Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Αναμενόμενη η επίθεση; #lastiho_zoitsas (με σχόλια και εικόνες)



Η είδηση για το επεισόδιο που έκανε (ή δεν έκανε) η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ένα βενζινάδικο της Αιδηψού, εμφανίστηκε στην iefimerida  που το πληροφορήθηκε από το facebook.
Αν ασχολούμαι είναι διότι κάθε επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου με εξοργίζει. Πρώτον διότι ούτως ή άλλως λόγω του λογιστικού ελέγχου που ξεκίνησε στη Βουλή νόμιζα ότι κάθε κάτοικος αυτής της χώρας θα περίμενε άγριες επιθέσεις από τη μουρουτιέρα. Δεύτερον επειδή ζούμε σε μια άκρως φαλλοκρατική κοινωνία που όχι μόνο επιτρέπει αλλά θεωρεί και χαριτωμενιές τα επαίσχυντα σχόλια για το σωματότυπο, το ντύσιμο, το ύφος και τη φωνή γυναικών πολιτικών. Τα επαίσχυντα αυτά σχόλια και αστειάκια δυστυχώς συχνά τα κάνουν και γυναίκες (παράδειγμα γυναικείου τουταρίσματος: «Ένας καλός ψυχίατρος είναι αυτό που ενδείκνυται για την περίπτωση της Κωνσταντοπούλου. Ή ένας καλός πλαστικός χειρουργός ‪#lastiho_zoitsas»)

Ιδού για την είδηση και σχόλια (με πολλές εικόνες) που ξεχώρισα. Χαρείτε τα:


Λάκης Μπέλλος ‏
Είναι έγκυρο το επεισόδιο. Γράφτηκε στο φέισμπουκ.

monoalithies 
Προς τον ιδιοκτήτη του τυχερού βενζινάδικου: κάμερα δεν είχε το πρατήριο ;

άτακτος ‏2 hours ago
ο υπάλληλος του πρατηρίου έκανε share το στάτους της Βάλιας Παναγιωτίδου για τη Ζωή ήταν δηλαδή φίλοι στο fb; η τυχαία περαστική;; παράξενο

ένα βίντεο που έχει διαγραφεί μπορεί να ανακληθεί

Μια άλλη εκδοχή του περιστατικού με πρωταγωνιστές την πρόεδρο της Βουλής και τον υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων, φέρνουμε σήμερα στο φως, ταράζοντας τα (θολά) νερά της ...«έγκυρης» ενημέρωσης –αυτής δηλαδή που κοπιάρει αναρτήσεις των κοινωνικών δικτύων χωρίς καν να κάνει τον κόπο να διασταυρώσει τις πηγές.
Το ρεπορτάζ για τη «μάχη του βενζινάδικου» που περιφέρουν διάφοροι τηλεοπτικοί σταθμοί και ιστοσελίδες διανθισμένο από τις πένες και τις φωνές έγκριτων δημοσιογράφων, δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από τη γνωστή αναπαραγωγή αδιασταύρωτων καταγγελιών που πουλιούνται σαν αποκλειστικές «ειδήσεις».
Μόνο που εμείς αποφασίσαμε να χαλάσουμε τη σούπα κάνοντας ρεπορτάζ που βασίζεται σε μια μαρτυρία με ονοματεπώνυμο...

Η πρόεδρος της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου, ενώ βρισκόταν στην Εύβοια για τις μέρες των γιορτών, πληροφορήθηκε την Κυριακή του Πάσχα το θάνατο οικείου προσώπου της.
Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι του θανόντος. Στη διάρκεια της διαδρομής, το όχημά της έπεσε σε λακούβα και έσκασε ένα από τα λάστιχα.
Με χαλασμένο ελαστικό κατευθύνθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων της ΕΚΟ, που βρίσκεται στο παραλιακό δρόμο της Αιδηψού, όπου και ρώτησε αν υπήρχε η δυνατότητα να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου. Ο υπάλληλος του πρατηρίου κ. Νίκος Αλατσατιανός, της είπε ότι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα γιατί δεν διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία. 
Η κ. Κωνσταντοπούλου αποδέχτηκε την αιτιολογία του υπαλλήλου και έφυγε από το πρατήριο υγρών καυσίμων, χωρίς να έχει υπάρξει κανένας άλλος διάλογος –από αυτούς που ψευδώς αναπαράγονται στο διαδίκτυο. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τη βοήθεια οικείου προσώπου της, άλλαξε τελικά το λάστιχο του αυτοκινήτου και στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του εκλιπόντος.

Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, και ενώ είχε ήδη προϋπάρξει η αλλαγή του ελαστικού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε και πάλι στο ίδιο βενζινάδικο, αφού ήταν το μοναδικό κοντινό πρατήριο που λειτουργούσε σε μέρα αργίας, και ζήτησε από τον υπάλληλο να της βάλει αέρα στο αλλαγμένο λάστιχο και, αν μπορεί, να ελέγξει την πίεση και στα υπόλοιπα ελαστικά. Έτσι και έγινε. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των ελαστικών, η κ. Κωνσταντοπούλου παρέμεινε μέσα στο όχημα της. Οταν επιχείρησε να φύγει από το πρατήριο, διαπίστωσε ότι τα ελαστικά του αυτοκινήτου χάνουν αέρα. Ακινητοποίησε το όχημα της και ζήτησε από τον υπάλληλο, «αν μπορεί» να τα ελέγξει ξανά.

Τότε ο υπάλληλος του πρατηρίου, χωρίς καμιά άλλη αιτία, σε έντονο ύφος άρχισε να φωνάζει επαναλαμβάνοντας τη φράση: 
«Δεν είμαστε βουλκανιζατέρ». Μάλιστα σταδικά ύψωσε το τόνο της φωνής του και διάνθισε το λόγο του με κοσμητικά επίθετα. 
Αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας στο περιστατικό ήταν ο Βαγγέλης Βενετής, ο οποίος μας μίλησε. 
Ο Β. Βενετής, είναι πρώην αστυνομικός που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο πρατήριο για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο του με την σύζυγο του και το γιο τους. 
Όταν είδε τον υπάλληλο σε έξαλλη κατάσταση, παρενέβη και τον κάλεσε να ηρεμήσει. «Γιατί της μιλάς έτσι;» ρώτησε ο Βαγγέλης Βενετής, ο οποίος έβλεπε μια γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς αρχικά να έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία δεν γνώριζε καν προσωπικά.

Πλησιάζοντας διαπίστωσε ότι μέσα στο όχημα βρισκόταν η πρόεδρος της Βουλής. Τότε, ο Β. Βενετής απευθύνθηκε για δεύτερη φορά στον υπάλληλο και τον κάλεσε να σταματήσει να φωνάζει, λέγοντας: «Είναι η πρόεδρος της Βουλής, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις». Τότε ακριβώς ήταν που ο υπάλληλος ξέφυγε από κάθε μέτρο.
«Αυτή είναι. Καλά της τα λέει ο Γιακουμάτος. Και στη συνέχεια απευθυνόμενος στην κ. Κωνσταντοπούλου άρχισε να βρίζει το σύζυγο και την οικογένεια της», άρχισε να φωνάζει και πλέον να κινείται και απειλητικά προς το όχημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Χρειάστηκε να παρέμβω και να τον συγκρατήσω τρεις φορές», μας δήλωσε ο Β. Βενετής. Όταν τον ρωτήσαμε αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε κάποιο επεισόδιο ή επιτέθηκε φραστικά στον υπαλλήλο του πρατηρίου ή τον απείλησε με οποιονδήποτε τρόπο, μας ανέφερε:
«Δεν βγήκε από το αυτοκίνητο της. Δεν μίλησε προς τον υπάλληλο. Δεν απείλησε κανέναν». 

Παρότι ο Β. Βενετής ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, κανένας δημοσιογράφος ή μέσο από αυτά που χτες αναπαρήγαγαν το περιστατικό, δεν τον αναζήτησε για να μιλήσει μαζί του. 
Αντίθετα στα διάφορα «ρεπορτάζ» που κατακλύζουν ιστοσελίδες και εκπομπές συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, υπάρχουν αναφορές σε κάποιους ανώνυμους «αυτόπτες μάρτυρες».

Επίσης ο Β. Βενετής, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήταν αυτός που εντόπισε πρώτος και δυο γυναίκες που βρίσκονταν τυχαία στο πρατήριο και κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το περιστατικό. Ο ίδιος πλησίασε τις γυναίκες και, όπως μας είπε, τους ανέφερε: 
«Αυτό που κάνετε είναι παράνομο». 
Ο ίδιος επίσης θέλησε όπως μας είπε να καλέσει την αστυνομία. Προς τις δυο γυναίκες κατευθύνθηκε τελικά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βγαίνοντας από το αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με τον κ. Β. Βενετή, τους είπε σε ήρεμο τόνο: «Αυτό που κάνετε απαγορεύεται. Σας παρακαλώ να διαγράψατε τις φωτογραφίες που πήρατε χωρίς συναίνεση». Οι δυο γυναίκες έσβησαν το υλικό και δεν υπήρξε καμιά παραιτέρω αντίδραση, όπως μας είπε ο Β. Βενετής. Μάλιστα ο ίδιος ρώτησε την κ. Κωνσταντοπούλου αν ήθελε να κληθεί η αστυνομία και εκείνη απάντησε ότι δεν χρειάζεται και ότι το περιστατικό είναι λήξαν. 


Όλα ξεκίνησαν από μια γραπτή "μαρτυρία" της Βάλιας Παναγιωτίδου, μέλος της ΔΑΠΚΕ ΟΤΕ, σύμφωνα με την οποία η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε φραστικά σε υπάλληλο βενζινάδικου όταν εκείνος αρνήθηκε να της αλλάξει το λάστιχο στο αυτοκίνητο της.
Κάποια Μέσα δημοσίευσαν το περιστατικό ως είδηση, την ώρα που η "καταγγέλλουσα" δεν έδινε λεπτομέρειες για το τι είχε προηγηθεί του συμβάντος διαπληκτισμού, ενώ φρόντισε να θέσει σε "ιδιωτική χρήση" την αρχική ανάρτηση μαρτυρίας που είχε καταγράψει στο προφίλ της στο Facebook, έτσι ώστε να μην μπορεί να είναι προσβάσιμη δημόσια.
Η κ. Κωνσταντοπούλου δεν σχολίασε το γεγονός ενώ ανακοίνωση εκδόθηκε μόνο από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Δύο μέρες μετά το περιστατικό, η Βάλια Παναγιωτίδου αλλά και ο δεύτερος μάρτυρας μίλησαν σε ΜΜΕ δίνοντας πληροφορίες για ό,τι υποτίθεται ότι διαδραματίστηκε στο βενζινάδικο που βρίσκεται λίγο έξω από την Αιδηψό.


Είδηση ή απόπειρα δυσφήμησης μέσα από ενορχηστρωμένες αναρτήσεις; Εν προκειμένω, καλό είναι να τηρηθούν ίσες αποστάσεις καθώς καμία από τις δύο πλευρές, της προέδρου της Βουλής ή της διεύθυνσης του καταστήματος, δεν έχει κινηθεί ακόμα, νομικά.
Εμείς, παραθέτουμε τα μόνο σίγουρα γεγονότα, που είναι οι επώνυμες αναφορές όσων ενεπλάκησαν και θέλησαν να μιλήσουν.
Οι επώνυμες μαρτυρίες για το περιστατικό που έλαβε χώρα τη Δευτέρα του Πάσχα, στα Μέσα
Οι δηλώσεις της Βάλιας Παναγιωτίδου που πρώτη κατήγγειλε το περιστατικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στον ΣΚΑΙ:
"Εντελώς τυχαία βρέθηκα στο βενζινάδικο, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που περνούσα από το σημείο", είπε. "Άκουσα φωνές, μέσα σε ένα αυτοκίνητα ήταν μια κυρία, ο άλλος που ήταν έξω από αυτό ήταν υπάλληλος ή ο ιδιοκτήτης", σημειώνει.
"Είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου, την αναγνώρισα. Την είδα να φωνάζει, ωρυόταν" λέει η κ. Παναγιωτίδου για να παραδεχθεί ωστόσο:
"Δεν είχα γνώση του τι είχε προηγηθεί, δεν ήμουν παρούσα στο προηγούμενο συμβάν. Έλεγε η κ. Κωνσταντοπούλου, "δε με εξυπηρέτησες, ποια είναι τα στοιχεία σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ". Ένας άλλος κύριος έλεγε "δεν γίνεται να μην την εξυπηρετήσεις", ο υπάλληλος της έλεγε "είσαι απαράδεκτη, έρχεσαι στην Αιδηψό μια φορά και θεωρείς πως είσαι από εδώ και πάρε τα στοιχεία μου και κάν' τα ότι θέλεις". Ο άλλος μάρτυρας ήταν περαστικός και αυτός, μόνο εμείς οι δύο και ο υπάλληλος βρισκόμασταν εκεί", αναφέρει.
"Προσπάθησα να τραβήξω βίντεο και τράβηξα τελικά φωτογραφία. Η κ. Κωνσταντοπούλου άρχισε να μου φωνάζει πως είναι παράνομο. Μου φώναζε πως είναι ποινικό αδίκημα και γι αυτό διέγραψα τη φωτογραφία που είχα τραβήξει", λέει στη συνέχεια η Β. Παναγιωτίδου. 
"Με πλησίασε απειλητικά και μου φώναζε "σβήσε το βίντεο", της είπα "δεν μπορώ να σας δώσω το κινητό μου". Ο υπάλληλος μου είπε πως η κ. Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο βενζινάδικο και μια ημέρα πριν και ζητούσε να της αλλάξουν το λάστιχο αλλά ο ίδιος της είπε πως είναι μόνος του στο κατάστημα και δεν μπορούσε".
Απαντώντας σχετικά με το ότι είναι μέλος της ΔΑΠΚΕ ΟΤΕ, η κ. Παναγιωτίδου είπε ότι απλά βρέθηκε "τυχαία στο σημείο". "Είναι γνωστό το τι είμαι, έχω ανοιχτό το προφίλ μου και εκτίθεμαι, όντας ο αδύναμος σε αυτή την ιστορία. Με βρίζουν παντού", κατέληξε.
"Κάποια στιγμή άρχισε να βρίζει την οικογένεια της κ. Κωνσταντοπούλου και τον άντρα της. Τότε εκείνη ζήτησε το όνομα του, χωρίς να τον απειλήσει"
Φως στο τι είχε προηγηθεί ανάμεσα στην κ. Κωνσταντοπούλου και στον άνθρωπο του επίμαχου βενζινάδικου, δίνει η επίσης επώνυμη μαρτυρία του κ. Βαγγέλη Βενέτη, έτερου αυτόπτη στο βενζινάδικο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά δελτία της Τρίτης αλλά μίλησε αποκλειστικά στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο κ. Βενέτης είναι απόστρατος αξιωματικός και ζει μόνιμα στην περιοχή της Αιδηψού. Το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα βρέθηκε στο βενζινάδικο μαζί με τη γυναίκα του και τον γιο του.
"Είδα από το αμάξι μου έναν μαινόμενο άντρα να ουρλιάζει σε μια γυναίκα που ήταν μόνη στο αυτοκίνητο της. Από τη δουλειά μου λειτουργώ αντανακλαστικά σε τέτοια περιστατικά. Βγήκα λοιπόν έξω και του είπα, "Δεν ντρέπεσαι; Είναι τρόπος αυτός να μιλάς σε μια γυναίκα; Πλησιάζοντας πρόσεξα πως πρόκειται για την κυρία Κωνσταντοπούλου. Τότε του είπα ντροπή σου να μην σέβεσαι τους θεσμούς".
Ο ίδιος λέει πως κατά τη διάρκεια του περιστατικού η κ. Κωνσταντοπούλου παρέμεινε ήρεμη "και εξαιρετικά ευγενής μέσα στο αυτοκίνητο της. Εγώ προσπάθησα να απομακρύνω τον υπάλληλο. Αυτό έγινε 4-5 φορές και εκείνος επέστρεφε όλο και πιο έξαλλος. Κάποια στιγμή άρχισε να βρίζει την οικογένεια της κ. Κωνσταντοπούλου και τον άντρα της. Τότε εκείνη ζήτησε το όνομα του, χωρίς όμως να πει ποτέ ότι πρόκειται να μιλήσει με το αφεντικό του ή να τον απειλήσει".
Και σε αυτό το σημείο κάνει λόγο για την Βάλια Παναγιωτίδου και τη συνοδηγό της:
"Ήταν σε μια γωνιά (οι δυο γυναίκες) και τράβαγαν με τα κινητά τους. Αυτό απαγορεύεται. Τους ζήτησα να διαγράψουν το βίντεο. Δεν δέχθηκαν και τότε είπα στον γιο μου να πάρει την αστυνομία. Τότε τα διέγραψαν".
Αναφέρει μάλιστα πως πρώτη φορά μιλάει στα ΜΜΕ.
"Έβλεπα το βράδυ τα δελτία ειδήσεων και δεν πίστευα στα μάτια μου! Εγώ δεν ανήκω στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ξέρω προσωπικά την πρόεδρο της Βουλής. Είδα μια γυναίκα μόνη να δέχεται λυσσαλέα επίθεση κι έσπευσα να την υπερασπιστώ. Όχι μόνο δεν προπηλάκισε κανέναν, αλλά ήταν έτοιμη να πάθει έμφραγμα. Ήταν μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο, σε ένα βενζινάδικο 500 μέτρα μακριά από την πόλη και της έβριζαν την οικογένεια. Ένας άντρας της ούρλιαζε "αυτά να τα λες στον άντρα σου". Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση της. Αν αυτό συνέβαινε και σ' εσάς, ακριβώς το ίδιο θα έκανα".

Λεπτομέρειες για το συμβάν έδωσε χθες και η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού.....
Είναι μερικές φορές που πραγματικά δεν ξέρεις πόσες πτυχές δύναται να έχει μια «είδηση». Τρίτη του Πάσχα με ηλιόλουστο πρωϊνό και βγαίνω σεργιάνι προς αλίευση ειδήσεων στο διαδίκτυο. Πέρα από τις περισπούδαστες τοποθετήσεις τρόμου για τα κλασικά θέματα της οικονομικής καταστροφής, του μεταναστευτικού, των καταλήψεων (εδώ θέλει πραγματικά κουβέντα και το ποιοι και πως;) τσούπ να και το λαβράκι της ημέρας. Ως άλλος ταύρος εν υαλοπωλείο, η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων σε βενζινάδικο κοντά στην Αιδηψό.

Βάζω το εύρημα στη μηχανή αναζήτησης… πανδαιμόνιο. Αρχίζω λοιπόν την ανάγνωση από διάφορα σάιτ. Πάνω κάτω τα ίδια. Ο μυστήριος, η αλήθεια είναι, τρόπος λειτουργίας του μυαλού του δημοσιογράφου, λαμβάνει την αποστολή αξιολόγησης, προκειμένου να αποφασίσει για την αναπαραγωγή της «είδησης».

Η Πρόεδρος της Βουλής άλλα έχει δείξει μέχρι τώρα. Δυναμική μεν, με χιούμορ δε. Τόσο στο «γυαλί», όσο και στην πράξη. Όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει Βουλή τα τελευταία χρόνια αντιλαμβάνονται άριστα τι εννοώ. Συνάμα αποτέλεσε υπέρμαχο των παράνομα απολυμένων της ΕΡΤ, στάθηκε δίπλα στους σχολικούς φύλακες, τις καθαρίστριες, αλλά και στους απανταχού κατατρεγμένους και αδύναμους. Να απειλεί με απόλυση υπάλληλο βενζινάδικου ο ίδιος άνθρωπος, χλωμό έως κάτωχρο το κόβω…

Στο περιστατικό τώρα, βάσει πάντα όλων όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο υπάλληλος του βενζινάδικου λέει ότι δεν έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να αλλάξει το λάστιχο. Υπάρχει αυτοκίνητο πλέον που να μην έχει γρύλο και τα απαραίτητα εργαλεία για αλλαγή ελαστικού; Η πρόεδρος της Βουλής δεν συνοδεύεται από αστυνομικό, αλλά από ζευγάρι φίλων της (σ.σ. σε ορισμένα σάιτ έτσι παρουσιάζεται, η καταγγέλλουσα σε ηχητικό είναι σε σύγχυση, φίλοι- εχθροί έσονται εις σάρκαν μια).
Ένας άνθρωπος που έχει πει τέσσερις-πέντε φορές το «ξέρεις ποια είμαι εγώ» αν είχε τη δυνατότητα να έχει προσωπική ασφάλεια δεν θα την είχε και δίπλα της; Στην ψυχοσύνθεση ενός τέτοιου ατόμου αναφέρομαι.

Πάμε τώρα στην καταγγέλλουσα. Περνούσε από εκεί, είδε το περιστατικό, το τράβηξε σε βίντεο, το οποίο αναγκάστηκε, τόσο η ίδια, όσο και η φίλη της, να αφαιρέσουν από τη μνήμη του κινητού τους με παρέμβαση της προέδρου της Βουλής, η οποία μάλιστα έλεγξε ιδίοις όμμασι τα κινητά αποσπώντας τα από τα χέρια τους. Χωρίς παρουσία αστυνομικών, μόνο και μόνο με το φυσικό της τσαμπουκά. Εάν, λέω εγώ ο αφελής, βρισκόμουν σε τέτοια θέση, θα είχα γίνει… πουλί και άντε να με πιάσει. Όπου φύγει-φύγει. Εκτός πια και αν οι φήμες που θέλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κρατά το σφυρί του Θωρ, ως άλλη κόρη του Όντιν, αληθεύουν;

Snap back to reality, oh, there goes gravity, τραγούδησε ο Eminen, θέλοντας να τονίσει την επιστροφή στη ζοφερή πραγματικότητα.
Στο ηχητικό που υπάρχει παντού πλέον στο διαδίκτυο, η καταγγέλλουσα δηλώνει στο δημοσιογράφο (που απεγνωσμένα και όχι άδικα για τα δικά του μέτρα, σταθμά και παραστάσεις, ψάχνει να βρει φουσκωτούς και προσωπικές ασφάλειες) ότι η Πρόεδρος της βουλής ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο. Οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι, ήταν ο υπάλληλος του πρατηρίου και ένας περαστικός που με τη γυναίκα του έτρεχαν να προλάβουν το πλοίο. Ο περαστικός, μάλιστα, υποστήριζε σε όλη την ιστορία την Κωνσταντοπούλου. Η καταγγέλλουσα δεν είχε τη φυσική ρώμη και σθένος να αντισταθεί στο σβήσιμο της φωτογραφίας από το κινητό της αλλά από την άλλη διέθετε την πυγμή να της μιλήσει για απαράδεκτη συμπεριφορά και συνάμα να σηκώσει τον κακό χαμό σε όλα τα Μέσα…

Κάπου εδώ μου δημιουργήθηκε και η απορία για το ποιος προπηλάκισε ποιόν; Μήπως εν κατακλείδι, είναι μεμπτό οι πολιτικοί μας να κυκλοφορούν μόνοι τους, ενώ ταυτόχρονα είναι Δευτέρα του Πάσχα με λιακάδα όταν κάποιοι άλλοι για να συνευρεθούν με κόσμο χρειάζεται διμοιρία φουσκωτών;

Μήπως τελικά ο κάθε πικραμένος, κατά δήλωσή του κιόλας, δύναται δια μέσω των Μ.Μ.Ε. να προπηλακίσει (συμπτωματικό πάντα το γεγονός πως αυτό δεν συμβαίνει με τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος, αλλά με όλους όσοι του εναντιώνονται) οιοδήποτε δημόσιο  πρόσωπο;  

Αυτό το μένος απέναντι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από πού πηγάζει;

Το βαρέλι έχει πάτο ή μήπως βρισκόμαστε ακόμα στην επιφάνειά του και τα χειρότερα έπονται;

Κατόπιν όλων τούτων αποφάσισα να μην αναδημοσιεύσω την είδηση απλώς να παρουσιάσω το σκεπτικό που με οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Το αν είμαι λάθος ή σωστός θα κριθεί το εγγύς μέλλον. Μέχρι τότε, πάντως, επειδή και πολλά φράγκα δεν παίζουν, ένα καφέ το στοιχηματίζω με όποιον προλάβει.       

Υ.Γ.: Για όσους δεν κατάλαβαν ο πόλεμος της διαπλοκής με την κυβέρνηση ήδη ξεκίνησε. Και στο πλαίσιο αυτό θα δούμε πολλές «ειδήσεις φούιτ», με στόχευση σε πρόσωπα όπως στην προκειμένη της Ζωής Κωνσταντοπούλου που έχουν δηλώσει και με πράξεις προχωρούν στην ανένδοτη μάχη απέναντι στους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης.

Υ.Γ.2: Η καταγγέλλουσα, που ήταν σε «mode» (ελληνιστί: σε διάθεση), χάνομαι γιατί ρεμβάζω, είδε την Κωνσταντοπούλου να τσακώνεται… γενικώς και το πρώτο πράγμα που έπραξε ήταν να σηκώσει το κινητό της να το καταγράψει; Για την προσωπική της συλλογή ή για να το μοσχοπουλήσει; Βολική η διαγραφή του, αλλά ταυτόχρονα μια αποκλειστική δήλωση αυτή την εποχή έχει και… το κόστος της, ενώ και το μέσον που την αναπαράγει είναι και κομματάκι τι ελεγχόμενο, όσον αφορά στους ιδιοκτήτες του.

Υ.Γ.3: Κοντά στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Οι υπόλοιποι, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ και έχοντες πάντοτε και πάνω από όλα διασταυρώσει την είδηση, αναμεταδότες της φοβερής και τρομερής ιστορίας, για να τσιμπήσουν μερικά χτυπήματα στις ιστοσελίδες τους, χρησιμοποιούσαν τίτλους με το «ηχητικό» και το «βίντεο» τονισμένα. Έμπαινες να ακούσεις την Κωνσταντοπούλου να τα χώνει, αλλά αυτό που τελικά έφτανε στα αυτιά σου ήταν η αφήγηση της καταγγέλλουσας. Πόσο εύκολα αλλάζει τελικά το Ε, στο Μ.Μ.Ε, από Ενημέρωσης σε… Εξόντωσης, κατά το δοκούν πάντα;

Y.Γ.4: Οι φίλοι της καταγγέλλουσας, αν ψάξει κανείς στο facebook θα δει, ότι παίζουν άνετα δεξιά …εξτρεμάκια.
Υ.Γ.5: Το tweet του Αδωνίδος κολλάει γάντι, κατά το κοινώς λεγόμενο στο: Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι. Ένα παρεάκι όλοι, με IQ ραδικιού…
Υ.Γ.6: Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν άπαντες ότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε το παρελθόν εκεί που ανήκει και να ασχοληθούμε πλέον με τα μελλούμενα που στην προκειμένη είναι και τα μείζονα; Μήπως πρέπει επιτέλους να αφήσουμε τους πολιτικούς να ασχοληθούν με την πολιτική και όχι απαντώντας σε τέτοιου είδους μυθεύματα προσπαθώντας να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες;

Εκτός και αν υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές του Γίοζεφ Γκαίμπελς και του δόγματος: Πες, πες, κάτι θα μείνει.


Υ.Γ.7: Κλατάρισμα (Φούιτ) υπήρξε, αλλά ήταν διττό. Το πρώτο ήταν ελαστικού, το δεύτερο και ουσιαστικό της ενημέρωσης. 




xanthk 

λοιπόν εγω δεν πιστευω δράμι, απο οσα καταλογίζουν στη Ζωή. εδω δεν χανει τη ψυχραιμία της με τον Βενιζελο στη Βουλη σιγα μη μιλησε ετσι σε μια απλη γυναίκα. οχι δεν το πιστευω, 

Kostas.Vaxevanis ‏
Του δείχνεις το σκανδαλο,τον κλέφτη,τις αποδείξεις,τα έγγραφα αλλα δεν βλεπει.Αμα του πεις ομως για Ζωη,χωρις αποδείξεις,κάνει κ σχόλιο

Είμαι τρομερά καχύποπτος απέναντι σε οποιονδήποτε χαρακτηρίζει αυταρχική και σκύλα μια εμφανώς έξυπνη και δυναμική γυναίκα - είναι κλασσικές μισογύνικες, φαλλοκρατικές και πατριαρχικές απαξιώσεις αυτές και πρέπει να πατάσσονται επ' αυτοφόρω. 
Περεταίρω, η Κωνσταντοπούλου ηγείται τόσο της πρωτοβουλίας για τον λογιστικό έλεγχο, όσο και πολλών άλλων καίριας σημασίας ζητημάτων. 
Αυτό της το ευγενές θάρρος και αυτοθυσία - αφού είναι δολοφονικά τέρατα οι αντίπαλοι της και θα μπορούσε απλά να τα έχει πάρει και να κάτσει καλά - δεν μπορούν να της το συγχωρήσουν οι εμετικοί αρχηγοί εγκληματικών συμμοριών που έχει απέναντι της. Και δεν μπορούν να το συγχωρήσουν επειδή είναι γυναίκα, όχι για κανέναν άλλον λόγο, επειδή αν ήταν άντρας ποτέ δεν θα τολμούσαν να του αρνηθούν βασικές υπηρεσίες, αυτά τα κάνουν μόνο σε όσους θεωρούν ανυπεράσπιστους. 
Όμως, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι ανυπεράσπιστη, ούτε χρήζει προστασίας, αφού κυκλοφορεί χωρίς φρουρά και άρα ξέρει να υποστηρίζει τον εαυτό της αποτελεσματικά. 
Ακόμα περισσότερο, η συμπεριφορική κριτική στο πολιτικό πεδίο είναι διαστρέβλωση αντίστοιχη με εκείνην της ψυχολογικοποίησης και της αισθητικοποίησης της πολιτικής, και οι τρεις τακτικές κλασσικές Ναζιστικές τεχνικές του Γκέμπελς για τον αποπροσανατολισμό από την ουσία και την απαγωγή του δημόσιου λόγου στο εύκολα διαχειρίσιμο θυμικό πεδίο. 
Κανέναν δεν ενδιαφέρει αν η συμπεριφορά και το ύφος της Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζεται ως έτσι ή αλλιώς από διάφορες αυτόκλητες γκουβερνάντες και όσους την βαθμολογούν με διαγωγή κοσμία χρήζουσα βελτίωσης. 
Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται ένας συνειδητός και τίμιος πολίτης είναι το κατά πόσον ο λόγος και οι πράξεις της Κωνσταντοπούλου συνάδουν με τον προοδευτικό ανθρωπισμό και την λαοφιλή δημοκρατία που εκπροσωπεί ως ΠτΒ. 
Από εκεί και πέρα ας μιλάει και σαν χαμάλης. Το ίδιο ισχύει για όλους - δεν ενοχλούμαι τόσο από την αγενή εκφορά και την ψυχοπαθολογική τσιρίδα του Γεωργιάδη, ναυτία υπαρξιακή παθαίνω με το περιεχόμενο και την ουσία του λόγου του. 
Τέλος, και ειδικότερα για την Κωνσταντοπούλου ως πρόσωπο, έχω φροντίσει να την παρακολουθήσω σε πλείστα όσα βίντεο και η συμπεριφορά της ήταν πάντα τυπικότατη, ευγενής και εννοείται αυστηρή όπως και οφείλει να είναι αφού διαχειρίζεται τόσο σημαντικές υποθέσεις όπου η χαλαρότητα και τα άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε μόνο ως απόπειρα συσκότισης και παρακώλυσης της δικαιοσύνης μπορούν να εκληφθούν. 
Υ.Γ. Οι Ναζιστές τώρα και σε ρόλο Ζαμπούνη, συγγράφουν βιβλίο savoir vivre και μας κουνάν το δάχτυλο επειδή υψώσαμε τον τόνο της φωνής μας στην φάμπρικα θανάτου. Ψόφος, ψόφος, και μόνο ψόφος. Είμαι σαφής κορίτσια?

Costas Zachariadis  
Ισχύει οτι η Ζωή μπήκε σε σουβλατζίδικο, ζήτησε γύρο κοτόπουλο,όταν της είπαν οτι τελείωσε πυροβόλησε στον αέρα και πήγε στο επόμενο; Έλεος!

lamprini ‏
Γιατι τετοιος τσαμπουκας για ενα λαστιχο ρε Ζωη ; Εμεις τους χαμογελαμε και οχι μονο το αλλαζουν ,αλλα κανουν και μασαζ στις ζαντες.


SL Το ξαναγράφω μπας και το καταλάβετε.
Πρώτα αποδεικνύει την ενοχή κάποιου ο καταγγέλλων και μετά αποδεικνύει την αθωότητα του ο καταγγελλόμενος
SL
Τί να το κάνω εγώ το βίντεο απ το βενζινάδικο...Εγώ θέλω το βίντεο με τη φυγάδευση Χριστοφοράκου.

ΑυγερινόςΧατζηχρυσός 2 hours ago
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ


Niko Ago Πες κι εσύ κάτι χαριτωμένο για βενζινάδικο και Ζωή Κωνσταντοπούλου, μπορείς. Μίλα ως "αυτόπτης μάρτυρας", στην τελική.






Petros Katsakos
Έχω πάρει αποκλειστική συνέντευξη από γκαρσόνι στο Ναύπλιο που το πλάκωσε στις σφαλιάρες ο Αντώνης Σαμαράς επειδή του έβαλε κανέλλα στον φρέντο. 
Το γκαρσόνι μιλά για την περιπέτεια που έζησε στα χέρια του εκφραστή της ανδρικής γραμμής και ζητάει βοήθεια ώστε να ανακτήσει το αποδεικτικό βίντεο που κατά λάθος διέγραψε από το κινητό του... 
Όποιο ενημερωτικό site ενδιαφέρεται για την αποκλειστική είδηση παρακαλώ να επικοινωνήσει στο inbox... 
Μιλάμε για εγγυημένα 100.000 χτυπήματα... ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!




Teo Korres Ο κουμπάρος της ξαδέρφης του μπατζανάκη μου, έχει video που ο Άδωνις ο βιβλιοπώλης, προσπαθεί με τον στανιό να με πείσει για ένα βιβλίο, και επειδή αρνούμαι να το αγοράσω χωρίς απόδειξη, μου το φέρνει στο κεφάλι με ταυτόχρονες τσιρίδες. Παρόντες που μπορούν να πιστοποιήσουν την αλήθεια των λεγόμενών μου οι Βορίδης, Πλεύρης, Μπαλτάκος, Λαζαρίδης, Μουρούτης και λοιπές μονταζιέρες!!! 


P.Gavrielatos ‏

Η απαίτηση αλλαγής ελαστικών σε πρατήριο βενζίνης είναι συγκεκαλυμμένη νεοφιλελεύθερη πολιτική απελευθέρωσης επαγγελμάτων. 

Κύριος Ενωματάρχης προτείνω διακαναλικήν συνέντευξιν του ατύχου βενζινοπώλου ινα καταστεί σαφές εις τον λαόν τι όνειδος εισίν οι 
φασιστοαριστεροί δια τον τόπον


Jorge Da Lara ‏Ο υπάλληλος στο βενζινάδικο ήταν ο ξάδερφος του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Μάρκος -Πως σε λένε ρε!!! -Μάρκο Γιαννάκη









Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΝΕΡΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


πασόκος ‏3 hours ago
Έχω δεχτεί δεκάδες μηνύματα από πολίτες που έχουν επίσης τσιμπηθεί από την Κωνσταντοπούλου, απίστευτα πράγματα
Coolis ‏
ΖΩΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΗ

Σαδεντρέπεσαι ‏ 
Ζωη,το κοριτσι λαστιχο






Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για την τρομοκρατική δράση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου βλέπουν από το πρωί το φως της δημοσιότητας.
Λίγες μόλις ώρες μετά το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του iefimerida.gr, δεκάδες στόματα άρχισαν να ανοίγουν περιγράφοντας τις στιγμές φρίκης που έζησαν στα χέρια της αδίστακτης Προέδρου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εμφανώς κυριευμένη από δυνάμεις του σκότους, έχει πάρει σβάρνα όλα τα βουλκανιζατέρ της χώρας απαιτώντας να της βάλουν βενζίνη.
Το πρώτο επεισόδιο έγινε την Κυριακή του Πάσχα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου διακτινίστηκε από την Αιδηψό σε βουλκανιζατέρ στο Ορμένιο Έβρου απαιτώντας να της βάλουν 50 ευρώ αμόλυβδη.
Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι πρατήριο υγρών καυσίμων και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε “Τώρα τη γάμησες”.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, όπου και απαίτησε από τον υπάλληλο να της βάλει 60 ευρώ super. Ο υπάλληλος του βουλκανιζατέρ επανέλαβε ότι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, οπότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να βγάζει καπνούς, ενώ κέρατα τράγου φύτρωσαν στο κεφάλι της......nostimonimar: Νέο επεισόδιο με Ζωή Κωνσταντοπούλου



S L

Χτες ένα βοθροσάιτ ξέσκισε την κα Χριστοδουλοπούλου.
Πριν δέκα μέρες,συντονισμένα τα ΜΜΕ επιτέθηκαν στον Κατρούγκαλο.
Βδομάδες τώρα γκεμπελίστικα ξεσκίζουν την Κωνσταντοπούλου.
Ευτυχώς υπάρχουν κι οι βόθροι για να μας δίνουν ελπίδα πως κάποιοι απ το ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αυτό για το οποίο τους ψηφίσαμε.

______________________________________________________________________________________________________________

1 σχόλιο:

  1. καλησπέρα χρόνια πολλά με υγεία

    λοιπόν δεν ξέρω αν απαντώ στο σωστό μέρος ... ένα τεράστιο λευκό κενό....

    εγώ κρατώ μικρά καλάθια για τα θέματα τούτα... όχι ότι δεν τα βάνω στο κατάστιχο γιατί όλα γράφονται αλλά τώρα δεν τα πιστεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.