Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΕΛΑΣ_Χρυσή Αυγή_επιστολή οικογένειας Φύσσα-(με σχόλια) KillahP #fyssas #refugeesGR




Σα σήμερα μπήκαν οι Ναζί στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι βγήκαν στους δρόμους να τους καλωσορίσουν. Τι άλλαξε από τότε, τι διδαχθήκαμε ως κοινωνία όταν μετά από τόσα χρόνια βλέπουμε φασίστες πλάι στην ελληνική αστυνομία να χτυπούν τους αδύναμους, όταν βλέπουμε πογκρόμ, αυτοκτονίες και τραμπούκους στους δρόμους;
Ο δικηγορικός σύλλογος της χώρας είναι κατά πολύ υπεύθυνος για τα αίσχη που ζούμε διότι έγινε αιτία να βγουν στο δρόμο υπόδικοι δολοφόνοι. Η συνεχιζόμενη απεργία δε θα σταματούσε με μια απολύτως νόμιμη εξαίρεση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Όμως όχι, δε θέλησαν και καθώς πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή παίρνει αέρα το κτήνος.
Όσο για την κυβέρνηση, με οργή διάβασα πως 'καταδικάζει'. Οι κυβερνήσεις όμως δεν καταδικάζουν, οι κυβερνήσεις ενεργούν. Το ποιος κυβερνά τελικά είναι μεγάλη συζήτηση και δεν έχω τα εφόδια να το πω με σιγουριά.
Να πω ΄Ντροπή σας'; Δε μετρά, το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Ας ακούσουν την οικογένεια του νεκρού Φύσσα (σας δίνω ολόκληρη την ανακοίνωση των δικηγόρων της). Μαζί λίγα σχόλια, κάποια ελεεινά, για να καταλάβουμε πού ζούμε κι ότι δίχως δικαιοσύνη τούτο το Προτεκτοράτο γίνεται όχι μόνο πάμφτωχο αλλά και πολύ επικίνδυνο.



NewsIt‪@NewsItFeedΚαι ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν στα επεισόδια στον Πειραιά - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ ‪http://dlvr.it/L13fTN 

dmsthns‪@meligalise_itO ‪@ManosNiflis δεν ξερει αν εχει επιβληθει ο ορος να μην συμμετεχει Κασιδιαρης κλπ σε συγκεντρωσεις της ΧΑ. Ε δεν ειναι κ δημοσιογραφος. Ε;

island‪@islandlayerΗ λουλου ο Κασιδιάρης πάλι ανάμεσα στους μπάτσους τριβοτανε; Μόνο μέσα εκεί κάνει μαγκιές.



Και τι θέλετε δηλαδή που ΧΑ και ΜΑΤ χτύπαγαν μαζί αντιφασίστες; Θα πέσει η Κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου και όλα θα είναι αλλιώς


Stelios Anastasopoulos Κι ο Μιχαλολιακος εκεί παρά τους περιοριστικούς

Spiros Goudevenos χτυπαγαν τα ΜΑΤ απο αριστερα



Να δεις που σε λίγο, τα ελληνικά κανάλια θα ανακαλύψουν ότι οι χρυσαυγήτες είναι ναζί τραμπούκοι & έχουν καλές σχέσεις με άνδρες των ΜΑΤ.

Ο Τσίπρας ενώ είχε στο πλευρό του το 63% του Ελληνικού λαού κατάφερε μέσα σε έξι μήνες να μείνει με μοναδικούς του υποστηρικτές τον Λαγό και τον Κασιδιάρη, τους οποίους χρησιμοποιεί ως μπροστάντζα για την Ευρωναζιστική πολιτική εναντίον των προσφύγων.

Η ξεφτίλα του Σύριζα δεν περιγράφεται, είναι μοναδική περίπτωση στα χρονικά της παγκόσμιας πολιτικής ιστορίας.

Aristea Seremeti
Λέσβος .
Αλληλέγγυοι βουτούν στη θάλασσα και πιάνονται απ την άγκυρα του πλοίου σε μια ύστατη προσπάθεια παρεμπόδισης της επαναπροώθησης στην Τουρκία .
Σε πλήρη αντιδιαστολή με τη Χίο όπου 500 φασίστες τραμπούκοι τρομοκρατούν πρόσφυγες κι αλληλέγγυους .
Τι διαφορετικό παίζει στα δυο νησιά ;
Είναι τόσο διαφορετικοί οι κάτοικοί τους ;
Στη Χίο η τοπική αρχή και βουλευτής της ΝΔ υποκινούν αντιδράσεις , υποδαυλίζουν μίση και προωθούν τον εκφασισμό της τοπικής κοινωνίας .
Όλα είναι θέμα ασκούμενης πολιτικής 


Ποιοι προύχοντες συστήνουν να εκκενωθεί βιαίως το λιμάνι της Χίου;

Θα σκοτώσετε μωρά με τα ΜΑΤ;




Με αφορμή τις επιθέσεις χρυσαυγιτών εναντίον αντιφασιστικής διαδήλωσης και δημοσιογράφων χτες το απόγευμα στον Πειραιά, οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα κάνουν έκκληση να ξεκινήσει άμεσα η δίκη της Χρυσής Αυγής.
Ολόκληρη η ανακοίνωση

Μετά και την σημερινή δράση των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α.:

Καλούμε τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιώς και όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους της επικράτειας, ως θεματοφύλακες της Δικαιοσύνης, και με βάση και το Ψήφισμα του ΔΣΑ της 24/9/2013, όπου ο ΔΣΑ «3. Αντιτίθεται σε κάθε απόπειρα σύγκρισης – πολλώ δε μάλλον συμψηφισμού – της γενικευμένης και διαρκώς αυξανόμενης εγκληματικής και δολοφονικής δράσης των νεοναζί, με οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομης βίας που απασχολεί την ελληνική καθημερινότητα, καθώς οι απόπειρες αυτές συνεπάγονται την υποβάθμιση του φαινομένου και συμβάλλουν στη συνειδησιακή αποδοχή του από ένα μέρος των Ελλήνων πολιτών» και «καλεί την Ελληνική Πολιτεία και καθένα από τα αρμόδια όργανα του κράτους να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ουσιαστική και αποτελεσματική αντιμετώπιση της ναζιστικής απειλής», να χορηγήσουν έστω και τώρα την άδεια στους δικηγόρους για να συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα της φασιστικής και ναζιστικής βίας, οι οπαδοί της οποίας αποδεδειγμένα και επανειλημμένως αποθρασύνονται από τη μη διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δικαστηρίου τους τελευταίους 3 μήνες. Άλλως ας αναλάβει επιτέλους ο καθένας – είτε συλλογικά, είτε ατομικά – το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.
Καλούμε τους αρμόδιους φορείς (Υπουργείο Δικαιοσύνης-Τριμελές Συμβούλιο Εφετείου Αθηνών) να προβούν σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ταχεία διεξαγωγή της δίκης, με σημαντικότερα την αποκλειστική απασχόληση της δικαστικής έδρας στη συγκεκριμένη υπόθεση και την αναχωροθέτηση της δίκης στην αίθουσα του Εφετείου.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα,

Ανδρέας Τζέλλης
Βιολέτα Κουγιάτσου
Ελλάδα Χριστοδούλου
Χρυσούλα Παπαδοπούλου
Ελευθερία Τομπατζόγλου

«Οι βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών, δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων αποκαλύπτουν, για άλλη μια φορά, το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης. Αναμένουμε διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος και πειστικές απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» τονίζει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την σημερινή συγκέντρωση μίσους της Χρυσής Αυγής.
__________
Αν δεν υπάρξουν φυλακίσεις σημερα το βράδυ λογω παράβασης περιοριστικών όρων θα αρχίζω να πιστεύω οτι ο Συριζα βλέπει πια την ΧΑ ως χρήσιμη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει, καταδικάζει τη στάση της ‪#ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση της ‪#ΧΑ
Ας τους πει κάποιος πως η Κυβέρνηση δεν καταδικάζει. Ενεργεί.

Και όταν μετά καμιά δεκαριά χρόνια,η ελλαδάρα έχει γίνει μια αποικία τύπου Νιγηρία,και φεύγετε έλληνες με τρύπιες βάρκες να γλυτώσετε και σας γυρίζουν πίσω δεμένους χειροπόδαρα,μη με ψάξετε για αλληλεγγύη.
Θα χω πεθάνει από ντροπή νωρίτερα.

γκρικ ANALyst‪@akelifosaligari Φοβάται ο Έλληνας τον φτωχό πρόσφυγα μην είναι κλέφτης, βιαστής, δολοφόνος όταν αυτούς τους βάζει σε βουλή, δημαρχεία και ποδόσφαιρα.


―Έρχονται αυτοί οι πρόσφυγες και αλλοιώνουν τον πολιτισμό μας
―Και πώς σκέφτεσαι να αντιδράσεις;
―Θα τους πετάξω μια γουρουνοκεφαλή.

Κι εκεί που αμέριμνοι ασχολούμαστε με τα αβγά της Άντζελας ...
τα αβγά του φιδιού, ξεμυτάνε και πάλι και κάνουν παιχνίδι με πρωτεργάτες ναζί που παραβιάζουν τους περιοριστικούς τους όρους.
Πιάσ' τ' αβγό και κούρευτο 



Γάλλοι, Γερμανοί, Εσθονοί, Λετονοί, Λιθουανοί αλλά και Πορτογάλοι αστυνομικοί έχουν φθάσει χθες και σήμερα στη Λέσβο.Κοντά 400 άτομα για να ξεκινήσουν τις απελάσεις των προσφύγων στην Τουρκία.
Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει. Τα κροκοδείλια δάκρυα της υποκρισίας των κυβερνητικών βουλευτών μπορεί να έχουν περισσέψει αλλά είναι οι ίδιοι που με την ψήφο τους την Παρασκευή επικύρωσαν την κατάργηση της Συνθήκης της Γενεύης για τους πρόσφυγες και τις απελάσεις.
Η απάντησή όλων μας πρέπει και τώρα να είναι καθαρή, αγωνιστική και διαρκής. Να αμφισβητήσουμε στην πράξη την συμφωνία της ντροπής σε όλες τις πτυχές της. Σε συγκέντρωση καλούν αύριο στις 8 το πρωί στο λιμάνι της Μυτιλήνης οργανώσεις και συλλογικότητες ενάντια στις απελάσεις.


Στρατοκρατούμενα νησιά.
Κομμάντα που ούτε ξερουμε τί εθνικότητας είναι.
Να διώξουν τον "εχθρό" τον εξαθλιωμένο πρόσφυγα.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΟΥ


Ας ξαναθυμίσω τί υπέγραψε ο Τσίπρας.
Περνά με βάρκα Κούρδος Σύριος.
Ζητά άσυλο σαν Σύριος.
Τον τσεκάρει ο Τούρκος αξιωματικός εποπτεύων τις αιτήσεις ασύλου στα ελληνικά νησιά,εντοπίζει ότι είναι Κούρδος.
Τον γυρίζει πίσω.


*...Και θα ήθελα να επισημάνω σε διάφορα λουστραρισμένα και μη φασισταριά, τα οποία με επιθετική βλακεία και ασύλληπτο θράσος ξαναβγάζουν τον ρατσισμό και τη βαρβαρότητά τους στη δημοσιά, ότι ακριβώς εκεί έγκειται η ηθική πώρωση και η ξέχειλη αναλγησία τους: δεν μπορούν να πουν στους πρόσφυγες "Sorry for Idomeni" με οποιονδήποτε τρόπο (*μολονότι ένοχοι γι' αυτό με πολλούς τρόπους, σε αντίθεση με τους πρόσφυγες που δεν ευθύνονται για τίποτα από τα συμβαίνοντα στη "Σκοτεινή Ήπειρο"*)

Οι ΜΚΟ και η Υπατη Αρμοστεία αποχωρούν,οι εθελοντικές κουζίνες δεν μπαίνουν στα στρατόπεδα,ο Καμμένος είπε ότι δε θα τους σιτίζει ο στρατός,δλδ θα καθαρίσουμε με λιμοκτονία τους πρόσφυγες.
Θαυμασια συμφωνία έκλεισαν οι 28.



Το διακύβευμα της δίωξης ΧΑ μετά τη δολοφονία Φύσσα ήταν να μην δολοφονήσουν κι άλλους ανθρώπους. Ολοένα προς τα κει το πάνε πάλι


Δυο αυτοκτονίες μετά την απέλαση των μεταναστών στην Τουρκίαhttp://www.politikalesvos.gr/dyo-aftoktonies-meta-tin-apelasi2-ton-metanaston-stin-tourkia/

UNHCR "βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη χειρότερη ανθρωπιστική κρίση μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο" με 60.000.000 εκτοπισμένους λόγω διενέξεων"



Τα 5 καθάρματα που πρωτοστατούν στα πογκρόμ εναντίον των προσφύγων στην Χίο 
Δαμήρης | Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης
Γιώργος Κεβόπουλος | Διοικητής Ασφάλειας Χίου
Φραγκιάς | Λιμενάρχης
Μανώλης Βουρνούς | Δήμαρχος
Δημητρης Καραλης | αντιδημαρχος





Ποιός είναι ο χρυσαυγίτης με τη σιδερόβεργα (φωτογραφίες) / 


Ο κρανοφόρος με τη σιδερόβεργα (το πιθανότερο πτυσσόμενο σιδερένιο γκλομπ) που επιτέθηκε στον εικονολήπτη του “Ε” είναι μέλος της ασφάλειας της Χρυσής Αυγής και δρούσε υπό τις διαταγές των υπόδικων βουλευτών της ΧΑ Λαγού και Κασιδιάρη.
xa_sidero_2xa_sidero_1Το βίντεο είναι καθαρό: απρόκλητα και με καθαρό σκοπό να τσακίσει το θύμα του, ο κρανοφόρος βγαίνει από την ομάδα των Χρυσαυγιτών της οποίας προϊσταται ο Λαγός, τρέχει αστραπιαία προς τον στόχο του τον οποίο έχει εντοπίσει να τραβάει πλάνα με την κάμερα και τον χτυπάει με μια σιδερόβεργα. Το χτύπημα αποφεύγεται μόνον εξαιτίας της αποφευκτικής κίνησης του θύματος. Ο στόχος είναι σαφής: το τσάκισμα όποιου απειλεί να καταγράψει και να δημοσιοποιήσει τα πρόσωπα των μελών της Χρυσής Αυγής που αποτελούν το τάγμα εφόδου.
Ο κρανοφόρος δεν είναι προφανώς κάποιος “άσχετος”. Συμμετέχει σε όλους τους τραμπουκισμούς του τάγματος εφόδου, τόσο κατά των αντιφασιστών όσο και κατά δημοσιογράφων. Φοράει μια μωβ φόρμα, ένα μαύρο μπλουζάκι που γράφει “Kick Boxing Panos”, μαύρα γάντια, μαύρο κράνος, μια θήκη μέσης και πράσινα παπούτσια. Σ’ αυτή τη φωτογραφία μπορούμε να τον δούμε καθαρά:
xa_sidero_4Μόνος του εδώ:
xa_sidero_5Τον βλέπουμε σε δράση σε όλο το διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό. Σ’ αυτή τη φωτογραφία, τον βλέπουμε (πρώτο αριστερά) να χτυπάει έναν αντιφασίστα μαζί με άλλους χρυσαυγίτες, αλλά και άντρες των ΜΑΤ:
xa_sidero_6Εδώ πάλι τον βλέπουμε μαζί με τους υπόλοιπους κρανοφόρους και ροπαλοφόρους της Χρυσής Αυγής (μέσα σε κόκκινο κύκλο). Δίπλα του (δεξιά) διακρίνεται ο Δεβελέκος, ενώ αριστερά φαίνεται ο Λαγός.
xa_sidero_7Η ταυτοποίησή του είναι, μ’ αυτά τα δεδομένα, εύκολη για τις διωκτικές αρχές. Λαγός και Δεβελέκος μπορούν να κληθούν και να ερωτηθούν για την ταυτότητα του κρανοφόρου με τη σιδερόβεργα. Το ίδιο ισχύει και για άλλα δύο ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής: τον Κασιδιάρη που διακρίνεται σε φωτογραφία στο ίδιο σημείο όπου βρίσκεται και ο κρανοφόρος, και τον Χρηστο Ζέρβα, υπεύθυνο ασφάλειας της Κεντρικής Διοίκησης της ΧΑ και διορισμένο “συνεργάτη” στην Ελληνική Βουλή.
kas_peiraias_xa_sideroΣύμφωνα με τη μαρτυρία της Αλεξίας Τσαγκάρη, φωτογράφου που χτυπήθηκε από Χρυσαυγίτη, ο Κασιδιάρης έδωσε το παράγγελμα για την επίθεση.
xa_sidero_8Ο Ζέρβας (με κόκκινο κύκλο) δίπλα στον κρανοφόρο με τη σιδερόβεργα.
Η συνεργασία των ανδρων των ΜΑΤ με μέλη της Χρυσής Αυγής υποδείχτηκε ήδη από το κυβερνών κόμμα ως σκανδαλώδης. Αδράνεια των δικαστικών αρχών να ταυτοποιήσουν – και μάλιστα με δική τους πρωτοβουλία – και να τιμωρήσουν τον κρανοφόρο χρυσαυγίτη με τη σιδερόβεργα θα συνιστά άλλο ένα μήνυμα ανοχής της δράσης της νεοναζιστικής συμμορίας, όπως τη γνωρίσαμε επί πολλά χρόνια με αποκορύφωμα το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
[Το φωτογραφικό υλικό είναι της Αλεξίας Τσαγκάρη από το Vice.com. Η ίδια καταγγέλλει ότι μαυροφορεμένος άνδρας που είχε βγει από το μπλοκ της Χρυσής Αυγής, τη χαστούκισε και την κλώτσησε στο πρόσωπο την ώρα που κάλυπτε τα γεγονότα. To περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια αστυνομικών, οι οποίοι δεν αντέδρασαν. ]



Sofia Lampiki Οι Φυρομίτες βομβαρδίζουν με χημικά το ελληνικό έδαφος αλλά η κυβερνησάρα μας ρίχνει ύπνους γιατί ξενύχτησε χτες Σαββάτο βράδυ


Οργή σε Λονδίνο για Παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων σε Χίο. Να τι βλάπτει τον Τουρισμό πανύβλακες.
Sevastianna Foka
Από χθες, στην πανεπιστημιακή κοινότητα του Λονδίνου, πρώτη είδηση είναι η παραβίαση των ανθρωπινων δικαιωμάτων στο νησί, όπου πρόσφυγες εκβιάστηκαν να αποχωρήσουν από το λιμάνι.
Στα φοιτητικά social media κυκλοφορούν φωτογραφίες του δημάρχου με το κουστούμι το ατσαλάκωτο, και το hairstyle το σοφιστικέ, που εκβιάζει εξαθλιωμένους πρόσφυγες (δικά τους λόγια).
Οι απειλές "ή με αυτούς (δείχνοντας τους φασίστες) ή με μένα" και η έκφραση "τελειώσαμε" μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες.
Φοιτητές ψυχολογίας κάνοντας χρήση επιστημονικών εργαλείων, χαρακτήρισαν την συμπεριφορά των αρχών, κακοποιητική.
Το βίντεο κάνει τον γύρο του uni social media, uk και βλέποντας την γυναίκα που κλαίει την στιγμή που η fake βόμβα πέφτει, τα μηνύματα βροχή για την απόλυτη έκφανση του bullying (δικά τους λόγια). 
Κάποιος φοιτητής βιοπληροφορικής, προτείνει η φωτό με την γυναίκα πρόσφυγα, τον "Ατσαλάκωτο" και το όνομα του νησιού να κυκλοφορήσει διαδυκτιακά και σε άλλα πανεπιστημιακά ΜΜΕ (πάνω από 10 εκ. χρήστες) ώστε κανείς να μην πατήσει στο νησί (δικά του λόγια)
Όλοι το αποδέχονται...
Αλάνθαστο το κριτήριο των νέων ανθρώπων.
ΥΓ Το όνομα του νησιού, Χίος...όπου κατάγομαι κι εγώ... η οικογένεια της γιαγιάς έφτασε με μια βάρκα, με τα μωρά κρυμμένα στον κόρφο των γυναικών, να μην τα βρουν και τα σφάξουν οι Τούρκοι... Κάποιοι δεν γλύτωσαν (δικά της λόγια).

Όταν μπαίνουν τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο είναι αιτία πολέμου. Όταν μπαίνουν ένστολοι Σκοπιανοί στην Ειδομενη και ρίχνουν χημικά σε παιδάκια, είναι απλά Κυριακή. Αυτά όμως είναι παιδάκια "λαθρομεταναστών", ε; Δεν είσαι πατριώτης, ποτέ δεν ήσουν. Είσαι απλά σκατόψυχος ή μπερδεμένος και δυστυχής. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να το κοιτάξεις. Μέχρι να βρεις άκρη στο παραζαλισμένο σου κεφάλι όμως, κάνε μας τη χάρη και σκάσε. Σκάσε, εδώ μιλάμε για παιδάκια. Για παιδάκια που έφυγαν από το σπίτι τους γιατί το βομβάρδισαν και ήρθαν εδώ για να βρουν λάσπη, αρρώστιες και χημικά...Παιδάκια, ρε, παιδάκια, το καταλαβαίνει

____________________________________________________________




2 σχόλια:

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.