Porta photo©by Pierre Couteau for DC

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Οι νόμοι κι η αγάπη: Αστέρια της εξουσίας και υστέρια της Εκκλησίας (με εικόνες και σχόλια)
Δυστυχώς είναι αναμφισβήτητο ότι τον τελευταίο αιώνα η μόνη σχέση της Ορθοδόξου Ελληνικής Εκκλησίας με την Τέχνη του τόπου είναι οι αφορισμοί  Λασκαράτου, Ροΐδη και Καζαντζάκη, οι επιθέσεις ομάδων πιστών με καδρόνια και βρισιές σε θέατρα των οποίων ποτέ δεν πέρασαν το κατώφλι για να δουν παράσταση ή οι πιέσεις να ξεκρεμαστούν έργα από εκθέσεις που οι συγκεκριμένοι πιστοί δεν θα επισκέπτονταν.

Σ' αυτή τη μακριά παράδοση σκοταδιστικών εκρήξεων ήρθαν τελευταία να προστεθούν και ομοφοβικές επιθέσεις, εν όψει του συμφώνου συμβίωσης που επιτέλους (παρά τα χρόνια εμπόδια που έθετε η Εκκλησία) πρέπει αν ψηφιστεί αν θέλουμε να θεωρούμαστε δυτική πολιτισμένη χώρα.
Πεθαίνει λοιπόν ένας μεγάλος ηθοποιός και με απίστευτη χυδαιότητα και αναισθησία επιτίθενται στο σύντροφό του (Σας μεταφέρω το γνωστό τουϊτάρισμα του Φαήλου Κρανιδιώτη, επιστήθιου φίλου του Αντώνη Σαμαρά) κι ακολουθεί ο γνωστός μητροπολίτης που- 'χριστιανικά' να το πω;― προτρέπει το ποίμνιο να 'φτύνει' τους ομοφυλόφιλους όπου τους δει.
Συνέλεξα τα άθλια και κωμικά και απίστευτα, έτσι για να θυμόμαστε πού ζούμε, και σας τα παραθέτω.  Σκόπιμα δε θα επεκταθώ εδώ σε θεωρίες υπέρ του αυτονόητου διότι  πιστεύω ότι πρέπει να επιτραπεί επιτέλους, όχι σύμφωνο συμβίωσης μα πολιτικός  γάμος, με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις. Είναι ζήτημα ισότητας· ένα δημοκρατικό κράτος πρέπει όχι μόνο να επιτρέπει αλλά και να προασπίζει ελευθερίες και δικαιώματα των πολιτών του οι οποίοι, μολονότι όχι ίδιοι, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ίσοι.
Στην ενασχόλησή μου με τα σοβαρά ζητήματα της αποποινικοποίησης και της αποστιγμάτισης των εθισμένων σε παράνομες ουσίες έχω διαπιστώσει πως όπου μιλάμε για Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα σκοντάφτουμε σε ένα τείχος που στηρίζουν με ομοφωνία τρεις πυλώνες: η Εκκλησία, οι φασίστες και το ΚΚΕ. Η ανίερη τούτη τους ταύτιση δεν τιμά κανένα από τους τρεις, όμως λέει πολλά για τις ομοιότητες όσων βασίζουν τις θεωρίες τους στο δικό τους αλάθητο και τη μισαλλοδοξία.

Το έχω ξαναπεί ότι θεωρώ ανυπόστατη και εγκληματική τη δικαιολογία πως 'δεν είναι έτοιμη η Ελληνική κοινωνία' που έχει ακουστεί για το γάμο ομοφύλων όπως και για άλλα ζητήματα ανθρώπινων δικαιωμάτων  σαν π.χ. την αποποινικοποίηση της Κάνναβης) Η ωριμότητα του άλλου σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει κανόνα για τη δική μου ζωή.
Θα το πω επαναλάβω λοιπόν όπως και για τις απαγορευμένες ουσίες: Μην ανησυχείτε όπως με τη νομιμοποίηση δε θα γίνει η χρήση υποχρεωτική έτσι και η θεσμοθέτηση του γάμου ομοφύλων δε σημαίνει πως θα υποχρεωθείτε να παντρευτείτε τον κολλητό σας.
Επειδή έχω κατηγορηθεί πως συχνά τα βάζω με την Εκκλησία, επιτρέψτε μου να προσθέσω ότι οι πράξεις και τα λόγια των ιεραρχών με αναγκάζουν. Δεν έχω τίποτε εναντίον των πιστών και της πίστης τους (ίσα-ίσα, είναι γνωστό νομίζω ότι διαβάζω συχνότερα τις Γραφές από τους περισσότερους ΧΟ που συναντώ). Όμως αν δε νοείται σύγχρονη δημοκρατία με την Εκκλησία (όποια Εκκλησία) ανακατεμένη στη διοίκηση κάτι ιερείς σαν τον Άνθιμο ή σαν τον Πειραιώς αποδεικνύουν πόσο επείγει ο διαχωρισμός κράτους –εκκλησίας και πόσο πίσω μας τραβά ο ταλιμπανισμός τους.

Και μια σημείωση: Είναι τεράστια η δύναμη της Ορθόδοξης Εκκλησίας στα μυαλά των ανθρώπων όσο και στην οικονομία και την εξουσία. Γι αυτό καθένας που αντιδρά, καθένας που τολμά να βγει να μιλήσιε ανοιχτά έχει το σεβασμό μου και του απονέμω ένα νοερό παράσημο. Πιο πρόσφατη η Άννα Βαγενά (όπως θα δείτε πιο κάτω). Kudos αγαπητή Άννα, κudos!
Μαζί με τους φιλελεφτ, τα οργισμένα φρικια, κάτι ποταμίσια μπακακακια, ρεταλια του Μάνου κλπ, συνασπίζονται σε "πολιτικά ορθές" αντιδρασεις και κάτι γλειφτες ντιντηδες, απο αυτους που μείνανε με τη μπανάνα στο χερι στις 29/11/2009. Ακόμη πονάει. Είναι σκληρό να έχεις μαζί σου την μειοψηφικη μαφια των ΜΜΕ, να είσαι μέσα στην "μόδα" και η πλειοψηφία παντα να φτυνει τις ιδεοληψιες σου.

Προφητικό:
Μετά την στήριξη του Γεωργιάδη στον Φαήλο περιμένουμε δημόσια τοποθέτηση Άνθιμου για ολοκληρωθεί η κωμωδία

 Ο επικήδειος λόγος του συντρόφου του Μηνά Χατζησάββα
 Katerina Malakate
Ο Κώστας Φαλελάκης ήταν σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα επί 25 χρόνια. Όμως δεν ήταν αυτονόητο πως εκείνος θα στεκόταν δίπλα του στο νοσοκομείο, ούτε πως θα παραλάβει εκείνος τη σορό του. Ταλαιπωρήθηκε πολύ για να διεκδικήσει το αυτονόητο. Μήπως τώρα καταλαβαίνετε γιατί είναι απαραίτητο το γαμημένο το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα;
[Για την καύση δεν θα ξαναπώ. Έχω χάσει κάθε ελπίδα]
Από τη μια έχουμε ένα γνωστό αγαπημένο ζευγάρι δεκαετιών, που αποχωρίστηκε λόγω του θανάτου του ενός. Αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα λόγω της νομοθεσίας άλλα και λόγω ανθρώπων προκατειλημμένων - κάποιων που ήταν απλώς γεμάτοι άγνοια και άλλων που ήταν γεμάτοι μίσος.  Προβλήματα αντιμετώπισαν ακόμα και στο θάνατο του ενός. Και όχι μόνο λόγω της σεξουαλικότητας. Ενώ η αποτέφρωση είχε εγκριθεί γύρω στις 10 φορές από διάφορες κυβερνήσεις, όλο και κάποιο νομικό τερτίπι χρησιμοποιούνταν για να αναβληθεί η εφαρμογή του νόμου. Παρά την ψήφιση του νόμου και τις συνεχείς αναγγελίες για την λειτουργία αποτεφρωτηρίων, η επιθυμία του Μηνά Χατζησάββα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και ο σύντροφός του πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.  Επίσης, εξαιτίας της μη νομικής αναγνώρισης μιας αγαπημένης σχέσης 25 ετών, ο Φαλελάκης δεν μπορούσε να πάρει τη σορό απ' το νοσοκομείο, παρά τη ρητή επιθυμία του Χατζησάββα. Στα μάτια του νόμου ήταν ένας ξένος.  Η δε απόφαση του Φαλελάκη να μιλήσει όχι στις κάμερες αλλά στους φίλους του ζευγαριού, στην πολιτική κηδεία για τον αγαπημένο του που είχε μόλις πεθάνει, ενόχλησε διάφορους άσχετους που νοιάστηκαν τάχα για το αν ο Χατζησάββας θα είχε πρόβλημα, επειδή δήθεν δεν είχαν ξαναμιλήσει για τη σχέση. (Κι όμως! Πήγαν μαζί στο Athens Pride, στα Pride Awards ο ένας ηθοποιός αφιέρωσε το βραβείο στον άλλον ηθοποιό, επίσης παρόντα στην αίθουσα, μιλώντας ανοιχτά για τον άνθρωπό του.) 
Μάλιστα ο, διαβόητος for being διαβόητος, Φαήλος Κρανιδιώτης μίλησε για "αξύριστη χήρα που πρέπει να φάμε στη μάπα" και για το ότι ο Χατζησάββας δεν μιλούσε για αυτά. Για το αξύριστη χήρα, ας δει πρώτα τα μούτρα του. Για το άλλο όμως, όπως έγραψα η σχέση του Χατζησάββα είχε, στην πραγματικότητα, συζητηθεί απ' τους ίδιους δημοσίως.  Αρχική μου σκέψη: ας μη δοθεί σημασία στην προσβλητική παρέμβαση του αποτυχημένου πολιτευτή της ΝΔ Κρανιδιώτη. Αναπαράγοντας τα λόγια που, χωρίς να του ζητηθεί, εκστόμισε σαν την τελευταία κουτσομπόλα της γειτονιάς, τα κάνεις διάσημα κι αυτά μπορεί να επηρεάσουν ομοϊδεάτες, συνεχίζονταν τον κύκλο του μίσους.  Πηγή: www.lifo.gr
Η συνέχεια όμως που έδωσε ήταν η εξής: αντί να ζητήσει συγγνώμη πιπίλισε τη γνωστή καραμέλα ότι "όποιον διαφωνεί τον βγάζετε ομοφοβικό". Στην πραγματικότητα όμως ο κύριος Κρανιδιώτης δεν είναι ομοφοβικός γι' αυτό, αλλά γιατί στη στιγμή ενός μεγάλου πόνου έκραξε τον αγαπημένο του νεκρού ηθοποιού ως "αξύριστη νύφη". Μάλιστα αυτό δεν τον κάνει απλά ομοφοβικό -αυτό είναι το λιγότερο- αλλά απλά Κακό Άνθρωπο.  Μπορεί λοιπόν το ζευγάρι των ηθοποιών να αντιμετώπισε χίλια προβλήματα όσο ήταν μαζί και άλλα τόσα τώρα που ο ένας πέθανε, όμως θα προτιμούσα χίλιες φορές να ήμουν στη θέση τους, παρά να είμαι ο Φαήλος Κρανιδιώτης.  Αυτοί έζησαν, παρά τις εξωτερικές δυσκολίες, ευτυχισμένοι, και γεμάτοι αγάπη. Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο με τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Πάντως αν συμβαίνει, πραγματικά δεν του φαίνεται καθόλου.   ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ lifo


Ομοφοβικό παραλήρημα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου koolnews.gr

Ανάρτηση Μητροπολίτη Καλαβρύτων
«Δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τους ανθρώπους! Κριτής όλων μας είναι ο Θεός. Καρδιογνώστης και Κριτής! Κριτής και Kαρδιογνώστης! Το μόνο που μας επιτρέπεται για τους άλλους, είναι να προσευχώμεθα γι' αυτούς! Να παρακαλούμε τον Πανάγαθο Θεό για "την επιστροφή των πεπλανημμένων"!
Παρά ταύτα αυτό, που μας επιτρέπεται, είναι να κρίνουμε τις πράξεις των, να καταγγέλλουμε δε τις άνομες πράξεις των! Υπάρχει μάλιστα μια αρχή, σύμφωνα με την οποίαν "τα δημοσίως πραττόμενα, δημοσίως και ελέγχονται!"
Αλλά και ο Νόμος του Θεού αυτό μας το επιβάλλει! Ο Απόστολος Παύλος, γράφει πρός τούς κατοίκους της Εφέσου:
«Και μη συγκοινωνείτε τοις έργοις τοις ακάρποις του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε. Τα γάρ κρυφή γινόμενα υπ' αυτών αισχρόν εστιν και λέγειν» (Εφεσ. 5, 11-12).
Με βάση, λοιπόν, αυτό τό αξίωμα της ζωής, κυρίως δε σε εφαρμογή των λόγων του Αγίου Αποστόλου Παύλου, μπορούμε να κρίνουμε τις πράξεις, όχι τα πρόσωπα! Υπάρχει εδώ μια μικρή λεπτομέρεια. Τις πράξεις τις ενεργούν πρόσωπα! Όταν λοιπόν κρίνεις μια πράξη, τότε κατ' ανάγκην δεν αναφέρεσαι και στα πρόσωπα;
Φαινομενικά ο συλλογισμός αυτός φαίνεται να είναι σωστός. Δεν είναι όμως! Έστω ένα παράδειγμα: Ας υποθέσουμε, ότι ο Νίκος Κολοκυθόπουλος μπήκε σε ενα σουπερμάρκετ και έκλεψε ένα πακέττο μακαρόνια. Μπορώ, λοιπόν, να κρίνω και να καταδικάσω τήν πράξη του, δηλ. την κλοπή, αλλά δεν ημπορώ να χαρακτηρίσω τόν Νίκο ως κλέφτη! Μπορώ δηλ. να εκφρασθώ ως εξής: Όταν πάμε σε ένα κατάστημα και εκεί κλέψουμε κάτι, αυτό δεν επιτρέπεται! Διότι η κλοπή είναι αμαρτία! Μπορώ επίσης να είπω, ότι -καθώς εδιάβασα στην εφημερίδα- ο Νικος Κολοκυθόπουλος συνελήφθη, διότι στο σουπερμάρκετ ΑΒ έκλεψε ένα πακέτο μακαρόνια! Αλλά δεν μου επιτρέπεται νά προχωρήσω λέγοντας, «βρε τον παληάνθρωπο, τον κλέφτη» κλπ.
Νομιμοποιούμεθα, λοιπόν, και από το θείο καί από το ανθρώπινο Δίκαιο να κρίνουμε πράξεις των άλλων, μάλιστα δε τις αμαρτωλές πράξεις!
Αυτή όμως η γενική Αρχή, κατά την γνώμη μας, δεν μπορεί να ισχύει για τα πολιτικά Πρόσωπα! Εδώ, αντιθέτως, νομιμοποιούμεθα και μπορούμε να κρίνουμε και τις πράξεις τους και τα πολιτικά πρόσωπα! Διότι τα Πολιτικά Πρόσωπα εκλέγονται, δηλ. επιλέγονται, από τόν Λαό και επομένως λογοδοτούν ενώπιον του Ελληνικού Λαού! Τι άλλο άραγε δηλώνουν οι απεργίες; Την έκφραση μιάς απαρέσκειας εκ μέρους μιάς μερίδος ψηφοφόρων εναντίον ενός νομοθετήματος! Με άλλα λόγια εκφράζουν, και μάλιστα δυναμικά, την απόρριψη και την καταδίκη είτε πράξεων των Πολιτικών Προσώπων, είτε την αποδοκιμασία αυτών των ιδίων των Πολιτικών Προσώπων! Ώστε προκειμένου περί των Πολιτικών μπορούμε να κρίνουμε και τις πράξεις και τά πρόσωπα, μόνον και μόνον διότι με την ψήφο μας τους παρεχωρήσαμε το δικαίωμα να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της Χώρας και να μας κυβερνήσουν!
Επικαλούμενοι, λοιπόν, το δικαίωμα αυτό κι εμείς σήμερα από τη θέση αυτή θα κρίνουμε και θα επικρίνουμε κάποιο πολιτικό πρόσωπο, το οποίο μπροστά στο φέρετρο ενός ηθοποιού, στον οποίο θα αναφερθούμε παρακάτω, εταύτισε τον εαυτό του με την αθλιότητα της ομοφυλοφιλίας!
Από τα ΜΜΕ σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2015 πληροφορηθήκαμε, ότι απεβίωσε ο ηθοποιός Μηνάς Χ....βας. Διαβάζουμε λοιπόν σε κάποιο ιστότοπο: «Πολλοί δεν γνώριζαν καν ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Με αφορμή όμως την κηδεία του, βγήκε και τον ξεφώνησε, ότι είναι τέτοιος, ο εραστής του (από πάνω ή από κάτω;) ο νεαρός Κώστας Φαλ.....κης, .......μαινόμενος που ο Νόμος δεν του επέτρεψε να παντρευτεί τον ηθοποιό με τον οποίο συζούσε τα τελευταία 25 χρόνια!»
Στη συνέχεια στο προσκήνιο προέβαλε μια άλλη ηθοποιός και Βουλευτής, θαυμάστρια και φίλη του αποθανόντος, η κα Άννα Βαγενά, η οποία, απευθυνομένη πρός τον νεκρό, είπε και τα εξής: «Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων»!!!!!
Καταγγέλλουμε, λοιπόν, απερίφραστα το θράσος αυτού του πολιτικού προσώπου! Καταγγέλλουμε αυτή την ενέργεια και την καταδικάζουμε χωρίς δισταγμό! Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας!
Δυστυχώς, αδελφοί μου, σήμερα την Ελλάδα διοικούν και μερικά τέτοια ανθρωπάρια! Ασφαλώς αποτελούν μια μικρή μειοφηφία στο σύνολο των Μελών της Βουλής των Ελλήνων! Υπάρχουν όμως! Είναι μερικά αποβράσματα της Κοινωνίας, περι- θωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πιά με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι!
Σας συμβουλεύω: Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζούν όπως θέλουν! Αλλά κάποιοι ξεφτυλισμένοι δεν μπορούν να υπερασπίζωνται δημοσίως τα πάθη της ψυχής των! Την Ελλάδα μας διοικούν σήμερα πια άθεοι άνθρωποι! Σας υπενθυμίζω, λοιπόν, τα λόγια του Λεχ Βαλέσα της Πολωνίας: «άνθρωπος χωρίς Θεό είναι επικίνδυνος!»
Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!
Η Εκκλησία μας προσεύχεται γι' αυτούς ως εξής: «Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς» (Ψαλμός 103). Δηλ. Ας εξαφανισθούν από την γή όλοι οι αμαρτωλοί και όλοι οι άνομοι, ώστε να μην υπάρχουν! Στον αγύριστο να πάνε όλοι αυτοί οι καταραμένοι!
Σας υπενθυμίζω τα λόγια αυτών των αμαρτωλών και ανόμων:
«Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, φίλε Μηνάκο, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων. Σε φιλώ! Άννα»!!!!!».


 Γιατί δεν τους αντέχω, ζευγαρωμένους κι εγώ να μην έχω
Αμβρόσιος, 2015 μ.Χ.

..Δηλ.ο Αμβροσιος μιλησε με τον Θεο και του ειπε ο Θεος:"Οπου τους βρεις γαμησε τους!"

Σου λέει ο Αμβρόσιος: ε όχι και να διαλαλείς δημόσια τα πάθη σου ρε φίλε. Εμείς για να φορέσουμε μια φούστα αφιερωθήκαμε στον κύριο ασούμε
πάντα με τον καλό λόγο ο μητροπολίτης

Φτύστε τους είναι εκτρώματα της φύσης,είπε για τους ομοφυλόφιλους ο Αμβρόσιος. Ο λόγος της αγάπης. Ειχε πει και τους νεοναζι χρυσή ελπίδα

"Φτύστε τους ομοφυλόφιλους", είπε ο Αμβροσιος και ο καλός ιεράρχης συμπλήρωσε "μέχρι 12 χρονών όμως, δεν ισχύει η ομοφυλοφιλια"
Kαι γιατι 1 άντρακλας σα το Φαηλο ασχολειται με τις "αδερφες" κατα τα λεγόμενα του ;
Γιατι ο φασιστας διψαει μονο για αίμα!Μισει χωρις γιατι

Επέτειος της σφαγής των Καλαβρύτων από τους ναζί σήμερα κι ο Αμβρόσιος έκανε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των ναζί που σκότωσε ο ΕΛΑΣ.

ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων
ή
Αθανάσιος Λενής
υπηρέτησε
1968-1976 (χουντα)
στη θρησκευτική υπηρεσία της Ελληνικής Χωροφυλακής
ως ταγματάρχης

Ο Αμβρόσιος
είχε εκφωνήσει επικήδειο
στην κηδεία του χουντικου Ντερτιλή
όπου
τον είχε χαρακτηρίσει
"ήρωα της Ελλάδος"

Μόνο με τη βόηθεια του θεού δεν θα γίνουμε κομμουνιστές (και γκει ελατωματίες )...Πάτερ ΑμβρόσιοςΑλήθεια η εκκλησία κι ο Αμβρόσιος τι ενέργειες κάνουν για το ‪#kolastirio που ανθρωποι υποφέρουν; Δεν τους βολεύει; Δε πουλάει το θέμα,τι;

Mpaountolino
Βγήκε ο Άδωνις να πει ότι ο Αμβρόσιος έχει το θάρρος της γνώμης του ή ακόμα?

Εχει δίκιο ο Κουτσούμπας Αν το ΚΚΕ ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης ο νταβραντομένος οικοδόμος κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ντιγκιντάγκας

Ανήμπορους με ιδιαιτερότητες αποκαλεί ο Κουτσούμπας τους gay. Οι υπόλοιποι έτσι λέμε τους ‪#ΚΚΕ .  ‪http://dlvr.it/CztmP0 


Ετος 2097. Ο Κουτσουμπας ο 3ος αναγνωρίζει το σύμφωνο συμβίωσης. Η λοιπή κοινωνία εχει ηδη προχωρήσει σε διαγαλαξιακους γάμους με αλλα είδη

ξέχασε να πει ο Κουτσούμπας ότι το σύμφωνο συμβίωσης είναι ένα ψευτοσύμφωνο και εξυπηρετεί λυκοσυμμαχίες

Οι μπολσεβίκοι απ΄τα πρώτα που κατάργησαν είναι τους νόμους δίωξης των ομοφ/λων
Και το Γάμο. Μα αναίρεσαν γρήγορα.

‏‪Ας δούμε επιτέλους τι είναι η αριστερά του ΚΚΕ όσο αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα "Κουτσούμπας: Όχι στο σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλους"
Ξέρουμε. Ταυτισμένη με φασίστες και Εκκλησία.
Δείτε Αποποινικοποίηση Κάνναβης, χρήστες ουσιών, Γάμο ομοφύλων κ.α.
 απο μια λάθος θεση πως εξαγεις το συμπέρασμα οτι το ΚΚΕ ειναι γενικώς εναντια στα ανθρώπινα δικαιωματα;‬
δυστυχώς δεν είναι «1 λάθος θεση» μα λάθος στάση. Δείτε π.χ. Κάνναβη, υποκατάστατα κ.α. ελευθερίες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ 

ρυγιάσκα Οι μένουμε Ευρώπη φοβούνται μη βγει ο γιος αδερφή κ βρει κ ταίρι.
Μη βγει κατσικογαμιάς που γκαζώνει το χαμηλωμένο με τέρμα σκυλάδικα, όχι

Χαχαχα, αυτό αποτελεί διάκριση και κερδίζεται στο ευρωπαϊκό δικαστήριο με κλειστά μάτια.
Ετοιμαστείτε για πρόστιμα :
«Όχι» στις υιοθεσίες για τα ομόφυλα ζευγάρια
Εκτός του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης
 Κάποιοι άκουσαν, για ανοιχτά μυαλά στην Ελλάδα και τρέμουν στην ιδέα πως υπάρχει ο φόβος να πάρουν αέρα… γι αυτό, αυτοί οι κάποιοι, τα κλείνουν μην κρυώσουν.. Κουβέντες για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών….
Δεν μας φτάνουν οι αντιρρήσεις της εκκλησίας, που είναι γεμάτες κοσμητικά επίθετα… π.χamvrosiosb
ο κ. Αμβρόσιος καλεί τους Έλληνες να τους φτύσουν, να τους αποδοκιμάσουν και να τους μαυρίσουν, ενώ τους αποκαλεί «ξεφτυλισμένους» και «εκτρώματα της φύσεως»!
«Αποβράσματα της Κοινωνίας, περιθωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πια με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι!», γράφει ο Μητροπολίτης και προσθέτει: «Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζουν όπως θέλουν!».
Όλα αυτά τα λογία σας, είναι προπηλακισμός …άρα με δικαίωμα μήνυσης από τους απανταχού θιγόμενους  …γιατί παρακινούν σε βιαιοπραγίες, κάποιους στενοκέφαλους… Λίγη προσοχή από εσάς εκεί, δεν βλάπτει. Δεν φτάνει που ζείτε στον δικό σας μεσαίωνα, αλαζόνες της εξουσίας, τώρα πασχίζετε να τον επαναφέρετε. Κατά τα άλλα, είστε άνθρωποι της Εκκλησίας και του Θεού.. Που εύχομαι, ο Θεός να σας κάνει ανθρώπους κάποια μέρα και να γεμίσει με αγάπη τις ψυχές σας, με αυτό που δίδαξε ο Χριστός. "Αγαπάτε αλλήλους"  είπε …δεν συμπλήρωσε ποτέ.. κανένα, έκτος από… -έκτος από…-εκτός από  ..κτλ
Eχουμε και την αντίρρηση του ΚΚΕ :
koutsoumpasΟ κ. Κουτσούμπας, γ.γ. του ΚΚΕ είναι κατά του Συμφώνου Συμβίωσης; Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι μια "ιδιαιτερότητα";
Ομολογώ πως τέτοια έλεγαν τον 19ο αιώνα...
«Εμείς συμφωνούμε να μην υπάρχει ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να ζήσουν μαζί, αυτό θεωρούμε ότι είναι προσωπική υπόθεση. Δεν είναι δημόσια και ούτε πρέπει να γίνει και με τέτοια νομοθετική ρύθμιση όπως είναι το σύμφωνο συμβίωσης. Είναι άλλο ζήτημα η οικογένεια, τα ετερόφυλα ζευγάρια που μπορεί να κάνουν οικογένεια, γιατί μετά ανοίγει ένας δρόμος που αφορά το παιδί, το πώς μεγαλώνει, τα πρότυπα που έχει. Αυτό είναι διαφορετικό πράγμα. Όμως θα πρέπει να διώκονται όσοι συμπεριφέρονται ρατσιστικά όχι μόνο στα ομόφυλα ζευγάρια αλλά σε οποιονδήποτε ανήμπορο ή που έχει μια ιδιαιτερότητα».
Να χαίρεστε τον σκοταδισμό σας!
katselis-kali-66317 nΚαι τώρα ένα κείμενο Του Κωνσταντίνου Κατσέλη
Γράμμα από έναν εξωγήινο
Αγαπητέ γήινε,
χιλιάδες χρόνια τώρα σε παρακολουθώ από την κοσμάρα μου, χωρίς ποτέ να επέμβω. Ο λόγος που αποφάσισα να σου γράψω αυτό το γράμμα είναι γιατί θέλω να σε βοηθήσω. Λυπάμαι ειλικρινά γι’ αυτό που βιώνεις. Στεναχωριέμαι για σένα, που δε μπορείς να συνυπάρξεις με το διαφορετικό. Που είσαι αναγκασμένος να πατάς το ίδιο χώμα με έναν ομοφυλόφιλο ή έναν ετεροφυλόφιλο. Που αναπνέεις τον ίδιο αέρα με έναν αλλόθρησκο και με έναν άθεο. Πονάει η ψυχή μου που σε βλέπω να βασανίζεσαι, όταν κάθε μέρα είσαι αναγκασμένος να κάνεις την ίδια διαδρομή για να πας στη δουλειά σου με έναν χοντρό, έναν μονόφθαλμο, έναν κοντό και μια χαμηλοκώλα.
Ξέρεις όμως κάτι; Θα σου πω ένα μυστικό. Όλοι αυτοί υπήρχαν και πριν από σένα και θα υπάρχουν και μετά από σένα. Ναι αλήθεια σου λέω! Γι’ αυτό, με πολύ αγάπη σου προτείνω να προσαρμοστείς, για το δικό σου το καλό. Οφείλεις να τους σέβεσαι όλους αυτούς, έτσι όπως θέλεις να σε σέβονται. Τον μαύρο, τον πρόσφυγα και κάθε άλλο πλάσμα αυτού του όμορφου πλανήτη που κατοικείς. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάς, ότι και συ διαφορετικός δείχνεις στα μάτια τους. Και μην αρχίσεις πάλι το παραμυθάκι με το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Ότι έπλασε η φύση είναι φυσιολογικό και κανείς δε μπορεί να τα βάλει μαζί της. Αυτά που έφτιαξες εσύ είναι τα τερατουργήματα! Η φύση είναι σαν τη μητέρα, αγαπά όλα της τα παιδιά το ίδιο, ακριβώς το ίδιο όπως αγαπά και σένα και ανέχεται όλες τις ιδιοτροπίες σου, που έχεις για τα άλλα της παιδιά. Γι’ αυτό μην την πικραίνεις. Αν δε συμμορφωθείς με τους κανόνες της θα έχεις μια πολύ άσχημη ζωή πάνω σε αυτό τον φιλόξενο πλανήτη. Η φύση σου χάρισε ένα όμορφο και λειτουργικό μυαλό αλλά εσύ δεν διδάχτηκες τίποτα από το παρελθόν σου. Σου αρέσει να κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά. Και το χειρότερο είναι, ότι τα κάνεις συνειδητά, γιατί σου αρέσει!
Να ξέρεις πόσο σε λυπάμαι όταν κυνηγάς και κακοποιείς τα αδέσποτα στο δρόμο, που τόσα χρόνια σε ανέχονται επειδή δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα όταν καταπάτησες τη δική τους γη με γονικές παροχές και συμβόλαια του κώλου. Θα μπορούσα να γράφω μέρες και να απαριθμώ τα λάθη σου. αλλά όταν πήρα την απόφαση να σου γράψω δεν το έκανα για να σε μαλώσω. Να σε βοηθήσω θέλω.
Καλέ μου άνθρωπε, σε βλέπω να διαβάζεις συνοφρυωμένος αυτό το γράμμα και αναρωτιέμαι πόσες ελπίδες υπάρχουν. Όχι για τους άλλους, αλλά για σένα. Οι άλλοι μια χαρά θα τα καταφέρουν. Γιατί όπως σου έγραψα και νωρίτερα, οι άλλοι υπήρχαν πριν και θα υπάρχουν και μετά από σένα. Εσύ το μόνο που θα κερδίσεις αν επιμένεις, θα είναι να χάσεις ενέργεια και χρόνο. Δεν είναι κρίμα;
Και ξέρεις κάτι ακόμα; Η ελευθερία των άλλων δεν καταπατά κανένα από τα δικά σου δικαιώματα! Μα δεν είναι φοβερό αυτό;! Δεν είναι υπέροχο;!
Αγαπημένε μου γήινε ξανασκέψου το. Μπήκες σε ένα λεωφορείο και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μια όμορφη διαδρομή. Γιατί δε φροντίζεις να γνωρίσεις καλύτερε τους διπλανούς σου; Δε θα ήταν βαρετό να ταξιδεύεις μόνος σου;
Αν μετά από όλα αυτά που σου έγραψα με τόση πολύ αγάπη, εσύ επιμένεις και συνεχίζεις να μην το αντέχεις όλο αυτό που ζεις, τότε την επόμενη φορά που θα γεννηθείς, ΑΝ ξαναγεννηθείς, ευχήσου να γεννηθείς σε έναν άλλον πλανήτη και σου υπόσχομαι να προσευχηθώ και γω μαζί σου. Ο συγκεκριμένος όμως πλανήτης, που σου έκανε το δώρο να τον περπατήσεις, λειτουργεί έτσι. Αυτοί είναι οι κανόνες του. Οι φυσικοί του κανόνες!
Αν παρόλα αυτά, δεν μπορείς να περιμένεις, μέχρι να πεθάνεις για να λυτρωθείς, πάλι υπάρχει λύση. Να ανέβεις στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και να πέσεις από εκεί πάνω. Και γω θα σου ευχηθώ ολόψυχα... με έναν πόνο! Μόνο έτσι θα απαλλαγείς από τα βάσανα σου, γιατί αν περιμένεις πρώτα να πεθάνουν οι άλλοι, ακόμα και αν αυτό συμβεί, θα γεννηθούν καινούργιοι. Αυτό στο υπογράφω... Και όμως υπάρχει ελπίδα. Σου προτείνω να κάνεις το συντομότερο μια καλή πράξη σε κάποιον που θεωρείς τελείως διαφορετικό από σένα και που πριν διαβάσεις αυτό το γράμμα δε θα το έκανες ποτέ και πες μου μετά πως ένιωσες. Περιμένω νέα σου...
Truly yours
Ο εξωγήινος της διπλανής πόρτας
Κωνσταντίνος Κατσέλης

τζενη χειλουδακη οριστε,,,,,,εκνευριστηκα με τους παπαρες και θα φαω παλι......πιτονια μου φερανε,πατατες τηγανιτες μου φερανε απο τη θρακα,ταψογαλακτομπουρεκο μου φερανε απο τον μητσακακη, κοκακολαρες θα πιω,παλι χοντρη θα παω στη θεσσαλονικη να παιξω μουσικες στο κλαμπακι....ρε σεις παρτε το χαμπαρι εγω εχω μουτζο στα σκελια μου και γυναικεια ταυτοτητα,και παντρευτηκα και χωρισα, και κυρια χειλουδακη με λενε ολοι και το κρατος μου με αναγνωριζει μουνικο......εγω για τα αυτονοητα παλευω.....για το γαμημενο συμφωνο συμβιωσης και για μια αυτονοητη ισονομια.......οτι για εναν,να ισχυει για ολους.....τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο....στα αρχιδια μας αν μας αποδεχεστε.....στα αρχιδια τους οι γκει αν τους αποδεχεστε.........σιγα μην σας ρωτησουν κιολας....αλλα σε αυτη την γαμημενη κοινωνια την δηθεν ειτε το θελετε ειτε οχι οτι μπορεις να κανεις εσυ μπορω να το κανω και εγω......οτι δικαιωματα εχετε εσεις τα εχουν και οι γκει .....it is the right thing to do....ετσι...σε απλα ελληνικα σας τα εγραψα.....αντε καλο ξημερωμα......υγεια καυλα και επανασταση......για ολους.....γκεγκε;;;;;

_________
Προσθέτω bonus track, όπως έλεγαν παλιά στους δίσκους, ένα δείγμα α) πόσο πονά τους φασίστες η ταύτιση απόψεων με το ΚΚΕ και β) πόσο τους είναι αδιανόητο να υπερασπίζεσαι κάτι αν δεν έχεις προσωπικό συμφέρον. 4 σχόλια:

 1. Δυστυχώς αυτά θα τα βλέπουμε για κάμποσα χρόνια ακόμα εδώ. Δεν είναι μόνο το κράτος που κάνει την κότα να πάει κόντρα στην εκκλησία (με το διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους λόγια τέτοιων καθυστερημένων θα είχαν μηδαμινή σημασία) αλλά και οι πολίτες είναι κολλημένοι με τη θρησκεία και ότι παπαριά πρεσβεύει. Αν δεν καλυτερεύσουμε εμείς σαν άτομα πρώτα μην περιμένουμε από την οποιαδήποτε κυβέρνηση να κάνει κάτι.

  Πρόεδρας ΑΠΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνω Πρόεδρε κι απόδειξη είναι η Βάπτιση, ο Πολιτικός Γάμος τα επίθετα των γυναικών. Ενώ το κράτος προχώρησε ο λαός -κόσμος που πάει σε εκκλησία μόνο στην Ανάσταση επιμένει να βαπτίζει ή να λέει ΄'μπα δεν είναι παντρεμένοι, ένα πολιτικό κάνανε'.

   Διαγραφή
  2. Για να καλυτερευσουμε Προεδρε πρεπει
   να εχουμε καλη παιδεια,οπως παρατηρουμε
   ομως τα τελευταια χρονια η παιδεια φθηνει.
   Αργα και σταθερα,χρονο με τον χρονο....
   Εδω ευλογησανε μολυβια φετος...τρομαζω τι
   θα ευλογησουν του χρονου.!
   Και ο λογος απλος, για να μην ξυπνησουμε
   και τους παρουμε με τις πετρες.!!!

   Διαγραφή
 2. Ο εξωγηινος Κ.Κατσελης νομιζω τα καλυψε ολα,
  τουλαχιστον τις δικες μου σκεψεις, τη δικη μου
  αγανακτηση.
  Αναρωτιεμαι μονο, ολο αυτο το παπαδαριο με τα
  χρυσοκεντητα ρασα και τα "ομορφα"λογια,γιατι
  κρινουν και κατακρινουν μονο εμας, το ποιμνιο?
  Γιατι δεν κανουν το ιδιο και γι αυτους, που
  ετσι και σηκωσουν τα ρασα θα δουμε μια τεραστια
  ποικιλια γυναικειων εσωρουχων?
  Δυο μετρα και δυο σταθμα? Η μηπως ο θεος τους
  εγκρινει την ομοφιλοφιλια σ αυτους και σε μας οχι?
  Το "ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω" ποιος το
  ειπε?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή