Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Χρυσαυγίτικη επίθεση στο Θωμά Ιακόμπι: Προσωπική Υπόθεση





«Νόμιζα ότι με τόση πολλή αστυνομία μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου, έκανα λάθος» είπε ο δημοσιογράφος Θωμάς Ιακόμπι της Deutsche Welle που χτυπήθηκε από Χρυσαυγίτες στο Σύνταγμα στην αποτυχημένη τους διαδήλωση κατά των μεταναστών. 
Τον έσωσαν συνάδελφοι δημοσιογράφοι ενώ αστυνομικοί και Κασιδιάρηδες παρακολουθούσαν.
Καμιά σύλληψη, καμιά τιμωρία;  Και στα σχόλια των Χρυσαυγιτών στο Twitter ένα οχετός παραλογισμού και μίσους.
Στη δολοφονία του Φύσσα επίσης η Αστυνομία κοιτούσε αμέτοχη (και  μετά κυνήγησε και συνέλαβε τους φίλους του θύματος). Δε μας έγινε μάθημα; Ακόμα δεν έχουμε βρει τρόπο να επιβάλουμε στους αστυνομικούς να επεμβαίνουν;
Ρητορικές οι ερωτήσεις μου- Δυστυχώς την απάντηση την ξέρω.

Φέρνω λίγα σχόλια και το ντοκιμαντέρ που έκανε στόχο Χρυσαυγιτών το Θωμά Ιακόμπι: Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση .



Θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη συγκέντρωση κατά των μεταναστών, στο Σύνταγμα, ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle Θωμάς Ιακόμπι, συνδημιουργός του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή - προσωπική υπόθεση», που βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» της νεοναζιστικής οργάνωσης και όχι μόνο.

Δηλαδή, φαντάσου, ακόμα κι η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ φτάνει στο σημείο να αναφέρει ότι «οι αστυνομικοί κράτησαν μια στάση ουδετερότητας».

... αλλά ΑΠΕ/ΜΠΕ και Καθημερινή μιλούν για «άγνωστα άτομα» ενώ όλα τα ρεπορτάζ μιλάνε για παρουσία Κασιδιάρη επικεφαλής ομάδας χρυσαυγιτών






https://youtu.be/m9pDXSD8jIA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.