Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

#ελεύθερεςθηλές για ελεύθερα σώματα #freethenipple

 


Στην Καταλονία επιτρέπεται πλέον σε πισίνες να κολυμπάμε κι εμείς ‘topless’, μόνο με το κάτω μέρος του μαγιό. Παρότι κάποιες πισίνες αντέδρασαν το βήμα είναι σημαντικό.

Το ελεύθερες θηλές’ /free the nipple είναι ένα κίνημα που ξεκίνησε το 2012 με αφορμή μια ταινία. Το στήθος μας είναι σεξουαλικό αντικείμενο όσο και όταν θέλουμε εμείς, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας. Το στήθος μας, είτε για θηλασμό είτε απλώς επειδή υπάρχει ζητάμε να πάψει να είναι ταμπού.

 

Προσωπικά (όπως είδατε και σε πρόσφατη φωτογραφία μου) είμαι υπέρ του να κολυμπάμε κι εμείς χωρίς σουτιέν― αν και εγώ δεν είμαι το μέτρο αφού χρόνια τώρα προτιμώ να κολυμπάω γυμνή διότι πιστεύω ότι το σώμα δεν είναι ποτέ χυδαίο, η συμπεριφορά, τα μυαλά κι οι προκαταλήψεις είναι που το βρωμίζουν.

Το σώμα μας είναι πάντα όμορφο, η ασχήμια είναι στα μάτια αυτού που βλέπει.


#freethenipple #ελεύθερεςθηλές για ελεύθερα σώματα, ελεύθερα μυαλά.



___

art by @anniset @drcuerda and rp# from @hatterist

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πρωτη φορα που εκανα γυμνισμο, ενιωσα τι σημαινει ελευθερια, των αισθησεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απόλυτα. Κι έχει ενδιαφέρον που αν συνηθίσεις μετά όταν βλέπεις ανθρώπους (ή τον εαυτό σου) με μαγιώ σου φαίνεται πρόστυχο (και σίγουρα πιο προκλητικό), σα να τους βλέπεις με τα εσύρουχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.