Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα




Η 1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα είναι γεγονός. 
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 12 έως 14 Ιανουαρίου 2018

 στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do) στην Αθήνα.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα της κάνναβης σε όλο τον κόσμο καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης. Ελάτε να γνωρίσετε όλες τις καινοτόμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κάνναβης με πολλά διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως: CBD(κανναβιδιόλη) , φαρμακευτική κάνναβη , κλωστική κάνναβη, ατμοποιητές , σπόροι κάνναβης , καλλυντικά , κοκτέιλ – ποτά με κάνναβη και πολλά άλλα.





Μετά από μακροχρόνιους και εξαντλητικούς αγώνες ενάντια στις προκαταλήψεις των Αρχών, εκκινούμενες από την άγνοια ή καθοριζόμενες από υστεροβουλία, ο Σύλλογος «ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ» αναγνωρίστηκε πριν τρεις μήνες από το Πρωτοδικείο.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα στην άρση του στερεότυπου που, επικαλούμενο τη «νομιμότητα», καθιστούσε τους ασθενείς δέσμιους της πάθησής τους δια βίου.
Από τη στιγμή που το τοπίο για την αναγνώριση της κάνναβης ως ιαματικού φυτού αλλάζει και στην Ελλαδα, οι προσπάθειες του Συλλόγου για τη νομιμοποίηση της χρήσης της στο υπό διαμόρφωση νομοθετικό πλαίσιο θα συνεχιστούν έως την απόλυτη δικαίωση των απόψεών μας. Μοναδικό μας μέλημα πλέον είναι η ανοικτή πρόσβαση όλων των μελών του Συλλόγου σε μια αποτελεσματική μορφή θεραπείας με χαμηλό κόστος και κατ’ επέκταση η διασφάλιση της καλής ποιότητας ζωής όλων των ασθενών.




_______________________________________________________________________


12-14 Ιανουαρίου 2018 

στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο).

Κλήση 21 5215 1841

Εισιτήρια:   http://bit.ly/2CYfEEL



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.