Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ξυλοδαρμός από αστυνομικούς μπροστά σε παιδιά― Κι ακόμα τσιμπάμε;


Πορτογαλλία.
Ξυλοδαρμός από αστυνομικούς μπροστά στα παιδιά.
Με πόση τρομολαγνεία και τρομοκράτηση φτάσαμε να θεωρούμε φυσικό να κυκλοφορούν ανάμεσά μας κάτι εικοσάχρονα πάνοπλα και να χτυπάνε κατά βούλησιν;

Πριν 60 χρόνια θα το είχαν για επιστημονική φαντασία, αδιανόητο κι αδύνατο να το φανταστεί κανείς ότι θα ανεχόταν ο κόσμος της Ευρώπης να έχει στις πόλεις του στρατό που να επιβάλλει τάξη μεταξύ άοπλων πολιτών.
Δείτε το video,δείτε πώς αγωνίζονται τα παιδιά να πλησιάσουν, δείτε τι αμέτοχοι είναι οι θεατές. Θέλουμε τέτοια κοινωνία; Τσιμπάμε ακόμα το δόλωμα της 'τρομοκρατίας'; Πιστεύει κανείς μας ότι τα ΜΑΤ πληρώνονται για να προστατεύουν πολίτες;


________________________________________________

2 σχόλια:

  1. Προφανως και τσιμπαμε, οταν ο κοσμος συμφωνει με τον αστυνομικο της γειτονιας και θελει να εχει εναν εξω απο το σπιτι του συνεχεια για τον προστατευει, απο τους κλεφτες γιατι νιωθει απειλη τοτε η φρουρα της εξουσιας θα κανει οτι θελει.

    Εβλεπα προχθες τη σταση του "αστερατου" στη συνομιλια με την Κωνσταντοπουλου. Μπορει να μη δεν γουσταρει τα τωρινα του αφεντικα, αλλα βαρουσε προσοχη μπροστα τους. Ετσι για να μαθουν ποιους υπηρετουν στην κυριολεξια.

    Υπηρχαν βεβαια και πολλοι πολιτες που ηταν υπερ του αστυνομικου... και τα εβαλαν με την Κωνσταντοπουλου οτι και καλα εμποδιζει το εργο της ΕΛ.ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Manolo ο τρόπος που τα βάζουν με την Κωνσταντοπούλου, μόνιμο στόχο των φαλλοκρατών που απειλούνται από το μυαλό, τις γνώσεις ως (κι εκεί γελάω πολύ) από το μπόυ της― ξέροντας πως αν ήθελε μπορούσε να τους ρίξει και μια σφαλιάρα― είναι αποκαλυπτικά χαρακτηρστικός.
      Ή αλλιώς:
      «..προσκυνάνε λείψανα και κάνουν παρατήρηση στην Κωνσταντοπούλου επειδή τόλμησε να βγει από την κουζίνα χωρίς παγωμένες μπύρες και μεζέδες ανά χείρας..» όπως είπε ο φίλος μου Παναγιώτης Χατζηστεφάνου.

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.