Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Με τρία πέη μπήκε ο Απρίλιος―Καλό μας μήνα και σε καλή μεριά!



Ο Απρίλιος μπήκε ορμητικός με πέη όπου κι αν κοιτάξουμε.

1.
Τα παλλόμενα πέη του Γιαν Φαμπρ.


―Προσωπικά ουδόλως ενοχλούμαι. δεν είναι καθόλου αυτό το πρόβλημά μας με τον Διευθυντή-παρντόν: Curator του φεστιβάλ Αθηνών-παρντόν: Βελγίου.
 Όσο για κάτι εθνικιστικές σάχλες που διάβασα πως τάχα του Φαμπρ ήταν μικρά ενώ των αρχαίων Θεών μεγάλα, πάλι μετεξεταστέα θα μείνουν τα εθνίκια διότι, ως πασίγνωστον από τα αγάλματα και τα αρχαία κείμενα, οι Αρχαίοι Έλληνες περιφρονούσαν ως κωμικά ζωώδη και κτηνώδη τα μεγάλα πέη τα οποία βλέπουμε μόνο στο Διόνυσο, τον βασανισμένο Πρίαπο και ως συμβολικούς φαλλούς. Το chic πέος κατά τους αρχαίους μικροφτιαγμένο, λεπτό κι ελαφρώς μυτερό στην άκρη του. 
Τα μεγάλα πέη προκαλούσαν γέλια. Γελάμε με τους χείρονες ημών έλεγε ο Αριστοτέλης και, αν θυμάμαι καλά, του Αριστοφάνη ο χορός αναφέρει στις Νεφέλες ότι η δική του Κωμωδία είναι σεμνή κοπέλα και δεν παιζογλεντά με ένα χοντρό παλλόμενο εργαλείο.

Γούστα, θα μου πείτε. Διότι να που: 
2.
Η Κλόυ Καρντάσιαν δήλωσε πως δεν έχει δει ποτέ της λευκό πέος (μου εμφανίζεται η είδηση συχνότατα ό,τι κι αν ανοίξω και σε όποια γλώσσα).

―Good for you, girl μα καθόλου δε μας νοιάζει.

και 
3.
ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΠΕΟΥΣ ΜΕ «ΣΥΝΤΑΓΗ» ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ σοκάρει κανάλια και εφημερίδες από το πρωί.

―Γι αυτό το τρίτο με υπερηφάνεια σας πληροφορώ ότι οι αξιότιμοι αναγνώστες του blog μου το γνωρίζουν από το 2011 όταν είχα ανάρτηση αφιέρωμα στα εκατοντάδες πέη ενστόλων που ως τότε είχαν επιμηκυνθεί με έξοδα του Συστήματος Υγείας.

Καλό μας μήνα λοιπόν και άντε, σε καλή μεριά!

____________________________________________________________________
  Για τα πέη των ενστόλων: http://daphnechronopoulou.blogspot.gr/2011/09/blog-post_23.html
εικόνα:
Ο Δίας πετά κεραυνό. Βλέπετε μέγεθος και σχήμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.