Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Με απέκλεισε το Facebook - [Ουρανία σε Ουκρανία; Ή κάποιος Μανιακός;]


 


 

Με χάσατε; Εάν με χάσατε είναι γιατί είχα αναφορές και το FB δεν έλαβε υπ' όψιν τις εξηγήσεις μου πως είμαι πάντα εντός κανονισμών οπότε μου επέβαλε κυρώσεις. Για «Παρενόχληση» και «Εκφοβισμό», εμένα που ποτέ δε βρίζω, ποτέ δε στιγματίζω. Άκρη δε βγάζεις όμως, όσο κι αν τους γράφεις. Η τμωρία μου: Κατέβασαν τα επίμαχα, και δε μου επέτρεπαν να ανεβάζω. Απαγόρευση ανάρτησης εικόνων, απαγόρευση κοινοποιήσεων και, για 29 ημέρες με κατεβάζει στις προτεραιότητες θέασης δηλαδή αν δε με ψάξετε δε θα με δείτε.
Τι ενόχλησε; Δυό πολύ ήπια (νόμιζα) άρθρα μου σχετικά με την Ουκρανία. Απάντησα. Εξήγησα. Όταν δεν τιμωρήθηκα έγινα στόχος και πλέον μου κάνουν αναφορές και για Σεφέρη ή παλιά εκπομπή μου (που έχει ξαναπαιχτεί) αλλά και για τα σχετικά με την Ουκρανία. Διότι, μην ξεχνιόμαστε: Οι Χρυσαυγίτες φιλοπουτινικοί είναι πάντα εδώ έστω κι από φυλακές (στις οποίες μαθαίνω έχουν και κινητά). Σας δίνω συνδέσμους των λογοκριμένων, έτσι πληροφοριακά, σας δίνω εικόνες και… ψάξτε με αν με θέλετε ή.....see you later: Πιο πολλά στο https://daphnechronopoulou.blogspot.com/2022/04/facebook.html

ΟυρανίαΟυκρανία και Πρεσβεία στην Καλλιθέα με τα δικά μου του πολέμου ψιλολόγια

https://daphnechronopoulou.blogspot.com/2022/03/losercom-putin.html

 

Ρώσοι κι Ουκρανοί μου λένε

https://daphnechronopoulou.blogspot.com/2022/02/blog-post_25.html









______________________

 









Συνέχεια 5 Απριλίου 2022




αλλά νέα Αναφορά για σχόλιο στο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.