Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Βοήθεια για τη Μέη - Επείγον!!




Για την Ιωάννα-Μαρία Γκέρτσου και τη Μέη της έχω ξαναγράψει. Η Μέη είναι εργαζόμενο λαμπραντόρ, οδηγός τυφλών και απαραίτητη συντρόφισσα της Ιωάννας-Μαρίας Γκέρτσου που εργάζεται κι εκείνη, ως ψυχολόγος στη Νοσοκομείο Παίδων ενώ επίσης έχει ιδρύσει σχολή για σκυλιά οδηγούς.

Τη σημασία των σκύλων οδηγών δε νομίζω πως χρειάζεται να την τονίσω, κι όμως στην Ελλάδα ακόμα δεν έχουμε αρκετά τέτοια σκυλιά που μπορούν να βοηθήσουν ανθρώπους με αναπηρία να ζήσουν μια φυσιολογική και πλούσια ζωή.

Ξαναγράφω για τις δυό τους σήμερα επειδή ζητούν τη βοήθειά μας. Η Μέη αρρώστησε και χρειάζεται τη βοήθειά μας. Εάν δεν έχουμε χρήματα, εάν δεν έχουμε σκυλί να προσφέρει αίμα στην «Τράπεζα Αίματος Ζώων» (ου ναι, υπάρχει), τουλάχιστον ας διαδώσουμε.

Δίνω πληροφορίες και ιστορικό. Κι ακόμα θέλω να παρακαλέσω να σχολιαστές να μην επιδοθούν σε οικτιρμούς που φροντίζουμε ζώα κι όχι ανθρώπους. Όχι μόνο επειδή δεν είναι η στιγμή αλλά και επειδή κουράστηκα να επαναλαμβάνω ότι το ένα δεν αποκλείει το άλλο αλλά αντίθετα όσοι έχουμε συμπόνια κι ικανότητα ενσυναίσθησης φροντίζουμε κάθε πλάσμα ίσα, δίχως να μας επηρεάζουν σπισιστικές προκαταλήψεις.




Ο σκύλος-οδηγός μου, “Amazing Girl”, η Μέη μου, εισήχθη χθες το πρωί με βαριά εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι κι αιματοκρίτη 10, στην «Πλακεντία» Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική. Έγιναν ακτινογραφία κι υπέρηχος και είπαν πως βλέπουν μια μάζα στο στομάχι, κατά πάσα πιθανότητα, νεοπλασία (καρκίνος). Πρότειναν ευθανασία... 👎
Ρώτησα ποιά ειναι η εναλλακτική και η διαφοροδιάγνωση αν υπάρχουν. Είπαν φλεγμονή του στομάχου, αλλά πρέπει να γίνει νοσηλεία του ζώου, μετάγγιση αίματος για να ανέβει ο αιματοκρίτης και γαστροσκόπηση ωστε να δουν επακριβώς τι έχει. 
Φυσικά τους είπα ότι δε μπορώ να πάρω την απόφαση για ευθανασία, δίχως να γνωρίζω επακριβώς τι έχει η Μέη, ένας σκύλος που πριν 2 εβδομάδες είχε κάνει εξετάσεις αίματος κι ήταν πολύ καλές. Ένα κλασσικό, σαβουροφάγο Λαμπραντόρ που το περασμενο Σάββατο, είχε ρουφήξει δυο μπάρες δημητριακών μαζί με τη συσκευασία (😇) και που παίρνει από καιρό ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, επειδή έχει μέση οτίτιδα. Οπότε, επέλεξα να το παλέψουμε η Μέη κι εγώ.🤞
Τα νέα είναι καλά. 🎉 Ανταποκρίθηκε στη μετάγγιση κι αναμένω σύντομα να γίνει η γαστροσκόπηση. Είμαι 100% σίγουρη πως δεν είναι καρκίνος. 
Σας παρακαλώ για 1η φορά, ζητάω τη βοήθειά σας. Αν μπορείτε να συνδράμετε στα έξοδα της νοσηλείας, της αγωγής, της μετάγγισης, της γαστροσκόπησης και των εξετάσεων... ό,τι μπορεί ο καθένας και η κάθε μια... η σχολή «Λάρα» Lara Guide Dog School 🐾👣που την εκπαίδευσε, είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη με έξοδα. Αν δε μπορείτε, δεν πειράζει κάντε μια κοινοποίηση. 
Θέλω να πάρω πίσω τη Μέη μου διότι διαφορετικά δε θα έχω μοντέλο να φωτογραφίζω, παρέα να πηγαίνω για ποτά, αγάπη να γράφω γι’ αυτήν, συνοδοιπόρο στα ταξίδια μου, τετραποδο βοηθό στη δουλειά μου, θερμοφόρα στο κρεββάτι μου, ψυχολόγο να λέω τον πόνο μου, σκύλο-οδηγό... θέλω να πάρω πίσω τη Μέη μου... 🙏
Σας ευχαριστώ όλους κι όλες. 💝
__________________________
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο χρήστης Ioanna-Maria Gertsou ελπίδα στην τοποθεσία Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική.
*ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11/11, 24:30 πμ* Η Μέη σας ευχαριστεί για την αμέριστη αγάπη σας. Η κλινική της εικονα, είναι πολυ καλύτερη. Έφαγε με όρεξη (Μέη είναι αυτή! 😃) και πήγε και βόλτα. Η ενδοσκόπηση έγινε και τα αποτελέσματα, θα βγουν τέλος της επόμενης εβδομάδας. Μέχρι τότε θα παραμείνει σε νοσηλεία με συντροφιά εσάς. ❤️👇 


12 Νοεμβρίου



_____________________________
🎈Τράπεζα Πειραιώς:
GR2201720540005054029378020 
💛Τράπεζα Alpha Bank:
GR5301403960396002340008971
👩🏻 Ιωάννα - Μαρία Γκέρτσου, του Ιωάννη και της Μαρίας. 🐾 Για τη Μέη. 
💉Ομάδα αίματος, εχει  αλλά προς το παρόν δε χρειάζεται άλλο. Εάν σκοπεύατε να βοηθήσετε τη Μέη να μεταγγιστεί, μπείτε στην «Τράπεζα Αίματος Ζώων» και δηλώστε διαθεσιμότητα με το σκυλάκι σας. 👉 https://www.facebook.com/TrapezaAimatosZoon/



Paypal 

__________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.