Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Τα παιδιά του Johny Cash προς Νεοναζί #RoseanneCash



Στο Charlottesville ένας νεοναζί υπέρμαχος της ανωτερότητας της Λευκής Φυλής εμφανίστηκε με μπλουζάκι με τον Johny Cash.
H Roseanne κόρη του Johny Cash ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ανοιχτή επιστολή υπογεγραμμένη από τα πέντε παιδιά του, στην οποία εκφράζουν την αηδία τους να συσχετίζεται το όνομα του πατέρα τους με τους νεοναζί.

«Η καρδιά του» λένε «χτυπούσε στο ρυθμό της αγάπης και της κοινωνικής δικαιοσύνης» και αναφέρουν τα ανθρωπιστικά βραβεία με τα οποία τιμήθηκε από Εβραίους, τις διαμαρτυρίες του για το Βιετνάμ και τους Ινδιάνους, τα δικαιώματα των φυλακισμένων, των φτωχών κι απόκληρων και την ενεργή του ενασχόληση κατά της βίας και οπλοκατοχής των νέων.
Πατριώτη και Πασιφιστή τον περιγράφουν και τους Νεοναζί που παρέλασαν στο «δηλητήριο για την κοινωνία και προσβολή για κάθε Αμερικανό που που πολέμησε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο».
«Δεν κρίνουμε φυλή, χρώμα, σεξουαλικό προσανατολισμό ή δόγμα. .. σεβόμαστε την διαφορετικότητα... αναγνωρίζουμε τον πόνο των άλλων ανθρώπων» προσθέτουν. 
Και κλείνοντας απευθύνονται στους Νεοναζί:
«Προς όλους όσους επικαλούνται θρησκευτική ή φυλετική ανωτερότητα» λένε «ο πατέρας μας, σαν άνθρωπος και σα σύμβολο δεν ήταν σαν εσάς. Εμείς δεν είμαστε σαν εσάς. Ζητάμε το όνομα Κας να μείνει μακριά από καταστροφικές ιδεολογίες».

Σας δίνω την ανάρτηση  (αγγλικά) με το σύνδεσμο 
Να προσθέσω κάτι παραπάνω δεν έχω, 
μόνο εκτίμηση και για τους πέντε απογόνους 





Σύνδεσμοι
Στο προφίλ της Roseanne Cash: https://www.facebook.com/RosanneCash/posts/10155413372345336

Εικόνες
Ο νεοναζί παρελαύνει με μπλουζάκι Johny Cash.
Η Ανάρτηση
Η Ροζάν τώρα και δεξιά παλιότερα με τον πατέρα της.
Κάτω, το θέμα σε μεγάλες εφημερίδες. 



Προσθέτω video
Ο συγκεκριμένος στον οποίο αναφέρθηκε η οικογένεια του Johny Cash δεν είναι τυχαία περίπτωση μα κλασικός θρασύδειλος σαν τους δικούς μας Χρυσαυγίτες. Θυμάστε τα κλάματα του Μπούκουρα;
Τούτος επίσης θριαμβολογούσε κι απειλούσε επιδεικνύοντας τα όπλα του, ως τη στιγμή που ασχολήθηκε μαζί του η Δικαιοσύνη και κλαψουρίζει σα μωρό.




2 σχόλια:

  1. LIVE: Protesters march against 'Islamisation of Europe' rally in Barcelona after yesterday's attack
    https://www.youtube.com/watch?v=ig7JOB84KEM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μην τα χάσουμε τα καθάρματα, να τα δούμε και live.
      τους προτιμώ στα δικαστήρια όταν κλαψουρίζουν https://youtu.be/mFDHqs518xY

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.