Τρίτη 3 Μαΐου 2016

‪Κατάρες πάλι ο #Αμβροσιος― φετφάδες ο Αχμάντ (σχόλια-video)
Έκανε πάλι ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας τα δικά του και δε σηκώθηκε το ποίμνιο να τον κατεβάσει, μόνο μια γυναίκα, μια (-1-) και προς τιμήν της του φώναξε για αγάπη κι εκείνος την περιποιήθηκε απαντώντας πως εκείνος ξέρει από αγάπη διότι αφιέρωσε τη ζωή του και τα νεύρα του στο Χριστό. Ναι, το είπε κι αυτό, τα νεύρα του. Ο Χριστός (ή η αγαμία) βλάπτει τα νεύρα, το παραδέχθηκε ο καθόλου αξιοσέβαστος Σεβασμιότατος.

 «Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών.»
«Επίσης αυτοί απόψε κρέας θα φάνε κρέατα να τρυπήσεις το στομάχι τους.»
Από την άλλη πλευρά της Μεσογείου άλλος σεβάσμιος κι αγαπητός του καθεστώτος αμόλησε νέους φετφάδες πάνω στα συντρίμμια και τα νεκρά μωρά. Είναι ο Ahmad Badr Al-Hassoun που έβγαλε νέο φετφά (fatwah) προτρέποντας στρατό και Άσσαντ να ξεσπάσουν την οργή τους πάνω στους αμάχους της περιοχής του Χαλεπιού:


Η κατάρα νόμιζα ότι επισήμως θεωρείται Μαγεία από την Ορθοδοξία όμως έχουμε μακριά παράδοση τρελοκαλόγερων που, με σμπαραλιασμένα νεύρα από την αγαμία και τη νηστεία, καταριούνται και κατακεραυνώνουν από άμβωνος.
Κατανοώ ότι είναι μεγάλη παρηγοριά η θρησκεία μπροστά στον τρόμο του Θανάτου και το άγριο υπαρξιακό που θέλει κότσια και μυαλά να αντιμετωπιστεί.
Και συμπονώ. Είναι μεγάλη παρηγοριά ο παλιμπαιδισμός στη θαλπωρή της παιδικής ανευθυνότητας μπροστά σε ένα Ουράνιο Πατέρα που συνωμοτεί με το σύμπαν για τη σωτηρία σου, κ έχει σχέδιο ειδικά για σένα που ο Θεός σε φυλάει επειδή ήσουν καλό παιδάκι και δεν έκανες πείσματα μόνο έφαγες ή δεν έφαγες ό,τι προστάζει, ή, επειδή σαν καλό παιδί που είσαι γονάτισες στη σωστή κατεύθυνση και μπροστά στη σωστή εικόνα.
Γελώ και δεν τα παίρνω για σοβαρά αυτά αλλά τα σέβομαι. Γιατί είναι άγριο το υπαρξιακό, γιατί είναι σκληρή η μοίρα του ανθρώπου, μόνου όντος που γνωρίζει ότι θα πεθάνει και πως ζει χτίζοντας και αγαπώντας τα φθαρτά.
Το σέβομαι ως θεραπεία και παρηγοριά, το σέβομαι ως προσωπική ερμηνεία του χάους. Εκεί όμως που σκοντάφτω και δε σέβομαι είναι όταν τούτη η ατομική αγωνία ζητά να γίνει σύστημα που θα μου επιβάλει πώς θα ζήσω και που απαιτεί να το δεχθώ ως μόνο δόγμα που αληθεύει.

Πολλά τα δόγματα, πολλές οι θεωρίες κι οι αιρέσεις τους και δεν το δέχομαι να μη βλέπει ο θρήσκος την ιστορική αλήθεια πως οι θρησκείες έχουν πάρει πιο πολλές ζωές από τους άθεους κι έχουν σκορπίσει πόνο και όλεθρο με το φανατισμό του προσηλυτισμού.
Ρίχνοντας στα λιοντάρια όποιον δε συμφωνεί, καίγοντας τις γυναίκες που δεν ταίριαζαν στο πρότυπο που ήθελαν να επιβληθεί, στέλνοντας σταυροφόρους να κατακτήσουν ξένους τόπους κι ύστερα αρπάζοντας από σπίτια και στέλνοντας αθώα παιδιά για σταυροφόρους, από τη Ρώμη ως το Αφγανιστάν τα ίδια λένε περί αγάπης οι οργανωμένες θρησκείες και τα ίδια, τα αντίθετα, έχουν κάνει. Είναι τυφλός ο θρήσκος που επιμένει να αρνείται ιστορικές αλήθειες όπως το ότι οι θρησκείες δυστυχώς έχουν προκαλέσει θανάτους και δυστυχίες και καταπίεση που ποτέ δεν προκάλεσε ο Αγνωστικισμός ή η Αθεΐα.

Ωστόσο μη νομίσετε πως έχω διάθεση πάλι να απαντώ με πασίγνωστα επιχειρήματα στις ιερεμιάδες που ακολουθούν κάθε φορά που γράφω για την Ορθόδοξη Εκκλησία. Ειδικά τώρα «μέρες που είναι» όπως πάλι θα γράφουν κατηγορώντας ότι δε σέβομαι την πίστη των άλλων. Πράγματι για μένα δεν αλλάζει τίποτε «μέρες που είναι» γι αυτό δε σκόπευα να ασχοληθώ ούτε με τη νηστεία ούτε με την υπερκατανάλωση αμνοεριφίων ή «πόσο πήγε το αρνί». Ατυχώς μεσολάβησαν οι κατάρες και πριν από αυτές η είδηση: «Πιστοί στην Ξάνθη εμπόδισαν Άθεους να μη νηστέψουν, ακυρώνοντας μια συνάντηση Άθεων για φαγητό επειδή ήταν Μεγάλη Παρασκευή.»
______________________________

Στη συλλογή μου:
Video Αμβρόσιου για του λόγου το αληθές.
Ολίγα σχόλια ιντερνετικά.
 Για να ξέρουμε για τι μιλάμε:
http://www.altsantiri.gr/gnwmes/niko-ago-o-dimosios-ipallilos-athanasios-lenis/
Ο Φανερός Δείπνος
Υπενθύμιση
περί νηστείας: στο Λεϋιτικό υπάρχουν διατροφικές οδηγίες, που όμως οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν ακολουθούν διότι λένε ότι ακολουθούν το Χριστό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο Χριστός δεν έδωσε εντολές και το μόνο που ξέρουμε, αν δούμε κυριολεκτικά τα Ευαγγέλια, είναι ότι πιθανότατα να του άρεσε το ψάρι, αφού έκανε το θαύμα να το πολλαπλασιάσει κι αφού διάλεξε ψαράδες για συντρόφους. 
‪#Αμβροσιος‪ :οι πιστοί να ζωνονται  με εκρηκτικα και να ανατιναζονται μεσα σε ψητοπωλεια που ειναι ανοιχτα την μεγαλη βδομαδα‬

Να σαπίσει το χέρι σου
Να τρυπήσει το στομάχι σ
Να μαραθεί το πουλί σ
Να πέσουν τα βυζιά σ
Να σου καεί το βίντεο
Να πάθεις φούιτ

του Νίκου Άγκο: 
....Ο Αθανάσιος Λενής (και οι συνάδελφοί του με τον ίδιο τίτλο), έχει μισθό λίγο πάνω από 2000 € το μήνα, χωρίς φυσικά «τα τυχερά».
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως από το 1963 μέχρι το 1974, ο Λενής υπηρέτησε ως ιερέας της Ελληνικής Αστυνομίας. Στα καθήκοντά του ήταν και να «ευλογεί» τις μεθόδους του ΕΑΤ- ΕΣΑ. Η αγάπη για τον συνάνθρωπο, φυσικά…  Από το 1974 μέχρι το 1978, ήταν αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ενώ το ίδιο έτος, εξελέγη μητροπολίτης της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, θέση στην οποία παραμένει ως σήμερα. Καίτοι κλείνει φέτος τα 78 του χρόνια, δεν έχει συνταξιοδοτηθεί- όπως κάνουν όλοι οι «υπηρέτες του θεού»- και συνεχίζει να «αρμέγει» κανονικά το κράτος και κατ' επέκταση να τσεπώνει από τα λεφτά του «ποιμνίου».
Χθες, Μεγάλη Παρασκευή, ο Αθανάσιος Λενής, μιλώντας στους πιστούς – αν και δεν συνηθίζεται να λέγονται άλλα λόγια εκτός από λόγια αγάπης- αφού  αναφέρθηκε στον προφήτη Ηλία, λέγοντας πως «ζήτησε από τους ιερείς του Βααλ να θυσιάσουν σφαγεία και να ζητήσουν από το θεό τους να ανάψει φωτιά. Όταν ήρθε η σειρά του, ζήτησε από τον έναν και μοναδικό Θεό να ανάψει φωτιά, κι έτσι έγινε. Αργότερα ο προφήτης, ζήτησε να θανατωθούν οι ιερείς του Βααλ ως ειδολολάτρες» άνοιξε την ψυχή του και έδειξε για ακόμα μια φορά, από τις αμέτρητες φορές που το έχει κάνει, το περιεχόμενό της.
Ζήτησε μόνο δυο πράγματα από τον Εσταυρωμένο Χριστό, με στεντόρεια φωνή και γεμάτη… αγάπη για τον συνάνθρωπο:
1- «Να σαπίσει το χέρι του Νίκου Φίλη, του υπουργού Παιδείας, αν υπογράψει διατάγματα αθεΐας, που θα καταργήσουν τα θρησκευτικά από το σχολείο» και
2- «Να γίνει δηλητήριο το κρέας που θα φάνε οι άθεοι και να τους τρυπήσει το στομάχι να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν».
Τα λόγια του δημοσίου υπαλλήλου Αθανάσιου Λενή, σε ευνομούμενο κράτος, συνιστούν ρατσιστικό έγκλημα. Με τα λόγια αυτά ο Λενής παραβιάζει (για χιλιοστή φορά) το αντιρατσιστικό νόμου και φυσικά, κάνει και κατάχρηση θρησκευτικού αξιώματος. Αυτά τα αδικήματα διώκονται αυτεπάγγελτα και κανονικά, έπρεπε με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο περί ου ο λόγος, να συλληφθεί. Δεν έγινε και δεν θα γίνει, όσο το κράτος και η Εκκλησία παραμένουν μαζί. Με το πρώτο να πληρώνει αδρά τους εκπροσώπους της δεύτερης, και μια μερίδα από τους εκπροσώπους της δεύτερης, να χλευάζουν το κράτος και να σπέρνουν μίσος, πνιγμένοι στο χρυσό.
Υ.Γ.: Το ότι θα ερχόταν η στιγμή που βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, αγκαλιά με τον Καμμένο θα υποδεχόντουσαν το Άγιο Φως με τιμές αρχηγού κράτους, και θα σπρωχνόταν μεταξύ τους για μια καλή θέση στη φωτογραφία, ούτε ο… προφήτης Βασίλης Λεβέντης δεν το είχε προβλέψει....http://www.altsantiri.gr/gnwmes/niko-ago-o-dimosios-ipallilos-athanasios-lenis/


Το πρόβλημα δεν είναι τι λέει ένας παράφρων γέρος. Πρόβλημα είναι που αυτοί τους οποίους εκπροσωπεί δεν δείχνουν να ενοχλούνται 

Πήρε θέση κανένας παπάς εναντίον του ‪#Αμβροσιος ή μόνο για συγχαρητήρια τον πήραν?


Παιδιά σχωρατε με,αλλά έφτιαχνα τη μαγειριτσα...τι είπε πάλι ο τζες;;;άρχισαν οι παρενέργεια του λιβανισματος;;;οεοοοο;;;Εμείς επειδή είμαστε παλιοί Χριστιανοί μερακλήδες, καθόμαστε σπίτι τρώμε μαγειρίτσα και πάμε εκκλησία μετά τις δώδεκα που χει φύγει η πλέμπα

 Από μεταφυσικής/πνευματικής άποψης η κατάρα για οποιοδήποτε λόγο -έστω κι αν στοχεύει εγκληματίες- είναι ξεκάθαρα μαύρη μαγεία >

dinos‪@dinosste Ο ‪#Αμβροσιος είναι καλεσμένος σε διάλεξη του ISIS στη ΡΑΚΑ με θέμα "Η Ιερά Εξέταση στον 21ο αιώνα, καινοτόμες προτάσεις και μοντέρνες ιδέες"

Ŝtẽſẩńọś‪@Stefanos_ Σε άλλα νέα, απόψε στη εορταστική εκπομπή του ‪#enikos θα είναι προσκεκλημένος ο ‪#Αμβροσιος
‪#Αμβρόσιος‪ Ο Ιερώνυμος έχει πολύ μεγάλη ευθύνη που δεν παίρνει θέση για αυτόν τον ΝΑΖΙ.Σημαίνει ότι τον στηρίζει.... 

Μήπως έφτασε ο κόμπος στο χτένι με τον Αμβρόσιο ; Οι κάτοικοι της περιοχής τού . πιστοί ή μη δεν μπορούν πια νά είναι ανεύθυνοι. Ή κινητοποιουνται καί τον αναγκάζουν σε παραίτηση ή ξεκινάει ένα τουριστικό καί εμπορικό μπουκοταζ με τα Καλάβρυτα μέχρι νά ξεκουμπισθει. Έχουμε το δικαίωμα νά μην αφήνουμε ούτε φράγκο σε μία περιοχή που οι κάτοικοι της ανέχονται ένα φασίστα μητροπολίτη

‪Euagelia Stasinou  ‪  Συμφωνώ απόλυτα. Η κοινωνία έχει μεγάλες ευθύνες γιατί ανέχεται τέτοιους ιεράρχες.....‬
‪Alexander Saitis  ‪Αν δεν μπορούμε νά διώξουμε ένα φασισταητροπολιτη ασ μην γκρινιάζουμε για τίποτα πιαθ‬

‪Alexander Saitis  ‪  Τα καλάβρυτα τα αναφέρω πρωτίστως λόγω της ιστορίας τους καί δευτερευόντως λόγω τού τουρισμού . Εντάξει δεν θα χάσει καί τον ύπνο τού το κίνημα με τον Αμβρόσιο άλλα αε γίνει κάτι το ελάχιστο επιτέλους‬

‪Victoria Irkam  ‪Νομίζω ότι αρμοδιοτερη είναι η Ιερά Σύνοδος στο να τον τιμωρήσει παραδειγματικά‬
‪Isabelle Andreikou  ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΚΟΣ ..ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΗ !!! ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ...ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Χ.Α !‬

Όσοι σήμερα δε φάνε αρνί, να γίνουν τα λαχανικά δηλητήριο και να τους κάψουν το στομάχι 

Χριστός εξανέστη με τις παπαριές του ‪#Αμβροσιος

Από μεταφυσικής/πνευματικής άποψης η κατάρα για οποιοδήποτε λόγο -έστω κι αν στοχεύει εγκληματίες- είναι ξεκάθαρα μαύρη μαγεία

Φαντάζομαι το νεο βιβλίο θρησκευτικών που προτείνει ο Μητροπολίτης θα εχει μόνο κατάρες. Τέρμα οι παραβολές

rrihas: Οσοι φύγατε γρήγορα απο την εκκλησία αύριο αρνί να βάζετε στο πιάτο σας...σπανακόριζο να γίνεται‬

Redflyplanet  Να σαπίσει τ'αριστερό χέρι που ίσως καταργήσει
την υποχρεωτική διδασκαλία θρησκευτικων
Το δεξί που υπογράφει μνημόνια να'ναι καλά

Dim. Papadimoulis Πάντως ο ‪#Αμβρόσιος έχει μία ψυχή που ξεχειλίζει από αγάπη.Πριν 3 χρόνια είχε χαρακτηρίσει "χρυσή ελπίδα" κ την ΧΑ. Αμόκ ακραίου φανατισμού.

‏‪Το πρόβλημα πλέον δεν ειναι ο #Αμβρόσιος, ειναι όλοι αυτοι στην τοπική κοινωνία που τον ανέχονται κ δεν τον διώχνουν

"Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί όλες και όλους στον «Φανερό Δείπνο», την Παρασκευή 29-04-2016 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ.

Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων.

Χορτοφάγοι/ες και κρεοφάγοι/ες είναι όλοι/ες ευπρόσδεκτοι/ες, αρκεί να υπάρχει κέφι και το μενού προσαρμόζεται!

Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας.

Στην Αθήνα η εκδήλωση θα γίνει στο ψητοπωλείο "Η Γυριστρούλα", Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 9 & Αδριανού γωνία (απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο), τηλ. 210 3211966.

Στην Θεσσαλονίκη θα γίνει στο "Ελιά Λεμόνι", Μάρκου Μπότσαρη 19Α, τηλ. 2310888558, 2310865691.

Στην Ξάνθη Ψητοπωλείο "Μέτκος" (πρώην "Πελαγεία"), Βενιζέλου 84.


(Αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε και στη δική σας πόλη, επικοινωνήστε μαζί μας!)


Και λίγη Ιστορία 

Ηδονιστική Διεθνής "Στις 9 Απριλίου του 1950, 10.000 πιστοί είχαν συγκεντρωθεί στην Παναγία των Παρισίων για τη λειτουργία του Πάσχα. Ωρα 11.10 το πρωί, ένας καλόγερος ανεβαίνει στον άμβωνα και κηρύττει:
«Σήμερα, ημέρα του Πάσχα, έτος Ιωβηλαίου, εδώ, στην εξαίρετη βασιλική της Παναγίας των Παρισίων, κατηγορώ την οικουμενική Καθολική Εκκλησία για θανάσιμο σφετερισμό των ζωντανών μας δυνάμεων προς όφελος ενός άδειου ουρανού. Κατηγορώ την Καθολική Εκκλησία για απάτη. Κατηγορώ την Καθολική Εκκλησία ότι μιαίνει τον κόσμο με τη νεκρώσιμη ηθική της, ότι είναι η πληγή μιας Δύσης σε αποσύνθεση. Αληθινά σας λέω: ο Θεός είναι νεκρός.
Ξερνάμε την ξεψυχισμένη ανοσιότητα των προσευχών σας, γιατί οι προσευχές σας λίπαναν βασιλικά τα πεδία της μάχης της Ευρώπης μας. Μεταβείτε στην τραγική, συναρπαστική έρημο μιας γης όπου ο Θεός είναι νεκρός, ζυμώστε εκ νέου αυτή τη γη με χέρια γυμνά, χέρια υπερήφανα, χέρια προσευχής. Σήμερα, ημέρα του Πάσχα, έτος Ιωβηλαίου, διακηρύσσουμε τον θάνατο του Ιησού-Θεού για να ζήσει επιτέλους ο Ανθρωπος».
Οι πιστοί μένουν αρχικά άναυδοι, κατόπιν εξεγείρονται. Ελβετοί φρουροί απειλούν με τις λόγχες τον μασκαρεμένο καλόγερο και τους τρεις νεαρούς συνεργούς του. Εξαγριωμένος όχλος καταδιώκει τους τέσσερις βλάσφημους προς τον Σηκουάνα, θα τους λιντσάρει· τελικά συλλαμβάνονται από την Αστυνομία.
Είναι λετριστές, θιασώτες ενός κινήματος με ρίζες στη θεωρία του σουρεαλισμού και του ντανταϊσμού. Ο ψευδοκαλόγερος ονομάζεται Μισέλ Μουρ, είναι 21 ετών. Συνέταξε το κήρυγμα μαζί με ακόμη έναν λετριστή, τον 24χρονο Σερζ Μπερνά. «Τρελοί», «αγροίκοι», «άρρωστοι» αναφωνεί ο γαλλικός Τύπος. Ο Μουρ στέλνεται για ψυχιατρική εξέταση - θα αφεθεί ελεύθερος 11 ημέρες αργότερα. Από τους ελάχιστους που τους στηρίζουν, αναγνωρίζοντας στα πρόσωπά τους παιδιά του σουρεαλισμού, ο Αντρέ Μπρετόν: «Εκεί, στην καρδιά του χταποδιού που πνίγει ακόμα την οικουμένη, έπρεπε να δοθεί το χτύπημα»." 
__________________________________________

4 σχόλια:

 1. Σύμφωνα με τον Σ. Φρουντ η θρησκεία είναι νεύρωση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και εγώ συμφωνώ σε'αυτό με τον αγαπητό γιατρό,Δάφνη!
  Πλάκα,πλάκα,θα γίνουμε πολλοί!

  Αυτός έχει λαλήσει καλέ η αλλιώς…..ας τον τρελό στη τρέλα του!
  Υποψιάζομαι ότι πριν ανέβει στον άμβωνα παίρνει ……θρησκευτικό Viagra(τελευταία λέξη της μόδας)!

  Υ.γ
  Δάφνη,αυτό το τακαμούρη τι στον κόρακα είναι;
  Ρωτάω για να ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω όταν πιάσουν οι κατάρες του Αμβρόσιου γιατί εγώ είναι σίγουρο ότι δεν το γλυτώνω το τακαμούρη!
  Ελπίζω νε είναι κάτι δερματικό γιατί δεν τις αντέχω τις ενέσεις!
  Με τέτοια έλλειψη θρησκευτικής ευλάβειας που επιδεικνύω κανονικά θα έπρεπε ο Αμβρόσιος να με……..ανασκολοπίσει αλλά σιγά μην του κάτσω!
  Τις φιλούρες μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αχ xristin μας βλέπω μαζί για τακαμούρη- και να ξέραμε και τι είναι!

  Αν γράφω γι αυτούς τους τρελοπαπάδες (έχουμε και τον Άνθιμο) δεν είναι γι αυτούς αλλά γιατί βλέπω ότι η επίσημη Εκκλησία δεν τους καθαιρεί. Πέρα από πίστη κι άλλα φανταστικά, έχουν εξαιρετικούς θεολόγους, ανθρώπους μορφωμένους, ταξιδεμένους και ανεκτικούς, Το ερώτημα είναι γιατί τους κρατούν για γραφειοκράτες στην Αρχιεπισκοπή και αμολάνε τους παλαβούς στο ποίμνιο.
  Μου θυμίζουν κάτι τηλεοπτικούς διευθυντές που έχω ακούσει με τα αυτιά μου να λένε πως «ο κόσμος» θέλει σκουπίδι και πως οι ίδιοι δε βλέπουν αυτά που εγκρίνουν.«Έχει ρεύμα ο Άνθιμος» ίσως να λένε λες και μιλάμε για pop star (που πλάκα-πλάκα είναι δηλαδή).
  Η δική μου άποψη είναι πως αυτό το παράθυρο έχουν ανοιχτό- Εκκλησία και τηλεόραση- κι ό,τι δώσεις γίνονται..

  Την αγάπη μου έχεις, πάντα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.