Porta photo©by Pierre Couteau for DC

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

ΟΧΙ στη Ζούγκλα του Αυριανισμού

από


Με έχει αηδιάσει ο φρικτός εκβιασμός του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το Νίκο Ρούσση και τη Zougla.gr του Τριανταφυλλόπουλου.
Θα τα ξέρετε: Κάποια κυρία πούλησε video στο οποίο ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε διαδικτυακό sex. Σιγά το νέο, θα μου πείτε. Σιγά το εντυπωσιακό και σιγά το σκάνδαλο. Και χαίρομαι πολύ που δεν περνά ασχολίαστο το νέο κρούσμα Αυριανισμού (δε θα ξεχάσω τη χυδαιότητα που υπέστησαν ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Αλέξανδρος Ιόλας από εκείνους που αργότερα έγιναν αρχιρεπόρτερς στα ιδιωτικά κανάλια).
Πριν λίγες μέρες, πολύ γενναία, ο εκβιαζόμενος δεν ενέδωσε και δεν αρνήθηκε μα κατήγγειλε.
Δεν έχει σημασία αν τον ψηφίσατε, το ζήτημα δεν είναι κομματικό αλλά σχετίζεται με το ήθος και τις αρχές μας δηλαδή το είδος της κοινωνίας στην οποία θέλουμε να ζούμε. Γι αυτό και σ' αυτή την περίπτωση είμαι μαζί του και ελπίζω να είστε και εσείς που με διαβάζετε.
Η ΕΣΗΕΑ για τη χυδαιότητα του δημοσιογραφικού υπόκοσμου

Ανακοίνωση

Τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε πολίτη και η ιδιωτική ζωή είναι απόλυτα σεβαστά και απαραβίαστα.
Φαινόμενα χυδαιότητας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αποκρούονται και καταδικάζονται από τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.
Στο πλαίσιο αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέα η περίπτωση του “zougla.gr” με αναφορά-προβολή σε περίεργα βίντεο και σχόλια, που δυστυχώς αναπαράγονται και από άλλα Μέσα, με προφανή τη σκοπιμότητα του πολιτικού εκβιασμού. Η κατάπτυστη αυτή τακτική, που προωθεί ατμόσφαιρα υποκόσμου, θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, που ήδη εξετάζει προηγούμενη ανάλογη περίπτωση, καλείται και πάλι να επιληφθεί.
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ

Ποινικός Κώδικας, άρθρο 370Α, παρ. 2-3: "2. Όποιος αθέμιτα παρακολουθεί με ειδικά τεχνικά μέσα ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα προφορική συνομιλία μεταξύ τρίτων ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα μη δημόσια πράξη άλλου, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Με την ίδια ποινή τιμωρείται η πράξη του προηγούμενου εδαφίου και όταν ο δράστης αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο της συνομιλίας του με άλλον χωρίς τη ρητή συναίνεση του τελευταίου.
3. Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος κάνει χρήση της πληροφορίας ή του υλικού φορέα επί του οποίου αυτή έχει αποτυπωθεί με τους τρόπους που προβλέπονται στις παραγράφους 1 και 2 αυτού του άρθρου."


Από info-war

Δεν έχει «αλλά». Ή με τον Τριανταφυλλόπουλο ή με τον Σακελλαρίδη

Τις ημέρες που τα μεγαλύτερα ΜΜΕ προωθούσαν ανοιχτά τη Χρυσή Αυγή θυμίζει η αντιμετώπιση του ζητήματος πολιτικού εκβιασμού που πραγματοποίησε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος.
«Δεν είμαι Χρυσή Αυγή, αλλά…» έλεγαν τότε. «Κάτω τα χέρια από τον Γαβριήλ, αλλά…» λένε τώρα.
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: To BHMA βρήκε να σχολιάσει ότι «Η καταγγελία για πολιτικό εκβιασμό [...] είναι εξαιρετικά σοβαρό γεγονός για να γίνεται μέσω Facebook».
Η Καθημερινή προσπάθησε να συσχετίσει την υπόθεση με τη διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ του Πάσχου Μανδραβέλη – εξισώνοντας το θύμα ενός πολιτικού εκβιασμού με την αντισυναδελφική επίθεση που είχε πραγματοποιήσει ο αναλυτής της εφημερίδας εναντίον εργαζομένων της ΕΡΤ.
Αίφνης οι αστέρες (ή όσοι θα ήθελαν να γίνουν) της ενημέρωσης θυμήθηκαν ότι για το βόθρο που ονομάζεται δημοσιογραφία της Ζούγκλας φταίνε οι υποψήφιοι της Αριστεράς που εμφανίστηκαν στην εκπομπή του
Δεν φταίνε δηλαδή οι εφοπλιστές – επιχειρηματίες – καναλάρχες, που ελέγχουν το STAR, τον ΣΚΑΙ, τον Alpha και το Alter, που εδώ και δεκαετίες του δίνουν μικρόφωνα και κάμερες σε prime time, για να κάνει τη βρώμικη δουλειά που δεν μπορούν να κάνουν κάθε λογής… υπηρεσίες.
Φταίνε τα στελέχη μικρών κομμάτων της αριστεράς, τα οποία αφού εξοστρακίστηκαν από τις ραδιοσυχνότητες (που αποτελούν περιουσία του ελληνικού λαού και χαρίστηκαν σε επιχειρηματίες) επιχειρούσαν να  εξασκήσουν το συνταγματικό τους δικαίωμα για ελάχιστα λεπτά δημοσιότητας πριν από κάποια εκλογική αναμέτρηση.
Ο Τριανταφυλλόπουλος δεν είναι δημιούργημα κάποιων μικρών «λούμπεν» τηλεοπτικών σταθμών, όπως θέλουν να τον παρουσιάζουν. Είναι ο βασικότερος εκφραστής της «δημοσιογραφίας» που δημιούργησε η ιδιωτική τηλεόραση από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής της στην Ελλάδα.
Αυτός είναι ο ραδιοτηλεοπτικός πολιτισμός τους και είναι δείγμα αχαριστίας να τον εγκαταλείπουν στα δύσκολα.

Άρης Χατζηστεφάνου

Υ.Γ Ο Τριανταφυλλόπουλος εκτός του ότι δεν μπορεί να αποκαλείται δημοσιογράφος δεν μπορεί να αποκαλείται και σκέτο… Μάκης. Όσοι τον γνωρίζετε τόσο καλά να τον πάρετε σπίτι σας.
_____________________

από vice.com:
Δεν Έχουμε Ανάγκη από Μπάτσους στο Κρεβάτι μας


Το «αλήτες – ρουφιάνοι – δημοσιογράφοι» είναι η συνθηματολογική αποτύπωση της ραγδαίας πτώσης της αξιοπιστίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης , όπως καταγράφεται στα δημοσκοπικά ευρήματα (σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysis: από το 85% των ερωτηθέντων που βλέπει τηλεόραση μόλις το 28% θεωρεί αξιόπιστη τη μικρή οθόνη). Αν η έρευνα διεξαγόταν μετά το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, οπότε και εκτοξεύτηκε πρώτη φορά η απειλή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου να προβάλει βίντεο που αφορά στην ιδιωτική ζωή ενός πολιτικού προσώπου, τότε σίγουρα οι δείκτες αξιοπιστίας των  media θα έπεφταν στα τάρταρα και το γνωστό σύνθημα θα αποκτούσε ένα ακόμα προσδιορισμό, αυτόν του «εκβιαστή».
Από τις 25 Μάιου στα δημοσιογραφικά γραφεία και τα ηλεκτρονικά πηγαδάκια σέρνονταν η φήμη για την ύπαρξη ενός «ροζ» βίντεο που είχε στην κατοχή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και απεικόνιζε ένα νεαρό πολιτικό σε σκηνές που αφορούν το πιο ευαίσθητο και προστατευμένο νομικά σκέλος της υποκειμενικότητας, τη σεξουαλική του ζωή. Ο δημοσιογράφος επανέρχονταν ανά χρονικά διαστήματα με δημοσιεύματα που είχαν το χαρακτήρα της προαναγγελίας της προβολής του επίμαχου βίντεο. Στην πραγματικότητα όμως επρόκειτο για έναν συγκαλυμμένο εκβιασμό με τον μανδύα ενός ηθικοπλαστικού λόγου για την προστασία και τη γνώση της κοινωνίας. Στο παιχνίδι του εκχυδαισμού της πολιτικής ζωής και της εκτροπής της πολιτικής αντιπαράθεσης σε μη πολιτικά πεδία μπήκε εγκαίρως και η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, όπου ο υποψήφιος της για το δήμο της Αθήνας Ηλίας Κασιδιάρης σε διαδικτυακή εκπομπή αναπαρήγαγε τη φήμη με όρους φθηνού εντυπωσιασμού και κοινωνικού κανιβαλισμού.
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης όμως αντί να κρυφτεί, να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή, να συνδιαλλαγεί με τον Τριανταφυλλόπουλο και ακόμα χειρότερα να υποκύψει στον εκβιασμό, συνέχισε να είναι ενεργός στην πολιτική του δράση και εξέδωσε μια ανακοίνωση που τον κατήγγειλε και δήλωνε ευθαρσώς πως δεν πρόκειται να ενδώσει σ’ αυτές τις πρακτικές. Ευθύς τα πονηρά γελάκια πάγωσαν και τα χαιρέκακα υπονοούμενα έμειναν μετέωρα να γαργαλίζουν τα σεμνότυφα αντανακλαστικά της Ελλάδας που μισούμε.
Αυτής της Ελλάδας που ο Τριανταφυλλόπουλος είναι εκπρόσωπος και θεμελιωτής συνάμα. Ταυτόχρονα εντελώς θρασύδειλος. Με μια μέρα καθυστέρηση έβγαλε ένα δημοσίευμα που καλούσε το Σακελλαρίδη να αποχωρήσει σιωπηρά από την πολιτική και ενημέρωνε ότι έχει παραδώσει το οπτικοακουστικό υλικό στις αρχές. Ευτυχώς το κράτος δικαίου έχει διαπεραστεί από τις αρχές του διαφωτισμού και δε στηρίζεται στο μεσαιωνικό κατάλογο των αμαρτιών. Οτιδήποτε συμβαίνει στη σεξουαλική ζωή μεταξύ ενηλίκων στη βάση της συναίνεσης δεν εμπίπτει στο ποινικό δίκαιο παρά μόνο ως προστασία της ιδιωτικότητας. Μ’ αυτή την έννοια ο μοναδικός που είναι υπόλογος απέναντι στη δικαιοσύνη δεν είναι άλλος από τον Τριανταφυλλόπουλο για κατάφωρη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων. Αλλά το νομικό κομμάτι είναι το πλέον ανώδυνο σ’ αυτή την βρώμικη ιστορία.
Αυτό που διακυβεύεται εδώ είναι πολύ σοβαρότερο. Είναι μια υπόθεση δημοκρατίας απέναντι στη βαρβαρότητα και την ενορχηστρωμένη εκστρατεία του κοινωνικού εκφασισμού, απέναντι στην αντίληψη ότι η πολιτική ζωή μπορεί να είναι σε ομηρεία από «εκτελεστές συμβολαίων» , ότι η 4η εξουσία αντί να ελέγχει τις άλλες τρεις τις εκβιάζει, ότι οι πολιτικοί αντί να είναι υπόλογοι για την πολιτική τους δράση και τις θέσεις τους μπορεί να βρεθούν υπόλογοι για την προσωπική τους ζωή που σε τίποτα δεν επηρεάζει τα παραπάνω, ότι μπορούν οι δημοσιογράφοι να υποκαθιστούν τους εισαγγελείς και να καταδικάζουν ανθρώπους με την ποινή της διαπόμπευσης. Αυτό το σκοταδιστικό εγχείρημα από τη μια επιχειρεί τον κοινωνικό αποπροσανατολισμό από τα βασικά και όχι λίγα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και ταυτόχρονα να εμπεδώσει τη λογική Big Brother πάνω από τα κρεβάτια μας. Στο σκληρό του πυρήνα εδράζεται στο συντηρητισμό του πιο οπισθοδρομικού κομματιού του κοινωνικού σώματος και προστάζει πως όποιος σήμερα δεν προσκυνάει στο τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» δεν έχει χώρο στη δημόσια ζωή παρά μόνο ως αντικείμενο χλευασμού και πεδίο εξορκισμού. Σύμφωνα μ’ αυτόν τον κώδικα καθωσπρεπισμού, δημόσια αξιώματα μπορούν να διεκδικούν και να κατέχουν μόνο όσοι εκπληρώνουν το παραδοσιακό ετεροκανονιστικό πρότυπο. Αυτό το υποκριτικό σύμπαν κυριαρχείται από την απαγόρευση. Απαγορεύονται ο αυνανισμός, οι παρτούζες, τα φετίχ, το ομόφυλο ή λεσβιακό σεξ, το πρωκτικό σεξ, μη σου πω και το πήδημα στο αυτοκίνητο γιατί μπορεί να σε πάρει κανένα μάτι και να θεωρηθεί προσβολή της «δημοσίας αιδούς». Ποινικοποιείται η φαντασίωση. Επιτρέπεται μόνο ως ανομολόγητο απωθημένο και νευρωσική ενοχή μιας αντιερωτικής και ξενέρωτης κοινωνίας.
Για όλους αυτούς τους λόγους το διάβημα του Γαβριήλ είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο. Δεν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του αλλά όλους εκείνους τους πολίτες που δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν τη δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας και τη βίαιη εισβολή στην ιδιωτική ζωή. Δεν εκπροσωπεί καν μόνο το Κόμμα στο οποίο ανήκει. Ο σεβασμός στην προσωπικότητα και η ελευθερία των επιλογών υπερβαίνει ακόμα και το διαχωρισμό Δεξιάς – Αριστεράς. Είναι μια μάχη του φωτός ενάντια στο σκοτάδι.  Ταυτόχρονα δίνει ένα σήμα στον κόσμο του Τύπου να κάνει ένα βήμα μπροστά και να αποδείξει ότι μπορεί να αποποιηθεί τη ρετσινιά της αλητείας. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι αναμφισβήτητα ο αρχιμάστορας αυτού του είδους της δημοσιογραφίας. Ο Δεκέμβρης του 1999 θα διδαχθεί στις σχολές δημοσιογραφίας ως «ντροπή». Ήταν τότε που ο τριανταφυλλόπουλος μετέδωσε βίντεο για την ερωτική συνεύρεση του καλλιτέχνη Στέφανου Κορκολή με νεαρή σε ηλικία κοπέλα. Στην ίδια εκπομπή αναγνώστηκαν αποσπάσματα από το ημερολόγιο του μόδιστρου Μιχάλη Ασλάνη (αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2013) που αναφέρονταν στις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές του επιλογές. Τα πρόστιμα από το ΕΣΡ και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έπεσαν βροχή. Ο Τριανταφυλλόπουλος τόσο γι’ αυτή την υπόθεση, όσο και για πολλές ακόμη διαγράφηκε πολλές φορές προσωρινά από την ΕΣΗΕΑ. Οι θιγόμενοι δικαιώθηκαν στα δικαστήρια, οι δικογραφίες έκλεισαν, η διαπόμπευση όμως έμεινε. Όταν το ιδιωτικό γίνεται δημόσιο, δεν επιστρέφει ποτέ στη σφαίρα του ιδιωτικού. Κάθε φορά που ένας πολίτης βλέπει τον Κορκολή να παίζει πιάνο, θυμάται έστω και ασυναίσθητα εκείνο το γαμημένο βίντεο που δεν έχει καμία σχέση με το ταλέντο του και ούτε μας αφορά.
Ο Τριανταφυλλόπουλος όμως δεν ήταν ο εφευρέτης. Πάτησε στα χνάρια ότι πιο σιχαμένου γέννησε ο ελληνικός Τύπος και ανάπτυξε την κουλτούρα του «αυριανισμού». Ήταν η «Αυριανή» που χαρακτήριζε στις κίτρινες σελίδες της «χαμερπή ομοφυλόφιλο» το Μάνο Χατζιδάκι. Η ίδια εφημερίδα που το 1995 δημοσίευσε τις περιβόητες γυμνές φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη – συζύγου του τότε Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Αυτή μας κυβερνά». Ο «ντίλερ» των συγκεκριμένων φωτογραφιών δεν ήταν άλλος από τον μετέπειτα πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Το 1987, κάποιος του πούλησε γυμνές φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη, τραβηγμένες σε κάποια παραλία, πολύ πριν αποκτήσει σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πήγε με τη σειρά του να τις πουλήσει στον Α. Βουδούρη, εκδότη του Ελεύθερου Τύπου. Τελικά διοχετεύτηκαν σε γερμανικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό. Αργότερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έγραψε βιβλίο με τίτλο “Η Λιάνη στηρίζει την Αλλαγή”, με εξώφυλλο μία απ’ αυτές τις φωτογραφίες.
Σε όλες αυτές στις περιπτώσεις οι Ενώσεις του Τύπου κινήθηκαν στην καλύτερη περίπτωση με μια διστακτικότητα και με πειθαρχικές προσωρινές ποινές. Στην τρέχουσα υπόθεση το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της Ένωσης συνέταξε επίσης μία ανακοίνωση καταδίκης απέναντι στην «ατμόσφαιρα υπόκοσμου». Προφανώς δεν αρκεί. Πρέπει να ξεμπερδεύουμε με τους Τριανταφυλλόπουλους και να καταγράψουμε στα μαύρα κατάστιχα τις πρακτικές τους. Αλλιώς θα σκύβουμε το κεφάλι κάθε φορά που ακούμε το σύνθημα «Αλήτες – ρουφιάνοι – δημοσιογράφοι». Επίσης, πρέπει να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας στην αυτοδιάθεση του σώματος και την ελεύθερη σεξουαλικότητα κόντρα στο φαρισαισμό, να αφαιρέσουμε τη λέξη «καβλα» από τον κατάλογο των απαγορευμένων λέξεων και να την εντάξουμε στην καθημερινότητα μας ως ένα εντελώς δικό μας ζήτημα που δε μπορεί να το κλέβει κανείς. Κυρίως να επανακατοχυρώσουμε μια συζήτηση για το δήμο της Αθήνας με αντικείμενο τα προβλήματα των κοινωνικών δομών, το διευρυνόμενο αριθμό των αστέγων, τους ελάχιστους χώρους πρασίνου, την έλλειψη υποδομών για τα άτομα με αναπηρία και όλα αυτά που επηρεάζουν πραγματικά τη ζωή στην πόλη. Μια πόλη που με όλες τις αντιθέσεις και τα ζόρια της, είναι πολύ πιο όμορφη από τη «ζούγκλα» που ονειρεύεται και προσπαθεί να επιβάλλει ο Τριανταφυλλόπουλος.  Μια πόλη που δεν εκβιάζεται από τη δημοσιογραφία του «κώλου». Ο Τριανταφυλλόπουλος έχασε. Ολόκληρο το διαδίκτυο έχει γεμίσει με κείμενα που δηλώνουν την αποστροφή τους στη ξεφτίλα και τον κιτρινισμό του. Του έμεινε μόνο ο Κασιδιάρης να χασκογελάνε παρέα με αυτό το πασέ μάτσο στυλ  και να κάνουν κηρύγματα ηθικής που βαριέται να ακούσει και ο καθρέφτης τους.

______________________________________________
Και σχόλια σε κοινωνικά δίκτυα


Με φρίκη περιμένω τη στιγμή που η μάνα μου θα μάθει για τον εκβιασμό και θα θέλει να της εξηγήσω τί είναι το cyber sex μέσω chat και web κάμερας...

Θα μου πεις εδώ κατάλαβε τι είναι τα σουάπς και τα σπρέντς... δεν νομίζω να χει δυσκολία στα τωρινά.Εν τω μεταξύ,στέλνοντας το "υλικό" στον εισαγγελέα ο Μάκης ο βοθροσκατίλας στην ουσία έδωσε στη δικαιοσύνη την "ομάδα των φοιτητών" που του έσπρωξε το βίντεο.

Όταν στριμωχτεί ο εκβιαστής και τη μάνα του ξεπουλάει.


@adiasistos

Ακροδεξιός ο ζούγκλας λέει ο άλλος. Σε λίγο θα πούνε φασίστα μέχρι και τον Ηλία τον Κασιδιάρη! Έχουν ξεφύγει!

Paket Dn C Lew
καρότο -μπούμεραγκ
αν και για καρότα ακούμε αλλά καρότα δεν βλέπουμε
πάντως με μπούμεραγκ μοιάζει να γυρίζει η υπόθεση "Καρότο" για τον γνωστό "αριστερό δημοσιογράφο" που την έβγαλε (την υπόθεση αλλά όχι και το βίντεο)στον αέρα
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ενάντια στην νεοηθικιστικου, φασιστικού τύπου δημοσιογραφιάς της κλειδαρότρυπας και κατά του δημιουργού της "αριστερού μουσάτου δημοσιογράφου"
Αν μη τι άλλο σε μια συντηρικίζουσα Ελλάδα, κάποια κοινωνικά ανακλαστικά παραμένουν υγιή

Paola Revenioti

Μονος και έρημος έμεινε ο ρουφιάνος Τριανταφυλλόπουλος,χωρίς εκπομπές,χωρίς χειροκρότημα

Μονος παρέα μοναχα με ηδονοβλεψίες και χρυσαυγίτες

Μου αρέσει το ....δημοσιογραφικό τέλος του ρουφιάνου

πολύ χαίρομαιMaritsa Gourounitsa

Όσο πιο πολλα διαβάζω για τις ερωτικες προτιμήσεις του Γαβριηλ Σακκελαριδη τόσο πιο ελκυστικος μου φαίνεται. Δεν εχω λογαριασμό στο site αλλα για χάρη του θα κανω.
Maritsa Gourounitsa Gabriel στείλε μηνυμα στο inbox.

"Μην ασχολείστε με τον Μάκη,η σιωπή και αδιαφορία μας του αξίζει"
"Μην ασχολείστε με τη ΧΑ,διαφήμιση τους κάνετε"
Μην ασχολείσαι με το ένα μην ασχολείσαι με το άλλο φτάσαμε στο κάτσε κάτω να στη βάλω.Πραγματικό Όνομα
9 ώρες · 
ΣΟΚ! Video ερωτικού περιεχομένου, παρουσιάζει γνωστό "δημοσιογράφο" να βάζει στον απαυτό του video ερωτικού περιεχομένου.

 @JUNGLE_Report 


Για τη σωστή ενημέρωσή σας, προσοχή στη "ζούγκλα" που επιλέγετε.fb.me/2ZKm7TVDs


Τί διαφορά νομίζετε ότι έχει η λάσπη που πετά ο Ζούγκλας κατά δημόσιων προσώπων απ τη λάσπη που πετά ο Πορτοκλάσε κατά καθηγητών ή η Τρέμη κατά καθαριστριών;;;;;;;;;;;;;;
Αυτή είναι η επίσημη δημοσιογραφία στην Ελλάδα,κωλλάδα δλδ.


Πόσο χαμηλής νοημοσύνης μπορεί να είναι κάποιος που θεωρεί ότι το να χρησιμοποιείς καρότα ως ερωτικά βοηθήματα αυνανισμού είναι ομοφυλοφιλική πράξη?
Πως είναι δυνατόν να πρέπει να εξηγήσεις σε έναν ενήλικο άνθρωπο που έχει δικαίωμα ψήφου, γάμου και αναπαραγωγής ότι το καρότο δεν έχει φύλο?
Πως είναι ακόμα δυνατόν να υπάρχουν άντρες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν γνωρίζουν, αγνοούν και σοκάρονται ακούγοντας πως ο πρωκτός του κάθε άντρα είναι ερωτογενής ζώνη, είτε ανήκει σε ετεροφυλόφιλο, σε ομοφυλόφιλο, ή σε οτιδηποτε-φιλόφυλο?
Πως είναι δυνατόν να μην αισθάνονται την παραμικρή ντροπή όταν ορίζουν τον ανδρισμό τους ανάλογα με το αν βάζουν ή δεν βάζουν ζαρζαβατικά στον κώλο τους, δηλώνοντας δηλαδή ξεκάθαρα ότι μόνο ως παρθένες κωλότρυπες αξίζουν ως άντρες, αφού προφανώς έχουν αποτύχει παταγωδώς σε όλα τα σημαντικά ζητήματα από τα οποία κρίνεται ο ανδρισμός - που είναι η δικαιοσύνη, η ειλικρίνεια, το θάρρος και η προστασία των αδύναμων?
Πως είναι δυνατόν να επιβιώνουν έξω από ιδρύματα άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρό διανοητικό και ψυχικό πρόβλημα? Κανονικά θα έπρεπε να πεθαίνουν από ασιτία αφού το επίπεδο της σκέψης τους δεν είναι αρκετά ανεπτυγμένο όχι μόνο για να βρίσκουν τροφή για τον εαυτό τους, αλλά μοιάζουν ανίκανοι ακόμα για να τρώνε μόνοι τους, χωρίς εξειδικευμένη νοσηλευτική φροντίδα να τους ταΐζει.

_________________________________________________
Και μια υπόθεσις εργασίας:
Ένας μπράβος κάποιου προσώπου λόγω της ιδιαιτερότητας του "επαγγέλματός" του μαθαίνει πολλά για την προσωπική και επαγγελματική ζωή του αφεντικού του. Συνεπώς ο εκτελεσμένος μπράβος των γραφείων της Χρυσής Αυγής, Φουντούλης, θα ήξερε πολλά για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο όντας σωματοφύλακάς του σύμφωνα με το δημοσίευμα του Indymedia. Αν ο Φουντούλης ήξερε πολλά για τον Τριανταφυλλόπουλο, θα τα ήξερε αυτομάτως και ο Κασιδιάρης και όλη η παρέα της συμμορίας των φασιστών. Μήπως έτσι εξηγείται η εμμονική στήριξη του Μάκη στη φασιστική εγκληματική οργάνωση; Μήπως ο Μάκης που είχε μάθει μόνο να εκβιάζει πλέον εκβιάζεται και χορεύει στους ρυθμούς του Κασιδιάρη επί μήνες τώρα;
Βίντεο 1: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εντοπίζει έγχρωμο μικροπωλητή ψηφοφόρο της φασιστικής Χρυσής Αυγής που ψηφίζει Χρυσή Αυγή... από αντίδραση!
Βίντεο 2: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εντοπίζει καταληψία του Πολυτεχνείου ο οποίος... την υποστηρίζει ένθερμα!
Βίντεο 3: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πιστεύει ότι ο δεύτερος τη τάξει της φασιστικής οργάνωσης, ο Κασιδιάρης, είναι... ένα νέο παιδί που έμπλεξε εκεί πέρα, και εν πάση περιπτώσει...
Βίντεο 4: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πιστεύει ότι το τατουάζ του Κασιδιάρη δεν είναι η σβάστικα του Χίτλερ είναι το σήμα του Σλήμαν από την Τροία γιατί είναι αριστερόστροφο και όχι δεξιόστροφο.
Βίντεο 5: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκαλύπτει έγκυρη και αδιάβλητη δημοσκόπηση του zougla.gr που βγάζει δήμαρχο τον Κασιδιάρη με 48,8% και αφήνει τον δεύτερο 30 ποσοστιαίες μονάδες πίσω του.
Βίντεο 6: Ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος αναρωτιέται ποιοι είναι οι φασίστες τελικά.
Βίντεο 7: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσιάζει δημοσκόπηση και βγαίνει από τα ρούχα του με τις δημοσκοπήσεις των άλλων που αδικούν τον Κασιδιάρη επειδή "τον ΘΕΩΡΟΥΝ φασίστα".
απο Projector Revolt
_______________________________________

Όχι ότι μπαίναμε δηλαδή, μα ας το πούμε δημόσια: 
Και εγώ δεν θα ξαναμπώ στο Zougla.gr"

Για το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο έχει πολλά η Κίρκη
23 σχόλια:

 1. h gnwsth.....dhmosiografia tou triantafyllopoulou,opws ekane me ton aslanh,ton korkolh kai profanws kai me allous,ligotero gnwstous.mania diapompefshs me aisxro tropo.dafnh mou eisai kala;polla filia sou stelnw.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και με αυτούς και με άλλους που οδήγησε ως το θάνατο απ ό,τι ακούω..
   Φρικτό πράγμα η διαπόμπευση κι ο εκβιασμός..

   Την αγάπη μου Ελένη μου, καλό σου βράδυ!

   Διαγραφή
 2. Η συνταγή πώς να φτιάξουμε Τριανταφυλλοπουλίκιο...Παίρνουμε 5 κιλά χυδαιότητας,τα αλέθουμε με 5 λίτρα δυστυχίας,πασπαλίζουμε με άχνη πίκρας,αφήνουμε να φουσκώσουν στους 250 βαθμούς ασημαντότητας,σερβίρουμε με δυο φύλλα καταγέλαστου...Συνοδεύουμε με κρασί Μοσχομίζερο...ελπίζω να σε για την γνώμη που έχω για τον συγκεκριμένο και όλους του είδους του.
  Υ.Γ. Ότι εγώ διάβασα ''ΟΧΙ στη Ζούγκλα του Αυνανισμού'' στην αρχή,περνάει με το ντεπόν ή όχι?χαχαχα :p :p :p
  Φιλιά :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. To ''κάλυψα'' ξέχασα εκεί με το ''να σε'',σχώρα με...η βιασύνη βλέπεις :p

   Διαγραφή
  2. Πολύ σωστά διάβασες, .. εξ άλλου γι αυτό πρόκειται, έτσι δεν είναι;

   Καλό μας βράδυ
   και να προσέχουμε (όπως λέει κι ο Θωμάς)
   μήπως ξεχαστούμε και μας βρει κανένας Τριανταφυλλόπουλος..

   Διαγραφή
  3. E ναι,στην περίπτωση αυτή και ο αυνανισμός μιά χαρά κολλάει,πόσο μπροστά είμαι πιά... :p
   Kαλό βράδυ Δάφνη μου :)

   Διαγραφή
  4. Μέσα και πίσω από τις γραμμές διαβάζεις―
   και βουλωμένο γράμμα..

   Καλό μας ξημέρωμα!

   Διαγραφή
 3. Δημοσιογράφο δεν τον λες, άνθρωπο δεν τον λες.
  Πιόνι τον λες, πουλημένο τον λες, διεστραμμένο τον λες, αισχρό τον λες...κι άλλα πολλά!

  Καλό ξημέρωμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακριβώς Μαρία μου.
   Μα βλέπουμε τι αποβράσματα αποθεώνονταν τα τελευταία χρόνια.

   Διαγραφή
 4. Δυστυχώς, όσο ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων θα λαμβάνει υπόψη του πριν ψηφίσει τέτοιες "ειδήσεις", τόσο αυτού του είδους η "δημοσιογραφία" θα ανθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι όσο υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις κι αυτού του είδους δημοσιογράφοι τόσο ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων θα τους λαμβάνει υπ' όψιν. Φαύλος κύκλος αγαπητέ Μάλερ..

   Διαγραφή
 5. "Χίλιες φορές να καθαρίζω βόθρους γυμνός, παρά να δουλεύω με τον Τριανταφυλλόπουλο. Πιο καθαρός θα νιώθω" μου είπε μια φορά ένα φιλαράκι μου που έτυχε να μαθητεύσει κοντά του στα πρώτα του χρόνια ως δημοσιογράφος. Μα από άνθρωπο, ο οποίος ανερυθρίαστα παρουσίαζε εκπομπή με τον τίτλο: Κίτρινος Τύπος, τι να περιμένει κανείς ;;;

  Το δυστύχημα είναι όμως πως τέτοιους τύπους τους διατηρεί και τους συντηρεί η κοινωνία που οργάζει όταν βλέπει/ακούει/διαβάζει κάθε είδους τέτοιες "ειδήσεις". Ούτε στις Ρωμαϊκές Αρένες τέτοια δίψα για αίμα !

  Καλό ξημέρωμα, Δάφνη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θυμάσαι φαντάζομαι για τι λαϊκό ήρωα τον είχαν πριν λίγα χρόνια. Πριν τη δολοφονία του Γκόλια και τη γενική κατάρρευση...
   Αηδία Αγγελική μου..

   (και, να τον χαίρεσαι το μικρό σου)

   Διαγραφή
 6. Ο αυριανισμός ποντάρει στην νοσηρότητα του δέκτη. Αν πουλάς περιττώματα και το κοινό σου τα επιθυμεί, μπορείς μέσω αυτού του εμπορίου να γίνεις πάμπλουτος. 'Ετσι δεν έγιναν πάμπλουτοι οι Κουρήδες, ο "Μάκης" και άλλοι πολλοί του "λειτουργήματος"; Γεμάτη η πολιτικοδημοσιογραφική σκηνή από τέτοια όντα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το πακέτο πουλάει.
   Η βρωμιά ήταν πακεαρισμένη και δε μαθαίναμε ποτέ από τις ειδήσεις τι δικαστήρια είχε ο 'αδιάφθορος' ούτε αν καταδικαζόταν για συκοφαντία..

   Διαγραφή
 7. Έτσι δουλεύει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα... πουλώντας λάσπες, μπούτια, σεξ και πάει λέγοντας...

  Κατά λάθος βλέπω Παπαδάκη και πετάει την εικόνα ενός άστεγου που κοιμάται στο ίδιο παγκάκι που την έβγαζε η άστεγη γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Γλυφάδα...
  Για ένα λεπτό σχεδόν μένει η εικόνα και όλοι στο πάνελ του χαζογελάνε αμήχανα... τους χαλάει την αισθητική τους κι ο περήφανος δημοσιογράφος αλλάζει την συζήτηση για να ελαφρύνει το κλίμα και μιλάνε για το μουντιάλ... εκεί όλοι πήραν τον λόγο.
  Αηδίασα τόσο που έκρυψα στο συρτάρι τα κοντρόλ.
  Καλύτερα να βλέπω την αναπαραγωγή της φώκιας στα Γκαλαμπάγκος παρά Ελληνική τηλερόραση και τους χυδαίους δημοσιογράφους της κακιάς ώρας....

  Ένας..
  μόνο Ένας... φιλότιμο δεν έχει;;;;


  Την Καλημέρα μου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πότε θα κλείσουν μέσα αυτό το σίχαμα που παραβιάζει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει; Δε μας ενδιαφέρει τι πολιτική ασκεί ο καθένας, μας ενδιαφέρει αν βάζει καρότα ή νταλίκες στον πάτο του και τον κατακρίνουμε και τον εκβιάζουμε κιόλας γι αυτό. Ασταδιάλα!

  Πρόεδρας ΑΠΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σιγά μη τον βάλουνε φυλακή!έχει γερά μέσα αυτός!εδώ ο βαξεβάνης λέει οτι ο τριανταφυλλόπουλος έβγαλε συμβόλαιο θανάτου για τον γκιόλια πάμε καλά;;;Ο τύπος είναι μαφιόζος!το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μήπως το φάει κανένας άλλος μαφιόζος σε εσωτερικό ξεκαθαρισμα!μεχρι τοτε απλα υπομονη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για το Γκόλια απ' ό,τι είδα το λέει κι η οικογένειά του διότι το είχε προβλέψει κι ο ίδιος..
   Μα ξέρεις, Κόκκινε, νομίζω αυτός κι ο Βενιζέλος τους κρατάνε όλους― αλλιώς δεν εξηγείται..

   Διαγραφή
 10. Είναι γνωστή η χυδαιότητα και η ξεδιαντροπιά του Τριανταφυλλόπουλου και δεν είμαι εγώ αυτός που θα τον υπερασπιστεί. Παρ'όλα αυτά, θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.
  Ο Τριανταφυλλόπουλος ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο βίντεο βρέθηκε στο διαδίκτυο. Εγώ πιστεύω ότι δε θα είχε λόγο να πει ψέματα για να καλύψει ότι είναι προϊόν υποκλοπής, από τη στιγμή που χιλιάδες από τις "αποκαλύψεις" του τις απέσπασε με τέτοιες μεθόδους και κανείς δεν είπε τίποτα. Το υιοθετούμε λοιπόν σαν ένα πιθανό σενάριο, μέχρις αποδείξεως του εναντίου.
  Επομένως δε μιλάμε πλέον για ιδιωτικές στιγμές του Σακελλαρίδη, που σαφώς και μας είναι αδιάφορο το τι και με ποιον/τι κάνει στο κρεβάτι του, και οι οποίες έπεσαν στα χέρια του Τριανταφυλλόπουλου με παράνομο/ύποπτο τρόπο, αλλά για στιγμές που ο ίδιος ο Σακελλαρίδης επέλεξε να δημοσιοποιήσει στο ίντερνετ.
  Στην προκειμένη περίπτωση, λοιπόν, δεν ισχύει το "τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του", γιατί ακριβώς δεν το κάνει στο κρεβάτι του, αλλά με θεατές. Και δε μιλάμε για ένα χαζό παιδάκι 17 χρονών, αλλά για έναν άνθρωπο 30 χρονών. Που ο αρχηγός του πιο δημοφιλούς, αυτή τη στιγμή, κόμματος στην Ελλάδα εμπιστεύτηκε και επέλεξε προσωπικά για το μεγαλύτερο Δήμο της Ελλάδας. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας.
  Δύο σχόλια για το τέλος:
  α) Ελπίζω πραγματικά να μην υφίσταται σύγκριση μεταξύ ενός από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που έβγαλε η σύγχρονη Ελλάδα και ενός ανθρώπου που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι η "καλή ανατροφή" από την κομματική νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.
  β) Η παλιά, ισχυρή και χυδαία Αυριανή ήταν στα πάνω της μαζί με το παλιό, ισχυρό και χυδαίο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα. Κάνω λάθος όταν ισχυρίζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του 27% έχει μαζέψει στους κόλπους του όλη τη σκαρταδούρα του διαλυμένου παλιού ΠΑΣΟΚ; Αυτά και να προσέχουμε, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω η ατάκα μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Θωμά ήταν (από ό,τι ξέρω) διαδικτυακό sex που θεωρείται προσωπικό κι όχι δημόσια ανάρτηση.
   Ότι ήταν αφελές δεν το συζητώ, μα μιλάνε και για ένα άλλο video από μια πλάκα των φοιτητικών του χρόνων που κάποιος βιντεοσκόπησε.
   Ο αναμάρτητος τον λίθο βαλέτω― άραγε θα του άρεσε του κάθε ΤΡιανταφυλλόπουλου να δημοσιοποιούσαμε video με τον ίδιο και τη γυναίκα του (και να σχολιάζαμε από viagra ως γελοία ερωτόλογα και λόξες) ;

   Η ομοιότητα με Χατζηδάκι, Ιόλα, Ταχτσή έγκειται στην αυριανιστική επιλογή να στοχοποιείται ο άνθρωπος για κάτι απολύτως άσχετο με τη δουλειά που κάνει (ενώ― και εκεί είναι το παιχνίδι: δεν ελέγχονται κλέφτες, καταχραστές και προδότες).

   Θεωρώ ότι είναι το πρώτο τέτοιο περιστατικό μα αν δεν αντιδράσουμε θα εμφανιστούν κι άλλα. Στην Αμερική ήδη έχει γίνει ζήτημα με νεανικές αναρτήσεις στο Facebook που γίνονται εμπόδιο καριέρας αργότερα κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αμερικάνικο κόμμα θα είχε εξουδετερώσει τις νάρκες αυτές πριν τον βάλει υποψήφιο. Με παρηγορεί που αποδεικνύεται ότι δεν είναι (δεν έχει την οργανωμένη τροϊκανική δημοσιοσχεσίτικη ομάδα που έχει ο Σαμαράς).

   Γι αυτό λέω να αντιδράσουμε και... (όπως λες κι εσύ) να προσέχετε εσείς οι νέοι διότι μπορεί οι επισκέψεις σας στα γιουπόρνια μπορεί αύριο να σας γίνουν εμπόδιο στην καριέρα σας και να χάσετε τη θέση του πλανητάρχη.

   Διαγραφή