Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Το μέγεθος μετράμε: γεωγραφία πέους


«Εισάγουμε προφυλακτικά από την Κίνα και πολλοί άνδρες παραπονούνται ότι είναι πολύ μικρά, αποθαρρύνοντάς τους να τα χρησιμοποιούν», εξήγησε ο Υπουργός Υγείας της Ζιμπάμπουε ο οποίος δήλωσε ότι για να περιοριστεί η εξάπλωση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και ιδίως του ιού του AIDS πρέπει να φτιαχτούν μεγάλα μεγέθη για τους Αφρικανούς αφού περίπου το 13,5% του πληθυσμού είναι φορείς του HIV, κάτι που σημαίνει ότι περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια πολίτες έχουν τον ιό. 
Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 109.4 εκατομμύρια προφυλακτικά εισήχθησαν στην Ζιμπάμπουε το 2016, κάτι που αντιστοιχεί σε 33 προφυλακτικά για κάθε κάτοικο τον χρόνο. Μα δεν τους κάνουν. Αλλού φαντάζομαι έχουν το ίδιο πρόβλημα από την ανάποδη.
Οι κινεζικές εταιρίες προφυλακτικών ανταποκρίθηκαν στο αίτημα και δεσμεύθηκαν ότι θα κατασκευάσουν μεγαλύτερα μεγέθη προφυλακτικών, ώστε να βοηθήσουν στον περιορισμό της μετάδοσης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στη Ζιμπάμπουε.


Σας φέρνω χάρτη που δείχνει το μέσο μέγεθος του ανδρικού μορίου σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με χάρτη το μέσο μέγεθος του ανδρικού μορίου των κατοίκων της Αφρικής είναι 16.10-17.9 εκατοστά. Αντίθετα, στους πληθυσμούς των χωρών της Ανατολικής Ασίας, το μέσο μέγεθος υπολογίζεται από 9.30 μέχρι 10.5 εκατοστά.
 Όσο για τους Έλληνες, σάς δίνω σύνδεσμο και χάρτες, αλλά μη λυπηθείτε, τουλάχιστον δεν έχετε πρόβλημα μετα προφυλακτικά.
Επίσης σας έχω και σύνδεσμο του @onionSlayer
 αν θέλετε να συμμετέχετε στην έρευνα δίνοντας τα μέτρα σας: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflAdoiLCqa4zFYUCHZgglAPELGVmwTFC-Jfddq1kJxdja2lg/viewform?c=0&w=1














Μετά τη δημοσίευση έλαβα αυτό. Αν σας κάνει ν ανιώσετε καλύτερα.


ΠΡΟΣΘΕΤΩ 
Κάποιοι άνδρες ενοχλήθηκαν από αυτή την ανάρτηση. Δεν παραξενεύομαι. Κατά το ιατρικό site Μedical Νews Τoday ως και 45% των ανδρών πιστεύουν ότι έχουν μικρό πέος.

Προσθέτω λοιπόν δυο αλήθειες:
1. Το μέγεθος σε στύση συχνά εντυπωσιάζει διότι δε μεγαλώνουν όλα το ίδιο.
2. Για ετεροφυλόφιλους: Παρότι το πολύ μακρύ κάποιες μάς πονάει (κι ενοχλεί, ιδίως αν έχουμε σπυράλ) η ανδρική εμμονή εστιάζεται στο μήκος και όχι στην περιφέρεια κι ας λέμε και ξαναλέμε ότι το πάχος παίζει ρόλο.

_________________________________
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.