους τους ευαίσθητους που έμαθαν ξαφνικά το 'μπούλινγκ'. Αδιαφόρησαν ακόμα κι όταν το παιδί μίλησε για το μαρτύριο του.
Κι όταν, όπως γίνεται όταν τα παιδιά μείνουν ατιμώρητα, οι βασανιστές όλο κι αγρίευαν μέχρι που απείλησαν να το σκοτώσουν, το παιδάκι σκέφτηκε να προστατευθεί με το ξυραφάκι της ξύστρας του.
Το αισχρό αυτό περιστατικό αδιάφορων δασκάλων και ανεπιτήρητων παιδιών το πήραν οι Χρυσαυγίτες κι οργίασαν μιλώντας για 'Τζιχάντ' και ζητώντας να δεχθεί ο Πρωθυπουργός τον μικρό που γρατζουνίστηκε από το ξυραφάκι.
Το πόσο σημαδεύονται τα δυό παιδιά από τις διαστάσεις που πήρε ο παιδικός καυγάς, βεβαίως δεν το σκέπτονται. Αρπάζουν μόνο  μια ευκαιρία να προσθέσουν στο  μύθο κακών προσφύγων ένα παραμυθάκι που ευπειθώς θα διαδίδουν οι ανεγκέφαλοι που τους διαβάζουν, κάτι σαν εκείνες τις ανοησίες για Μουσουλμάνους φανατικούς που έτρωγαν τα αδέσποτα σκυλιά, για βιαστές Πακιστανούς και, παλιότερα, κλέφτες Αλβανούς.
Αυτοί ντροπή δεν έχουν, το ξέρουμε. Εσείς, οι αναγνώστες τους, όμως; 

Διότι αν τόσο κόπτεσθε μερικοί μη χαθεί ο πολιτισμός σας νομίζω πρώτα πρέπει να αποδείξετε με τη συμπεριφορά σας ότι έχετε πολιτισμό κι ύστερα, αν έχετε, να κόπτεστε να διαδοθεί αντί να κλείνετε τις πόρτες των σχολείων. Με τη διάδοση, με τη διδασκαλία διασώζονται οι ιδέες κι οι κουλτούρες, όχι με την αμάθεια και τα κλειστά σχολεία. Αλλά, τι σας λέω; Μήπως καταλαβαίνετε; 


 + εικόνες
+ σχόλια, κάποια για γελια και για κλάματα, σχόλια εξωφρενικής αλλοφροσύνης που σπέρνουν το φόβο συνομωσιολογώντας για ύποπτη σιωπή και 11χρονους 'εκπαιδευμένους τζιχαντιστές' - μαζί τους κι ο Α. Ανδριανόπουλος ο παλιός πολιτικός που έχει εξελιχθεί σε χρυσαυγιτίζοντα του Twitter και απύθμενη πηγή γέλιου. Για να μην ξεχνάμε πού ζούμε.


Αυτά τα 4 παιδάκια πολεμούσαν τόσες μέρες οι ελληναράδες;
Μιλάμε για τέσσερα, 4 προσφυγόπουλα σε ένα σχολείο. Θα παρακολουθούν μαθήματα από τις 2-6 το απόγευμα. Το σχολείο με τα ελληνάκια σχολάει στη 1.15 Αυτό κάνει ακόμα πιο γελοία και φασιστική την αντίδραση που υπήρξε...


"Το αγόρι απο την Συρία το δέρνανε κάθε μέρα.. το απείλησαν οτι θα το σκοτώσουν.. το είπε στον δάσκαλό.. δεν ασχολήθηκε.. πήρε το ξυραφάκι από.. ξύστρα &.. κρυβόταν.. αγοράκι.. το πλησίασε για να τον ρωτήσει τι έπαθε.. φοβήθηκε.. μια γραντζουνιά στο χέρι"




 Άρης Δημοκίδης
Ένας πατέρας μαθήτριας του εν λόγω σχολείου, έβαλε, με γενναιότητα, τα πράγματα στη θέση τους
Έξαλλοι είναι πολλοί με το γνωστό περιστατικό σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, και έχουν δίκιο σ’ ό,τι αφορά τη βία στα σχολεία. Όλα τα υπόλοιπα όμως είναι μεγαλοποιημένες υπερβολές.
«Το νέο αστέρι στο χώρο της γαλάζιας παράταξης (πάει για βουλευτής στη Θεσσαλονίκη, όπως λέει) «ΑΠΑΙΤΕΙ» από τον πρωθυπουργό να δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου -όπως έκανε και με τον Αμίρ- «τον 9χρονο Έλληνα μαθητή που τραυματίστηκε με ΞΥΡΑΦΙ από 11χρονο πρόσφυγα»», σχολιάζει στο Facebook του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος.
Ή αλλιώς: «ανήλικος λαθρομετανάστης επετέθη με χαρακτηριστική μανία με ξυραφάκι – λεπίδα κατά ελληνόπουλου με αποτέλεσμα να του προξενήσει βαθιά εκδορά στο αριστερό χέρι και να αιμορραγεί» όπως γράφει η ΧΑ, η οποία μάλιστα κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή για το θέμα.»
«Ποιο θέμα;» αναρωτιέται ο Αλικάκος και συνεχίζει: «Ότι ένας μαθητής του δημοτικού τραυμάτισε ελαφρά με λεπιδάκι από ΞΥΣΤΡΑ (γιατί περί αυτού πρόκειται) κάποιον συμμαθητή του.
Σε άλλες εποχές -που δεν υπήρχαν στα σχολεία παιδιά προσφύγων- τέτοια «είδηση», έστω και ως μονόστηλο, θα προκαλούσε γέλιο. (Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν έχει παίξει ξύλο στο δημοτικό;) Αλλά βλέπετε όταν ο… δράστης είναι 11 ετών προσφυγόπουλο (βέβαια μένει να διευκρινιστούν και οι συνθήκες του περιστατικού) τότε είναι θεματάρα! Και εξισώνεται με την ξεκάθαρα ρατσιστική και βάρβαρη επίθεση στο σπίτι του Αμίρ.
ΥΓ. Μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι το συζητάτε «ναι μεν αλλά». Καμία πράξη βίας (άντε να πούμε τα αυτονόητα) δεν δικαιολογείται, αλλά μιλάμε για παιδιά δημοτικού. Αν γινόταν αντίστροφα θα έκαναν φασαρία οι συνήθεις «ευαίσθητοι» κατά των κακών Ελλήνων. Και οι δυο αντιδράσεις είναι ανόητες. Δείτε τη μεγάλη εικόνα.


Ένας πατέρας μαθήτριας του εν λόγω σχολείου, ο κύριος Βασίλης Χριστόπουλος έβαλε, με γενναιότητα, τα πράγματα στη θέση τους:
Επειδή τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας παροξυσμός με το «μαχαίρωμα» σε σχολείο της Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να πω τα εξής μιας και στο συγκεκριμένο δημοτικό φοιτά η κόρη μου.
Το αγόρι απο την Συρία το δέρνανε κάθε μέρα στο σχολείο και την Πέμπτη το απείλησαν οτι θα το σκοτώσουν. Με τα λίγα ελληνικά που ήξερε το είπε στον δάσκαλό του ο οποίος όμως δεν ασχολήθηκε με το περιστατικό.
Το παιδί πήρε το ξυραφάκι από την ξύστρα και τρομοκρατημένο κρυβόταν από τα υπόλοιπα παιδιά. Ένα αγοράκι που τον είδε το πλησίασε για να τον ρωτήσει τι έπαθε και ο μικρός Σύριος του επιτέθηκε γιατι φοβήθηκε.
Το «μαχαίρωμα» ηταν μια γραντζουνιά στο χέρι που δεν χρειάστηκε ούτε καν αντιτετανικό και ο πατέρας δεν αγνοείται αντιθέτως έσπευσε να παραδοθεί ως κηδεμόνας του παιδιού! Οι γονείς του άλλου παιδιού δεν άσκησαν μήνυση αλλά ασκήθηκε αυταπάγγελτα από τον εισαγγελέα.
Φτάνει με την παραπληροφόρηση εκατέρωθεν! Έχουμε γίνει σκατά σαν κοινωνία και φταίμε εμείς και μόνο εμείς! Βάζουμε ταμπέλες και ξεχνάμε την ουσία…
Πατέρας είμαι και θα κάνω τα πάντα να προστατεύσω τα παιδιά μου από οτιδήποτε και τον οποιονδήποτε αλλά πρώτα απ’ όλα θα τα μάθω να σέβονται και να είναι Άνθρωποι! Κάτι που οι περισσότεροι γονείς το ξεχνάτε! Ξεχνάτε να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και βαφτίζετε την ασέβεια και την αλητεία μαγκιά! Ξυπνήστε και γίνετε άνθρωποι, κάθε μέρα όλο τον χρόνο.


Η ξύστρα γίνεται εύκολα είδηση για λεπίδα ξυράφιμαχαίρι η οτιδήποτε άλλο φονικό! Το μαχαίρωμα στην καρδιά γίνεται εύκολα οπαδικό ξεκαθάρισμα μεταξύ ολυμπιακών.. https://www.kar.org.gr/2018/10/14/thessaloniki-xylodarmoi-kai-bulling-piso-apo-tin-epithesi-me-xystra/  
















Αφού κοινοποίησα 
ο Giannis Lerias μου έστειλε αυτό το οποίο προσθέτω με το σχόλιό μου.
Giannis Lerias Να δούμε κι αυτή την άποψη:
Daphne Chronopoulou Αχ αυτή η 'ισλαμοποίηση'! Πώς τη φοβούνται!
Σχεδόν όσο και την ίδια την Ποίηση.
____
Σ ευχαριστώ για το σύνδεσμο. 
Ανατριχιάζω.
Και, βεβαίως θα προσθέσω.

Ακολουθεί ο διάλογος που δημοσιεύεται στο σύνδεσμο τον οποίο είχε λέει ο ιστολόγος με τον πατέρα του οποίου λεχω πιο πάνω το κείμενο, όπως κυκλοφόρησε από μέρες (και δημοσιεύμένο εδώ από το άρθρο του Άρη Δημοκίδη). 
Τι άλλαξε την οπτική του πατέρα αλλά φύτεψε και την 'ισλαμοποίηση' στο λεξιλόγιό του λες και ξαφνικά το παιδάκι από τη Συρία πάει με χαλί προσευχής στο σχολείο;
Δίνω και σύνδεσμο.
Από Ηeretakis.gr :








Όταν διάβασα τον τάχα ψύχραιμο ερευνητή μας να ρωτά τον πατέρα:
«Εχετε δει βιντεο με 3χρονα και 5χρονα παιδια που μετά απο πλύση εγκεφάλου, εκπαιδεύτηκαν απο την ISIS να σφαζουν ή να πυροβολούν απίστους; »
ομολογώ ότι ξέσπασα σε γέλια. Σας προσφέρω (δυστυχώς μόνο στους αγγλόφωνους) τον εκπληκτικό Sacha Baron Cohen από την καινούργια του και ήδη απαγορευμένη ταινία. Απόδειξη πως τα μυαλά των φανατισμένων εθνικιστών είναι παντού ίδια.
https://youtu.be/CDULmIOqwA8







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.