Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Από Ντουτέρτε σε Σαββόπουλο δυό ψηφαλάκια δρόμος (videos)



Έχω γράψει πολλές φορές για το κυνήγι χρηστών του Ντουτέρτε των Φιλιππίνων.
Αμετανόητος συνεχίζει να δίνει το ελεύθερο να σκοτώνουν ανθρώπους στο δρόμο ή στα σπίτια τους, δίχως δίκες και καταδίκες, αρκεί κάποιος να τους θεωρήσει 'τοξικομανείς'.

Φέρνω τη συνέντευξη (με μεταγλώττιση)
Και συνδέσμους.

Έχω ζητήσει πολλές φορές να μην προσπεράσουμε αυτό που συμβαίνει στις Φιλιππίνες, έχω ανεβάσει φωτογραφίες και πληροφορίες για το τρομερό κυνήγι μαγισσών που εξαπέλυσε  ο  Ροντρίγκο Ντουτέρτε με το που κέρδισε τις εκλογές. Κι αν δε νοιάζεστε, κι αν σας φαίνεται μακριά η Μανίλα, τη φέρνω κοντά με ένα άλλο video, δικού μας, καταξιωμένου Έλληνα σεβαστού που τα λόγια του με κατατρόμαξαν.
Παρακαλώ δείτε το. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, με τόση νοσταλγική τρυφερότητα αγαπητός σε πολλούς, αποκαλύπτεται ότι δεν απέχει από το χιτλερίσκο Νουτέρτε αφού, σε γλώσσα Χρυσαυγίτικη χρησιμοποιώντας όρους αδόκιμους και προ πολλού στιγματισμένους, οραματίζεται Σπιναλόγκες και Μακρονήσια για «λαθρομετανάστες»και «τοξικομανείς»

«Πρόβλημα», σαν τον Ντουτέρτε κι αυτός και σαν τον Χίτλερ, θεωρεί ανθρώπους που βλάπτουν μόνο τον εαυτό τους, ανθρώπους άρρωστους,  και η λύση του είναι να εξαφανιστούν, να μην τους βλέπει.
Όσο για τους μετανάστες δεν είναι γι αυτόν άνθρωποι, πρόσφυγες που εκδιώχθηκαν από πόλεμο ή μετανάστες που κοπιάζουν για μια καλύτερη ζωή, μα  τους βαπτίζει «λαθρο».
«Λάθρο», σα να έχει να ενημερωθεί από την εποχή που καβάλησε εκείνο το ΦΟΡΤΗΓΟ που τον ταΐζει ακόμα. Εσωτερικός μετανάστης κι εκείνος δηλαδή, άφραγκος. Όπως και στο Παρίσι  «λαθραίος». 
Σκέπτεται άραγε ποτέ ότι ο καλός μας «Νιόνιος»  με τη διδακτική φωνή παραμυθά, σ' εκείνο το Διονύση σήμερα θα έλεγε ότι, άφραγκος, δε είχε δικαίωμα να έρθει στην Αθήνα μα όφειλε να μείνει σπίτι του να πολεμήσει κι  ότι ―τι μουσικός και τραγουδοποιός και καλλιτέχνης;  Σε ερημικό νησί θα τον πάμε, να γίνει αγρότης διότι αυτή την Πολιτική επιλέγει ο καταξιωμένος μελλοντικός εαυτός για το νεαρούς που φεύγουν για να ανοίξουν οι ορίζοντες και να βρουν ευκαιρίες να δημιουργήσουν.


Αν αναρτώ μαζί τα λόγια των δυό ανδρών και σας παρακαλώ να δείτε τα videos είναι διότι ο κίνδυνος είναι παρών και δεν έχει σύνορα μα αερογέφυρες νοερές μεταξύ Καλλιμαρμάρου και Φιλιππίνων όσο ξι αν προσπαθούν να μας σκοτίζούν το νου οι πόζες πολιτικού ή οι τιράντες του γλυκού παππούλη.

Πειστήριον 1. https://youtu.be/-RoZPh0ZKms




Πειστήριον 2:






 _______________________
Tα videos
Ντουτέρτε https://youtu.be/-RoZPh0ZKms
Διονύσης Σαββόπουλος https://youtu.be/lTOh1KF1Un8

Οι Σύνδεσμοι



Βασίλης Ραφαηλίδης για τον πουριτανισμό του ιεροεξεταστή Σαββόπουλου https://youtu.be/gGamsZS_ll4

4 σχόλια:

  1. Clandestino: variación griega 2017 Refugiado-Ο Μετανάστης 20ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

    https://www.youtube.com/watch?v=k1C8Ol3UKIs&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εντάξει είναι υπερβολικός ο κύριος Σαββόπουλος αλλά δεν είναι ίδιοι με τον Φιλιππινέζο... είναι γέροντας ο κύρ Σαββόπουλος και ήπρεπε να ξέρει ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως τα ίδια λένε.
      Τα ίδια για τους εθισμένους λέει κι η ΧΑ.

      Ο Ντουτέρτε είναι ισχυρός και τα κάνει πράξη.
      ΟΙ ΧΑ τα κάνουν Αρχές και υποσχέσεις τους
      κι ο Σαββόπουλος τα κάνει αμπελοφιλοσοφία- εφ' ώ ετάχθη, αγαπητέ.

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.