Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Η 'ωραία αστυνομικίνα' και το μικρό μαχαιράκι #gdtrial #KillahP #fyssas‬

#KillahP ‪#gdtrial#fyssas


Θυμάστε την 'Ωραία Αστυνομικίνα' Λεγάτου που τάχα είχε συλλάβει το Ρουπακιά και τάχα είχε πει εκείνο το «όχι και μαχαίρι» (λες και τα καδρόνια είναι ok) και βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Θυμάστε ότι βραβείο δεν επέστρεψε παρότι τελικά δεν ήταν εκείνη που συνέλαβε;
Δείτε τι λέει στη δίκη ως μάρτυρας. Δείτε που επιμένουν να μιλούν για 'συμπλοκή' και που ο Παύλος Φύσσας ήδη μαχαιρωμένος της φάνηκε να «ήταν ο πιο νευριασμένος» οπότε αυτόν συγκράτησε, όπως και πιο πριν οι αστυνομικοί δεν κοίταξαν να συμμαζέψουν τους 50 Χρυσαυγίτες μα κυνηγούσαν για να προσαγάγουν την παρέα των θυμάτων:
«Τράβηξα το Φύσσα πίσω, γιατί ήταν ο πιο νευριασμένος και του είπα να σταματήσει, να μη το συνεχίσει και μου είπε εμένα ρε; εμένα ρε;
 σήκωσε τη μπλούζα και είδαμε ότι ήταν μαχαιρωμένος και μας υπέδειξε ποιος τον μαχαίρωσε και γύρισα και είδα το Ρουπακιά να πηγαίνει προς το αμάξι του, ήταν ήρεμος, δεν έτρεχε, τον κατέβασαν ο Ρώτας και ο Τσολακίδης από το αμάξι. Δεν προσπάθησε να μας αποτρέψει κανείς να συλλάβουμε το Ρουπακιά, ούτε μας χτύπησε κανείς.»

Η ίδια δεν είδε το όπλο του φόνου, μα λέει «ότι για το μαχαίρι ξέρει ότι ήταν ένα μικρό μαχαιράκι»
και
«δεν βρίσκει κάτι κακό στη φράση ε όχι και μαχαίρι, αλλά δεν την είπε».

Τι άλλο από τη βραβευμένη;
Ε να μωρέ… «φοβήθηκε»
«δεν συνέλαβαν κάποιον από αυτούς που είχαν τα ρόπαλα, γιατί δεν είδαν να διαπράττουν κάτι εκείνη τη στιγμή»
εξ άλλου
«τους δόθηκε εντολή να συλλάβουν άτομα μαυροφορεμένα και λαχανιασμένα.»
Και «αναγνώρισε στην αίθουσα μόνο το Ρουπακιά».

Το λέω και θα το λέω συνέχεια, τη δική αυτή μην τη χάνετε. Απ' τις χοντράδες των φωνών και των ψεμάτων ως τις λεπτομέρειες των  επιθετικών συνηγόρων που πλησιάζουν ιδιαίτερα κοντά μια μάρτυρα που κρίνουν 'αναξιόπιστη' ως τυφλή επειδή έχει μυωπία 1.5 βαθμό, πρέπει αυτά να μπουν στο ασυνείδητό μας, να βιωθούν ως Ιστορία μας για να έρθει η Κάθαρση και να μην τα ξαναζήσουμε.

Την ώρα της δίκης το Golden Dawn Watch δίνει τα πρακτικά σε Fb και Twitter κι ύστερα τα συγκεντρώνει στην ιστοσελίδα. Η υπόθεση προχωρεί με αποκαλύψεις.
Χαρακτηριστικές και μόνιμες οι τραμπούκικες συμπεριφορές, θρίλερ που εξάπτει την περιέργειά μου ο μυστηριώδης 'μεσάζων' Χατζησταμάτης ο οποίος, υπό ποια ιδιότητα δεν ξέρω, πηγαινοερχόταν και διαπραγματευόταν μεταξύ Χρυσαυγιτών και αστυνομίας. 

Περιμένω να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι, μα, δημοσιοποιώντας, ελπίζω να τιμωρηθούν κι οι άλλοι που, με ποιο ρεπορταζ άραγε, μας φλόμωσαν στα παραμύθια.    Διότι θα θυμάστε βέβαια  την ανακρίβεια όσων μαθαίναμε από τις 'ειδήσεις' τότε που έγινε ο φόνος κι έλεγαν πως έγινε μια φασαρία «για το ποδόσφαιρο» και ύστερα έκαναν αφιερώματα στην Ωραία Αστυνομικίνα που τάχα αυτή μόνη συνέλαβε το Ρουπακιά. Θα το προσέξατε πως για εκείνες τις Ειδήσεις που μας παραπληροφορούσαν η Δίκη δεν υπάρχει, σχεδον ποτέ δεν αναφέρονται σε όσα λέγονται καθημερινά. 
Μα μην τα χάνετε,  είναι εικόνα της κοινωνίας μας με όλη τη βρωμιά, όλη τη σαπίλα που όσο δεν απομακρύνεται μας μολύνει. Γι αυτό επιμένω να σας λέω  να μην τα αφήνουμε ακοινοποίητα και ασχολίαστα:

 Ιστοσελίδα: http://goldendawnwatch.org/?p=1889 


Άμεση χρήση της κατάθεσης Λεγάτου

Και κάτι από παλιά

2 σχόλια:

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.