Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Του κόσμου τα ανάποδα




_________________ ☮

6 σχόλια:

  1. Τώρα να πω πως δεν φταίει αυτός που τα δημιουργεί αλλά εμείς που τα χρησιμοποιούμε εν γνώση μας;
    Νομίζω πως τιποτα δεν μπορεί να πετύχει αν το αγνοήσουμε. Θέλουμε? Μπορούμε; αλλο αυτό.
    Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιλογή μας είναι το facebook. Ολοι μας έχουμε ανάγκη από διασκέδαση και είναι υπέροχο το να βρίσκεις παλιούς φίλους και συμμαθητές από το δημοτικό. Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το επιχείρημα δεν έχει στόχο να κόψουμε το Facebook αλλά να δούμε τι παράδοξα δουλεύει η Κοινή Γνώμη κι η Δικαιοσύνη. Εξ άλλου το ότι έφτιαξε ο Z ένα θαυμάσιο προϊόν δεν του δίνει δικαίωμα να πουλά τα προσωπικά στοιχεία όσων έχουν την αφέλεια να τα δίνουν.
    Κι από την άλλη είναι ο Ασσάνζ ο οποίος θεωρείται εγκληματίας επειδή μας άνοιξε τα μάτια. (Είδατε τα της Αμερικάνικης Πρεσβείας για τους Φακέλλους του Παπαχελά; Ή τις συμφωνίες του Α. Παπανδρέου;)
    Καλημέρα Κυρίες μου & Καλή Συννεφιασμένη Κυριακή με ένα Ευχαριστώ που σχολιάσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω μια απέχθεια για το Facebook οπότε δεν θα είμαι αντικειμενική.. Προς το παρόν προσπαθώ να μείνω όσο το δυνατό "αόρατη" απο κάθε είδους φακέλωμα. Τα φιλιά μου **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω με την Lyriel.Αλλά, ακόμη και σ' αυτούς που έχουν Facebook, δεν αξίζει μια κάποια ιδιωτικότητα;Το πρόβλημα το έχει ο Zukenberg και η ιστοσελίδα του, που, ενώ κανονικά θα έπρεπε να τηρούν το ρητό "What happens in Facebook, stays in Facebook", δεν το κάνουν, με σκοπό να κερδοσκοπήσουν, και μετά όσοι εν γνώσει τους, χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα και αφήνουν τρίτους έτσι να καρπώνονται τα προσωπικά τους στοιχεία.Πολύ ενδιαφέρον είναι το παρακάτω βίντεο, απαραίτητο να δουν πιστεύω όσοι σκέφτονται να φτιάξουν Facebook, για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι σε τι κίνδυνο βάζουν τα προσωπικά τους στοιχεία:
    www.youtube.com/watch?v=_7QM7DqxXGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.