Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικα δεντράκια στους αστέγους; Το νέο κρούσμα αναλγησίας. (σχόλια)



Θυμάστε που έπλεκαν πουλόβερ για τις νεραντζιές και τα παγκάκια. Παρουσιάστηκε νέο κρούσμα αναισθησίας.
35 ανόητοι βγήκαν και χάρισαν χριστουγεννιάτικα δέντράκια σε άστεγους.
'Συμβολική ενέργεια' το ονομάζουν στην Ομάδα 'Κιβωτός Αστέγων' που το διέπραξε και το συνοδεύουν με οργισμένο κείμενο «Ντροπή σας, συνάνθρωποι, για το γεγονός ότι δεν εξεγείρεστε".

Απαντώ και εξηγώ: 
Εξεγείρομαι. Πολύ. Μπροστά στη βλακεία και την αναλγησία σας.

Ο άστεγος άνθρωπος δεν έχει ανάγκη από  στολίδια πλάι στο αυτοσχέδιο κρεβάτι του στο πεζοδρόμιο. ούτε ο πλανήτης έχει ανάγκη από περισσότερο πλαστικό σκουπίδι.
Όταν εσείς θα γιορτάζετε εκείνος τι; Θα κοιτάει το δεντράκι και θα παρηγοριέται;````

Γιατί δεν τους δώσατε τα χρήματα να πάρουν μια μπύρα να νιώσουν άνθρωποι;
Γιατί δεν μαζευτήκατε να τους καλέσετε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς -να νιώσουν άνθρωποι;

Τα «συμβολικά» τα κάνουμε όταν είμαστε μακριά. Από κοντά καλύπτουμε ανάγκες.

___ Υ.Γ. Περί πλαστικών δενδρακίων και καταστροφής του πλανήτη... ας μην αρχίσω καλύτερα. Μόνο υπενθυμίζω: Οικολογικά είναι μόνο τα αληθινά δένδρα που καλλιεργούνται για τις γιορτές και δίνουν και εισόδημα σε αγρότες. Τα άλλα είναι χρηματοδότηση Κινέζων εκμεταλλευτών παιδικής εργασίας και αύξηση του σκουπιδιού της γης.

Η είδηση  αναδημοσιεύτηκε σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες κι έρχεται  από τη φεϊσμπουκική σελίδα της ομάδας (όπως βλέπετε κι από την πρώτη φωτογραφία). Ευτυχώς στα σχόλια πολλοί (κι εγώ μαζί) δεν τους χαριζόμαστε.
Σας φέρνω σύνδεσμο, σχόλια και τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες (η πρώτη τους είναι print screen για να δείτε και το απίστευτης βλακείας και περισσής επιθετικότητας κείμενο της  εν λόγω Ομάδας).



-->
Des Soiao Οσο κάνει ένα δέντρο κάνει ένα sleeping bag ή μια κουβέρτα ή 5 πιάτα φαϊ ή ένα κούρεμα ή 2 μπάνια. Η ξεφτίλα είναι δωρεάν

Dimitris Danelis Και στον οικο τυφλων τηλεορασεις...

George Hatzis Ρε βλαμμενοι χιπστεραδες, ρε διαστημικά γίδια, ΔΕΝΤΡΟ θέλει ο άστεγος; ΔΕΝΤΡΟ;
Nikitas Kanakis εξαιρετικά ατυχές και άστοχο. Ο εντυπωσιασμός δεν κάνει πάντα καλό. Πολύ δε περισσότερο όταν αποκαλύπτετε την φωτογραφία του δυστυχισμένου ανθρώπου...
15
Larent Koka Βασικα επειδη εχω βρεθει σ αυτη τη θεση αμα σας πετυχενα να μου φερνατε κανα κλαδι στολισμενο θα σας ειχα δαγκωσει τα ματια. Ξεφτιλες. Το διαφημιζετε κι ολας.
Όλγα Ειρήνη Χαρδαλούπα πολύ χρηστικό δώρο για έναν άστεγο. ανταποκρίνεται στη πραγματικότητά του και στις ανάγκες του.... ρε παιδιά έχετε λαλήσει εντελώς; αυτό λέγεται εξευτελισμός και κοροϊδία όχι φιλανθρωπία και αγάπη στον αναξιοπαθούντα διπλανό μας!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ in a word

George Hatzis Ρε βλαμμενοι χιπστεραδες, ρε διαστημικά γίδια, ΔΕΝΤΡΟ θέλει ο άστεγος; ΔΕΝΤΡΟ;

Йоанес Йоргиос Болкоранос Σκέφτομαι τι να γράψω γιαυτη την αισχρή κίνηση πού κάνατε ή να σάς κατεβασω καντήλια , ζώα . Τι είναι ρε ο άνθρωπος τζάκι κ του βαλατε το δέντρο εκεί ; Ξεφτιλες .

Des Soiao 35 άτομα, 4 ομαδες, όλοι ηλίθιοι. Αυτός ο Κιμ κάποτε θα το πατήσει το κουμπί....


Elias Azza Bee Εμεις οι αχρηστοι οι πολιτικ παμε και σε κανα πληστηριασμο και τον ακυρωνουμε για να μη βρεθουν στο δρομο κι αλλοι αστεγοι... Εσεις στολιστε τους!




Sofia Kolotourou Το είδα κι εγώ κι έφριξα. Μην τους πείτε για τον σύλλογο μας (των κωφων ) θα έρθουν να μας κάνουν δώρο καρτες δωρεάν ομιλιας στο τηλ.

Aggeliki Tzamara Αυτό λέγεται μαύρο Χιούμορ.!! Ηλίθιοι άθλια όντα.
Μεμα Σταματακη ρε καθυστερημενοι ειστε με τα καλα σας;;;
Γιώργος Άγγος Μπραβο παιδια. Τα λαμπακια μην ξεχασετε ε!!
Vasilis Bazirgiannis Πατε καλα ρε;;;

Σουσουδισμοί ηλίθιων,
θα τους έλεγα Μαρίες Αντουανέτες αν δεν ήξερα πως η Μαρί ουδέποτε είπε για παντεσπάνια



Astakos Nikolai Spltra Γαμώ τις Μ.Κ.Ο και τον ανθρωπισμό τους μέσα ..... το λιγότερο είναι για κλοτσιές ....( και όχι δεν κατουράω και λίγο σήμερα μόνο γαμάω )
Daphne Chronopoulou  Να σου πω το αστείο:
Αυτοί μισούν τις ΜΚΟ και τις βρίζουν όπως και την Πολιτική.
(τι στο καλό είναι δεν ξέρω μα παραείναι επιθετικοί για σουσούδες που στολίζουν τους άστεγους με λαμπάκια..)

Κωνσταντίνος Χατζής
Οι προκλητικοί αυτοί νεοφιλελέδες χίπστερ που μοιράζουν και κανα πιάτο φαΐ το μήνα δεν χάνουν ευκαιρία να καταριούνται τις πολιτικοποιημένες και κομματικοποιημένες δράσεις. Αλλά επειδή αυτός ο τόπος έχει ιστορία να τους θυμίσουμε ότι το κομματικοποιημένο ΕΑΜ έσωσε τον Αθηναϊκό λαό από την πείνα το χειμώνα του '41 - 42.
Οι άλλοι στόλισαν χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα δώρισαν σε άστεγους ώστε λογικά να τους στολίσουν οι άστεγοι και να κλείσει ο κύκλος.

Synetos RealistisΣτόλισαν χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα χάρισαν σε άστεγους της Αθήνας.
Οι ίδιοι οι άστεγοι δεν στέκονταν να στολιστούν.
έπρεπε οι άστεγοι να χώσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στον κώλο των φιλάνθρωπων για να μην είναι τα δέντρα στολισμένα χωρίς κορυφή


-->
Και ένα ακόμα. Κρύβει το πρόσωπό του ο άνθρωπος αλλά αυτοί φωτογραφίζουν για να πάρουν κοινοποιήσεις στη δική τους ζητιανιά για να τους πάμε νερά κ.λ. για να τα μοιράσουν [ώστε να ξανα-φωτογραφηθίσουν, να ξανα-κοινοποιήσουν, να μας ξανα-ζητήσουν να πάμε κι άλλα κ.ο.κ ...κ.ο.κ. επ' 'απειρον...

Christos Derdas Εγώ έχω μία μεγάλη απορία : το "κιβωτός" μου φέρνει σε θρησκευτική οργάνωση .Όπως και η εικόνα προφίλ ζωή όπως καο ή προσφορά του δέντρου . Ίσως απλά να είμαι περίεργος
Daphne Chronopoulou Όπως και οι ιερεμιάδες.
Όπως και τα κατά τωνς Πολιτικής και των κομμάτων.

Όπως βεβαίως και η Φιλανθρωπία σχολής παγκάρι: Φέρνετε εσείς να μοιράζουμε εμείς.
Δείγμα συμπεριφοράς
(ιερεμιάδες, κεφαλαία, όλοι φταίνε εκτός από εμάς και όταν στήνουμε τον άλλο φταίει εκείνος, όπως φταίει κι ο άστεγος [βλέπε ανωτέρω] που δεν ήθελε να φωτογραφηθεί:
Αλλά για ανθρώπους και οργανώσεις που σεβόμαστε, και οι οποίες , δυστυχώς, αρνούνται κάθε κοινή δράση, για το καλό της κοινωνίας….
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Μετά μην διερωτάστε , για ποιόν λόγο , δεν γίνεται, σχεδόν, τίποτα…
ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.
ΚΑΙ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ , ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,…
Και όχι, όπως θα έπρεπε όλοι μαζί, παραμερίζοντας τις μικρο- διαφορές, για το καλό των συνανθρώπων μας,…
Ομάδα << ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ >>.
11-12-2016

Maria Withyellow
 Θα ήθελα να αναφέρω το εξής: Εγώ και άλλοι 2 ήρθαμε στις 9 ακριβώς στο Σύνταγμα στην έξοδο του μετρο με σακούλες τρόφιμα, και δεν βρήκαμε κανέναν. Ούτε κάποιο πάγκο, ούτε κάποιον υπευθυνο, τίποτα. Και μείναμε μέχρι τις 10 παρά 5 εκεί, ψάχνοντας πηγαίνοντας πάνω κάτω σε όλη την πλατεία. Στο διάστημα αυτό βρήκαμε και μια άλλη κοπέλα που σας έψαχνε ρωτώντας τους δημ. αστυνομικούς μήπως γνώριζαν κάτι. Μήπως θα έπρεπε να είσασταν λίγο πιο οργανωμένοι για τον απλό κοσμάκη που θα ήθελε να συνεισφέρει λίγο στην προσπάθειά σας? Μήπως γι΄αυτό είχε έρθει τόσος λίγος κόσμος? Γιατί δεν σας βρήκε τελικά, όπου είσασταν? Κρίμα
Κιβωτός αστέγων φυγαμε ακριβώς στις 9,20 π.μ., αντί να κατηγορείς εμάς, για κάτι που δεν κάναμε, γιατί δεν κατηγορείς αυτούς που φταίνε για την κατάντια δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας;;;;


-->
Απάντηση
 (όχι όμως απολογία, όπως είδαμε η ομάδα αυτή θεωρεί ότι έχει το αλάνθαστο)
Σας φέρνω την απάντησή τους σε όσους κοινοποίησαν ή σχολίασαν.
Δική μου ανάρτηση στο FB με σχόλια:
-->

_________________________________

2 σχόλια:

  1. Αχ...δεν παμε καλα!!! Καθημερινα ενα σωρο δειγματα.....!!!Μα η επιθετικοτητα...μα η καταθλιψη....μα τα αγχη μα...μα...μα..!! Μα και η βλακεια....δεν παλευεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.