Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

‪Αγιορείτες, Χρυσαυγίτες, Κουκουέδες και #σύμφωνο_συμβίωσης (Σχόλια- Εικόνες) #EqualityGR


#vouli #kke #σύμφωνο_συμβίωσης #ambrosios 
‪#EqualityGR


Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα. Ζητούν δημοψήφισμα οι Αγιορείτες και χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες του Αμβρόσιου ενόσω ομοφοβικοί Χρυσαυγίτες και μακρυμάλληδες γέροντες με χρυσοποίκιλτα αγορεύουν σε Βουλή και άμβωνες δίνοντας τη δική τους οπτική στις σαχλαμπούρδες που έχει ήδη εκφράσει το ΚΚΕ, το άλλο τέρας συντηρητισμού και αυτοταπείνωσης.

Είναι επικίνδυνοι, μην το ξεχνάμε. Όχι μόνο αισθάνονται ειδήμονες που επιμένουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους για το πώς θα ζήσει ο άλλος τη ζωή του μα έχουν παραδοσιακές εξουσίες και δυνάμεις βαθιά ριζωμένες στον τόπο μας. Τυφλά, κι αγνοώντας προσωπικό πόνο, ακολουθούν κάποιοι την Εκκλησία όσο άλλοι ακολουθούν το ΚΚΕ.
Θα ήταν για γέλια μα είναι επικίνδυνοι. Γελάμε εμείς μα στα χωριά τους, στα σπίτια, στις ενορίες τους έχει νέους μπερδεμένους που τραμπουκίζονται και που οδηγούνται συχνά είτε στο δρόμο είτε στην αυτοκτονία.  Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, που τόσο τον θρήνησε το πανελλήνιο, δεν έχει κλείσει χρόνο νεκρός― τον ξέχασαν;


Θα ξαναπώ λοιπόν αυτό που λέμε για όλα τα δικαιώματα: Το ότι ο άλλοι θα μπορούν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης δε σημαίνει αγαπητέ παπά ή κουκουέ μου ότι θα υποχρεωθείς κι εσύ να το κάνεις με τον κολλητό σου. Άσε λοιπόν τους ανθρώπους να ζήσουν την Αγάπη τους ελεύθερα και αν ψάχνεις πεδίο να αγωνιστείς συστρατεύσου κατά της ομοφοβίας και υπέρ της ελευθερίας.
Χαρείτε τη συλλογή μου (μαζί με τα πιο πρόσφατα νέα, όπως τη φωτογραφία (©John kemmos) του φιλιού από τη σημερινή διαδήλωση έξω από τη Μητρόπολη:


Η εκκλησια φοβαται το μηπως αρχισουν να παντρευονται οι παπαδες αναμεταξυ των..

Το Σύμφωνο Συμβίωσης έπρεπε ναναι μια απλή διαδικασία σε μια πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα.Α,ναι! Ξέχασα!Δεν ανήκουμε σε αυτές! 

Πιο εύκολα θα επέτρεπαν το σύμφωνο συμβίωσης post apocalyptic μονοκρατορίες παρά τα ορθόδοξα ούγκανα που προωθούν αγάπη μεταξύ αλλήλων



Λογικά αν χτυπάνε την μεγάλη εβδομάδα πενθιμα θα ναι για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξυ Παναγιας - κρίνου. Τιμάμε λοιπόν το διαφορετικό !


Η χριστιανική ηθική δολοφονείται με το σύμφωνο συμβίωσης. Ανυπομονώ να ξεράσω πάνω στο μνήμα της.
Θα χτυπάει πένθιμα τις καμπάνες ο Αμβρόσιος, όσο ψηφίζεται το σύμφωνο συμβίωσης, λέει. Στην Ιαπωνία θα έκανε χαρακίρι. Εδώ πού τέτοια τύχη.


πριν από μιση ώρα ,σε εκδηλώση διαμαρτυρίας έξω από την μητρόπολη Αθηνών τις ομάδας Queerborg που πήγα να συμπαρασταθώ και να φωτογραφίσω

Δέχτηκαν επίθεση από άτομα οργανωμένα τις Χρυσής Αυγής,αλλα η μεγάλη παρουσία των δημοσογράφων τους απότρεψε από να ξυλοφορτώσουν,έμειναν μονο στα λόγια και να λένε στους αστυνομικούς να συλλάβουν τους διαμαρτυρόμενους



Peterson Denise Wilberforce· 
Έχω δίλημμα αν είναι πιο συντηρητική η άποψη του ΚΚΕ για την ομοφυλοφιλία ή για την ετεροφυλόφιλη οικογένεια.
(...και τις υποχρεώσεις μεταξύ των συζύγων, που ο πυρήνας τους είναι εν δυνάμει η αναπαραγωγή, η ανατροφή και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών.)
Πιο vintage τρέχεις σε αγώνες με αυτοκίνητα αντίκες.

Η θέση του ΚΚΕ για το Σύμφωνο Συμβίωσης . Αποσπάσματα από την τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Γκιόκα, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής - Στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής (Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης) βρίσκεται το νομοσχέδιο με τίτλο «Σύμφωνο συμβίωσης,…
RIZOSPASTIS.GR|ΑΠΌ RIZOSPASTIS.GR | SYNCHRONI EPOCHI



Τα ούγκανα της Χρυσής Αυγής αγορεύοντας από το βήμα της Βουλής εισηγούνται την καταψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.

Μολονότι η ναζιστική ιδεολογία έχει στον πυρήνα της την προγονολατρεία, παριστάνουν πως αγνοούν το Συμπόσιο του Πλάτωνα και πληθώρα άλλων τεκμηρίων της αρχαιοελληνικής γραμματείας που διασώθηκαν από το σκοταδιστικό χριστιανικό μένος ότι η ομοφυλοφιλία έδινε ρέστα στις τάξεις των αρχαίων ημών προγόνων.



Δηλαδή το σύμφωνο συμβίωσης δεν το ψήφισαν επί της αρχής Χρυσή Αυγή, ΑΝΕΛ, ΝΔ και ΚΚΕ. Όλες οι προοδευτικές δυνάμεις.

Η τέλεια απάντηση στην Εκκλησία για το Σύμφωνο Συμβίωσης συμβαίνει τώρα έξω από τη Μητρόπολη (PHOTO) ‪http://luben.tv/blogosphere/dailyviral/69078 


Παρέμβαση του Αγίου Όρους για το Σύμφωνο Συμβίωσης: Επείγουσα επιστολή έστειλε η Ι. Κοινότητα… ‪http://dlvr.it/D4bjsY  ‪#Κοινωνία ‪@madata

Ρατσιστικό παραλήρημα Λαγού για το Σύμφωνο Συμβίωσης: «Θα δεχτούμε και όσους πάνε με κατσίκες;» ‪http://tinyurl.com/nqkbmhe 

ΚΟΠΡΙΤΗΣΧρυσοβελώνη: Θα καταψηφίσουμε το Σύμφωνο Συμβίωσης
Μόνο εκεί προβληματίστηκε η θείτσα και καταψηφίζει!Ε ρε και τ ανοιξω καμια ωρα!
Ο Γκιόκας του ΚΚΕ στην τοποθέτηση για το σύμφωνο συμβίωσης πέταξε και ένα "καπιταλισμός"Χούι...

Maninaεκεί που ούτε η Αλέκα κατάφερε να εξηγήσει γιατί το ΚΚΕ δεν στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών



στις 26 Απριλίου 1941 μια μερα πριν μπουν οι ναζι στην Αθήναη επιστολή των μοναχών του αγιου ορους στον Χίτλερκαταλήγε...
Δημοσιεύτηκε από ατακτος αρης τριαντατρια στις Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

στις 26 Απριλίου 1941 μια μερα πριν μπουν οι ναζι στην Αθήνα
η επιστολή των μοναχών του αγιου ορους στον Χίτλερ
καταλήγει ικετεύοντας τον

"Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν
να παράσχει στο Χίτλερ υγεία κ μακροημέρευση
προς όφελος
του ένδοξου γερμανικού έθνους”

Δύο επιστολές έχει στείλει το Άγιο Όρος τα τελευταία 74 χρόνια.
Μία στον Αδόλφο Χίτλερ για να διατηρηθεί το αυτοδιοίκητο της Αθωνικής Πολιτείας στην κατεχόμενη Ελλάδα
και μία
στην ελληνική βουλή για να ΜΗΝ ψηφιστεί
το σύμφωνο Συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια

δλδ
ΔΕΝ έστειλε επιστολή όταν
οι νεκροί στην κατοχή ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΜΟΝΟ
έφτασαν τις 260.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΔΕΝ έστειλε επιστολή όταν
Το Νοέμβριο του 1941 κάθε συσσίτιο περιείχε 183 θερμίδες
Το όριο για να ζήσει κάποιος ήταν δυο με δυόμισι χιλιάδες θερμίδες

ΔΕΝ έστειλε επιστολή όταν
αυτοί που απελευθέρωσαν την Ελλάδα πήγαν στα ξερονήσια
ή στις φυλακές κ βασανίστηκαν ή εκτελέστηκαν
και οι
συνεργάτες των Γερμανών κυβέρνησαν

ΔΕΝ έστειλε επιστολή όταν
τα ΕΑΤ-ΕΣΑ βασάνιζαν φριχτά ανθρώπους
και τα ουρλιαχτά τους απ την Μπουμπουλίνας ακούγονταν μέχρι τη Μητρόπολη

ΔΕΝ έστειλε επιστολή όταν
στα τωρινά χρόνια της κρίσης εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι
αυτοκτόνησαν
έχασαν το σπίτι τους
τη δουλειά τους
την αξιοπρέπεια τους
ζεσταίνονται με μαγκάλια
αναγκάστηκαν να φύγουν μετανάστες στο εξωτερικό

ΔΕΝ έστειλε επιστολή όταν
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να πνίγονται στο αιγαίο
ξεβράζει μωράκια το κύμα στις ακτές

αλλα
ούτε κ όταν
το 1996 ο τότε αρμόδιος υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος διορίζει διοικητή του Αγιου Όρους
τον Σταύρο Ψυχάρη
(αυτός που έχει τον ΒΗΜΑFM)
που κάνει τώρα εκπομπές ο Θεόδωρος Πάγκαλος




Ένας Βουλευτής του ΚΚΕ μόλις συνέδεσε την ομιλία του για το σύμφωνο συμβίωσης - εναντιον φυσικά - με το ΝΑΤΟ και τις βάσεις!!!!

Straight προλετάριοι όλων των χωρών, ενωθείτε!

τις πένθιμες καμπάνες για το σύμφωνο συμβίωσης θα τις βαράει ο Κουτσούμπας






Η αμήχανη στιγμη που είσαι βουλευτής του ΚΚΕ και συνειδητοποιείς οτι όλοι οι συνάδερφοί σου οι μουσουλμάνοι υπερψήφισαν νομοσχέδιο που κάνει εστω και ένα μικρό βηματάκι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον καπιταλιστικό σκατόλακκο που ζείς , κι εσυ λόγω "γραμμης" καταψήφισες η απείχες ίσως και κόντρα σε αυτά που πραγματικά πιστευεις.





Παραπληροφόρηση καναλιού:


ΑΡΚΕΤΑ-ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ από τη Μαρίνα Γαλανού

Κοινοβούλιο, η ρητορική του μίσους πυκνώνει. Κι ενώ αχνοφαίνεται μία ελπίδα για τα ανθρώπινα δικαιώματα των LGBTQI ανθρώπων μέσω της νομοθεσίας του συμφώνου συμβίωσης που για πρώτη φορά θα αναγνωρίσει κάποια στοιχειώδη δικαιώματα, δικαιώματα στη συμβίωση, κληρονομικά και κάποια ακόμη, από την άλλη μεριά το σκοτάδι επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις του να μας πείσει πως έχει μεγαλύτερη δύναμη από το φως.
Όχι, δεν αναφέρομαι στους συνήθεις υπόπτους, στους γνωστούς μας «πελάτες», δηλαδή τους ιεράρχες. Αυτοί, όπως γνωρίζω, θα πάρουν τις απαντήσεις τους μέσω της νομικής οδού. Αναφέρομαι στις φωνές τις φρίκης, όπως αυτές καταγράφηκαν επί παραδείγματι στη διαβόητη επιστολή της ομοσπονδίας των πολυτέκνων.
Στην επιστολή αυτή διαβάζουμε για «τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους». Διαβάζουμε ακόμη, ανάμεσα σε άλλα τερατώδη, για «παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους», αλλά και ότι «επιχειρείται να μεταβληθεί ο εν τιμή δημιουργηθείς άνθρωπος σε βοσκηματώδη ύπαρξη». Βοσκηματώδης ύπαρξη…
Ως μη φυσιολογικός άνθρωπος, με μη ομαλή φυσιολογία σώματος, με γενετήσιες διαστροφές, ως βοσκηματώδης ύπαρξη, αλλά και ως παιδί μιας μέσης μεσοαστικής τρίτεκνης οικογένειας, στην οποία θείος μου —ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται— ήταν ιερωμένος που όμως ποτέ του δεν διανοήθηκε να υβρίζει συνανθρώπους του με βάση οποιοδήποτε χαρακτηριστικό τους, και που από μικρό παιδί με έμαθαν να σέβομαι και να αγαπώ τον άνθρωπο, δεν μπορώ παρά να σταθώ δίπλα και να τείνω το χέρι με απεριόριστο σεβασμό στον βουλευτή Χρήστο Καραγιαννίδη, που ήταν ο μόνος που ύψωσε τον λόγο για να υπερασπιστεί, στη πραγματικότητα όχι εμένα την «ανώμαλη», αλλά το στοιχειώδες δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ζήσει, από τη μια μεριά, την ιδιωτική του ζωή όπως θέλει, με αξιοπρέπεια, και, από την άλλη, να διεκδικεί ισονομία στον δημόσιο βίο του, με αναγνώριση από την Πολιτεία, όπως κάθε συνάνθρωπός του.
Στέκομαι δίπλα του όπως και σε κάθε άνθρωπο που του είναι ανυπόφορη η αποφορά αυτής της δυσωδίας, αλλά παρ’ όλα αυτά αντιμετωπίζει, όταν υπερασπίζεται τα στοιχειώδη σε μία δημοκρατική πολιτεία, χυδαίες επιθέσεις που δεν έχουν —δεν μπορούν να έχουν, που να πάρει!— καμία θέση στον πολιτισμό μας.
Και έχει έρθει η ώρα που πρέπει να πούμε απέναντι σε αυτό το σκότος: «Εnough is enough!» Μέχρι εδώ! Με κάθε μέσο. Με τον ισχυρό λόγο μας, αλλά και με οποιοδήποτε μέσο μάς παρέχει ο νομικός πολιτισμός: φέρνοντάς τους ενώπιον της Δικαιοσύνης για να ακούσουν πως ο λόγος μίσους δεν μπορεί να είναι ανεκτός.
Γιατί μπορεί οι άθλιοι φωνασκούντες να ακούγονται πολύ, ωστόσο όπως αποδεικνύουν ακόμη και οι μετρήσεις της κοινής γνώμης, όχι, δεν αποτελούν (ευτυχώς) την πλειοψηφία. Σχετικά πρόσφατη έρευνα της FocusBari, δείχνει πως ένα ποσοστό της τάξεως του 70% συμφωνεί με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στους LGBTQI, ενώ το 50% συμφωνεί και με την επέκταση του πολιτικού γάμου.
Όχι, λοιπόν: αυτές οι σκοταδιστικές φωνές που υποτίθεται πως μιλούν εξ ονόματος της πλειοψηφίας, αποτελούν μειοψηφία. Ηχηρή μεν, αλλά θλιβερή μειοψηφία.
Μέχρι εδώ λοιπόν. Ανοχή τέλος!



______________
23 Δεκ 2015

Ψηφίστηκε!
Με απουσίες των ταλιμπάν και όσων τους φοβούνται. Εδώ η ομιλία του Χρήστου Καραγιαννίδη, βουλευτή Δράμας με το ΣΥΡΙΖΑ. Μιλά σωστά, λέει τα αυτονόητα. Μα προσέξτε το σχόλιο [ από: Γεώργιος Αριστείδη Λαμπρούλης, βουλευτής Λαρίσης του ΚΚΕ] στο τέλος: όποιος διαφωνεί με το ΚΚΕ είναι λοιπόν 'αντικομμουνιστής' όπως όποιος διαφωνεί με το σκοταδισμό των Αγιορειτών είναι 'αντίχριστος'.

Και μια που είπα για Αγιορείτες ας σημειωθεί εδώ πως η επιστολή που έστειλαν κατά του Συμφώνου είναι η δεύτερη (μαθαίνω) στην Ιστορία τους. Στην πρώτη, προς Γερμανούς κατακτητές, ζητούσαν να σεβαστούν το άβατον. Άλλα σημαντικά δεν έχουν συμβεί;
Ιδού ο Καραγιαννίδης:






το κκε καταψηφισε το συμφωνο.......η αρχιλεσβιαρα.... πασιοναρια ....απουσιαζε.....δεν μου λες μωρη γαρουφαλω οταν θα γλυφεις το μουτζο της συντροφου σου και θα ριχνεις και κανενα βλεφαρο στην κουνια του υιοθετημενου παιδιου σου πες μου μωρη......την ωρα του οργασμου θα κοπεις στη σκεψη της ξεφτιλας σου η μπα;;;;; την ωρα που θα αγκαλιαζεις το γυναικακι σου θα σου περασει η σκεψη οτι προδωσες ολο σου το ειναι και τις επιθυμιες σου μωρη λιανα;;;;; το ξαναματαλεω......δεν υπαρχει χειροτερη πουστρα η τζιβιτζιλου απο την ομοφοβικη πουστρα η τζιβιτζιλου.....ειναι καιρος για δραστικα μετρα..........ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ....ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ....ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ......ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ..... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ.....






παναγιωτη ψωλιαδη;;;;; ρε μαλακα υποκριτη κλοουν της πολιτικης τι λες;;;;;τι λες ρε αρχιψευταρε;;;;;;;;δεν συμφωνεις με το συμφωνο συμβιωσης και δεν καταλαβαινεις πως πανε οι αντρες μεταξυ τους ενω υπαρχουν γυναικες;;;; βρε γελοιε ξεφτιλα ξεχασες;;;;;; αμνησια επαθες;;;;;;;;;; εσυ γυναικα δεν ειχες;;; οταν ερχοσουν και πληρωνες χοντρα στο κολωνακι μερια ;;;;;;;; δεν εχεις αφησει τραβεστι για τραβεστι βρε παλιομαλακα.........σιχτιρ ρε......ρε τελικα δημοσια ξεφτιλα θελετε ολοι σας ρε......



na leme kai tin alithia tora,an den psifizame siriza kai to oxi,den tha ypirxe simfono simviosis,gia na kamaroni tora i valianatoy Gregory Vallianatos oti filiotane me ton allon sti voyli,poy lisaxe prin tis ekloges na min vgi o siriza

Και επιβεβαιώνοντας την Πάολα, για να δείξουμε ότι δεν  ξεχνάμε. μια κι ακόμα κι η Φώφη Γεννηματά θριαμβολογούσε με ξεδιαντροπιά κατόπιν εορτής κι ας απουσίασε για να μην ψηφίσει,  ας υπενθυμίσουμε:


   


Πατήρ Κακόψυχους 
είδα τον Αμβρόσιο στο δρόμο και μου πε ''Ριζοσπάστη πήρατε;'',τι γίνεται;



3 Έλληνες μουσουλμάνοι βουλευτές ψήφισαν υπέρ του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. Να τ'ακούνε κάτι ψευτοχριστιανοί αυτά

Το κατηχητικό του ΚΚΕ σας χτύπησε στο κεφάλι; Τον σταλινικό νόμο φυλάκισης ομοφυλόφιλων δεν το είχατε ακούσει ποτέ, μορφωμένοι μου;

Η Λιάνα γιατί δεν ψήφισε το ‪#SymfonoSymviosis εσείς που ξέρετε?

Φοβερό... Απέχουν μέχρι και οι “κύκλοι” πρώην πρωθυπουργών και αρχηγών κομμάτων που απουσίαζαν από τη χθεσινή ψηφοφορία ‪#SymfonoSymviosis

Σε θέματα ατομ. δικαιωμάτων δεν χωράνε λαϊκισμοί και πολιτικές ισορροπίες. Νικητες βγήκαν όλοι οι προοδευτικοί πολίτες. ‪#SymfonoSymviosis

Η ελληνιδα μάνα σε 40 χρόνια θα λέει: "Βρε Γιωργο, μου κάντε τουλαχιστον ενα ‪#SymfonoSymviosis με τον Τασο, τι θα λέει η γειτονία??"

GD, σκέτο Το πρωι ειδα δυο κοπέλες χεράκι χεράκι στην Ακαδημίας. Τωρα εχω πυρετο. Με κόλλησαν. Εγινα λεσβια

 ‏‪@ZeroCoolGR
Ούτε οι ίδιοι οι ΚΚΕδες δεν έχουν καταλάβει γιατί διαφωνούν με το ‪#SymfonoSymviosis τους ρωτας κ απαντάνε για εργασιακά δικαίωματα. Ότι ναναι

Αυτοί που κρύφτηκαν από το Σύμφωνο. Οι άτολμοι, παλαιολιθικοί πολιτικοί του 2015 Αυτοί δεν είναι πολιτικοί του 2015. Είναι αναχρονιστικά σκαλώματα μιας παλιάς, κακής, πεθαμένης κι άθαφτης Ελλάδας. 





   Από την ΠΩΛΙΝ ΚΟΚΛΑ 
Θλιβερός ο κατάλογος όσων ψήφισαν ΟΧΙ στο Σύμφωνο. Ακόμα πιό θλιβερός, ο κατάλογος όσων κρύφτηκαν. Πρόσωπα λαλίστατα όταν πρόκειται για άχρηστες κοκορομαχίες. Πρόσωπα που για ψύλλου πήδημα εμφανίζονται στα κανάλια και φωνασκούν ή ξεφωνίζουν- πάντα με λυμμένο το ζωνάρι, πάντα με κούφιες ρητορείες. Πρόσωπα που την ελευθερία και το βόλεμα τα οποία έχουν κατακτήσει στην προσωπική τους ζωή, δεν θέλουν να τα διεκδικήσουν για τους άλλους, ακόμα κι αν δεν τους κοστίζει τίποτα. Διότι στο μίζερο μέτρημα ψήφων που κουδουνίζει συνέχεια το κεφάλι τους, αυτό θα τους κοστίσει τις ψήφους του εχθροπαθούς ποιμνίου τους.   Ακόμα πιο πολύ θλιβερός είναι ο κατάλογος όσων απέφυγαν να  ψηφίσουν ΝΑΙ, παρότι αυτό θα έκανε την προσωπική ντουλάπα τους ευτυχέστερη.    Και δεν μιλώ για τη Χρυσή Αυγή ή τους ΑΝΕΛ, ή το ερυθρό μοναστήρι του ΚΚΕ (κάτι σαν την Μονή Εσφιγμένου της πολιτικής - μονίμως εκτός τόπου και χρόνου). Αυτοί είναι δεδηλωμένοι αρνητές της προόδου και των ανθρώπινων δικαιωμάτων -κανείς δεν εξεπλάγη.   Μιλώ για πρόσωπα που θέλουν να λένε ότι η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ είναι κόμματα της προόδου. Και κρύβονται μουλωχτά και απουσιάζουν  από αυτή την κορυφαία στιγμή για τις ελευθερίες του ατόμου, που η Ευρώπη, ακόμη και η Κύπρος έζησαν πριν από εμάς, χωρίς τέτοιες ελεεινές δηλώσεις στη Βουλή, χωρίς καμπάνες που χτυπάνε πένθιμα, χωρίς κυρήγματα μίσους.   Αυτοί δεν είναι πολιτικοί του 2015. Είναι αναχρονιστικά σκαλώματα μιας παλιάς, κακής, πεθαμένης κι άθαφτης Ελλάδας. Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδεύει ο τόπος από αυτούς, τόσο καλύτερα:   Ο Αντώνης Σαμαράς Η Λιάνα Κανέλλη Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης Η Φώφη Γεννηματά Ο Κώστας Καραμανλής Ο Άδωνις Γεωργιάδης Ο Πάνος Καμμένος Ξέρετε τους υπόλοιπους...   Πηγή: www.lifo.gr



Ο λόγος για την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου,  Τζίνα Μοσχολιού η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία …ιδιαίτερη φωτογραφία, καθώς η ίδια φιλάει στο στόμα μια άλλη γυναίκα, με την εξής λεζάντα: «Το περάσαμε το σύμφωνο».
Εικόνα προφίλ




Ντροπή και αίσχος που ΔΕΝ ήταν η Λιάνα Κανέλη,
το χοντρόπετσο τέρας εαυτουλισμού και υποκρισίας
που και γυναίκα σύντροφο έχει και παιδί μεγαλώνουν
αλλά τη μαχητικότητά της την εξαντλεί στο δημόσιο κάπνισμα
και μένει στο σπιτάκι της
όταν η φτάνει η ώρα να αγωνιστεί για Δικαιώματα ή να μηνύσει το φασίστα που δέρνει γυναίκες.
Κάθε κοινωνική πρόοδος, κάθε δημόσιο φιλί η παιδάκι μεταξύ ομοφύλων, θα την ξεμπροστιάζουν και θα κάνουν σκόνη την όποια υστεροφημία της.






________

2 σχόλια:

  1. γελασα πολυ με ολα και χαρηκα για τις θεσεις σου, οχι γιατι πισυετω στα συμφωνα και στους γαμους αλλα γιατι αυτο το δικαιωμα πρεπει να δοθει! σιγα το θεμα ρε παιδια! αρχισαν και οι χρυσαυγιτες ελεος! η σταση της εκκλησιας αλλα και του κκε ειναι γενικα απαραδεκτη σ ολα αυτα τα τα χρονια της κρισης εντελως επιφανειακη , και τωρα φρικαρει η εκκλησια μαυτο το θεμα! ελεος κοπελιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά έλεος όμως....
      Χαίρομαι που γέλασες.. γελάμε για να μη μας αγριέψει το δίκιο μας..

      Καλές γιορτές άσωτε

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.