Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τα δάκρυα του Χρυσαυγίτη― με σχόλια (για γέλια και για κλάματα)



Εμετικοί δειλοί είναι πάντα οι φασίστες, είτε μαζεύονται τριάντα για να ρίξουν στη θάλασσα πέντε ξένος ψαράδες είτε κλαψουρίζουν στη Βουλή απολογούμενοι σα να έπαιζαν σε μελό ταινία.
«Ήμουν περήφανος», είπε σήμερα ο δακρυσμένος Στάθης Μπούκουρας, επειδή «κοιμήθηκα φούρναρης και ξύπνησα βουλευτής» καμάρωνε που κοιμόταν δηλαδή κι η τύχη του δούλευε. Δεν είπε για τα τάγματα εφόδου, την προστασία στα μαγαζιά, τα όπλα ή τις φασαρίες, όπως δεν έλεγε ότι στο μαγαζί του εργάζονταν κοπέλες από την Αλβανία τον καιρό που τρομοκρατούσε στο λιμάνι της Κορίνθου όσους προσλαμβάνανε ξένους εργάτες.
Συνοχή σκέψης και λογική  στο φασίστα δε βρίσκονται, το ξέρω. Γι αυτό κι απλώς μάζεψα τα σχόλια (με τα videos των οδυρμών), έτσι για να τα βλέπουμε, να γελάμε αλλά να μην ξεχνάμε τι έχουμε γύρω μας.



Σ.Λ.
Μωρή Μάρθα Μπούκουρα-Βούρτση (και συγγνώμη απ την λατρευτή κα Βούρτση) που κλαίς,εδώ μας παρίστανες τον Βιν Ντίζελ. Άι σιχτίρι

John Nikolouzos 
«Με ρωτάνε τα παιδιά μου γιατί είμαι στη φυλακή»
Αν ο γιος σου που είναι 18 χρονών δε καταλαβαίνει γιατί είσαι στη φυλακή, το ότι δε μπορείς να του εξηγήσεις γιατί είναι το μικρότερο από τα προβλήματά του. Το κύριο πρόβλημα του είναι ότι είναι ζώον.

"...κι όμως,κυρία μου,οι κότες κλαίνε.."


@ptsiaras

Τι έγινε; του είπαν ότι αυτοκτόνησε ο Χίτλερ;
Με λυγμούς ο Στ. Μπούκουρας στη Βουλή pic.twitter.com/fIXuyLPoqu


@kgA813
'Eνας που εκβίαζε, ξυλοφόρτωνε κόσμο και κυνηγούσε μαζί με άλλα μουνόπανα, μετανάστες στη Κόρινθο, ο Μπούκουρας δεν ήταν? ή δε θυμάμαι καλά?


Eleni Argiriou

Οταν οι χρυσαβγίτες, ξυλοκοπούσαν, βασάνιζαν και σκότωναν ανθρώπους, τι έλεγε άραγε ο Μπούκουρας στα παιδιά και την οικογένειά του;;;;


@KostasVaxevanis

Αναμφίβολα αυτός ο Μπούκουρας είναι πιο ευαίσθητος από κάτι μετανάστες.Τόσο ξύλο τους έδινε,δεν έκλαιγαν σαν αυτόν

@The_Stranger_gr
Μπούκουρας: "Έτυχε και έγινα βουλευτής της ΧΑ, δεν είμαι φασίστας, δεν είμαι ναζιστής".
Πουτάνα τύχη, τι του έκανες του ανθρώπου.

@Gerogriniaris
Δεν ξέρω πόσο "ΠΑΣΟΚ" ήταν ο Μπούκουρας, ο Παχατουρίδης της ΝΔ πάντως τον είχε υποψήφιο δημ σύμβουλο κ στελέχη της ΝΔ κατάθεσαν υπέρ του



‪Niko Lios Μιλαμε για τυπακι που είχε μαγαζί με πεινιρλι δυο στενά από σπιτι μου και μέσα δούλευαν τρεις κοπέλες από Αλβανία . Το κλείνει και ξαφνικά έγινε βουλευτής .... Οτι να ναι ελλαδαρα ... Ο τύπος κακό χιούμορ , πονηράδες και γλίτσα μόνο ...




 @elenacou

Nαι, αυτός που κλαψούριζε πριν λίγο στη #vouliΟ Μπούκουρας, όταν είχε όπλο στο ζωνάρι & μπράβους στο πλευρό του.  http://youtu.be/pwWmczGBeRc 

@YBoyio
Ο Μπούκουρας πριν το κλάμα: προστασία σε μαγαζιά, εντολές σε φασιστικές ομάδες, επιθέσεις, τραμπουκισμοί κ.λπ.  http://bit.ly/1qdxgDq 

@N0nServ1am
λίγο ακόμα να σοβαρευτεί ο Μπούκουρας, και θα βρεθεί σύμβουλος του Σαμαρά. Γιατί οι Μπαλτάκος, Φαήλος, Λαζαρίδης, καλύτεροι είναι;





@HyperactifSloth
Ο Μπούκουρας είναι το πρόσωπο της "γεναιότητας" των ΝΑΖΙ, κλάμα, ρουφιανιλίκι, μπραβιλίκι, άνανδρες δολοφονίες και αγκαλίτσες με το σύστημα 


@kanekos69 
Μπούκουρας: "Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα"... άρα τότε με το εγέρθητου του Καιάδα, η Νάντια Αλεξίου απλά θα είχε πάρει ληγμένα... 

"Λυγμοί Μπούκουρα (Βουλευτή της Χ.Α) στη Βουλή: Δεν είμαι φασίστας, ο Ανδρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή. Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα" 
άσε ρε φασιστόμουτρο που θα μας πεις ότι ο Ναζισμός είναι ψυχική νόσος για να γλυτώσεις,κότα,λιγουρόμαγκα μόνο στους αδύναμους,ψόφα ρε.

@LSaklabanis
Αυτο με τα ψυχοφάρμακα που ειπε ο Μπούκουρας ηταν λέτε πολιτική κριτικη για τις απεργίες των φαρμακοποιών;

@nikosk77
με λιγα λογια ο Μπούκουρας μας είπε πως το πασόκ είναι προθάλαμος των ναρκωτικών

Πάντως το "ο ΓΑΠ με έριξε στα ναρκωτικά" δεν ταιριάζει σε σκληρό αντράκι.

@serjmagas
Ο Μπούκουρας ήταν ΠΑΣΟΚ και ζει με ψυχοφάρμακα.
Χελοοοόουου!Σε αυτο δεν είσαι μόνος σου,γεμάτο ΓΑΠικούς με το ίδιο πρόβλημα είναι ο τόπος

@anemosanti 
Μπούκουρας κλαιόμενος... ο Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή...(βίντεο) http://goo.gl/fb/ccDbQ 


@Harissopoulos
Δεν ξέρω αν ο Μπούκουρας είναι ΠΑΣΟΚ, σίγουρα είναι μεγάλος performer

@kater_sam
ο Μπούκουρας και μόνο που είπε ότι έβαζε σημαιακια του ΠΑΣΟΚ....


@N0nServ1am 
Να βγει και ο Κουρής με το φασιστικό "Kontra news" του να πει "ο Ανδρέας με έκανε φασίστα". Γιατί μόνο ο Μπούκουρας;


@dimitrismani
Ο Μπούκουρας έδειξε το δρόμο και προετοίμασε το κλίμα για τη συγκυβέρνηση, όταν δει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής το βράδυ των εκλογών.

@CrippleHorse 
Κλαίει ο Μπούκουρας γιατί τον ρωτάνε τα παιδιά του γιατί είναι στη φυλακή & δεν ξέρει πως να βάλει τρεις λέξεις στη σειρά "γιατί είμαι ναζί"

@kanekos69
έκλαψε ο Μπούκουρας με την παρατήρησή μου πως το ονομά του είναι αναγραμματισμός του κουμπούρας

‪Niko Lios Τυπικος γλίτσας ελληναρας που αφού απέτυχε η φάση ΧΑ ψάχνει να βουτάει κάπως αλλιώς ...


S.F. Δεν είναι ψεύτικα τα δάκρυα του Μπούκουρα.
Αληθινά είναι.
Έχει χεστεί απ το φόβο για τη φυλάκα.
Μακρινός του φόβος βέβαια η στιγμή που θα μεταφερθεί σε κανονική φυλακή μετά την πιθανή καταδίκη του.
Όλο με κάποιον αλλοδαπό ή πυρήνα θα διασταυρωθεί κάπου.
Να μην κλαίει ο χεσμένος;

@SatanikoKoutavi
Πρόβλημα λέει, τι θα πει ο Μπούκουρας στα παιδιά του. Να πιάσουμε ένα ένα τα προβλήματα... Ο Μπούκουρας έχει παιδιά...

@miltostr
"Θαύμα, θαύμα, δάκρυσε ο Μπούκουρας" φέρεται να φώναξε μέσα από την αγκαλιά του Μαρινάκη ο χρυσαυγίτης μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ...


@HaticeSultana

Να κλαίει ο Μπούκουραςου πετούσε αλλοδαπούς εργάτες στη θάλασσα και γελούσε) και να τον παρηγορούν οι ΑΝΕΛ. Όχι σουρεάλ... Σουργελάλ ρε!


@lelooos

Αυτό που κρατάω είναι ότι ο Μπούκουρας θέλει ΤΟΝ ψήφο των Ελλήνων

@amenalien 
Ο Μπούκουρας το πάει για Όσκαρ. Πιστόριους.




Φταίμε εμείς που θυμηθήκαμε το Μπελογιάννη;



...Μιλάει μόνο για πλήρη αθωότητα. Δεν έκανε, ούτε άκουσε τίποτε. Δεν ξέρει γιατί βρίσκεται στη φυλακή. Πάνω απ’ όλα, είναι ένας έντιμος οικογενειάρχης, τήρησε πιστά την ελληνοχριστιανική επιταγή της ετεροκανονιστικότητας, γέννησε τρία παιδιά και τώρα δεν ξέρει τι να τους πει.
Ο συναισθηματικός αυτός εκβιασμός μού προκαλεί εμετό. Νομίζω ότι δεν έχω ποτέ περιφρονήσει τόσο πολύ άνθρωπο στη ζωή μου.
Όποιος συμμετείχε σε εγκλήματα λόγω των πεποιθήσεών του και μετά ζητά από μας να κάνουμε σαν να μη συνέβησαν όλα αυτά, αυτός είναι όχι δύο αλλά τρεις φορές άθλιος. Και επίσης κυνικός, παρά το μελοδραματισμό του. Διότι ο τύπος αυτός μας λέει κατάμουτρα ότι δεν θέλει να επανεξετάσει ούτε να μετασχηματίσει τίποτε. Ό,τι έκανε είναι καλώς καμωμένο, ζητά από μας να μην του το χρεώσουμε χωρίς να δίνει τίποτε σε αντάλλαγμα. Άρα, αν τον απαλλάξουμε, θα συνεχίσει να κάνει τα ίδια... 
(απόσπασμα από το άρθρο του Άκη Γαβριηλίδη: 'Η τριπλή αθλιότητα του Στάθη Μπούκουρα' Nomadic Universality)


από The Press Project του Κωνσταντίνος Πουλή:




Επιστολή στα παιδιά του Στάθη Μπούκουρα από τον Γκύντερ Άντερς
Ο Γκύντερ Άντερς έγραψε δύο δημόσιες επιστολές με αποδέκτη τον Κλάους Άιχμαν, γιο του Άντολφ Άιχμαν, ιθύνοντα νου του Ολοκαυτώματος. Το 1964, δύο χρόνια μετά την εκτέλεση του Άιχμαν, γράφει:



[Ήρθε η στιγμή που έπρεπε να καταλάβετε πως] ο άνθρωπος για τον οποίο είχατε νιώσει αληθινή υική αγάπη και ο οποίος ίσως μάλιστα υπήρξε μαζί σας και καλός (με φρίκη έγραψα μόλις τη μικρή αυτή λέξη, «καλός», για την οποία έξι εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς φωνή φαίνεται ότι θέλουν να διαμαρτυρηθούν) – πως ο άνθρωπος αυτός ήταν ο ίδιος ο Άντολφ Άιχμαν.
Στη δεύτερη επιστολή του, το 1988, συνεχίζει:Η εντολή -μια αρχαία εβραϊκή εντολή που ακόμα κι εσείς θα διδαχτήκατε ως παιδί- "τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου" δεν ισχύει υπό όλες τις περιστάσεις.Μπορείτε ασφαλώς να σκέφτεστε με πόνο αυτή την ατιμία. Δεν έχετε όμως το δικαίωμα να τους τιμάτε ή, επειδή ήταν γονείς σας, να τους προστατεύετε. Πιθανόν να το θεωρείτε αυτό όμοιο με το να σπιλώνει κανείς το ίδιο του το σπίτι. Όμως αυτός που λέει όχι στη βρωμιά του ίδιου του του σπιτιού είναι μάλλον εκείνος που θέλει να το κρατήσει καθαρό. "Εμείς οι γιοι του Άιχμαν" του Γκ. Άντερς, εκδ. Εστία.Πολύ φοβάμαι ότι αυτός ο οδυνηρός δρόμος είναι η μόνη διέξοδος για τα τρία παιδιά του Στάθη Μπούκουρα, αν δεν έχουν την ατυχία είτε να του μοιάσουν είτε να βαρυνθούν με μια πληγή που δεν επουλώνεται.






___________________________________________

Σήμερα από ΤΟ ΒΗΜΑ
Την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γ.Γερμενή και Ν.Μίχου, καθώς και των ανεξάρτητων πλέον βουλευτών Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος απευθύνθηκε στην Ολομέλεια με λυγμούς, αποφάσισε η Βουλή.
Πιο συγκεκριμένα, για την άρση ασυλίας του Χρ.Αλεξόπουλου υπέρ ψήφισαν 183 βουλευτές, κατά 25 και «παρών» 12. Για τον Νίκο Μίχο υπέρ της άρσης της ασυλίας ψήφισαν 197 βουλευτές, κατά 16 και «παρών» επτά. Για τον Γιώργο Γερμενή υπέρ της άρσης της ασυλίας ψήφισαν 197 βουλευτές, κατά 16 και «παρών» επτά. Για τον Στάθη Μπούκουρα υπέρ της άρσης της ασυλίας ψήφισαν 182 βουλευτές, κατά 26 και «παρών»

Νωρίτερα, κατά τις ομιλίες τους οι βουλευτές αρνήθηκαν οιαδήποτε σχέση με εγκληματικές ενέργειες. Ο ανεξάρτητος Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος είπε, όμως, ότι υπήρξε παρατηρητής παράνομων ενεργειών, είχε αποστασιοποιηθεί, προσπάθησε να ανεξαρτητοποιηθεί νωρίτερα, αλλά φοβήθηκε για πράξεις εναντίον του ιδίου και της οικογένειάς του.
Οι δύο προφυλακισμένοι βουλευτές Γ.Γερμενής και Στ.Μπούκουρας μεταφέρθηκαν στην Βουλή από τις φυλακές με ειδικά τζιπ της αστυνομίας στις 12:12 το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να πάρουν μέρος στη συζήτηση και την ονομαστική ψηφοφορία.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
Πρώτος στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και τοποθετήθηκε επί των κατηγοριών. Ο Χρ.Αλεξόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με παράνομες ενέργειες.
Οι αποχρώσες ενδείξεις δεν προκύπτουν από πουθενά στο πόρισμα, υποστήριξε ο κ. Αλεξόπουλος. Η φράση του Ηλία Κασιδιάρη «μπράβο Αλεξόπουλε» συνόδευε την απόληξη της ομιλίας του βουλευτή.
«Χωρίς να αποτελώ ούτε μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ούτε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που λαμβάνουν τις αποφάσεις για την πολιτική γραμμή και τα πειθαρχικά μέτρα, είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα ότι όχι απλώς συμμετέχω αλλά και ότι διευθύνω κιόλας εγκληματική οργάνωση» είπε ο κ. Αλεξόπουλος και πρόσθεσε ότι οι βουλευτές που δεν συμμετείχαν στα όργανα του κόμματος είχαν επιρροή μόνο ως προς τις ψηφοφορίες για τους νόμους που ψήφιζε η Βουλή.
«Χωρίς να έχω την παραμικρή συμμετοχή, παρατηρούσα με τους υπόλοιπους πολίτες μία σειρά από παράνομες ενέργειες, στις οποίες συμμετείχαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αυτές που λίγο- πολύ παρατηρούσαν όλοι. Δεν είχα τη δυνατότητα ούτε να τις σταματήσω και πολύ περισσότερο να τις ελέγξω» σημείωσε.
Επίσης, ανέφερε ότι, ήδη, εσωτερικά είχε διαμορφώσει τους μάχιμους όρους της αποστασιοποίησής του από μία πρακτική που, κατά την άποψή του, αμαυρώνει τις αξίες του πατριωτισμού.
Ο βουλευτής αποδέχθηκε την κριτική ότι δεν κατήγγειλε νωρίτερα αυτή την πρακτική, όμως, σημείωσε ότι μετά τον φόνο του Παύλου Φύσσα και την αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος είχε σχέση με στελέχη του κόμματος, είχε, ήδη, αρχίσει να σκέπτεται σοβαρά να ανεξαρτητοποιηθεί.
Ακόμη, επικαλέστηκε καταγγελίες του πρόεδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας ότι ξυλοκοπήθηκε από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για να δηλώσει ότι μετά από αυτό φοβήθηκε πως ανάλογες ενέργειες θα στρέφονταν κατά του ιδίου και της οικογενείας του. Ανέφερε, δε, ότι η ηγεσία του κόμματος είχε κρυφή ατζέντα, κάτι που αποκαλύφθηκε μετά το βίντεο με τη συνομιλία Μπαλτάκου- Κασιδιάρη.
Εν συνεχεία ο βουλευτής Ν.Μίχος έκανε λόγο για πολιτική δίωξη εις βάρος του.
Ανεβαίνοντας στο βήμα, ο προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ Γ.Γερμενής τόνισε ότι «σήμερα θα γραφτεί ιστορία, καθώς για πρώτη φορά ήρθε βουλευτής με χειροπέδες από τον Κορυδαλλό».
Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο προεδρεύων του Σώματος Χρ.Μαρκογιαννάκης, ο οποίος αντέτεινε στον βουλευτή της ΧΑ ότι κατά την ενημέρωσή του ουδέποτε μπήκαν χειροπέδες στους βουλευτές κατά την μεταφορά τους στο κοινοβούλιο, ωστόσο ο κ. Γερμενής επέμεινε, λέγοντας ότι οι χειροπέδες βγήκαν αφού είχαν μπει στην αίθουσα.
Ο κ. Γερμενής συνέχισε λέγοντας: «Μας τιμωρεί η Δημοκρατία, γιατί την πίτα που μας πρόσφερε η διαπλοκή της την πετάξαμε στα μούτρα», ενώ αποκάλεσε «χούντα» την κυβέρνηση.
Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς απευθύνθηκε στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση για την άρση ασυλίας του, καθώς και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, Νίκου Μίχου και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου. 
«Τι έχω κάνει και είμαι πορφυλακισμένος; Δεν είμαι φασίστας, δεν είμαι ναζιστής. Παλεύω κι αγωνίζομαι γι' αυτόν τον τόπο. Ποιο είναι το έγκλημα; Τι έχω κάνει; Πείτε μου! Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα. Το ξέρετε; Το γνωρίζετε; Δεν έχω να δώσω απάντηση στα παιδιά μου γιατί είμαι εκεί μέσα. Οι βουλευτές της Κορινθίας με γνωρίζουν. Δεν προκύπτουν στοιχεία. Προέρχομαι από το ΠΑΣΟΚ κι εγώ και η οικογένειά κου. Ποτέ δεν είχα ακραίες συμπεριφορές. Ο Ανδρέας ο Παπανδρέου με έκανε εθνικστή. Η Ελλάδα στους Έλληνες, έλεγε. Μικρό παιδάκι ήμουνα και κρέμαγα σημαίες, γιατί πιστεύαμε στην Αλλαγή», είπε μεταξύ άλλων

Η μεταγωγή
Οι δύο βουλευτές μεταφέρθηκαν από τις φυλακές με ειδικά τζιπ της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία εισήλθαν στο χώρο της Βουλής από το υπόγειο πάρκινγκ του κτιρίου.
Εν όψει της μεταφοράς των προφυλακισμένων βουλευτών, στη Βουλή ελήφθησαν μέτρα ασφαλείας, με απαγόρευση εισόδου για τους πολίτες (από τις 10:00 έως τις 13:00), κάτι πουπροκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής.
Η συζήτηση διεξάγεται σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 108 παράγραφος 1 εδάφιο 2 και επομένως το λόγο δικαιούται να πάρει ο βουλευτής που έχει αντίρρηση στην αίτηση του εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του.
Ο προσωρινά κρατούμενος βουλευτής Γιώργος Γερμενής και ο επίσης προσωρινά κρατούμενος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας -ο οποίος διεγράφη πρόσφατα από τη Χρυσή Αυγή- θα έχουν δικαίωμα λόγου και ψήφου στη διαδικασία  στην Ολομέλεια της Βουλής.
Οι δύο βουλευτές παρίστανται στη διαδικασία συζήτησης του αιτήματος των δικαστικών αρχών για την άρση ασυλίας τους καθώς και των συναδέλφων τους Νίκου Μίχου και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.
Ο λόγος δίνεται πάντα, εφόσον ζητηθεί, στον βουλευτή τον οποίο αφορά η αίτηση και στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, οι οποίοι ομιλούν μετά τους τυχόν ομιλητές της κάθε υπόθεσης.
Σύμφωνα με το άρθρο 83 του Κανονισμού, η Βουλή δεν εισέρχεται στην ουσία των υποθέσεων, αλλά ερευνάται μόνο αν η πράξη για την οποία ζητείται η άρση της ασυλίας συνδέεται με την πολιτική ή κοινοβουλευτική δραστηριότητα ή η δίωξη ή η μήνυση ή η έγκληση υποκρύπτει πολιτική σκοπιμότητα.
Η Βουλή θα αποφασίσει με ονομαστική ψηφοφορία επί των αιτήσεων άρσης της ασυλίας και προκειμένου να αποφεύγεται η οποιαδήποτε σύγχυση στην καταμέτρηση των ψήφων και στην εξαγωγή του αποτελέσματος, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αμφισβητήσεις των αποτελεσμάτων.
Για τη διευκόλυνση και μόνο της ονομαστικής ψηφοφορίας, καταρτίζεται ψηφοδέλτιο, στο οποίο ο κάθε βουλευτής αναγράφει το όνομά του, την εκλογική του περιφέρεια και την Κοινοβουλευτική του Ομάδα διότι αυτό απαιτεί η φανερή ψηφοφορία.
Οι αιτήσεις άρσης ασυλίας για τους κ.κ. Στάθη Μπούκουρα (προσωρινά κρατούμενος ανεξάρτητος πλέον βουλευτής), Γιώργο Γερμενή (προσωρινά κρατούμενος βουλευτής της ΧΑ) και Νίκο Μίχο (ΧΑ) αφορούν σε παράνομη κατοχή πυροβόλών όπλων και εκρηκτικών με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.
Για το Νίκο Μίχο η αίτηση άρσης ασυλίας αφορά και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Για τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο (ανεξάρτητος) η αίτηση αφορά σε ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.


Περισσότερα
Στάθης Μπούκουρας, Βουλευτής Κορίνθου: youtube
Κομπασμοί του παρελθόντος: 
«Οδηγώ δίχως δίπλωμα» 




και εικόνες


___________________________________________________

15 σχόλια:

  1. α τον έρμο τι έπαθε, κλαίω απ τη θλίψη μου, έβαλα και τη γάτα μου να κλαίει επίσης αμέσως μόλις έφαγε το Σολωμό της.

    Για να σοβαρεύομαι όμως πέραν του τραγελαφικού του θέματος, αποδεικνύεται περίτρανα το ποιόν (το πύον θα μπορούσα να πω) των χρυσαυγιτών βουλευτάδων. καμία μα καμία δικαιολογία από κανέναν πλέον. Καμία όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αγαπητ´Tremens-καμμιά ανοχή πια, κανένας δεν έχει τη δικαιολογία ότι δεν ήξερε.
      Μα τι έγινες; Χάθηκες και μου λέιπουν τα δικά σου.

      Διαγραφή
    2. Εξεκίνησα ξανά αγαπημένη, έχω φρέσκο πράμα!

      Διαγραφή
  2. Τι έχασα πάλι που δεν είδα τηλεόραση...Είναι μάλλον τρέντι το κλάμα. Από οτι μαθαίνω πέφτει πολύ από δαύτο και στην δίκη του Πιστόριους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πολύ κλάμα. Άραγε να είναι φτιαχτό για να δείξουν πιο συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι οι ούγκανοι; Προσωπικά νομίζω πως το κλάμα είναι αληθινό: Κλαίνε και κλαψουρίζουν κι αυτός κι ο Πιστόριους τώρα που βλέπουν πού τους οδήγησε η καφρίλα.. Ίδιοι δειλοί εξ άλλου κι οι δυό τους τα έβαζαν μόνο με αδύναμους.

      Καλό σου απόγευμα Mahler!

      Διαγραφή
  3. Ακόμα αναρωτιούνται τι έκαναν!!
    Ωραία γραμμή έχουν όμως...όλοι τους είναι τάχα πρώην αριστεροί ή πασοκτζήδες που...ξέρουν να κλαίνε...μπορεί και να πείσουν τις αμοιβάδες!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι, τι θα έλεγαν; Τη σχέση με τη Ν.Δ. την ξέρουμε δε συμφέρει να την κατηγορίσουν (κι ας είναι ίδια πια τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα).
      Κι όπως είδαμε οι ΑΝΕΛ προσέτρεξαν..

      Καλό ξημέρωμα Μαρία μου!

      Διαγραφή
  4. Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με την κατάσταση.Όπως και να έχει όλο και πιο χαμηλά πάμε.Και αυτό με θλίβει.

    Σε φιλώ.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θλιβόμαστε αλλά δε γίνεται και να μη γελάμε μα αρνούμαι Κάλλια μου να ενταχθώ στο ίδιο πρώτο πληθυντικό. Εκείνοι πέφτουν, όχι εμείς που τους κρίνουμε, γι αυτό και κάνω ό,τι μπορώ να τα διαδίδω έτσι που κανείς πια νη μην έχει τη δικαιολογία ότι δεν ήξερε.

      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  5. παραδέξου το, είναι σαν να άρχισε για τον Σωτηρακόπουλο το μουντιαλ... κάθε φορά που γίνεται ρεζίλι χρυσαβγίτης είναι η καλύτερη σου, έτσι;...βούτυρο στο ψωμί σου...σε πάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε νομίζω δε με έχεις καταλάβει απόλυτα. Πιστεύω ότι οι Χρυσαυγίτες γίνονται ρεζίλι με το που εμφανίζονται και, συνειδητά, αποφεύγω να ασχολούμαι με τα ρεζιλίκια τους εκτός από όταν εγκληματούν ή (όπως εδώ) ξεφτιλίζουν το πολιτικό σύστημα που τους έφτιαξε..
      Είδες λ.χ. ότι με τις καρακιτς παρελάσεις τους ή τις φωτογραφίες με λουλουδέ σεντόνι μαμάς και όπλα δεν έχω ασχοληθεί παρότι εκεί να δεις γέλιο... όχι μόνο βούτυρο αλλά και μαρμελάδα στο ψωμί μου..

      Αλλά 'με πας'; Από την εποχή του Χριστόδουλου ―αιωνία του η μνήμη― είχα να ακούσω την έκφραση..

      Διαγραφή
    2. Δεν έχω εντρυφήσει τόσο, ότι πεις. Είναι όντως βάρβαρο να ξεφτιλίζεται το πολιτικό μας σύστημα, καταλαβαίνω!

      (είμαι κοντά στην ηλικία του, ίσως γι αυτό)

      Διαγραφή
  6. Ο Μπούκουρας εχει για δικηγόρο τον Κούγια.... Ο οποίος χρησιμοποιεί χρόνια τώρα το κλάμα και τα ψυχοφάρμακα για υπερασπιστική γραμμή... Ούτε φοβισμένος είναι, ούτε μετανιωμένος. Απλά δασκαλεμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ καλά απ' ό,τι είδαμε μια και το κόλπο δούλεψε μια χαρά.

      Καλό σου απόγευμα Χριστίνα μου!

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.