Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Safe Abortion Day

      



 Together we will fight this battle too and will not let stupidity take us back to the years of deaths and dire consequences from illegal abortions.


We want:

to want your children

to have children when we want and can have them

to offer our childreny the best

to chose the father and the environment they will live. 


Because 

no  child should be born Unwanted.


Because 

abortions are never stopped by law but only they become dangerous by being illegal.




Νόμιμη άμβλωση ή κρεμάστρα;;

 

Γνωστό πλέον: Η Αμερική φτερνίζεται, η Ελλάδα παίρνει αντιβίωση.

 

Το θέμα οι νόμιμες αμβλώσεις, υπόθεση τελειωμένη στη Ευρώπη και θέμα που δε θα είχαμε λόγο να συζητάμε αν δεν έβρισκαν κι εδώ αφορμή κάτι τρελοκαλόγεροι και κάτι θρησκόληπτοι να πουν απόψεις. 

 

Η σκληρή φεμινιστική απάντηση, εδώ και χρόνια είναι πως αν δεν έχεις μήτρα δεν έχεις λόγο για το τι θα κάνουμε με το σώμα μας. Είμαστε άνθρωποι, όχι παιδοποιητικές μηχανές.

Αν θεωρείς την αντισύλληψη δική μας υπόθεση, άσε μας να αποφασίσουμε. Αν όχι, κάνε πρώτα βασεκτομή κι έλα να τα πούμε. 

 

Πέραν των σκληρών κι οργισμένων απαντήσεων που προκαλεί το να ακούμε τρελοκαλογέρους να βγαίνουν σε κανάλια να μας συμβουλέψουν πως καλύτερα να γεννήσουμε, να βαφτίσουμε και μετά να σκοτώσουμε το παιδί παρά να κάνουμε άμβλωση, σας έχω νέα:

Νόμιμες ή παράνομες οι αμβλώσεις γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται.  Η νομιμότητα απλώς εξασφαλίζει την υγεία μας και την ελπίδα να κάνουμε παιδιά αργότερα αν θα θελήσουμε και όταν θα το μπορούμε.

Η παρανομία δεν εξασφαλίζει παρά επιστροφή στην κρεμάστρα ως εργαλείο έκτρωσης και στις βρεφοδόχους για να μαζεύονται από δρόμους τα ανεπιθύμητα βρέφη. 

Τέτοιο κόσμο θέλετε;

Δε θα σας κάνουμε το χατήρι.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου