Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Η σεξουαλικότητα των ενστόλων μας― Γιατί γελάτε κύριοι;'



Κάτι ανησυχητικά προβληματικό συμβαίνει με τη σεξουαλικότητα των ενστόλων μας. Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό μιας παρεούλας παρτουζιάρηδων κρυπτο-ομοφυλόφιλων βιαστών οι εικόνες των μασκοφόρων γκλομποφόρων που πέντε-πέντε ορμούσαν να ξεγυμνώσουν δημοσίως όσους είχαν ήδη στα χέρια τους για προσαγωγή, δεν είναι μόνο ο άλλος παλικαράς που πριν λίγες μέρες κόλλησε τους γοφούς του από πίσω σε ξεγυμνωμένο προσαγόμενο αναφωνώντας πως έτσι γαμούν τα ΜΑΤ (Πώς «έτσι», με τα σώβρακα και μάσκες ή με βία;), δεν είναι μόνο οι απειλές τους, και δυστυχώς πολλών πληρωμένων troll accounts που είχαν κάνει σύνθημα αντισυριζαϊκό το «έρχεται πούτσα» (πωπω δίψα τα καημένα) και πριν τις διαδηλώσεις απειλούν πως θα ανοίξουν στους διαδηλωτές «νέες κωλοτρυπίδες».

Αδύναμα σε Βιολογία και Ανατομία, αδύνατα και σωματικώς μια και χρειάζονται μάσκα και στολή και την παρτουζοπαρεούλα τους για να βγουν στο δρόμο, αδύναμα γλωσσικώς, αδύναμα μπροστά στον άγριο πόθο τους για σαδομαζοχιστικό και σκοποφιλικό sex με άγνωστους άνδρες, αυτά τα «παιδιά» χρειάζονται επειγόντως ψυχολογική στήριξη και συνεδρίες με στόχο να αποδεχθούν τη σεξουαλικότητά τους και να μην αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία.

Το τι τους κάνουν στα σπίτια τους, στο στρατό, στις σχολές είναι άξιο μελέτης ιδίως μετά τις χθεσινές εικόνες που μόνο αίσθημα ασφάλειας δεν εμπνέουν στους πολίτες. Τελικά όμως αν ποτέ συλληφθούν γνωρίζουμε ότι η απολογία τους (μετά το κλάμα και τα ψέματα που χαρακτηρίζουν Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίζοντες) θα στηριχτεί στο παλιό γνωστό ναζίδικο «εκτελούσα εντολές». 
Εντολές κύριε Χρυσοχοΐδη, εντολές κύριε Μητσοτάκη που πλασαριστήκατε ως δημοκράτης και νομοταγής και, τάχα ευρωπαϊστής- που για το τελευταίο δεν νομίζω ότι ψεύδεστε: Ευρωπαίος ήταν κι ο Χίτλερ.

Ντροπή σας όμως.
Και ανοησία σας. Αυτές οι εικόνες θα μείνουν χαραγμένο στο βιογραφικό σας για πάντα κύριε Μητσοτάκη. Να το θυμάστε όταν γελά διπλά η Βουλή με το «Γιατί γελάτε κύριοι;» όποτε μιλάτε για Δημοκρατία, Ευρώπη και Ελευθερία.

Φέρνω εικόνες και αποδείξεις  όσων αναφέρω.






Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι η κυβέρνηση του Μητσοτάκη είναι μορφωμένη οι άνθρωποι που έκαναν καριέρα με τα "έρχεται πούτσα" και λέγοντας πουτάνες την Νοτοπούλου και την Αχτσιόγλου. Που έχουμε μπλέξει ρε πούστη μου με τις αμοιβάδες που έκαναν πολιτικό τον Μπογδάνο;


Πλέον δε μπορείς να πας στα #Εξαρχεια και να μη σε βιάσει ματατζής του Χρυσοχοΐδη. Ειδικά άμα είσαι νεαρός άνρας με τρυφερό κωλαράκι.

Δηλαδή οι μπάτσοι που έγδυναν και έδερναν ασύστολα και χτες στα #Εξαρχεια γυρνάνε μετά στο σπίτι τους και έχουν την ψευδαίσθηση ότι αποτελούν υγιές κομμάτι της κοινωνίας που αντιπαρατίθεται στην ανομία;



Μουνόσκυλα;
18.11.2019 - Pressenza Athens
Σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε στην ιστοσελίδα του ο μιντιακός εταίρος της Pressenza, omniatv, την Κυριακή 17/11/2019, καθώς μια συντάκτρια του μέσου, έβγαινε από το σπίτι της, τρια άτομα της ασφάλειας ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στα στοιχεία και την τσάντα της.
Μέσα στην τσάντα της δε βρήκαν κάτι άλλο πέρα από μια φωτογραφική μηχανή. Όταν έδωσε την ταυτότητά της και τη δημοσιογραφική κάρτα του Μέσου, ρωτήθηκε «πού πάει» και εξήγησε ότι είναι δημοσιογράφος και πηγαίνει να τραβήξει πλάνα για το omniatv. Τότε ένας από αυτούς της είπε επί λέξει: «Όμνια ε; Σας ξέρουμε έναν έναν μουνόσκυλα, προσέξτε τι θα τραβήξετε».
Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία επιχειρεί να εκφοβίσει άτομα που δραστηριοποιούνται στο omniatv. .....
https://www.pressenza.com/el/2019/11/apeiles-astinomikon-kata-tu-mintiakou-mas-etairou-omniatv/ 




Κρίμα και ντροπή κύριε Λώλη. Καλή η κομψή εκπροσώπηση, χρήσιμη η δημοσιότητα ομόφυλων φιλιών αλλά...


Πέρα από το να μοστράρει σε κανάλια, να φασωνεται κάτω από την γαλονολευκη με τον γκομενο του και να του δίνονται τα μικρόφωνα στο πραηντ για να διαδώσει ότι υπάρχουν και καλοί μπάτσοι γιατί είναι γκει μπάτσοι, ο συγκεκριμένος λιτης ήταν σήμερα υπεύθυνος για τη μεταγωγή, τη φύλαξη, την παραπομπή σε εισαγγελέα και ανακριτή των συλληφθέντων στα Εξάρχεια για τα 11 χρόνια μνήμης από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγοροπουλου. Ένας απλός γκει μπάτσος που απλά κάνει τη δουλειά του.
Κλεμμένο:
Τη σεξουαλικοτητα κανενός δε θα κρίνω, μα μπάτσου εγκλήματα εγώ δε θα ξεπλύνω..





Από τη δικηγόρο Άννυ Παπαρούσου





1 σχόλιο:

  1. Ένα κουβά σπέρμα και χυσαμολι ,στα μούτρα της παρτουζιαρας δάφνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.