Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Είστε ανεπιθύμητοι στα μαγαζιά μας



Πολλές οι προεκλογικές συζητήσεις και παρατηρώ ότι (εκτός καναλιών και της γνωστής τρολο-ομάδας) κανείς σχεδόν δε μιλά υπέρ των παλιών κομμάτων 'εξουσίας'. Κάτι είναι κι αυτό αν και δεν αρκεί βέβαια. Αυτό που με διασκέδασε είναι που από πριν το Πάσχα και εν όψει εκλογών και καλοκαιριού το αγαπητό ΠΑΣΚΕΔΙ ξανακοινοποίησε παλιότερη ανακοίνωσή του.
Χαρείτε τη:



ΝΕΟΔΗΜΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ Οι θέσεις του ΠΑΣΚΕΔΙ για την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ σε 23% στην Εστίαση.


18 Αυγούστου 2011
Δε σας θέλουμε στα μαγαζιά μας.

0
 Οι θέσεις του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ για την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ σε 23% στην Εστίαση
ΝΕΟΔΗΜΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
Οι  Νεοδημαρπάχτρες, αφού με την πολιτική τους έφτασαν τη χώρα ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία,  έκλεισαν την πόρτα της βουλής κρύβοντας τις βρωμιές τους, που μας έπνιξαν.
…..Και ήρθαν οι Σοσιαληστές να καθαρίσουν και ‘’καθάρισαν’’ τον λαό, τον επιχειρηματία, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο.
 Το ΔΝΤ και η Τρόικα επέβαλαν να πληρώσει ο λαός από το υστέρημά του τις κλεψιές των πολιτικών και την εκμετάλλευση των τραπεζών που χρηματοδότησαν με 110 δις. Η Κυβέρνηση αντί να αναγκάσει να δώσουν τα χρήματα αυτοί που βάλανε χέρι στο δημόσιο ταμείο, αντί να ζητήσει την υποστήριξη των πλούσιων αυτής της χώρας, που πλούτισαν με διαπλοκή, φοροκλοπή και ιδρώτα εργαζομένων, έκανε τους φτωχούς φτωχότερους.
Ο Λαός όμως δεν έχει χρήματα κρυμμένα σε λογαριασμούς στην Ελβετία και εταιρείες μετακίνησης κερδών, δυστυχώς όμως χάρη σε σας ούτε μέλλον. Ποτέ μα ποτέ ξανά δεν παραχωρήσαμε την κυριαρχία μας και το κάνατε εσείς. ‘Όταν όμως απειλείται η ελευθερία της πατρίδας μας δεν περιμένουμε να ζητηθεί η συμβολή μας, και, δεν δίνουμε μόνο χρήματα, αλλά τον ανθό μας, τους νέους μας, το αίμα τους, το αίμα μας. Εσείς από μακριά πια, ασφαλείς στους τόπους που ασφαλίσατε τα λεφτά σας, κενόψυχοι, θα παρακολουθείτε και θα περιμένετε τους ανδρείους,  άνανδροι, να παραδώσουν την χώρα ελεύθερη, για να επιστρέψετε και να την σκλαβώσετε και πάλι με την απληστία και την πλήρη ανικανότητά σας να πράξετε το σωστό.
Πόσο άχαροι είστε, πόσο πια να αποκαλυφθεί το απάνθρωπό σας πρόσωπο. Δεν μπορεί να πέσει και η μάσκα σας, που έγινε ένα με το δέρμα σας. Όμως σας πήραμε είδηση πια, εμείς που ακόμα καίει στην καρδιά η λαχτάρα για το καλό. Να φύγετε δεν σας θέλουμε. Μην μπείτε στα μαγαζιά μας, στα εστιατόρια, τα καφενεία και τα μπάρ, γιατί εκεί οι άνθρωποι έρχονται να χαρούν. Εσείς τους λυπείτε, εσείς χαλάτε το κέφι (σπάνια πια χρησιμοποιείται η λέξη) τους. Η φιλοξενία είναι μια ιδέα που φτιάχτηκε μαζί με τους Έλληνες. Τον ξένο τον κάνεις φίλο και ανοίγει η όρεξη να γευτείς ωραία τροφή και βαθύ συναίσθημα. Εσείς επιλέξατε με όσα πράξατε και πράττετε να μη γίνετε ποτέ φίλοι, γι’ αυτό δεν σας θέλουμε στα μαγαζιά μας, γιατί το καλαμάκι του καφέ στο στόμα σας γίνεται φονικό όπλο μιας που δεν ρουφάτε καφέ, αλλά το αίμα μας. Και σας ξεκαθαρίζουμε, κενόκρανοι, πως δεν μας οδηγεί σε αυτή μας την απόφαση η ζημιά που μας προκάλεσε η τάση σας να εισπράττετε χρήματα όχι από το παραγόμενο έργο αλλά από τα πρόστιμα, ούτε ο διωγμός που ασκήσατε με τον αντικαπνιστικό νόμο, ούτε η γραφειοκρατία που δεν περιορίστηκε και βασανίζει την επιχειρηματικότητα, ούτε οι ανώνυμες εταιρείες που μας κλέβουν και σεις τις βαφτίσατε νόμιμες και υποχρεωτικές, παρά μόνο το γεγονός ότι προκαλείτε σιχασιά με την ακόρεστη σας όρεξη τους πολίτες – πελάτες μας. Δεν σας απαγορεύουμε την είσοδο στα μαγαζιά μας, σας λέμε πως είστε ανεπιθύμητοι, γιατί αρπάξατε γιατί ληστεύετε και γιατί, σαν καλοί υπάλληλοι που είστε, εφαρμόζετε πιστά τις αρρωστημένες εντολές των ανωτέρων σας για αύξηση του ΦΠΑ στην Εστίαση από το 13% στο 23%, που θα έπρεπε να πάει στο 5%, χωρίς να υπολογίζετε ότι αυτή η απόφαση θα στείλει χιλιάδες συναδέλφους μας στην φυλακή, ίσως και στην αυτοκτονία, ενώ άλλους τόσους εργαζόμενους στα σπίτια τους….ΝΤΡΟΠΗ σας και μόνο που το σκεφτήκατε….κι ας μην το πράξετε.

Γραφείο Τύπου ΠΑΣΚΕΔΙ

Με την παράκληση να δημοσιοποιηθεί στα μέσα που διαθέτετε  Για επαφή 6983161473 Καλιώρας Ηλίας
Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία
__________________________
ΠΑΣΚΕΔΙ

4 σχόλια:

  1. Έμαθα πρόσφατα ότι πήγε ο Σπηλιωτόπουλος σε μαγαζί αριστερών (τύπου την έχω δει και κολλεκτίβα) και του αρνήθηκαν την εξυπηρέτηση. Τον διώξανε κοινώς....

    Μόνο εγώ το θεωρώ αυτό ρατσιστικό και εντελώς αντίθετο με την όποια αριστερή ιδεολογια στην οποία είμαστε όλοι ίσοι? Μόνο εγώ βλέπω ότι το απαγορεύονται οι βουλευτες είναι ακριβώς ίδιο με το απαγορεύονται οι αλλοδαποί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστίνα μου δεν είμαι δυνατή στις αριστερές/δεξιές ιδεολογίες αλλά επειδή πιστεύω ότι αυτό που ζούμε είναι πόλεμος θεωρώ ότι όποια συνδιαλλαγή με τυράννους είναι επιλήψιμη. Και επιμένω σ' αυτό.
    Είμαστε το σύνολο των πράξεών μας. Δεν τον έδιωξαν γι αυτό που είναι μα γι αυτά που κάνει. Κι αυτό είναι δημαντική διαφορά.

    Καλή μας μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαφνη μου αυτό που ζούμε ευτυχώς δεν είναι πολεμος! Και εύχομαι να μην ζήσουμε ξανα ένα πόλεμο. Ειδικά έναν τέτοιο πολεμο. Εναν εμφύλιο!

      Τους κομμουνιστές τους στέλνανε στη Γυαρο για αυτά που κάνανε και όχι για αυτό που ήταν. Τι σημασία έχει? Και πάλι είναι κατάπτυστο να διαχωρίζεις τους ανθρώπους μαζικά, με κομματικά κριτήρια.

      Είναι περίεργα μονοπάτια αυτά και καλό θα ήταν να μην τα περπατήσουμε!

      Διαγραφή
    2. Και βέβαια είναι πόλεμος. Με άλλα μέσα. Και νεκρούς. Αγνοείς τον αριθμο των αυτοκτονιών, την ερήμωση, την απόγνωση;

      Σου ξαναλέω Xristina μου δεν είναι κομματικά τα κριτήρια. Δεν κρίνεται ο Χ Σπηλιωτόπουλος για την (όποια) ιδεολογία του αλλά για τη συμμετοχή του στην εγκληματική πολιτική που ζούμε.

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.