Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Από τον Άλκη Παναγιωτίδη: κουρέλια, μάγια μπαλινέζικα και μια πολύτιμη βραδιά




Οι πολλοί γνωρίζουν τον Άλκη Παναγιωτίδη από το θέατρο και το σινεμά, κι ως ντράμερ στα 'Κουρέλια' του Νικολαΐδη, ενώ άλλοι από τα πάμπολλα σίριαλ που παίζονται χρόνια.
Λίγοι γνωρίζουν το δικό μας Άλκη, των φίλων, το Ρωμιό της Πόλης, μέσω Θεσσαλονίκης και ολίγης Νέας Υόρκης, τον πατέρα Παριζιάνο και, κυρίως και πλάι σε όλα τα άλλα, ενθουσιώδη ταξιδιώτη, λάτρη της ζωής κι εραστή εμπειριών και τόπων μακρινών.

Δυό απαντήσεις έχει το 'τι κάνεις' για τον Άλκη, μονάχα δυό κι οι φίλοι ξέρουμε καλά πως αν δε λείπει είναι επειδή έχει παράσταση στο Θέατρο. Αλλιώς θα ταξιδεύει.
Γι αυτό, ως παλιά φίλη και για ένα καιρό γειτόνισσα, απόψε που   πέτυχα αυτό το video  σάς παρουσιάζω τον άλλο Άλκη, το δικό μας, να μάς ξεναγεί στο αγαπημένο του Μπάλι και σε μάγια μπαλινέζικα (και, με την ευκαιρία, ξεναγώ κι εγώ σε πιο παλιά κουρέλια μα και των Εξαρχείων tête à tête).

Ακολουθεί το ΜΠΑΛΙ του Άλκη Παναγιωτίδη.

Πάνω, οι δυό μας στα Εξάρχεια.
Κάτω εικόνα τα drums που λέγαμε: 'Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμη' του Νίκου Νικολαϊδη  (με σύνδεσμο: https://nikosnikolaidis.com/the-wretches-are-still-singing/?lang=el)
και, μια έκπληξη: ξανά στα drums στην πολύτιμη βραδιά προς τιμήν του Δημήτρη Πολύτιμου, στον Κεραμεικό.






Horis Aposkeves V.03 from Panos Bournias on Vimeo.
Taxidiotiki tileoptiki me ton Alki Panagiotidi. O Alkis mas apokalipti tin omorfia ke tin magia tis notio-Anatolikis Asias.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.